Komplett salgsoppgave

Rabbeveien 5A

3 500 000 kr
101 m²
3 soverom
Tom Edvardsen
Presenteres av
Tom Edvardsen
Åneby/Nittedal
Terrasseleilighet m/eneboligfølelse og fantastisk utsikt!! Terrasse på 49 kvm, 3 sov., nytt bad i 2019. El-bil lader.

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.
 • Prisantydning
  3 500 000 kr
 • Omkostninger
  88 842 kr
 • Totalpris
  3 588 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1977
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  101 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  598 kr
 • Energimerke
  Rød G

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Rabbeveien 5A, en terrasseleilighet med eneboligfølelse. Leiligheten har en herlig terrasse på hele 49 kvm med en fantastisk utsikt i tillegg til hyggelig uteplass ved inngangsdøren. 3 romslige soverom hvor 2 har utgang til terrassen. Stilig bad/wc med moderne fargevalg og stil som er rehabilitert i 2019. Åpen stue og kjøkkenløsning med fin luftighet og godt lysinnfall. Usjenert uten gjenboere mot øst og utsikten. Praktisk kjeller med god bodplass og bodrom gjort om til vaskerom. Biloppstillingsplass rett ved inngangen med el-billader montert på veggen.
- Nydelig terrasse på hele 49 kvm
- Fantastisk utsikt
- Øverste leilighet med adkomst rett inn
- Gangavstand til tog med god kommunikasjon mot Oslo
- Marka rett i nærheten
- Barnehage, butikksenter og lege i nærormådet

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rabbeveien 5A, 1484 HAKADAL
Kommunenummer 3031, gårdsnummer 40, bruksnummer 189, seksjonsnummer 1, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 121 kvm
Totalt bruksareal: 110 kvm
Totalt primærrom: 101 kvm
Bruksareal:
Leiligheten 110 kvm
Primærrom:
Leiligheten:
2. etasje 15 kvm: Gang, vaskerom
3. etasje 86 kvm: Entré, gang, stue/kjøkken, bad/wc, 3 soverom
Sekundærrom:
Leiligheten:
2. etasje 9 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen åpent felles bodrom nederst i blokken.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. (

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre/mur/betong.
Boligbygg over 3 etasjer. Grunnmur og skillende dekker av betong. Bærende vegger av tre. Utvendige fasader forblendet med panel. Yttertak av
saltaksform utvendig tekket med papp. Leiligheten har profilert entrédør. Vinduer og balkongdører med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra
2007. Vindu på bad med to-lags glass. Vindu i gang med to-lags glass fra byggeår. Oppvarming med elektrisitet.
Leiligheten beliggende i byggets 3.etasje. Adkomst fra bakkeplan. Leiligheten består av entré, gang, stue/kjøkken, bad, tre soverom, vaskerom og
bod. Utgang fra stue/kjøkken og soverom 1 til østvendt terrasse på ca. 49 m2. Utgang fra entré til vestvendt markterrase på ca. 10 m2.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder……
Bad er gitt TG 0 og 1
Vaskerom er gitt TG2 TG2 helhetsvurdering er gitt på bakgrunn av registrerte avvik. Det er ikke benyttet membran på våtrommets gulv/veggflater. Rommet tilfredsstiller ikke krav til fukt- og lekkasjesikkerhet. Tiltak anbefales. Vaskerommet har ikke sluk og tilfredsstiller derfor ikke dagens krav til våtrom. Det er heller ikke montert lekkasjevarsler med stoppeventil. Tilførselsrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset/usikker restlevetid. Gulv, vegger og himling bærer preg av alder/slitasje.
KJøkken er gitt TG 0 og 1. Innredningen er gitt TG2 på grunn av alder og slitasje
Øvrige rom er gitt TG 0 og 1. Overflate himling soverom 3 er gitt TG2: Støvkondens påvist ved himling i soverom 3. Indikerer kuldebru og/eller dårlig isolasjon. Overflate gulv soverom 1 er gitt TG2: Sprekker mellom gulvbord av tre samt merker/hakk. Det er registrert noe knirk i gulvet i soverom 1.
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) er gitt TG 0 og 1. Følgende punkter er gitt TG2: Fuktsøket ga indikasjon for forhøyede fuktverdier på nedre del av vegg i bod . Synlige fuktmerker på vegg i bod som indikerer utilsiktet fuktighet. Skjulte eller bakenforliggende skader kan ikke
utelukkes. Himlingsflater bærer preg av alder/slitasje og har behov for overflatebehandling. Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Dette anses som en risikokonstruksjon med hensyn til fukt. Symptomer på utilsiktet fuktighet er observert.
Innvendige trapper er gitt TG2: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.
Yttervegger fasader inkl. kledning er gitt TG2: Panel bærer stedvis preg av slitasje.
Vinduer/ytterdører er gitt TG2: Vindu i gang er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra dette vinduet sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Ytterdør er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
Yttertak - Tekkingsoverflate og undertak er gitt TG2: Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Restlevetiden er usikker.
Drenering er fra byggeåret, følgende punkter er gitt TG2: Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark og alder: Det er fuktmerker/tegn på utilsiktet fuktighet. Dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, men basert på alder er restlevetiden vurdert til å være usikker.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Badet ble totalrenovert i oktober/november 2019.
Ellers opplyser selger om følgende utsikfting:
- Byttet takpapp 2005/2006
- Byttet vinduer og dører
- Skiftet terrassebord og rekkverk
- Oppgradert el-anlegg
- Gang-stue og soverom er oppgradert senere år
- Vindskier og dårlig panel er oppgradert
- Ny beiset 2021

