Komplett salgsoppgave

Åsgårdstrandsveien 360

9 590 000 kr
300 m²
6 soverom
Velkommen til Åsgårdstrandsveien 360! Et pent og meget innholdsrikt hus med nydelig utsikt!
Velkommen til Åsgårdstrandsveien 360! Et pent og meget innholdsrikt hus med nydelig utsikt!
Tønsberg/Åsgårdstrand
Høyt og flott beliggende enebolig/generasjonsbolig med fine solforhold, nydelig sjøutsikt og beliggenhet ut mot fjorden

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  9 590 000 kr
 • Omkostninger
  241 092 kr
 • Totalpris
  9 831 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2004
 • Soverom
  6 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  300 m²
 • Bruksareal
  363 m²
 • Tomteareal
  1 033 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Lysegrønn B

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Åsgårdstrandsveien 360
Høyt og fantastisk beliggende enebolig/generasjonsbolig med nydelig sjøutsikt og beliggenhet mot Oslofjorden. Pen og særdeles innholdsrik eiendom som egner seg godt som generasjonsbolig.
Gangavstand ned til sjøen hvor du kan rusle ned å ta deg en bad - det er også kort vei til en barnevennlig strand og koselig båthavn.
Boligen er bygget i 2004 og tilbygget så sent som i 2014. Meget innholdsrik og den perfekte generasjonsbolig da boligen har sin egen tilleggsdel, flere private uteplasser og 2 garasjer.
Kort vei til barnehage, barneskole, idrettsanlegg og ikke minst flotte Essoskogen med fantastiske turområder.
Her er alt på stell - flytt rett inn - du vil stortrives!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Åsgårdstrandsveien 360, 3153 TOLVSRØD
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 126, bruksnummer 64, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 126, bruksnummer 78, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 126, bruksnummer 68, ideell andel 1/7
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 126, bruksnummer 58, ideell andel 1/11
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 126, bruksnummer 69, ideell andel 1/11

