Komplett salgsoppgave

Pastellvegen 1

7 490 000 kr
183 m²
4 soverom
Velkommen til Pastellvegen 1, presentert av Tom Christer Hovde i Krogsveen avd, Sandnes
Velkommen til Pastellvegen 1, presentert av Tom Christer Hovde i Krogsveen avd, Sandnes
Tom Christer Hovde
Presenteres av
Tom Christer Hovde
Nyoppført og lekker arkitekttegnet enebolig i meget attraktive omgivelser. Tilbaketrukket men gangavstand til det meste.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  7 490 000 kr
 • Omkostninger
  70 092 kr
 • Totalpris
  7 560 092 kr
 • Byggeår
  2021
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  183 m²
 • Bruksareal
  190 m²
 • Tomteareal
  538 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Oransje B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

- Helt nyoppført bolig som ikke har vært bebodd.
- Praktisk løsning med hele 4 soverom, 2 stuer, 2 bad, vaskerom, gjeste wc m.m.
- Stilrent og lekkert materialvalg av høy kvalitet. 1-stavs eikeparkett og fliser på gulv.
- Kjøkken med øy, vaskerom og baderoms innredninger fra den danske leverandøren Aubo.
- Integrerte hvitevarer fra Electrolux.
- Parkering i eget gårdsrom og dobbel carport (mulighet for garasjeport). Det er lagt ut trekkerør til el.bil lader.
- Bod inne og ute.
- Særdeles attraktivt og etterspurt nabolag med kort gangavstand til både butikker, skoler, barnehager, kjøpesentre m.m.
- Få minutters gange ned til turareal rundt Frøylandsvatnet, Sandtangen og koselige Fritz Røedparken bare for å nevne noe.
- Lave omkostninger pga. det betales dokumentavgift kun av tomteverdien.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Pastellvegen 1, 4344 BRYNE
Kommunenummer 1121, gårdsnummer 2, bruksnummer 89, ideell andel 1/1
Kommunenummer 1121, gårdsnummer 2, bruksnummer 1049, ideell andel 2/4

Innhold

Totalt bruksareal: 190 kvm
Totalt primærrom: 183 kvm
P-rom:
1 etg = 86 kvm:
Gang/entrè, stue med åpen kjøkkenløsning, gjeste wc og vaskerom.
2 etg = 97 kvm:
Loftstue, 4 soverom og 2 bad.
Det er oppført utvendig frittstående bod ved siden av huset, på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra arealmåling datert 07.01.2022 utført av Rogaland Bygg Takst ved takstingeniør Rune Sivertsen.

Byggemåte

Ifølge selger er det støpt plate på mark, ringmur, reisverk i tre, kledd med StoVentec fasadeplater med murpuss og tak tekket med 4 mm Residek asfalt membran. Boligen har ellers ferdigmalte vinduer fra Gilje.

Standard

Boligen, sammen med nabohuset, er tegnet av arkitekt Øyvind Kolnes Grønli, som driver Arkinaut AS. Hans tanker om boligene er som følger:
"På tomten til den gamle trafostasjonen i Pastellvegen er det oppført to nye eneboliger. Boligene danner et lite tun sammen med trafoen som også skal bygges om til enebolig. Trafoen, som er bygget på 1930-tallet, har et karakteristisk utseende og er vernet. De nye bolighusene og tilhørende garasjer og boder er tilpasset denne i farge, overflater og form; Utvendig er husene pusset med murpuss og gitt et horisontalt takutstikk for å stå i stil med den gamle trafoen. Vinduer og inngangsparti er gitt en dempet rødfarge.
Boligene har et overdekket inngangsparti med en romslig gang innenfor. Fra gangen er det sikt gjennom en dobbelfløyet dør inn til oppholdsrom og videre ut til hagen. I tilknytning til gang er det gjeste-WC og vaskerom. Stue og kjøkken henger sammen i et romslig «allrom». Rommet har flere soner og er lett å møblere. Generøse vinduer og god romhøyde gir gode dagslysforhold. Kjøkkenkroken er tilbaketrukket mens spiseavdelingen har god kontakt med stuen. Bak kjøkkenet finnes en romslig bod. Fra oppholdsrom er det direkte utgang til en solrik uteplass og hage.
I andre etasje er rommene samlet rundt en sentral, romslig oppholdssone som kan fungere som ekstra stue, TV-stue e.l. Denne kan om ønskelig deles av som et eget rom. I hvert at husets hjørner ligger de fire soverommene. Alle har vindu i to retninger og har dermed godt med dagslys. I tillegg finnes to bad".
Boligen er lekkert innredet hva materialvalg og farger angår. Lyse tidsriktige overflater som er krydret med moderne kontrastvegger, en-stavs lys eikeparkett i oppholdsrom, fliser av type Modena av type Pro Stone på gang/gjeste wc/ vaskerom og baderom. Kjøkkeninnredningen er i grå slett utførelse, fra den danske leverandøren Aubo, med kjøkken-øy som har skuffer og trendy takhengte lamper over. Integrerte hvitevarer fra Electrolux medfølger. Ellers kan det nevnes downlights i div. soner kjøkken / stue og gang, mens det er lysskinne i tak på loftstuen og kupler i resterende rom. Boligen har også en solid ytterdør og kompakte innerdører.
Huset har 2 helfliste baderom i 2 etasjen. Her er det hvite innredninger med helstøpt servant fra Aubo og ene badet har dusj, mens det andre både dusj og badekar. En meget kjekk løsning også for barnefamilier.
Vaskerommet har praktisk innredning med forhøyet plasseringsmulighet av hvitevarer, skap/skuffer og vask m.m.
Kort fortalt er dette en gjennomtenkt bolig, med smarte løsninger, praktiske valg og smakfulle materialer.
Velkommen her til en hyggelig visning i Pastellvegen 1 på Bryne. Her kan dere flytte rett inn !

