Solgt: 9 500 000 kr

Woldbakken 7

8 700 000 kr
180 m²
4 soverom
Velkommen til Woldbakken 7!
Elisabeth Hanssen
Presenteres av
Elisabeth Hanssen
Hagan
Stor, pen og velholdt enebolig på grensen til Oslo. Innredet underetasje m/egen inngang. Skjermet stor tomt, fin utsikt.
 • Prisantydning
  8 700 000 kr
 • Omkostninger
  218 842 kr
 • Totalpris
  9 718 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1999
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  180 m²
 • Bruksareal
  232 m²
 • Tomteareal
  810 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Woldbakken 7 er en stor, pen og velholdt enebolig over to plan med praktisk planløsning. Eiendommen ligger høyt og luftig til i et sentralt og barnevennlig område. Her bor du på grensen til Oslo, med kort vei til skoler, barnehage og flotte turområder. Boligen har en meget pent opparbeidet tomt på ca. 810 kvm, romslige uteplasser med gode solforhold og fint utsyn til skogkledde åser. Det er parkering i dobbelgarasje og på steinlagt gårdsplass.
Eneboligen har en stor stue/spisestue med vide vindusflater, et velholdt kjøkken med god skapplass, samt hyggelig kjellerstue av god størrelse. Videre er det to pene bad, separat vaskerom/wc og fire romslige soverom. Boligen har også gode lagringsmuligheter i stor innebod og teknisk rom, og det er egen inngang til underetasjen via dør i kjellerstue.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Woldbakken 7, 1481 HAGAN
Kommunenummer 3031, gårdsnummer 3, bruksnummer 556, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 254 kvm
Totalt bruksareal: 232 kvm
Totalt primærrom: 180 kvm
Bruksareal:
Enebolig - 199 kvm
Dobbelgarasje - 33 kvm
Primærrom:
U. etasje - 77 kvm: Trappegang, stue, to soverom, bad og vaskerom.
1. etasje - 103 kvm: Vindfang, stue, spisestue, kjøkken, bad og to soverom.
Sekundærrom:
U. etasje - 19 kvm: Teknisk rom og bod.
1. etasje - 33 kvm: Dobbelgarasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.09.2021 utført av Tommy Strøm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpt plate fundamentert på antatt fjell. Grunnmur oppført i Leca isoblokk med pussede flater på utvendig side med overflatebehandling, utforet og isolert på innvendig side med 5 cm og plateslått. Drenering antas å være fra byggeår. Yttervegger oppført i bindingsverk, antatt isolert med 15 cm. Utvendig stående og liggende panel som er overflatebehandlet i 2015. Etasjeskiller i trebjelkelag. W-takstoler med Zutakplater undertak. Saltak tekket med takstein.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG 2: Bad i 1. etasje - Satt på bakgrunn av forventet alder og restlevetid.
TG 2: Bad i U. etasje - Satt på bakgrunn av forventet alder og restlevetid.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

- Innredet kjeller i 2001.
- Malt grunnmur i 2020.
- Nye garasjeporter i 2015.
- Malt bolig og garasje utvendig i 2015.
- Skiftet ett vindu i underetasje i ca. 2016.
- Noe overflatebehandling av innvendige vegger og himlinger i 2017.
- Nye gulvfliser i dusjsone på bad. 1. etasje i 2021.
- Nye terrassebord på markterrasse i underetasje, på adkomstterrasse og på terrasse 1. etasje 2015/2016.
- Nytt rekkverk på terrasse og adkomstterrasse i 1. etasje 2015/2016.