Innhold

Totalt bruttoareal: 393 kvm
Totalt bruksareal: 363 kvm
Totalt primærrom: 300 kvm
Primærrom:
Sokkeletasje: Vindfang, trapperom, bad/wc/vaskerom og badstue: 33 kvm
1. etasje 137 kvm: Trapperom, kjøkken, stue, gang, stue/kjøkken, hall/trapperom, bad/wc/vaskerom, wc og soverom
2. etasje 130 kvm: Trapperom, 2 stuer, 5 soverom og bad/wc
Sekundærrom:
Teknisk rom, 2 boder og garasjerom: 54 kvm
1. etasje 9 kvm: Bod
Annet: garasje på 32 kvm BRA.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.03.2021 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre over grunnmur i 2004 og tilbygd i 2014. Boligen er oppført over tre plan med garasje i boligens underetasje. Frittliggende garasje oppført i tre i 2004. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
På bad/wc/vaskerom i underetasje er det bom/løse gulvfliser. Det er ikke fri avrenning til sluk fra gulv utenfor dusjhjørne. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet Dette rommet er fra 2004.
På bad/wc/vaskerom 1. etasje. Sprekk/bom i diverse gulvfliser samt diverse løse sokkelfliser (utbedring bør/må påregnes). Rommet er fra 2004.
På bad/wc i 2. etasje. Sprekk/riss i flis. Diverse løse sokkelfliser. Utbedring bør påregnes. Rommet er fra 2004.
Under hensyn til baderommenes alder m.m. anbefales det å installere dusjkabinett så lenge rommene har sin nåværende utførelse.
Råte i vindu i bad i 2. etasje samt begynnende råte i utvendig glasslist i vindu i trapperom. Utskifting må påregnes. Dette har fått TG3.
Bom/løse gulvfliser på terrasse 1. etasje syd. Skjevheter/setninger i fundamenter/søyler for veranda i 1. etasje øst. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav. Mangler rekkverk på begrenset område. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på tettesjikt/membran. Dette har fått TG3.
Bad/vaskerom mangler styrt tilluftsventilering. Dette har fått TG3.
Det er påvist at enkelte dører er feilmontert/tar i karm e.l.
Uttak for luftekanal i luftehatt på/over loft bør lukkes for å hindre snø/regn å blåse inn på loft. Spor etter mus på loft.
Diverse høydeforskjeller/planavvik i etasjeskiller/gulv mot grunn.
Selger opplyser om følgende:
- var vannskade i vaskerom i 2021 grunnet lekkasje fra kran til vaskemaskin. Ny kran ble montert og det ble også benyttet avfukter i samarbeid med Recover.
- sprekk i dør til loftstue.
- skade på fliser ved inngang tilbygg.
- sprekk i diverse innvendige overflater/overganger.
- det er en ødelagt vindussprosse på trappehuset
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Frittliggende enebolig oppført over tre plan i 2004 og tilbygget i 2014.
I boligens underetasje er det vindfang, 2 boder, baderom med toalett, servant i baderomsinnredningen, dusj og opplegg for vaskemaskin. I denne etasjen er det også en badstue.
I boligens hovedetasje er det hyggelig kjøkken med rikelig skap og benkeplass. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen og mellom kjøkkenet og stuen er det god plass til et stort spisesbord. Stuen er fantastisk med sine store vindsuflater på alle kanter. Det naturlig sollyset slippes inn og gir rommene en helt fantastisk atmosfære og utsikten til sjøen kan nytes fra sofakroken. Fra denne etasjen er det utgang til en nydelig, solfylt terrasse som strekker seg langs hele øst og syd siden av huset. Her kan du flytte deg i takt med solens bevegelser.
I denne etasjen er det et separat wc.
I boligens andre etasje er det hele 4 soverom, romslig loftsstue og et bad. Flere garderobeskap og god plass til oppbevaring.
Tilleggsdelen har inngang fra vestsiden av bygget og den har også adkomst fra boligens toppetasje.
I første etasje er det en gang, kjøkken, separat wc, flislagt baderom med toalett, dobbel servant i baderomsinnredningen, dusj og opplegg for vaskemaskin. Det er et soverom hvor soverommet har utgang til en deilig veranda.
I andre etasje er det et soverom og en stue med utgang til en veranda på ca. 13 kvm.
I denne delen kan du enkelt trekke deg tilbake å være helt privat da den både har sin egen inngang og sine egne uteplasser.
I tilknytning til boligens første etasje er det garasje
I tillegg er det en frittliggende garasje på ca. 32 kvm som ligger på eiendommens vestside.
Vi viser for øvrig til selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning hva angår eiendommens standard og tilstand.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme (jordvarme) i de fleste rom. Ved. Forøvrig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.03.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommens tilbygg fikk ferdigattest datert 31.10.2014
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.
En del av boligens bad i sokkeletasje er opprinnelig byggemeldt som bod jf. byggetegning datert 29.08.13 og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.»

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje og 1. etasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Diverse

