Komplett salgsoppgave

Hjellhaugmarka 85

4 490 000 kr
113 m²
3 soverom
Velkommen til Hjellhaugmarka 85 - presentert av eiendomsmeglerne Frida Stormyr og Camilla Christensen v/Krogsveen!
Velkommen til Hjellhaugmarka 85 - presentert av eiendomsmeglerne Frida Stormyr og Camilla Christensen v/Krogsveen!
Kart
Strandafjellet - Roaldsida
Stor og flott hytte med gode sol- og utsiktsforhold | Hems | 3 soverom | 2 bad | Nærhet til løyper/trekk
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 490 000 kr
 • Omkostninger
  113 420 kr
 • Totalpris
  4 603 420 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2009
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  113 m²
 • Bruksareal
  113 m²
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Bortebu!
En flott og innholdsrik tømmerhytte på fin og solrik utsiktstomt på Roaldsida på Strandafjellet. Hytten ligger like i nærheten av skiløypene, her har en både ski-in og ski-out.
Hytten er godt vedlikehold og holder god standard. Den inneholder: vindfang, hall, tre soverom, bad, stue/kjøkken i åpen løsning, vaskerom og et toalettrom. I tillegg er det en hems som har gulvflate på ca. 42 kvm som har god plass til madrasser og oppbevaring. Da hytten ble bygget i 2009 ble det tatt valg for som gjør den rullestolvennlig innvendig. Fra stue er det utgang til en delvis overbygd markterrasse på ca. 22 kvm med gode sol- og utsiktsforhold. Det er gitt verdibevis for dreneringen.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hjellhaugmarka 85, 6200 STRANDA
Kommunenummer 1525, gårdsnummer 52, bruksnummer 533, festenummer 14, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 113 kvm
Totalt primærrom: 113 kvm
Bruksareal:
Fritidsbolig 113 kvm
Primærrom:
Fritidsbolig:
1. etasje 113 kvm: Stue, kjøkken, bad, hall, gang, vaskerom, toalettrom og tre soverom.
Loftetasjen har gulvflate på ca. 42 kvm. Grunnet skråtak er ikke loftetasjen medregnet i den totale arealbeskrivelsen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.08.2022 utført av Lars Arild Toftesund Skåre v/Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i 2009 med grunnmur av betong. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Ytterveggene er av laftekonstruksjoner og fasaden er kledd med laftet tømmer. Etasjeskillere av betong. Saltak i trekonstruksjoner, hvor yttertaket er utvendig dekket med torv. Vinduer og balkongdøren er med karmer av tre og har to-lags glass. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 og det gjøres spesielt oppmerksom på:
- Bad: Membran/tettesjikt/overgang til sluk og fallforhold
- Vaskerom: Membran/tettesjikt/overgang til sluk
- Loft: Konstruksjonsoppbygging
- Loft (uinnredet): Kontroll av diffusjonssperre
- Etasjeskiller: Skjevhetsmåling
- Teknisk anlegg/VVS-anlegg: Vannrør
- Terrasse: Rekkverk
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om bygningsdelene. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Selger har svart følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Ja: Ikke dokument på ovn ifølge kontrollør, ingen nye meldinger ifra branntilsyn etter innsendt svar.