Standard

Velkommen til en koselig leilighet over 2 plan der hovedetasjen gir "eneboligfølelse" da ingen vegger felle med annen bygningsmasse. Nydelig terrasse og fantastisk utsikt. Moderne og trivelig bad/wc fra 2019.
3 etg.:
Vindfang med vinylbelegg på gulv, malte MDF plater på vegger, malt himling. Sikringsskap montert i rommet.
Gang med laminatgulv, malte MDF plater på vegger og malt himling. Spotlys i himling. 2 doble garderobeskap for praktisk oppbevaring.
Soverom 1 med furugulv, malt miljøstrie på vegger og malt himling. Panelovn montert på rommet. Vindu fra 2007. 2 doble garderobeskap.
Soverom 2 med laminatgulv, malte MDF plater på vegger og malt himling. Panelovn montert i rommet. Garderobeskap og dør ut til terrassen
Soverom 3 med furugulv, malt trepanel dels malt miljøstrie på vegger og malt trepanel i himling. Innebygget garderobeskapsrekke mot den ene veggen i rommet. Utgang ut til terrassen.
Bad/wc med flislagt gulv og vegger, skråstilt trepanel i himling med innfelte downlights. Varmekabler i gulvet. Modene servant i hvitt med brede skuffer under med fronter i hvit høyglans. Bredt speil med lys over servanten. El vifte i himling. Høyskap i hvit høyglans monter på vegg for praktisk oppbevaring på badet. Stilige innfellbare dusjvegger i herdet glass med monterne dusjmed regnfall og hånddusj. Vegghengt wc i hvitt.
Stue/kjøkken med laminatgulv og malte vegger samt malt himling. Åpen løsning mellom kjøkken og stue gir fin kommunikasjon i rommet som har plass til både sofakrok og spisestueplass. Kjøkkeninnredning med barløsning fra Ikea med hvite profilerte fronter og laminert benkeplate og nedfelt rustfri oppvaskkum. Fliser montert på vegg mellom benkeskap og overskap mot vegg. Lys montert under overskap for arbeidslys på benkeflaten. Downlights montert i kasse i tak over barløsningen som gir fin belysning ned på denne. Integrert oppvaskmaskin og stekeovn samt induksjon platetopp med avtrekk ut montert over kokeplaten. Integrert kjøleskap og fryser. Fin plass til spisestue rett ved kjøkkenet.
Stuedelen har store vinduer ut mot terrassen og fint lysinnfall uten gjenboere, direkte adkomst ut til nydelig og særdeles romslig terrasse på hele 49 kvm.
2 etg.: (kjeller)
Gang med malt benonggulv, malte vegger og malt himling. Panelovn montert i rommet.
Bod(vaskerom) med malt betonggulv, malte vegger og malt himling. Opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder på 198 liter fra 2015 montert i rommet. Lagringsplass i rommet.
Bod med betonggulv, malt dels trepanel på vegger og trepanel i himling. Hyller montert i rommet for oppbevaring.