Følgende tilbehør/løsøre medfølger ikke handelen: lysekroner/prisme, 3 prisme vegglamper i spisestue (sokkeletasje i hybel), kjøleskap og fryseboks i kjeller, vegghengte TV'er og dekodere, postkasse, garasjehyller, takstige, safe, 3 hvite kommoder og benk i inngangen i hovedhuset og vegglamper i trappehus og stue.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger på en liten høyde med flott utsikt og en beliggenhet som ligger tett innpå Oslofjorden. Stedet heter Markebo og ligger midt mellom Tønsberg og Åsgårdstrand.
Eiendommen ligger i et populært og attraktivt villaområde, med umiddelbar nærhet til sjøen og flotte turområder rett bak husveggen. Her kan du spasere ned til sjøen for et morgenbad og du kjenner duften av sjøen når du sitter på terrassen.
Det er kort vei til både barnehage, samt Volden barneskole. Når barna skal på ungdomsskolen skal de videre til Ringshaug.
Rett på utsiden av døren finner noen fantastiske turområder. Her kan du blant annet ta turen inn i Essoskogen. En vakker skog med turstier på Slagentangen. Området er et kulturlandskap ved kysten av Oslofjorden og har en rik vegetasjon som vokser på skjellsand. I tillegg går det "blå løype" mellom Åsgårdstrand til Ringshaug. Det er kort vei til Slagen Idrettsforening og lys og skiløyper på Volden.
Det er også kort vei ned til Bliksekilen med båthavn og en liten strand med bademuligheter. Området er en grunn havbukt på nordsiden av Slagentangen. Mot sør og vest er bukta omgitt av smale belter med havstrandvegetasjon, mens den i nord åpner seg mot Oslofjorden. Sommerstid er stedet ekstra idyllisk og her har velforeningen Sankthans feiring med bål. Åsgårdstrand er et yndet og populært bade- og feriested langs Oslofjorden.
Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter,
kafeer og barer. Fra eiendommen er det ca. 4 km til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny, Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Paletten kjøpesenter i Åsgårdstrand et variert utvalg av butikker. Det er ellers kort vei til Tønsberg sentrum med alle bymessige servicetilbud. Farmandstredet har godt over 100 butikker og du tar deg enkelt til både Tønsberg og Åsgårdstrand med buss. Gangavstand ned til bussholdeplass hvor det er kun 15 min med buss til både Tønsberg og Åsgårdstrand. Er du togpendler til Oslo er det togstasjon i Tønsberg. 1 time og 20 minutter med toget så er du i Oslo.

Adkomst

Fra Tønsberg følger du Åsgårdstrandsveien hele veien til du er forbi Esso Raffineriet og Bliksekilen. Ta så til venstre etter noen hundre meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Granstua familiebarnehage (1-5 år)
Rørås Gårdsbarnehage (0-6 år)
Brekke naturbarnehage (3-6 år)
Volden skole (1-7 kl.)
Ringshaug ungdomsskole (8-10 kl.)
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 033 kvm. Eiendommen ligger høyt og flott med fantastisk sjøutsikt mot Oslofjorden. Tomten er opparbeidet med flere bed, busker og hekk. Gårdsplassen er asfaltert. Flere solrike uteplasser hvor solen kan nytes fra tidlig morgen helt til kvelden.
Eiendommen består av gnr. 126 og bnr. 64 og 78. I tillegg har eiendommen andeler i: 1/11-del av 126/69, 1/7-del av 126/68 og 1/11-del av 126/58.

Parkering

En garasje ligger i tilknytning til boligen. I tilegg er det en enkel garasje. Forøvrig parkering på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei og via felles privat adkomst.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Deler (boligen) av eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan "Område ved Markebo" datert 14.06.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Garasje og arealet vest for boligen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til LNFR areal.
I kommuneplan datert 22.05.2019 ligger eiendommen (boligen) i et område som er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.828,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som på ca. 18.307 kwh. i 2021
Fra 3. januar 2022 byttet til Tibber :
Januar 2022 1.668 kwh
Februar 2022 1.376 kwh
Mars 2022 1.488 kwh
Boligen har en årlig forsikringspremie på :
Hus forsikring 2022: 841 kr/ mtl. (DnB / Fremtind)
Innbo forsikring 2022: 279 kr / mtl. (DnB / Fremtind)
Brøyting av privat vei kr. 1.000 / 2.000,- avhengig av snømengde. Kostnadene til brøyting fordeles likt på 7 eiendommer (det er opprettet felles konto for dette)
Boligen er tilknyttet Telenor (tråløst bredbånd 10) som leverandør av parabol og internett. Dekoder medfølger ikke. Avgift til internett med kr. 599 pr. mnd.
Det blir innlagt FIber sommeren 2022.
Boligen har bevegelsesmeldere, men er i dag ikke tilknyttet noen sentral.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 981 778,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 7 134 400,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.831.092.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. kr.14.650,- for eneboliger større enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Reidar Semb Nyrerød og Sandra Nyrerød

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,875% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.750,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0040/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2140

Dato

Sist oppdatert: 12. mai 2022 kl. 12:34

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.