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Boligen selges slik den fremvises på visning.

Oppvarming

Vedovn i stuen i 1 etg, mens det også er varmekabler i gulv på gang/entre, stue/kjøkken, vaskerom og begge baderom. Ellers elektriske muligheter etter ønske og behov.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider.
Originale tegninger viser bod i bakkant av carport, men denne er fjernet og det er etablert utvendig bod istedenfor for enda bedre plass.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
1121/2/89:
29.09.1955 - Dokumentnr: 3038 - Best. om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:2 Bnr:187
25.08.1997 - Dokumentnr: 6350 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:1121 Gnr:2 Bnr:97
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
13.01.2010 - Dokumentnr: 28275 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Lyse Elnett AS
Org.nr: 980 038 408
Avtale om rettigheter og plikter i forbindelse med etablering av nettstasjon.
Med flere bestemmelser
Det kan om nødvendig etableres tinglyst veirett dersom nødvendig og selger påberoper seg retten til dette også etter salg frem til overtagelse.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Energimerking

Energimerkingen er en forenklet versjon laget gjennom megler for identisk bolig på nabotomten. Man må anta boligen får en bedre karakter ved en avansert utgave. Konf. megler.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger meget attraktivt til og plasseringen gir dere som beboere kort gangavstand til så og si alt man trenger i hverdagen. Her er det både barnehager, skoler, butikker, turområder og kjøpesentre kort vei unna. Det er også et godt tilbud innen idrett og rekreasjonsareal er det flere av like ved.
Her kan du rusle ned på butikker 3-4 minutter unna, for å handle ferske bakervarer på en lørdag morgen kanskje, eller ta turen til Bryne torg, la barna mate ender i elven som renner gjennom Fritz Røedparken, mens det koselige atmosfæren nytes av små og store. Området rundt der, har flere restauranter og vi kan nevne burgerplasser, indisk, kinesisk , Møllehagen Restaurant sin herlige meny, bar/ølbar, kino og ikke minst veldig godt tilbud innen offentlig transport som buss og tog.
Bryne har også sitt flotte store kjøpesenter, M44, som gir sine brukere et mangfold av gode servicetilbud.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Solrik og skjermet tomt på ca. 538 kvm. Eiendommen grenser blant annet til friareal/tursti og ligger i rolige omgivelser tilbaketrukket fra vei og trafikk. Tomten leveres med gruslagt gårdsrom hvor det er plass til flere biler samt ferdigplen lagt foran boligen hvor også romslig solplatting er etablert. Tomten er under deling og eiendommen kan få nytt gårds og bruksnummer.

Parkering

God plass til flere biler i eget gårdsrom samt i dobbel carport. Her er det lagt ut strøm og belysning. Det er også lagt trekkerør ut til carport for enklere montering av ladestasjon til el-bil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan med plannummer 0475.00, REGULERINGSPLAN FOR BOLIGER I PASTELLVEGEN 1, BRYNE, datert 13.12.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Trafostasjonen, som ligger ved siden av, er også under total renovering til å bli en flott bolig, slik at det blir med gjøre dette "tunet" til et riktig stilrent og annerledes prosjekt. Bygget er vernet, så her blir det gjort en gjennomført og flott jobb for å bevare stil/utrykk, med samme arkitekt som den bolig vi selger. Se vedlagte situasjonskart for å se plassering av boligene og garasjene i forhold til hverandre, eller kontakt megler ved spørsmål.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Boligen er nyoppført og det foreligger ikke oversikt over kostnad for kommunale avgifter. Nivået på boliger av tilsvarende størrelse ligger på ca. kr. 12.000,- pr. år.
Boligen vil få mulighet for fiber gjennom lyse, noe som normalt vil ligge på ca. kr. 1-1.500,- pr mnd. for tv / internett.
Boligforsikring er estimert å forvente rundt totalt ca. kr. 10.000,- pr. år.
Vi tar forbehold om estimerte beløp da disse er tatt basert på nivå for brukte boliger i omtrent samme størrelse i kommunen.

Formuesverdi

Da boligen er nyoppført, er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2019 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2020 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av tomteverdi (kr. 2.750.000,-), samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.560.092,- .
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Stavanger Eiendom AS

Overtakelse

Etter nærmere avtale, men uansett ikke før brukstillatelse foreligger.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens bestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, evt. tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Kr. 65.000,-
Tilrettelegging kr 12.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 36-0069/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandnes
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR36.2169

Dato

Sist oppdatert: 11. mai 2022 kl. 10:10

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.