Alnagata 22 L

LEIE MND.

17 000 kr

Soverom
2
Areal (P-ROM)
69 m²
Fasiliteter
Garasje, Heis, Veranda

Gamlebyen - Fin møblert 3-roms hjørneleilgihet med balkong og garasjeplass. Kabel-tv og bredbånd inkl. ledig fra 01.02.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Alnagata 22 L!

Kort fortalt: 
- Lys og fin 3-roms hjørneleilgihet
- Leies ut fullt møblert og med hvitevarer
- Flott balkong med utemøbler
- Garasjeplass i lukket anlegg
- Grunnpakke kabel-tv og bredbånd inkludert
- Sentral beliggenhet
- Gode kollektivforbindelser med buss og trikk
- Ledig fra 01.02.

Ønsker du å komme på visning? Trykk "send melding" eller send epost til eirik.bakland@krogsveen.no med en kort beskrivelse av deg/dere. 

Eiendommen

Alnagata 22 L, 0192 OSLO 
Gårdsnummer 233, bruksnummer 527, seksjonsnummer 0, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i Gamlebyen med gangavstand til Oslo S, Bussterminalen, Bjørvika og Sørenga. Området er en av Oslo sine mest populære bydeler, med den gamle sjarmen intakt. Dette er også en spennende bydel i stor utvikling.

Kort vei til alt man måtte ønske av servicefasiliteter som populære kafèer, dagligvarebutikker og frukt/ grønnsaksbutikker. Tøyen torg er rustet opp og kan ny på flere spisesteder og butikker. Det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret. Man har også Skatten og coctailbaren Human Mote som har blitt populære møteplasser for mange. 
I nærheten finnes også Grønland med et pulserende folkeliv med fargerike forretninger og varierte serveringssteder som Lompa, Asylet og Dattera til Hagen. Idylliske Kampen ligger også bare få minutter unna med koselige kafèer, og de hyggelige restaurantene Kampen Bistro og Smia. 

I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur og rekreasjonsområder som Klosterenga park, Ekeberg, Middelalderparken, Botanisk hage, Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen) og Kampen park. Det er også kort vei til hyggelige Akerselva. Langs elva finner du grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo østs spennende industrihistorie. Populære Sørenga sjøbad ligger kort vei unna og er en fin badestrand for både store og små.

Området kan ellers by på flere moderne treningssentre i nærheten som Arctic på Tøyenbadet, SATS på Kampen og Elixia i Bjørvika.

Gamle Oslo er en bydel som har vært og fortsatt er i sterk utvikling de seneste årene med Operaen og arbeidet med Fjordbyene/ Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg erunder oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig.Barnehager og skoler

Boligen sogner til Gamlebyen barneskole og Jordal ungdomsskole. 
Det er flere barnehager i området, bl.a: 
Baglerbyen FUS barnehage (0-6 år) 1 min
Gamlebyen barnehage (3-6 år) 8 min
Utsikten barnehage (3-6 år) 8 min

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 81 kvm.
Totalt bruksareal: 74 kvm.
Totalt primærrom: 69 kvm.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller. 

Tomten

Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer. Eiet tomt på 542 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkeringsplass i kjeller. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Gang: 
Romslig gang med tilhørende skap. Inngang fra svalgang. Innvendig bod med fastmontert hyller tilknyttet gangen.

Soverom: 
Boligen har 2 soverom med seng og skapplass. 

Baderom: 
Flislagt baderom med vaskemaskin, servant med skap og speil, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og Wc.

Kjøkken:
Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Hvitevarer medfølger leieforholdet. 

Stue: 
Romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Spisebord med stoler, sofa, Tv-benk og øvrige møbler medfølger.  Brebånd og kabel-tv (grunnpakke) er inkludert i leien. 

Balkong: 
Balkong med hyggelig utsyn og gode solforhold. Utemøbler medfølger. 

Boligen disponerer en parkeringsplass og en bodplass i kjelleren. 

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i badegulvet.

Energimerke Energimerket D5

Informasjon om borettslaget

Boligen tilhører Baglerlunden Borettslag med org.nr. 988 882 550. Leietaker plikter å sette seg inn i borettslagets husordensregler og vedtekter. 

Overtagelse

01.02.2020 eller etter nærmere avtale. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Leiebeløp inkluderer

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke tv & internett - Get 

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- Innboforsikring

Fremleie

Fremleie vil ikke bli tillatt uten skriftlig forhåndsgodkjennelse.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.51.000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.120,-.

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter:  01.02.2020 og utløper: 01.02.2022

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR88.201
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.
minusVis mindre
Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon
Mobil 97130185

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.