Komplett salgsoppgave

Frederik Stangs gate 15

3 900 000 kr
140 m²
3 soverom
Velkommen til Frederik Stangs gate 15! En hyggelig villa i Stokke sentrum med mye sjel og sjarme!
Velkommen til Frederik Stangs gate 15! En hyggelig villa i Stokke sentrum med mye sjel og sjarme!
Alexander Hassum
Presenteres av
Alexander Hassum
Stokke/sentrum
Sjel og sjarme i sentrum! Frittliggende enebolig over 2 plan på solrik hjørnetomt. Gangavstand til det aller meste!

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  3 900 000 kr
 • Omkostninger
  98 842 kr
 • Totalpris
  3 998 842 kr
 • Byggeår
  1880
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  140 m²
 • Bruksareal
  144 m²
 • Tomteareal
  488,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sjarmerende enebolig over 2 plan med solrik tomt, attraktiv beliggenhet i hjertet av Stokke. Boligen har 3 soverom, 3 stuer, 2 bad, romslig kjøkken og stor hage. Opprinnelig oppført i ca. 1880, renovert rundt 1993 med blant annet kledning, taktekking, beslag og noen vinduer, samt malt i 2020-21. Hyggelig opparbeidet hage med plen, frukttrær, bed og busker. Mulighet for parkering. Gjerde langs eiendommen. Stokke er et levende sentrum med en rekke butikker, kjøpesenter, post, vinmonopol, bibliotek og apotek - alt dette innen et par minutters gange fra boligen. Gåavstand til skogen og 10 minutters kjøretur til stranden. Kort vei til barnehager, Bokemoa barneskole og Stokke ungdomsskole med gang- og sykkelsti hele veien. Kort avstand til buss- og jernbanestasjon med hyppige avganger mot Oslo.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Frederik Stangs gate 15, 3160 STOKKE
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 422, bruksnummer 29, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 144 kvm
Totalt primærrom: 140 kvm
Primærrom:
1. etasje 79 kvm: Kjøkken, hall m/trapp, bad/vaskerom og 2 stuer
2. etasje 61 kvm: 3 soverom, loftstue, bad, gang og trapperom
Sekundærrom:
2. etasje 4 kvm: Bod og kott
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.04.22 utført av Stokke taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tømmer over mur av betong og stein og kledd med stående kledning. Saltak med 2 kvister er tekket med teglstein. Utvendig adkomst til grovkjeller via kjellerlem. Det er renovert rundt 1992 med kledning, taktekking, beslag, antatt vinduer og noe innvendig.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Følgende forhold er gitt TG3:
Loft: I kott er det noe tørråte i undertaket som er aldersrelatert og må være fra før taket ble lagt om, med teglstein. Misfarget undertak som er normalt på denne årgang. Det er ikke lufting ved takfot, men via naturlige sprekker.
Etasjeskille/gulv mot grunn: Merkbare skjevheter og det er over 30 mm forskjell i flere rom. I loftstue er det noe tørråte i bjelke og gulv mot vedovnen.
Pipe/ildsted: Boligen har flere pipeløp. Skadet luke i kjeller og det ligger teglstein i pipeløpet. Stedvis sprekker på loft på det andre pipeløpet. Takstmannen anbefaler ytterligere undersøkelser for å få kartlagt tilstanden og omfanget på eventuelle skader.
Bad i 1. og 2. etasje: Våtrommene må oppgraderes for å følge dagens krav.
Drenering: Det ble med fuktmåler målt fukt på betonggulv og i nedre del av mur i kjeller. Dette må ses i sammenheng med alder og fuktopptrekk fra grunn (boliger av denne årgang har ikke fuktsperre under betonggulv mot grunn). Flasset puss og maling etter fukt.
Følgende forhold er gitt TG2 og kan kreve tiltak:
(Avvik som kun er aldersrelatert skrives ikke her, det vises til tilstandsrapport for fullstendig beskrivelse)
Veggkonstruksjon: Synlig tømmer innvendig med naturlige sprekker og skjevheter. Kledning er lite luftet i nedre del (ingen skade) og del av fasader er nærme terreng.
Vinduer: Det er vannbrett i tre og ikke beslag bak kledning og ut på vannbrett, men det ble ikke indikert lekkasje. Noen punkterte glass og værslitte karmer.
Utvendige trapper: Betongtrapp har mindre sprekker/skader
Overflater: Sprukket fliser i hall og stedvis slitte flater. Lodd- og planavvik er ikke kontrollert, men skjevheter må påregnes på denne årgang.
Rom under terreng: I innerste rom er det noe tørråte i himling og bjelke over avløpsrør og det er stedvis løst trevirke i himling, og det kan være skjult skade. Det er enkeltvis spor etter borebiller i himling som ikke er unormalt på denne årgang. Noe skjevt betonggulv.

