Komplett utleieoppgave

Holtveien 50C

14 000 kr
70 m²
2 soverom
Velkommen til Holtveien 50 C!
Velkommen til Holtveien 50 C!
Mai Phan
Presenteres av
Mai Phan
RESERVERT - NORDSTRAND / HOLTET- Nyere og romslig 3-roms sokkelleilighet i tilbaketrukket område til leie. Møblert - Store soverom - 3 minutter til trikkestasjonen - Alt inkludert i leien!
 • Månedsleie
  14 000 kr
 • Byggeår
  2015
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  70 m²
 • Bruksareal
  70 m²
 • Tomteareal
  489,9 m² (eiet)
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eiet

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Holtveien 50C, 1177 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 156, bruksnummer 150, seksjonsnummer 3, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 70 kvm
Totalt primærrom: 70 kvm
Det medfølger ikke bod eller uteplasser.

Standard

Velkommen til Holtveien 50 C- en nyere 3-roms sokkelleilighet i et av byens hyggeligste boligområder. Det er dessuten umiddelbar nærhet til trikken som tar deg direkte til Oslo S på kort tid.
Leiligheten er svært romslig og med god planløsning. Boligen kan blant annet by to store soverom, stue med plass til hyggelig spisegruppe og gjennomgående pen møblering. Perfekt for pendlere og studenter!
Standard:
Bygget ble ferdigstilt i 2015. Leiligheten fremstår som moderne med enstavsparkett, lyse innervegger, spotter i taket og tidsriktige fliser på både bad og kjøkken. Selv om leiligheten er i underetasje fremstår den som veldig lys grunnet flere vinduer og god takhøyde. Balansert ventilasjon som gir meget god inneklima. Samt behagelig vannbåren varme i gulv i hele leiligheten.
Entré:
Leiligheten har en egen separat inngang.
Stue/kjøkken:
Pen og fullt møblert stue med åpen stue/kjøkken løsning. Naturlig god plass til både sofa- og spisegruppe i stuen. Kjøkkenet er godt utstyrt med alle hvitevarer. Samt god benke- og skapplass på kjøkkenet.
Bad:
Flislagt og moderne bad. Rainshowerdusj, vegghengt toalett og pen servant. Varmekabler i gulv.
Soverom:
2 store soverom. Begge soverommene har dobbeltseng som medfølger, samt oppbevaringsmøbler og annet soveromsmøblement.
Leierens vedlikeholdsplikt
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddig og rengjort.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i hele leiligheten. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Særdeles attraktiv og populær beliggenhet i Holtveien, nær Holtet på Bekkelaget. Dette er et område som veldig mange mener er et av Oslos flotteste bo- og utsiktsområder. På Holtet bor man i stille og rolige omgivelser, samtidig som man finner alt det man trenger i det daglige i nærheten. Leiligheten har en særdeles god beliggenhet, godt tilbaketrukket og skjermet fra vei.
Servicetilbud:
Holtet og Sæter har et godt utvalg av butikker, spisesteder og helsetilbud. På Holtet finner du blant annet delikatesseforretningen Jacobs, Åpent Bakeri og søndagsåpen Joker. Lambertseter kjøpesenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.
Turmuligheter:
Fra eiendommen er det turavstand til småbåthavn og lokale badeplasser ved Paddehavet og øyene, samt store friområder langs Ekebergskrenten, Ekebergsletta og Brannfjell. Nærhet til Østmarka, med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.
Offentlig kommunikasjon:
Kort vei til trikk fra Holtet eller Sørli trikkestasjon. Buss i Ekebergveien ved Jacob's.
Fritidstilbud:
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til Ekebergsletta med flotte turområder sommer som vinter, lysløype, idrettsanlegg, tennisbaner, minigolfbane, ridesenter, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. Nærhet også til badeplasser langs fjorden. Treningsstudio: SATS på Lambertseter senter. Treningssenter på Holtet (BestHelse) og Sæter (Evo).

Annen viktig informasjon

Utleier

Petter Granaas

Informasjon om husleie

Husleien inkluderer:
- Full møblering.
- Hvitevarer på kjøkken (inkludert vaskemaskin).
- Kabel-TV, internett og strøm.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 42.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Ledig fra 15. august 2022.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0098/22
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.2298

Dato

Sist oppdatert: 23. juni 2022 kl. 21:16
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █