Komplett salgsoppgave

Kjetils vei 5A

15 950 000 kr
167 m²
3 soverom
Velkommen til Kjetils vei 5A - Presentert av Krogsveen ved Jan Robert Ottesen
Velkommen til Kjetils vei 5A - Presentert av Krogsveen ved Jan Robert Ottesen
Jan Robert Ottesen
Presenteres av
Jan Robert Ottesen
KJELSÅS
Hyggelig og velholdt enebolig beliggende i blindvei. Solrike og pent opparbeidede uteområder. Kjeller med egen inngang

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  15 950 000 kr
 • Omkostninger
  399 920 kr
 • Totalpris
  16 349 920 kr
 • Byggeår
  1947
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  167 m²
 • Bruksareal
  188 m²
 • Tomteareal
  466 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Meget attraktivt beliggende enebolig med solrik hage i barnevennlige omgivelser på Kjelsås. Trygg og lite trafikkert skolevei (300 meters gange). Marka og Maridalsvannet med utallige tur og rekreasjonsmuligheter innen kort gange.
 • Etterisolert, nytt panel og nye vinduer i 2020 i 1. og 2. etasje. Vinduer fra 2005 i kjeller
 • Varmepumpe på alle soverom med varme- og kjølefunksjon
 • Pent opparbeidet hage med gressplen, platting og spiseplass
 • 1. etasje 73 kvm: Entre, gang, stue og kjøkken
 • 2. etasje 58 kvm: Gang, bad og 3 soverom
 • Baderom fra 2015 med våtromsbevis
 • Loft med gode lagringsmuligheter
 • Garasje og 2 biloppstillingsplasser
 • Med våtromsbevis får du også dekket reperasjon av badet ved lekkasje. Normalt dekkes kun vannskade i nærliggende rom
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Kjetils vei 5A, 0494 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 72, bruksnummer 74

  Innhold

  Totalt bruksareal: 188 kvm
  Totalt primærrom: 167 kvm
  Primærrom:
  Underetasje 36 kvm: Kjellerstue, trimrom, bad og trapperom*.
  1. etasje 73 kvm: Entre, gang, stue og kjøkken.
  2. etasje 58 kvm: Gang, bad og 3 soverom.
  Deler av et soverom i 2. etasje er ikke måleverdig areal grunnet lav takhøyde under skråtak.
  Sekundærrom:
  Underetasje 21 kvm: Bod og garasjerom.
  Tilbygget utebod i trekonstruksjon ca. 5 kvm.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.09.2022 utført av Håvard Müller Sørensen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
  *Kjellerstue og trimrom i underetasje er byggemeldt som boder og er ikke godkjent for varig opphold. Se punkt Ferdigattest for mer informasjon.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende trekledning.
  Tak:
  Saltak av trekonstruksjon tekket med takstein.
  Vinduer og dører:
  Underetasje: Vinduer i 2-lags glass, produsert i 2005.
  Isolert ytterdør til kjellerstue.
  1. - og 2. etasje:
  Vinduer i 3-lags glass, produsert i 2019.
  Verandadører i 2-lags glass, produsert i 2020.
  Isolert ytterdør med glassfelt.
  Vinduer i 2-lags glass i entre, produsert i 2008.
  Terrassedør i 2-lags glass, produsert i 2020.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på:
  I tilstandsrapporten er det gitt Tilstandsgrad 1 på 75% av bygningsdelene, Tilstandsgrad 2 på 17% av bygningsdelene, Tilstandsgrad 3 på1% av bygningsdelene og Tilstandsgrad ikke undersøkt på 7% av bygningsdelene.
  Tilstandsgrad 3 er satt på utvendig trapp grunnet manglende rekkverk.
  Tilstandsgrad 2 er satt på bad i underetasje, bad i 2. etasje, kjøkken, gulv, konstruksjoner i kjeller (tilfarergulv, himling og vegger), loft, innvendige trapper, etasjeskillere, elektrisk anlegg og drenering, Tilstandsgrad 2 er satt på nevnte bygningsdeler blant annet grunnet alder, slitasje, manglende fall på bad, riss i fliser, bomlyd i fliser i underetasje og manglende ventilasjon på loft.
  Se utfyllende tekst i rapporten.