Standard

Kort fortalt
- En stor, pen og velholdt enebolig.
- Høyt og fritt i barnevennlig område.
- På grensen til Oslo, nært T-bane.
- Tett på flotte turområder i marka.
- Dobbelgarasje, steinlagt gårdsplass.
- En meget pen tomt på ca. 810 kvm.
- Skjermet hage som har høy hekk.
- Solrike uteplasser med fint utsyn.
- Velholdt kjøkken, god skapplass.
- Stor og tiltalende stue/spisestue.
- Hyggelig kjellerstue i underetasjen.
- To pene bad som har dusjhjørne.
- Det er også separat vaskerom/wc.
- Boligen har fire romslige soverom.
- Lagring i stor innebod, teknisk rom.
- Sikringsskap har automatsikringer.
- Dobbeltmantlet bereder på 300 l.
- Underetasjen har egen inngang.
Vindfang
Det er adkomst til eneboligen via overbygd inngangsparti med trapp opp fra steinlagt gårdsplass. Innvendig har du en elegant entré som ønsker velkommen inn. Rommet har mørke fliser på gulv, glassdør til stue og skyvedørsgarderobe med speilfronter. De fleste vegger i boligen er overflatebehandlet i 2017, og entreen er holdt i en tidsmessig gråfarge som harmonerer godt med øvrige rom.
Stue/spisestue
Eneboligen har en stor og tiltalende stue/spisestue i første etasje, som ligger i delvis åpen løsning til kjøkkenet. Rommet har vide vindusflater, deriblant to karnapper, noe som gjør det ekstra lyst og hyggelig. Videre har stuen god plass til både sofaløsning og langbord, en sjarmerende peisinnsats som varmer godt og utgang til den store terrassen. I stuen er det stedvis downlights i himling, gråmalte veggflater og parkettgulv.
Kjøkken
Boligen har et pent, velholdt og velutstyrt kjøkken med god benke- og skapplass. I kjøkkensonen er det downlights i himling, parkett på gulv, samt lyse fliser og vindu over benk. Innredningen har profilerte eikefronter, lys under overskap og laminerte benkeplater med halvannen kum. Kjøkkenet har også integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. For øvrig er det ventilator over kokesone, og nisje til kjøleskap.
Kjellerstue
I tillegg har boligen en romslig og hyggelig kjellerstue, noe som gir ekstra spillerom til liten og stor. Rommet har god plass til sofaløsning og annet møblement, lysmalte veggflater og parkettgulv. Kjellerstuen har videre to fine vinduer som slipper inn godt med lys, samt utgang til uteplass.
Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har boligen to pene bad, samt separat vaskerom/wc. Badet i første etasje er oppgradert med nye gulvfliser i dusjsone i 2021. Rommet har downlights i himling, lyse fliser på gulv med varme og også fliser på vegg. Innredning består av heldekkende servant, hvitt servantskap, to veggskap, høyskap og speil med lys. Videre har badet dusjhjørne med buede skyvedører, veggmontert toalett og mekanisk avtrekk.
Badet i underetasjen har mørke fliser på gulv med varme, samt lyse fliser på veggene. Her er det også heldekkende servant, hvitt servantskap, to matchende veggskap og speil med belysning. For øvrig har rommet toalett, dusjhjørne med buede skyvedører og mekanisk avtrekk.
I underetasjen ligger også vaskerommet. Rommet har brune fliser på gulv med varme, og veggene er malt i en fin, beige farge. Vaskerommet er utstyrt med toalett, utslagsvask, speil, arbeidsbenk, hvite benkeskap, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.
Soverom og garderobe
Eneboligen har hele fire romslige og fine soverom, med to i hver etasje. Rommene er holdt i tidsmessige og behagelige farger, har gode vindusflater og parkett/fliser på gulv. På to rom er det skyvedørsgarderobe med speilfronter, og på et tredje er det garderobeskap med hvite fronter. For øvrig har alle rommene god plass til møblement utover dobbeltseng. Boligen har også gode lagringsmuligheter, med både stor bod og teknisk rom i underetasjen.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme, supplert med varmekabler på bad i første etasje og peisinnsats i hovedstue. Ventilasjonen er naturlig med tilluft via ventiler, samt mekanisk avtrekk fra kjøkken og våtrom. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre har boligen en 300 liters dobbeltmantlet bereder, alarmanlegg, utelys og utestrøm.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.01.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
09.09.1998 - Dokumentnr: 14130
Registrering av grunn
Opprettet fra: Knr: 3031 Gnr: 3 Bnr: 88
01.01.2020 - Dokumentnr: 1464560
Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr: 0233 Gnr: 3 Bnr: 556

