Komplett salgsoppgave

Prost Holms vei 453

4 990 000 kr
117 m²
4 soverom
Krogsveen presenterer Prost Holms vei 453
Krogsveen presenterer Prost Holms vei 453
Eirik Hermansen
Presenteres av
Eirik Hermansen
Holt Vestvollen
Meget flott familiebolig over 2 plan med 4 sov og 2 stuer | Nærhet til skoler og b.hage | Garasje og solrike uteområder

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  4 990 000 kr
 • Omkostninger
  8 776 kr
 • Totalpris
  4 998 776 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1983
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  117 m²
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 499 kr
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Prost Holms vei 453 er en meget pen enebolig i kjede med god planløsning og rom for hele familien. Boligen har totalt 4 soverom og 2 stuer, 3 solrike uteplasser og parkering i garasje. Uteplassene består av plen på både øst- og vestsiden av huset, samt tre plattinger og en balkong.
Flislagt entré med varmekabler og skyvedørsgarderobe som gir et godt førsteinntrykk. Videre har boligen et pent flislagt bad m/tilhørende vaskerom, et tidløst og lekkert kjøkken fra Kvik med integrerte hvitevarer, 2. etasje med god takhøyde og rikelig med lagringsplass.
Eiendommen har en sentral beliggenhet på Skedsmokorset med kort vei til "alt". Gangavstand til bussholdeplass, barnehage og skole. Kort vei til Skedsmo med et godt shoppingtilbud. Nærhet til E6 som gir kort vei til Oslo, Gardermoen m.m.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Prost Holms vei 453, 2019 SKEDSMOKORSET
Kommunenummer 3030, gårdsnummer 21, bruksnummer 34, ideell andel 1/1
Andelsnummer 14, Sollia Terrasse Borettslag, organisasjonsnummer 948 757 141

Innhold

Totalt bruksareal: 139 kvm
Totalt primærrom: 117 kvm
Bruksareal:
Enebolig 139 kvm
Primærrom:
1. etasje 60 kvm: Entré, stue, tre soverom, toalettrom og bad.
2. etasje 57 kvm: Stue/kjøkken og soverom.
Sekundærrom:
1. etasje 22 kvm: Kott og garasje.
I tillegg en sportsbod på ca 9 kvm i bakkant av garasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.05.2022 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Gulv mot grunn av betong, grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner av tre. Utvendige fasader forblendet med panel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein.
Takstmann har gitt diverse kontrollpunkter tilstandsgrad 2 (TG2) grunnet alder og forventet levetid. Se utfyllende tekst i rapporten.
Andre punkter det er verdt å merke seg:
- Innebygget sisterne uten drenering/hull for lekkasjevann. Gjelder baderom og toalettrom.
- Manglende ventilasjonsspalte på baderomsdør og toalettrom.
- Ikke montert komfyrvakt på kjøkken.
Videre har takstmann påpekt kontrollpunkter som er under borettslagets ansvar (vinduer, tak, drenering etc.)
Selger opplyser:
Bad er pusset opp på egeninnsats av fagfolk. Selger er selv rørlegger.
Vanninnsig fra pipebeslag, utbedret i regi av borettslaget.
Det er en sprekk i vegg til garasje, men ikke i fundamentet til boligen.
Håndtak på vindu i soverom 2. etasje er litt hardt å åpne og lukke.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.