  Standard

  ENTRÈ:
  Lys og romslig entré med plass til både sko- og yttertøy.
  Praktisk og god oppbevaringsplass i garderobeskap i både entré og gang.
  Plassbygget skivebord med kontorplass mellom gang og stue.
  STUE:
  Boligens stue er lys og luftig med parkett levert av Flotte Gulv på Frogner. Moderne malte overflater og lysinnslipp fra fire himmelretninger. Stuens størrelse gjør det enkelt å dele inn i ulike soner med f.eks. både spisegruppe og sofaseksjon med tilhørende møblement. Skreddersydd seksjon laget av RÅ tradisjonsverksted. Peisen, levert av Nordpeis, i stuen gjør rommet både koselig, og bidrar til å holde oppvarmingskostnadene lavere. Fra stuen er det utgang til to solrike uteplasser.
  UTGANG FRA STUE TIL TERRASSE:
  Terrasse på ca. 62 m2. Terrassen er belagt med terrassebord, skiferstein på mark og har rekkverk av trekonstruksjon. Stikkontakt på vegg.
  UTGANG FRA STUE TIL VERANDA:
  Vestvendt veranda på 6,5 m2. Verandaen er belagt med terrassebord i kompositt og har rekkverk av tre. Utebelysning og stikkontakt.
  KJØKKEN:
  Sigdal kjøkkeninnredning fra 2002 med profilerte fronter. På kjøkkenet er det også plass til spisebord. Benkeplater av granitt. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran fra Philip Stark. Stålplater mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte kvalitets hvitevarer fra Miele. Kjøleskap med frysedel, komfyr, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp.
  Ventilator i overskap. Vannrør i kobber (ikke i bruk). Avløpsrør av plast.
  2. ETASJE:
  SOVEROM I:
  Romslig og lyst hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. samt klesoppbevaring.
  Alle soverom i 2. etasje har luft til luft varmepumpe med aircondition. Dette bidrar både til optimalt inneklima og holde fyringsutgiftene nede.
  VERANDA MED UTGANG FRA HOVEDSOVEROM:
  Utgang fra hovedsoverommet til vestvendt veranda på 6,5 kvm. Verandaen er belagt med terrassebord i kompositt og har rekkverk av tre.
  Utebelysning.
  SOVEROM II:
  Det perfekte barnerom, hjemmekontor eller gjesterom. God plass til møblering av dobbeltseng, garderobe samt kommode.
  Soverom III:
  Det perfekte barnerom, hjemmekontor eller gjesterom. God plass til møblering av dobbeltseng, garderobe samt kommode.
  BAD/WC:
  Delikat og romslig baderom fra 2015. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med malt trepanel og downlights. Plassbygget servantskap med skuffer av merke Neptun. Ovenpåliggende dobbel servant med ett-greps armaturer. Marmor benkeplate. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Lamper levert av Majorstua Elektriske. Dusj på gulv i hjørnet med fastfelt og innfellbar dør i herdet glass. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj og takmontert regndusj fra Dornbracht. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Avtrekksventil plassert på yttervegg. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i soverom med overløp til bad.
  Det er utstedt våtromsbevis på badet i 2. etasje. Med dette verdibeviset får du også dekket reparasjon av badet / vaskerommet hvis du opplever en plutselig skade på grunn av våtromslekkasje.
  Normalt får man kun erstattet vannskade i nærliggende rom hvis du opplevde lekkasje fra våtrommet. Reparasjon av våtrommet fikk du derimot ikke dekket.
  U. ETG:
  Underetasjen inneholder kjellerstue, trimrom, bad og trapperom. Underetasjen har egen inngang. Nåværende eier har tidligere leid ut underetasjen. Opplegg for vann og avløp i boden. Underetasjen er ikke godkjent for varig opphold. Viser til punkt ferdigattest.
  BAD:
  Bad fra 2005. Flislagt gulv med varme. Flislagte vegger. Nedsenket himling med malt flate. Vegghengt servantskap med dører.
  Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil, overlys og stikkontakt på vegg over servant. Dusj i innfliset badekar. Dusjbatteri tilkoblet veggmontert hånddusj.
  Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil plassert på yttervegg. Vannrør i kobber. Avløpsrør av plast.