Standard

Fritidsboligen har følgende standard på innvendige overflater:
Gulvflatene er belagt med tregulv og flier. Det er gulvvarme i gang og hall. Veggene og himlingene er i tømmer og panel. I stue og kjøkken er det synlige takbjelker. Innerdørene er av profilerte dører.
En kommer inn til hytten gjennom et overbygd inngangsparti. Inngangspartiet har en sørvendt markterrasse på ca. 13 kvm. Terrassen er i trekonstruksjoner og har utebelysning.
Deretter kommer en inn i et vindfang med inngang til vaskerom og toalettrom til høyre og videre inn til resten av hytten rett frem. Dette vindfanget har gulvvarme.
Vaskerommet er fra byggeår med flislagt gulv med gulvvarme, veggene er av tømmer og det er panelbord i himling. Det er en vegghengt utslagsvask, varmtvannsbereder plassert i hjørne og opplegg for vaskemaskin på vaskerommet.
Toalettrommet har flislagt gulv med gulvvarme, tømmervegger og panelbord i himling. Rommet er innredet med en vegghengt servantinnredning med dører og en ovenpåliggende servant, samt et gulvstående toalett.
Baderommet er fra byggeår og har flislagt gulv med gulvvarme. Det er tømmervegger og panelbord i himling. Rommet har en vegghengt servantinnredning med dører og en ovenpåliggende servant. Det er speil med overlys og stikkontakt over servanten. I tillegg er det et gulvstående baderomsmøbel med skuffer. Baderommet har gulvstående toalett og dusjkabinett.
Kjøkkenet er i åpen løsning mot suten og har IKEA kjøkkeninnredning med profilerte fronter og benkeplate av laminat. En kjøkkenøy skiller kjøkkenet fra stuen. Kjøkkenet har en nedfelt oppvaskkum, benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenken. Det er integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilatoren er i overskap. Det er montert en glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap bak platetoppen.
Stuen har gulvflater belagt med tregulv, vegg- og himlingsflater i tømmer og panel. I stuen og kjøkkenet er det synlige takbjelker. Det er peisovn i stue/kjøkken med glassdør. Stuen/kjøkkenet har skråtak og måler opp til 4,17 meter. Fra stuen er det utgang til en vestvendt markterrasse på ca. 22 kvm. Terrassen er i trekonstruksjoner, og gulvoverflatene er belagt med terrassebord. Det er nydelig utsikt mot skitrekket fra denne lune terrassen. Terrassen har utebelysning og utvendig stikkontakt.
Fra hallen er det inngang til tre soverom, samt en innvendig trapp av tre opp til et loft. Deler av loftet er uinnredet, mens deler av loftet er et kaldtloft. Gulvflatene i hemsen er belagt med tregulv, vegg- og himlingsflatene er i tømmer og panel. Det er synlige takbjelker. Her er det god plass til madrasser for overnatting, samt lagringsplass.
Via luke i utvendig vindfang er det adkomst til uinnredet kaldtloft over deler av boligen. Her er det synlige trebjelker og isolasjon mot underliggende etasje. Dette loftet blir brukt til oppbevaring.
Tekniske installasjoner:
- Vannrør med rør-i-rør
- Fordelerskap er plassert på toalettrom
- Innvendig stoppekran på vaskerom
- Utvendig stoppekran
- Synlige avløpsrør i plast
- Varmtvannsbereder på 194 liter plassert på vaskerom
- Mekanisk avtrekk på våtrom med avtrekksvifte
- Automatsikringer
- Hovedsakelig skjult elektrisk anlegg
Anticimex har gitt verdibevis for dreneringen. Verdibeviset bekrefter at dreneringen er i orden og dermed kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av dreneringen ved en plutselig skade, som følge av utettheter, i tillegg til tilstøtende rom som er forringet av skaden.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Oppvarmingen består av peisovn på stue/kjøkken, varmekabler i entrè, hall, bad, vaskerom og toalettrom. Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.11.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Bad/vaskerom på de originale byggetegningene datert 26.06.2009 er i dag omgjort til et vaskerom med et eget toalettrom.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 103455, tinglyst 05.06.1991, type heftelse: Festekontrakt.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Eiendommen har tinglyst rett til veg frem til eiendommen. Rettigheten er tinglyst, dagboknr 816824, tinglyst 03.10.2012.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et hyttefelt like øst for skiheisen på Strandafjellet. Hytten ligger fint til i terrenget med enkel og god tilkomst. Ca 6 km til Stranda sentrum med butikker, restauranter og de fleste sentrumsfunksjoner. Lett tilkomst til friluftsområder sommer og vinter. Langrennsløype på vinterstid like i nærheten.

Adkomst

Når du kjører på Hevsdalvegen mot Stranda sentrum ta av til venstre på Ringstadsætra, ta så første til venstre og følg denne og ta av andre vei på venstre hånd inn Hjellhaugmarka. Fortsett rett frem, veien deler seg og du holder til venstre, fortsett videre rett frem og ta så av til høyre og deretter neste til høyre når veien svinger litt tilbake og du har eiendommen på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Tomten er festet og areal oppgitt er punktfeste. Naturtomt opparbeidet med gruset innkjørsel, terrasse på terreng og biloppstillingsplass.

Regulering av feste

Festekontrakten er datert 18.04.1991.
Festetiden er 80 år - til 2071.
Festeavgiften er kr 1.872,- pr. år. og ble sist justert 01.01.2021. Denne skal innbetales forskuddsvis den 01.01. hvert år.
Festeavgiften reguleres i samsvar med endringer i konsumprisindeksen og kan reguleres hvert 10. år.
Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Parkering i gruset biloppstillingsplass på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Se punkt tinglyste heftelser og rettigheter.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Eiendommen har kommunal septiktank.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 23.06.2021 er avsatt til fritidsbebyggelse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9 722,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger. Det var feiet sist den 24.05.2019.
Eiendomsskatten er kr 7 288,- pr år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.744,-.
Veiavgift for brøyting og vedlikehold av veg er kr 8.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Tafjord Connect som leverandør av fiber og har avgift på kr 449 pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 645.558,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.603.420,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. kr 9.900,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ove Ragnar Senneset

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Pliktig medlemsskap i Roaldsida Veilag. Veilagets årsmøte fastsetter årlig kostnad basert på faktiske kostnader fordelt på hvert medlem.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 76-0186/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ålesund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR76.22186

Dato

Sist oppdatert: 07. november 2022 kl. 12:49

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.