Standard

Sjarmerende frittliggende enebolig over to plan i hjertet av Stokke, oppført i ca. 1880. Boligen består av 3 romslige stuer med peis, 3 soverom, 2 bad, gang, et romslig kjøkken og en stor, solrik hage. Boligen er oppført i ca. 1880 i tømmer over mur av betong og stein og er kledd med stående kledning. Saltak med to kvister er tekket med teglstein. Videre renovert rundt 1992 med blant annet kledning, taktekking, beslag og noen vinduer. Boligen har en svært god planløsning og inneholder bl.a.: vindfang/trappegang, delvis flislagt bad med dusjkabinett, servant og wc. Videre har boligen et meget romslig kjøkken med god plass til spisebord. Kjøkkenet særpreges spesielt av de rustikke, flotte tømmerveggene og godt med vinduer som gir mye naturlig lys - her kan drømmekjøkkenet bli til! Første etasje har videre en "mellomstue" med peisovn og en "storstue" i vinkel med peis og utgang til en vakker hage med frukttrær, bed, busker og plen. Boligens andre etasje har tre soverom, stue med peisovn og flislagt bad. Videre to kott med god plass til lager. Godt med lagringsplass også i utvendig uthus (bør renoveres) og i kjeller. Boligen ble malt i 2020 og 2021, både utvendig og de fleste rom innvendig. I tillegg ble flere gulv slipt og flere lister er byttet. Eiendommen har også en rik historie og har vært huset av flere kunstnere. En hyggelig bolig med moderniseringsbehov, med sjel og sjarme i bøtter og spann. Meget godt potensiale og flott beliggenhet!
Vi viser for øvrig til selgers egenerklæringsskjema hva angår eiendommens standard og tilstand.

Oppvarming

Boligen har flere peiser/peisovner, dog anbefaler takstmannen ytterligere undersøkelser rundt pipeløp og ildstedenes tilstand. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1880.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger dokumentasjon på oppføring av bygningen i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring.
Ferdigattest for restaurering av eiendommen ble gitt den 16.08.94
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 9000008, tinglyst 01.09.1897, type heftelse: bestemmelse om vannrett.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Tilbehør og løsøre som ikke medfølger handelen: oppvaskmaskin, lite blått skap og trehylle/stor settehylle på kjøkkenet. Videre lamper i gang, stuer og det største soverommet i 2. etasje.
Tilbehør og løsøre som medfølger handelen: komfyr, vaskemaskin, kjøleskap og fryser.
Eiendommen blir ikke ytterligere vasket før overtagelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Her bor du fantastisk sentralt og flott! Et levende sentrum med en rekke butikker, kjøpesenter, post, vinmonopol, frisør, bibliotek og apotek - alt dette finner du innen et par minutters gange fra boligen. Kort vei til flere barnehager, Bokemoa barneskole og Stokke ungdomsskole med gang og sykkelsti hele veien. Gangavstand til Bokemoa-skogen og få minutters biltur til flere nydelige strender!
Kort vei til E18 med firefelts motorvei hele veien inn til Oslo. Tre minutters gangavstand fra boligen til både busstopp og Jernbanestasjonen med hyppige avganger både sydover samt mot Drammen/Oslo/Gardermoen. Kun 10 minutter med bil til Torp Flyplass der du får daglige avganger til en rekke europeiske byer!
For tur- og skientusiastene er Storås kun 6 minutter unna med bil, her får du fantastiske skiløyper på vinterstid og flotte turområder på sommerstid. Stokke byr også på en idyllisk bøkeskog, flotte turområder med stier og lysløyper. For den golfinteresserte er det få minutters kjøreavstand til Vestfold Golfbane som er en tradisjonsrik og veldrevet 18-hulls golfbane i flotte omgivelser.

Adkomst

Det vil også bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Frydenberg barnehage 0-5 år
Olaløkka barnehage 3-5 år
Tuften barnehage 0-5 år
Bokemoa skole 1-7 kl.
Stokke ungdomsskole 8-10 kl.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 488,2 kvm. Eiet tomt på 488,2 kvm. Solrik tomt, hyggelig opparbeidet med plen, frukttrær, bed og busker. Gjerder/rekkverk langs eiendomsgrensene.

Parkering

Parkering på egen grunn, eller etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til: annen veigrunn og fortau (formål) i henhold til reguleringsplan "Stokke sentrum" datert 28.04.1986 og 18.06.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er regulert til parkeringsplass, boliger og bevaringsområde i Stokke sentrum - bevaringsområde datert 24.02.1992 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er i kommuneplanen i område avsatt til boligbebyggelse - byggegrenser, utbyggingvolum og fuknsjonskrav - Guls sone iht T-1442 - Rød sone iht T-1442 - Gang/sykkelvei.
Bygningen er SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen før igangsetting.
Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk i Frederik Stangs gate. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".
Det pågår reguleringsarbeid for Frederik Stangs gate 9, Gbnr 422/23. Hensikten med planen er å legge til rette for bolig- og næringsbygg. Planareidet er satt på vent da planen ligger innenfor båndleggingssonen for den nye jernbanetraseen. Planområdet ligger ca. 90 meter øst for den aktuelle eiendommen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11 638,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier hadde et strømforbruk på ca. 26.000 KwH i 2021.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av TV og internett med månedlig kostnad ca. 1.000,-
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 051 847,- ifølge selger. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 786 649,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.998.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Rebekka Zosel Reitan

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0047/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2247

Dato

Sist oppdatert: 24. september 2022 kl. 18:24

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.