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming. Varmekabler på begge bad, entrè, stue (varmefolie), kjellerstue og trimrom. Peisovn i stuen. Luft til luft varmepumpe med aircondition er montert i soverom.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1947.
  Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen fra byggeår. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
  Det foreligger ferdigattest på innredning av bad i kjeller datert 03.07.1968, ferdigattest på tilbygg (gjelder stue og balkong mot vest i 1. etasje og soverom og balkong mot vest i 2. etasje) datert 11.11.2016 og ferdigattest på rehabilitering av skorstein datert 19.03.2019.
  Det foreligger et sluttnotat for byggesak på carport datert 13.11.2007, der det står at det er gitt godkjent melding uten ferdigmelding.
  - Etter utstedt ferdigattest på tilbygg har balkong i 1. etasje blitt utvidet/bygget dypere enn hva som ble godkjent iht. ferdigattesten datert 11.11.2016.
  - Etter utstedt ferdigattest er vindfang bygget. Tilbygget med vindfang/entré er ikke søkt om til kommunen. Dette er søknadspliktig, tiltaket er ikke omsøkt eller godkjent av kommunen.
  Kjellerstue og trimrom (med unntak av badet) er opprinnelig byggemeldt som bod og hobbyrom, jf. originale byggetegninger, og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommene da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med det overnevnte.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst 5 servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning før kjøpers bruk:
  Dagboknr. 911028, tinglyst 12.05.1939, Erklæring/avtale:
  På eiendommen skal det ikke drives forretning eller bedrift som ved støy eller stank er generende for naboskapet. Husdyrhold til eget bruk er unntatt.
  Dagboknr. 7820, tinglyst 03.07.1947, Bestemmelse om vei:
  Kjetils vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde 5 meter. Eier er forpliktet til, dersom kommunen forlanger det, å opparbeide veiene med kloakk langs tomten i inntil 8 meter bredde, heri innbefattet fortau og kloakk av inntil 3056 mm. diameter. Dette skal skje uten kostnad for kommunen.
  Dagboknr. 11867, tinglyst 22.09.1947, Bestemmelse om vann/kloakkledning:
  Eier av Kjetils vei 5A er forpliktet til å følge det til enhver tid gjeldende vann- og kloakkreglement i kommunen.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
  Eiendommen har også en tinglyst rettighet med dagboknr. 17876, tinglyst 30.03.1998. Rettigheten er tinglyst på Kjetils vei 5 B og C, gnr. 72, bnr. 344, snr. 1 og 2:
  Kjetils vei 5A, gnr. 72, bnr. 74, skal ha bruksrett til kjørbar adkomstvei (4 meter bred) fra Kjetils vei over Kjetils vei 5 B og C, gnr. 72, bnr. 344, frem til parkeringsplass på egen grunn. Retten omfatter også gjensidig rett til vedlikehold av adkomstveien.
  Kjetils vei 5 B og C skal ha rett til legging og vedlikehold av ledninger og kabler for vann, avløp, EL-forsyning m.v over Kjetils vei 5A.
  Kjetils vei 5 A og Kjetils vei 5 B og C skal ha gjensidig rett til vedlikehold av garasjer over hverandres eiendommer.
  Det er tinglyst 7 servitutter på eiendommens hovedbøl (Kjetils vei 7C, tomten som Kjetils vei 5 A er utskilt fra) og følgende antas å ha betydning før kjøpers bruk:
  Dagboknr. 2212, tinglyst 12.02.1954, Bestemmelse om vei:
  Hjemmelshaver i Kjetils vei har vedtatt følgende betingelser ved overtagelse av Kjetils vei:
  - gjerder som ikke står i riktig avstand til veikant flyttes av grunneieren
  - veigrunn med nødvendige grøfter og gjerdeavstand overdras kommunen vederlagsfritt
  - Private avkjørsler som ikke er i orden må settes i stand av grunneieren og forsynes med stikkrenner godkjent av kommunen
  - Der overvann ikke bortledes gjennom offentlig kloakk må stikkledningene gis fritt avløp fra veiens område

