Solgt: 3 200 000 kr

Skysetveien 1F

3 400 000 kr
95 m²
3 soverom
Tom Edvardsen
Presenteres av
Tom Edvardsen
Hagan/Nittedal
Gjennomgående 4-roms selveierleilighet med stor stue, utgang til balkong og garasjeplass
 • Prisantydning
  3 400 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  86 224 kr
 • Totalpris
  3 486 224 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1972
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  95 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 605 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Krogsveen har gleden av å presentere Skysetveien 1F, en gjennomgående 4-romsleilighet. Stor stue med plass til spisesplass og utgang til balkong. Flislagt bad/wc/vaskerom med varmekabler i gulvet, gulvstående wc og opplegg til vaskemaskin. Innholdsrikt kjøkken med profilert heltre innredning med integrert platetopp og komfyr. Romslige soverom med innebygd garderobeskap og ett med walk-in-closet. Det er spotskinner i de fleste himlinger med dimmer.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skysetveien 1F, 1481 HAGAN
Gårdsnummer 3, bruksnummer 261, seksjonsnummer 32, kommunenummer 3031

Innhold

Totalt bruttoareal: 105 kvm
Totalt bruksareal: 95 kvm
Totalt primærrom: 95 kvm
Primærrom
2. etg.: Entré, kjøkken, stue, spisestue, bad og tre soverom.
I tillegg disponerer boligen én kjellerbod og én garasjeplass i kjeller.
De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong, antatt på fast grunn eller stabile masser. Yttervegger av betongelementer og utfyllende vegger i bindingsverk med utvendig panel i tre utførelse. Betongdekker i etasjeskillere med malte flater og tarkett. Flatt tak antatt tekket med shingel. Vinduer med 2-lags isolerglass og trekarmer fra 2006. Malt glatt ytterdør med kikkehull og sikkerhetslås i B30 og db39 kvalitet.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder bygningsdeler som er gitt TG 2:
Sekundære bygningsdeler innvendig, generelt (bad/våtrom) TG 2
Bad har forventet levetid på ca. 15-25 år. Ved 50% av oppbrukt levetid må det påregnes utbedringer på sikt. Badet er eldre og forventet levetid er overgått. Oppgraderinger/oppussing må påregnes av bad. Badet er ca. 15 år iflg. rekvirent.
Overflater på innvendige gulv TG 2
Stedvis slitte/eldre overflater, oppussing må påregnes.
Overflater på innvendige vegger TG 2
Stedvis slitte/eldre overflater, oppussing må påregnes.
Overflater på innvendige himling TG 2
Stedvis slitte/eldre overflater, oppussing må påregnes.
Kjøkkeninnredning TG 2
Profilert heltrekjøkken med laminert benkeplate og fliser samt lys mellom over og underskap. Oppvaskkum og opplegg for vaskemaskin, ventilator med kullfilter. Kjøkken fremstar med stedvis/normal slitasje, og vurderes å være i tilfredsstillende funksjonell stand. Ingen unormale fuktverdier ble påvist i utsatte soner på befaringsdagen.
Fast inventar TG 2
Plassbygget skap på 2 soverom. Skyvedørsgarderobe i entre. Skyvedørsgarderobe på 1 soverom. Bad med hvit profilert innredning. Innredninger vurderes å være i tilfredsstillende funksjonell stand med normal bruksslitasje med tanke på alder. Eldre innrednnger.
Sammendrag selgers egenerklæring
Utført arbeid på el-anlegg: Byttet sikringsskap i regi av boligsameie.
Utført arbeid på bad/våtrom: Bad totalt rehabilitert i 2004 av snekker Børre Andresen, Tønsberg.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Styret i Skyset boligsameie opplyser følgende for siste vedlikehold fra 2005-2016:
- Nye vinduer/dører/balkongrekkverk/etter isolering og nytt treverk på veggene. Maling av balkonger/nytt belegg på alle takene.
- Skiftet alle røyk luker i oppgangene i 2006/2007.
- Skiftet ventilasjonsanlegg i begge garasjene i 2013.
- Skiftet ut EL-tavle i blokk 3 i 2013.
- Oppgradering av uteanlegg i alle blokkene i 2013/2015.
- Skiftet ut lysarmaturer i alle oppganger i 2016.
- Påbegynt utskifting av vinduer i enden i blokk 1 og 5, da de er fra 1989. Regner med og få det utført 2015/2016. Vi er i gang i blokk 1, der vi har skiftet 16 stk.