Oppvarming

Boligens oppvarming er elektrisk med panelovner og varmekabler. Varmtvannsbereder på 198 liter fra 2015 montert i bod som er etablert som vaskerom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 13.12.1977.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Gjenstående arbeider må utføres snarest og ferdigbestiktigelse avholdt innen 01.06.1978.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom på at bodrom i leilighetes "kjeller" er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
«Vaskerom er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegninger av 31.07.1975 og er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.»

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3031/40/189/1:
24.03.1976 - Dokumentnr: 1777 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3031 Gnr:40 Bnr:192
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vedlikehold
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3031 Gnr:40 Bnr:189
Gjelder denne registerenheten med flere
Erklæringen angir at eier av eiendommen bnr. 192 rett til å legge vann og kloakkledning over bnr. 189 samt å føre tilsyn med ledningene og også å kunne utføre reparasjon av ledningene. Videre forplikter eier av bnr. 189 seg til ikke å bygge over ledningene eller foreta arbeider som kan skade vann og kloakkledningene.
05.05.1976 - Dokumentnr: 2748 - Erklæring/avtale
Vedtak av kommunens vannforsynings- og kloakkreglement
Overført fra: Knr:3031 Gnr:40 Bnr:189
Gjelder denne registerenheten med flere
Erklæringen pålegger eier av eiendommen gnr. 40, bnmr. 189 å følge de til enhver tid gjeldende bestemmelser for vann og kloakkarbeiders utførelse. Hvis anlegg er utført ved dispensasjon fra kommunens bestemmelser har kommunen rett til når som helst å kreve anlegget utført på forskriftsmessig måte hvis det oppstår sanitære ulemper eller kommunen finner det nødvendig.
16.11.1976 - Dokumentnr: 7503 - Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3031 Gnr:40 Bnr:189
Gjelder denne registerenheten med flere
Erklæringen gir bindende virking for eier av gnr. 40, bnr. 189 at skader eller ulemper som følge av trafikk eller vedlikehold på veien ved at bygningsmasse er lagt 1 meter innenfor byggelinje til Rabbeveien bæres av eier av bnr. 189.
26.08.1977 - Dokumentnr: 5595 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3031 Gnr:40 Bnr:123
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3031 Gnr:40 Bnr:189
Gjelder denne registerenheten med flere
Eier av gnr. 40, bnr. 123 gis rett til å tilknytte seg vann- og kloakkledninger lagt over eiendommen når som helst at dette ønskes. Eier av gnr. 40, bnr. 123 gir eier av gnr. 40, bnr. 189 rett til å legge vann og kloakkledning over eiendommen gnr. 40, bnr. 123.
31.03.1987 - Dokumentnr: 2739 - Best om garasje/parkering
Rettighetshaver: Knr:3031 Gnr:40 Bnr:241
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3031 Gnr:40 Bnr:189
Gjelder denne registerenheten med flere
Rett for naboeiendom på sørsiden av eiendommen å ha sin garasje litt inn på sameiets grunn.
02.10.1978 - Dokumentnr: 6546 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 151/484
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 003 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger nesten helt øverst i boligbebyggelsen på Åneby i Hakadal med en fantastisk utsikt utover dalen. Området boligen ligger i har fin avstand fra Oslo, Lillestrøm og Gardermoen med både bil og offentlig kommunikasjon. Familievennlig og populær beliggenhet. Terrasseleiligheten har en god intern beliggenhet på feltet, i en liten stikkvei som er blindvei.
For barna og den aktivitetslystne kan området by på fotballbane, ballbinge, lekeplass, skiløyper og golfbane, som gjør området til et populært sted å bo. Området er meget barnevennlig med lekeplasser og moderne og ny barnehage i umiddelbar nærhet. Varingskollen alpinanlegg ligger en togstajon unna eller en kort kjøretur. Boligen ligger også i nærhet til skog og mark, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er flotte turmuligheter i nærheten med kort vei til Nordmarka og Romerikåsen.
Dagligvarehandelen kan gjøres på Meny på Åneby eller Rema1000 og Coop Mega på Mo. Det er ca. 5 km til bygdas lokale handlesenter som tilbyr det hverdagen trenger med sportsbutikk, klesbutikker, skobutikk, vinmonopol, bokhandel, bakeri, blomster- og interiørbutikk osv. Det er god offentlig kommunikasjon i området med tog fra Åneby stasjon som tar deg inn til Oslo på ca. 35 minutter eller du har buss på riksvei 4 som også går til Oslo. Området ligger ca. 28 km fra Oslo sentrum.