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Takstmannen opplyser at det ble observert et punktert vindu i karnapp i 1. etasje.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et ettertraktet og meget barnevennlig boligområde på Gjelleråsen/Hagan i Nittedal kommune, rett ved grensa til Oslo.
Fra boligen er det gangavstand til buss, barneskole, barnehage og matbutikk. Til Hagansenteret er det ca. 2,5 km.
Beliggenheten er naturskjønn rett ved marka, med flere populære badeplasser i gangavstand og utmerkede forhold for sykling. Ved Morttjern ligger Norges eneste salamanderpark, og det er hengt opp en rekke kasser i trærne for å ta vare på flaggermusene i området. Skredderudtjernet ligger vakkert til i skogen og er et populært tursted på varme sommerdager for alle som bor i nærområdet. Kjulstjern og Ørfiske skal også nevnes.
Et populært utfartssted er Bjønndalen skianlegg. Anlegget er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka og drives av Gjelleråsen IF. Her er det varmestue, akebakke og anlegg for skileik og skytebane. Det er tilrettelagt for grilling. I helgene om vinteren er det servering i skihytta. Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med ett komplett alpintilbud.
Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, skatepark, håndball- og sandvolleyballbane. Ved GIF-huset blir det anlagt isbane om vinteren. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten, blant annet Hakadal Golfbane. Innen rekkevidde finner man også lekeplass, treningssenter, ridesenter og alpinanlegg, samt klatrepark på Skillebekk.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Gjelleråsen og Bunnpris Holumporten. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det få minutters kjøring til Hagansenteret og Rotnes senter, samt kort vei til Stovner senter (ca. 5 min) som har et rikt og variert utvalg.
Nærmeste bussholdeplass er Gjelleråsen som ligger ca. 450 m fra boligen. Det er meget god bussforbindelse til Oslo, Gardermoen, Lillestrøm og Lørenskog. Med bil fra boligen tar det ca. 13 min til Strømmen Storsenter, 16 min til Lillestrøm, 20 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.
Fra eiendommen er det ca. 1,2 km å gå til Holumskogen barneskole, og ca. 4 km til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Bjertnes og Stovner videregående skole, samt et godt utvalg av barnehager.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Solstua barnehage (3-5 år) 0.7 km
Mortetjern barnehage (0-6 år) 1.1 km
Gullberget barnehage (0-5 år) 2 km
Skoler
Holumskogen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Li skole (8-10 kl.) 5.1 km
Nittedal ungdomsskole (8-10 kl.) 9.5 km
Stovner videregående skole 5.6 km
Bjertnes videregående skole 8.7 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiendommen ligger høyt og luftig til i området, og har en meget pent opparbeidet tomt på ca. 810 kvm. Her kan du nyte gode solforhold i hyggelige omgivelser, og det er også fint utsyn til det koselige nabolaget og skogkledde åser. Tomten består for det meste av en skjermet hage med høy og velstelt hekk, plen, prydbusker og blomsterbed. Det er også støttemurer, steinlagt gårdsplass og arealer rundt boligen, samt støpt trapp med skifer.
Fra stuen i første etasje er det utgang til romslig terrasse på ca. 30 kvm mot sørvest. Terrassen har rikelig av plass til hagemøbler i solrike omgivelser, og kan skjermes med markise ved behov. Videre er det adkomst fra kjellerstue til overbygd markterrasse på ca. 23 kvm, og ved inngangspartiet er det adkomstterrasse. Uteplassene har terrassebord fra 2015/16 på dekke, utelys og strømstikk.

Parkering

Det er parkering i dobbelgarasje, samt flere biloppstillingsplasser på steinlagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Gjelleråsen Syd med plan-ID 124R datert 03.02.1998 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr. 8.755,- for inneværende år og fordeles slik:
Målerleie kr. 231,-
Feie- og tilsynsgebyr kr. 536,-
Mat/restavfall/papir kr. 4.469,-
Abonnementsgebyr vann kr. 1.275,-
Abonnementsgebyr avløp kr. 2.244,-
Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og avløp vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 48,52 pr. kubikkmeter vann og avløp som forbrukes. Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. person pr. år.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr. 1.804.726,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f. eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr. 6.497.012,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 9.246,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr. 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 8.918.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tom Erik Hansen og Wenche L. Øye Hansen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,60% av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr. 55.000,-
Tilrettelegging: kr. 12.500,-
Oppgjør: kr. 5.550,-
Markedspakke: kr. 17.500,-
Visninger pr. påbegynt time: kr. 3.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr. 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0086/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2186

Dato

Sist oppdatert: 20. september 2021 kl. 13:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.