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

  Diverse

  Dette medfølger ikke:
  - Lamper i kjøkkenvinduet.
  - Prismelampe på det største soverommet.
  - Stringhyller ved arbeidsbenk og kjøkken.
  - Varmelampe på veranda.
  - Vannslangetrommel.
  - Trampoline medfølger handelen.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Stille og rolig med meget hyggelig beliggenhet i blindvei. Et meget attraktiv og barnevennlig boligområde.
  I umiddelbar nærhet ligger Haugensjordet friareal med akebakke samt fotballbane i "Myra" i bunnen av akebakken. Kun få minutter til flotte tur-/friluftsområder (Nordmarka, Maridalen, Lillomarka, Akerselva) og slalåmbakke (Grefsenkleiva),skiløyper samt skøytegåing på Maridalsvannet. Det er gangavstand til Langsetløkka som er utgangspunktet for turstier og skiløyper i Lillomarka, til Myrerjordet med fotballbaner og til flotte badeplasser i Stilla/Akerselva.
  Det er 5 minutter å gå til Coop Prix i Kjelsåsveien. Frisør, apotek og diverse forretninger på Stillatorget 10 minutters gange unna.
  Kort avstand til offentlig kommunikasjon. Trikk fra endeholdeplassen i Midtoddveien og buss fra Kjelsåsveien. Tog fra Kjelsås stasjon.

  Barnehager, skoler og fritid

  Boligen sogner til Kjelsås barneskole og Engebråten ungdomsskole.
  Det er flere barnehager i området, blant annet:
  Haugensjordet barnehage (1-6 år) 2 min
  Kjelsås (skole) barnehage (1-6 år) 4 min
  Hakkebakkeskogen familiebarnehage 9 min
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 466 kvm. Delvis skrånende tomt opparbeidet med singlet oppkjørsel og el-bil lader montert på yttervegg, plenarealer og diverse beplantning. Vestvendte verandaer på baksiden av boligen og terrasseplatting på fremsiden av boligen.

  Parkering

  Innlemmet garasjerom med plass til 1 bil. I tillegg er det 2 biloppstillingsplasser på egen tomt. Det er montert EL-bil lader fra Zaptec på den ene plassen.
  For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat adkomstvei over Kjetils vei 5 B og C, gnr. 72, bnr. 344. Kjetils vei 5 A og Kjetils vei 5 B og C har gjensidig vedlikeholdsplikt av adkomstveien.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler
  Plan- og bygningsetaten har satt i gang en revisjon av reguleringsplan S-4220 - Småhusplanen. Formålet med revisjonen er; ..."Småhusområdene må i større grad skjermes for ytterligere fortetting, og utbygginger bør skje med sterkere vern av de grønne verdier i områdene. Planrevisjonen må samtidig, innenfor rammene for nevnte føring, søke å forenkle og klargjøre aktuelle reguleringsbestemmelser med sikte på at byggesaksbehandlingen kan gjennomføres enklere og billigere". Blant annet er det foreslått at utnyttelsesgraden for tomter reduseres til 16% og at boliger eldre enn 1945 er verneverdige. Ny plan er under revidering og det er innført midlertidig byggeforbud. Se saksnummer 202102096 hos Plan- og Bygningsetaten for mer informasjon.
  I Kjetils vei 8 B foreligger det en byggesak om riving av overdekket terrasse samt tilbygg og utvidelse av kjeller. Tillatelse til tiltak ble gitt 29.04.2022.
  Se saksnummer 202205595 hos Plan- og Bygningsetaten for mer informasjon.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 16.956,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
  Eiendomsskatten er kr 14.392,- for inneværende år.
  I selgers husstand har det bodd 4 personer og det opplyses om at strømforbruket har vært ca. 21.200 kwh pr år.
  Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 10.000,-.
  Boligen er tilknyttet Vikenfiber som leverandør av kabel-tv og internett, og selger har betalt kr 1.100,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 6.000,- pr. år. Abonnement medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 3 081 928,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2020 kr 11 094 940,80.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 16.349.920,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Aase Da Rocha og Paal Da Rocha

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 9.990,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 14.750,-
  Visninger: kr 2.500,- pr. time
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 39-0118/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årvoll
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR39.21118

  Dato

  Sist oppdatert: 27. september 2022 kl. 10:11

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.