Standard

Entré med parkettgulv, malte panelvegger og plankett takplate i himling med spotskinner med dimmefunksjon. Praktisk skyvedørsgarderobe med speilfront.
Stue/spisestue med parkettgulv, malte panelvegger og plankett takplate i himling med spotskinner. Fin plass til hyggelig sofakrok og spisestueplass, i tillegg er det montert panelovn i rommet. Fra stuen er det utgang til romslig balkong på ca. 12 kvm med markise og kveldssol.
Kjøkken med parkettgulv, malte panelvegger og plankett takplate i himling med spotskinner. Profilert heltrekjøkken med laminert benkeplate og fliser samt lys mellom over og underskap. Det er rustfri oppvaskkum nedfelt i benkeplaten og integrert platetopp og komfyr, samt opplegg for oppvaskmaskin. I tillegg er det plass til et lite spisebord for koselige morgenfrokoster. Det er utgang til balkong på ca. 8 kvm på kjøkkensiden med formiddagssol.
Bad/wc/vaskerom med mosaikkfliser i gulv med varmekabler, malte panelvegger og plankett takplate i himling med downlights. Hvit profilert innredning med under-, side- og speilskap. Baderommet består av servant, gulvstående wc, dusjhjørne med vegger i herdet glass, håndkle varmere og varmtvannsbereder på 120 liter montert. Det er opplegg for vaskemaskin.
Soverom 1 med parkettgulv, malte vegger og malt himling. Rommet har plassbygget skap.
Soverom 2 med parkettgulv, malte vegger og malt himling. Rommet har plassbygget skap.
Soverom 3 med parkettgulv, malte panelvegger, plankett takplate i himling. Rommet har skyvedører med speil inn til garderoberom som har dør videre inn til badet.

Oppvarming

Oppvarming ved elektrisitet. Det er varmekabler på bad og panelovn i stue, kjøkken og 1 soverom. Varmtvannsbereder montert på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.10.1973. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3031/3/261/32:
22.01.1971 - Dokumentnr: 321 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om tilfluktsrom
Overført fra: Knr: 3031 Gnr: 3 Bnr: 261
Gjelder denne registerenheten med flere
15.10.1971 - Dokumentnr: 5045 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr: 3031 Gnr: 3 Bnr: 1
Overført fra: Knr: 3031 Gnr: 3 Bnr: 261
Gjelder denne registerenheten med flere
10.12.1992 - Dokumentnr: 14910 - Best. om vann/kloakkledn.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 3031 Gnr: 3 Bnr: 261
Gjelder denne registerenheten med flere
25.03.1986 - Dokumentnr: 2850 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 32
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 248/36401
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 168 SEKSJONER
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.
Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.
Leiligheten er ferdig vasket og tømt og det vil ikke bli foretatt ytterligere rengjøring av leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Skyset boligsameie ligger sentralt og meget barnevennlig på Hagan i Nittedal kommune med gangavstand til offentlig kommunikasjon, barnehager, skoler, Hagan Senter og ca. 20 minutter til Oslo sentrum med bil. Flere populære badeplasser i gangavstand. Kort vei til marka med flotte ski- og turløyper med direkte tilknytning til løypenett i Lillomarka/Nordmarka. Lysløype ved Slattum skole. Kun 15 minutter med bil til Varingskollen alpinsenter som er et skieldorado for store og små. Golfbane både på Hauger og i Hakadal. Svømmehall og nytt flott kunstgressanlegg på Li. I tillegg har Nittedal et rikt og variert idretts- og kulturmiljø fra sør til nord.

Adkomst

Ta av Rv. 4 ved Hagansenteret, ta av til høyre ned Seljeveien etter senteret. Ta så av til høyre ned Heggeveien til Skysetveien går inn til høyre. Leiligheten ligger i den første blokken på høyre hånd i oppgang F i andre etasje.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Snurrefjellet barnehage (0-6 år) 0.1 km
Skyset barnehage (0-6 år) 0.1 km
Parken barnehage (0-6 år) 0.3 km
Skoler
Ulverud skole (1-7 kl.) 1.1 km
Li skole (8-10 kl.) 1.1 km
Bjertnes videregående skole 7 km
Stovner videregående skole 7.6 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 38.148,2 kvm som tilhører sameiet. Pene fellesarealer opparbeidet med plen, beplantninger, lekeplasser, asfalterte internveier og gjesteparkering.

Parkering

Det følger med 1 garasjeplass i garasjekjeller (nr. 32). Utover det er det gateparkering etter områdets bestemmelser. I henhold til informasjon fra forretningsfører skal det innstalleres mulighet for lading av el-bil i garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen har private internveier med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Skyset Skog, plan-ID 151 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Planen er datert: 05.05.1999, sist revidert 20.02.2001 og 03.08.2004. Bestemmelsene er datert: 05.05.1999, sist revidert 19.08.2002 og 03.08.2004.
Kjente byggeprosjekter/nabovarsler: Sameiet informerer om at det skal bygges på nabotomt.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser, eventuelt målebrevskart, tegninger samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3.605,- pr. mnd. og inkluderer: Vedlikehold, snørydding, felles strøm og trappevask.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2021.
I tillegg til felleskostnadene kommer leie for garasjeplass kr 200,- pr mnd.
Eiendomsskatten er kr 3.025,- pr år.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 873.066,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3.143.038,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr 3.025,- pr år.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 28.646,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 86.224,- pr. 31.12.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr 12.189.552,- pr. 31.12.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 3,15%
Lånets løpetid: 03.03.2030

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.572.566.
Av dette beløpet utgjør kr 86.224,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

André Hoff og John Thore Hoff

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Skyset boligsameie, med sameiebrøk 248/36401.
Sameiet består av 168 leiligheter.
Forretningsfører er Sandberg Regnskap AS.
Styreleders navn er Ivar Svendsen, tlf. 900 81 520.
E-post er skysetboligsameie@gmail.com.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter søknad.
Foretatt påkostninger de senere år:
Det foretas løpende vedlikehold. Nå installeres mulighet for lading av el-bil i garasjene.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,938% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.300,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0001/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.211

Dato

Sist oppdatert: 14. april 2021 kl. 10:15

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.