Standard

Prost Holms vei 453 er en meget pen og innbydende enebolig i kjede med gode løsninger og en planløsning som passer hele familien. Her får du en moderne familiebolig du kan flytte rett inn i. Boligen bærer preg av å være godt vedlikeholdt, og har blant annet et lekkert bad og kjøkken fra 2009. Videre malte overflater i behagelige fargevalg som gir et godt inntrykk av boligen.
Entreen er flislagt med varmekabler i gulv, samt skyvedørsgarderobe med speildører og downlights fra himling. Innenfor entreen kommer du inn til 1. etasjens TV-stue, med tilgang til tre soverom, bad m/ vaskerom, toalettrom og et praktisk kott under trappen. For øvrig oppbevaring er det tilgang til lagringsloft over soverom i 2. etasje med luke fra stua, samt en romslig sportsbod på ca 9 kvm i bakkant av garasje.
Kjøkkenet er et pent Kvik-kjøkken med integrerte hvitevarer. Innredningen er lys og tidløs, med god benkeplass. Her blir matlagingen en drøm! Integrerte hvitevarer: Nedfelt induksjonstopp, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Kjøkkenet er pent belyst med downlights fra himling.
Boligen har et pent flislagt bad med mosaikkfliser i dusjsonen, vegghengte innfellbare dusjdører og vegghengt toalett. Downlights fra himilng og rikelig med oppbevaringsplass. Helstøpt servant med skuffer. Vaskerom i nisje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt 300 liters varmtvannsbereder plassert her. Rør-i-rør system, kobberrør og plast. Det er i tillegg separat toalettrom vegg i vegg med badet.
Med 4 gode soverom er det god plass til hele familien. Du finner 3 av soverommene i 1. etasje, hvor et i dag er innredet og brukes som garderobe/klesskap. Hovedsoverommet ligger i 2. etasje.
Eiendommen har flere gode uteplasser med vestvendt balkong på ca. 8 kvm, vestvendt terrasse ved inngangsparti på ca. 21 kvm, østvendt terrasse på ca. 18 kvm samt videre adkomst til grillterrasse på ca. 7 kvm. I tillegg to flotte hager på begge sider av huset.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
To taklamper i stue medfølger ikke boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler. Vedfyring i peisovn.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.03.1984.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: "Noe småarbeide gjenstår."
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en barnevennlig og god beliggenhet på Holt Vestvollen, Skedsmokorset. Feltet er et veletablert boligfelt med konsentrert bebyggelse bestående av leiligheter, rekkehus og eneboliger. Området er rolig og barnevennlig, med friområder og lekeplasser, samt kort vei til barnehage og skoler.
For den aktive er det et rikelig utvalg idretts- og fritidsaktiviteter i området. Skedsmokorset har flere flotte idrettsanlegg og kan bl.a. by på kunstgressbaner, fotballbaner, håndballhall, ishall, skiløyper, fiskevann, badevann og turområder i bl.a. Tæruddalen, svømmehall og flere treningssentere. For den golfinteresserte ligger eiendommen midt mellom flere av landets beste golfbaner. Det er kun en kort kjøretur til Losby på Lørenskog, Hauger golfklubb i Nittedal og Miklagard som ligger på Kløfta. Hvis vinteridretten står sterkere om sommeren er det kort vei til Snø - et moderne innendørs skianlegg i underkant av 10 km fra boligen.
Dagligvarehandelen kan gjøres på Skedsmo senter som ligger like i nærheten. Her finner du et bredt utvalg butikker. For ytterligere servicetilbud er det kort vei til Strømmen og Lillestrøm som hver kan by på shoppingsentre, handlegater, restauranter og uteliv.
Nærmeste bussholdeplass er Vestvollen, med hyppige avganger mot Lillestrøm og Skedsmokorset, samt hyppige avganger mot Oslo i rushtiden. Lillestrøm togstasjon er tilknyttet et bredt linjenett over Romerike og Oslo, og har forbeholdt pendlerparkering.
Avstander med bil:
Lillestrøm: ca. 6 minutter
Strømmen: ca. 9 minutter
Lørenskog: ca. 13 minutter
Oslo S: ca. 20 minutter
Oslo Lufthavn: ca 24 minutter

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 24 166 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkering i garasje og på asfaltert gårdsplass utenfor boligen. Borettslaget har elbillader på felles parkeringsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Boligen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for "Vestvollen, del av gnr. 21 bnr. 1, 2, 20, 24 og gnr. 36 bnr. 2" datert 15.09.1981 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 499,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, drift og vedlikehold av borettslaget, brøyting, plenklipping, forretningsførsel, bygningsforsikring m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20 000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 589,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector Alarm som koster kr 3.600,- pr. år. Abonnement kan videreføres til ny eier.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 184 964,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 4 265 870,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 25.181,- pr. 31.12.2021.
Det er ikke fellesgjeld i borettslaget.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.644,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tonje Wang og Lars Boger Tobiassen

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Sollia Terrasse Borettslag.
Borettslaget består av 53 leiligheter og 22 eneboliger.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike , tlf. 63 89 02 00.
Tillatt med ett firbent husdyr pr. bolig.
Dugnad må påregnes.
Det har de siste årene blitt gjennomført diverse normal vedlikehold.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsavklart, og det er medlemmer som har meldt interesse. Medlemmene har ca ett døgn etter budaksept til å benytte seg av forkjøpsretten. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Stiftelsen Borettslagenes Sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,75% av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 1.875,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0060/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2260

Dato

Sist oppdatert: 18. mai 2022 kl. 02:43

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.