Adkomst

Følg Rv 4 oppover Nittedal frem til avkjøring til venstre i Åneby Sentrum inn i Ånebyveien. Ta av første vei til høyre inn i Grindbråtan rett etter Meny butikken. Følg Grindbråtan frem til avkjøring til Bliksrudstubben til venstre og ta inn her. Følg Bliksrudstubben oppover nesten helt til toppen hvor Rabbeveien tar av til høyre. Rabbeveien 5 A er første terrassebygg og øverste leilighet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Åneby barnehage (0-6 år) 0.3 km
Maristua halvdagsbarnehage (3-6 år) 1.1 km
Varingskollen barnehage (0-6 år) 3.4 km
Skoler
Kirkeby skole (1-7 kl.) 3 km
Hakadal ungdomsskole (8-10 kl.) 3.9 km
Nittedal ungdomsskole (8-10 kl.) 5.1 km
Bjertnes videregående skole 5.8 km
Stovner videregående skole 18.6 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 219,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Asfaltert dels singlet adkomst og parkeringsareale på sydvestsiden av bebyggelsen. Tomten til sameiet ligger i en skråning og det er noe gress nederst på tomten som har "flatt" parti

Parkering

Parkering på sameiets grunn på sydvestsiden av bygningsmassen. Fordeling av plasser er gjort internt i sameiet. Utover dette er det gateparkering etter områdets bestemmelser.
Eier av seksjonen som selges har montert en el-bil lader på veggen til boligen og denne følger boligen ved salg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan reguleringsplan for Åneby vest, feltnanvn P datert 09.07.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 09.07.1974 med revisjoner den 22.08.1995 og 13.01.2020.
Eiendommene gnr. 40 bnr. 307 og 308 skal antatt bebygges med eneboliger i nær fremtid. Bebyggelse her vil ikke komme i konflikt med boligens som selges med tanke på sol eller utsiktsforhold
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 7 593,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 48,52 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes(pris for 2021). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.
VED EIENDOMSSKATT:
Eiendomsskatten er kr 2 161 pr år.
Fellesutgiftene er kr 598,- pr. mnd. og inkluderer: Felles forsikring av bygningsmassen. Alle andre utgifter og gebyrer betaler den enkelte seksjon direkte.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert....
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 19.000,- til kr. 21.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Nokab/telia som leverandør av kabel-tv og internett via fiber og har avgift på kr 1.350,-. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.900,- pr. år. Ny eier må tegne nytt abonnement hvis alarmanlegget skal overtas.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 750 274,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 700 986,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.588.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tommy Hansen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet bestående av 3 leiligheter, med sameiebrøk 151/484. Det er ikke etablert vedtekter eller husordensregler for sameiet.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen følger vedlagt salgsoppgaven.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0043/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2143

Dato

Sist oppdatert: 18. juni 2021 kl. 13:47

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.