Solgt: 3 910 000 kr

Lunden 32

4 000 000 kr
63 m²
2 soverom
Remi Bangsund
Presenteres av
Remi Bangsund
LUNDEN / VOLLEBEKK
Pen, gjennomgående 3R m/ god beliggenhet - Solrik balkong- Garasje - Heis - Fyring/vann inkl. - Barnevennlig - Markanært
 • Prisantydning
  4 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  409 897 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  4 321 029 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2001
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  63 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 872 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Lunden 32 - En lys og gjennomgående 3-roms andelsleilighet med god beliggenhet i populære og barnevennlige Lunden Hageby. Leiligheten har gjennomgått kosmetiske oppgraderinger i senere tid og holder en god standard. Planløsningen er praktisk og inneholder blant annet en god entré/gang, to soverom, et pent kjøkken, flislagt bad og en lys stue som leder videre ut til en herlig, sydvestvendt balkong som har sol store deler av dagen (1200 - 2100). Boligen disponerer også en garasjeplass.
- Gjennomgående 3-roms med god beliggenhet
- Sydvestvendt balkong med gode solforhold (1200 - 2100)
- Garasjeplass
- Gjesteparkering
- Heis
- Fyring/v.vann/tv/nett inkl. i felleskostnader
- Ingen forkjøpsrett
- Lave kjøpsomkostninger, ingen dok.avg.
- Kort vei til t-bane, skole, butikker m.m.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lunden 32, 0598 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 88, bruksnummer 448, ideel andel 1/1
Andelsnummer 54, Borettslaget Lunden 32/36, organisasjonsnummer 982 752 647

Innhold

Totalt bruttoareal: 72 kvm
Totalt bruksareal: 65 kvm
Totalt primærrom: 63 kvm
Primærrom:
3. etasje 63 kvm: Entré, bad, to soverom, kjøkken, stue.
Sekundærrom:
3. etasje 2 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen en bod på 1,6 kvm i svalgang.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.04.2021 utført av Takstmann Murmester Trond Bratvold.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann fundamentert på støpt armert betong, til det som antas å være fast grunn. Hovedbærekonstruksjon i støpt betong med utfyllende vegger i bindingsverk med panel. Utvendig betongtrapp til utvendig svalgang.
Vinduer: Trerammer med 2-lags energiglass fra byggeår.
Tak: Flatt tak i betongkonstruksjon, antatt tekket med papp/folie.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Tilstandsgrad 2 er satt på bad grunnet alder og vannrør på kjøkken grunnet liten lekkasje i vannlåsen i underskapet.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Lunden 32 - En lys og gjennomgående 3-roms andelsleilighet med god beliggenhet i populære og barnevennlige Lunden Hageby. Leiligheten har gjennomgått kosmetiske oppgraderinger i senere tid og holder en god standard. Planløsningen er praktisk og inneholder blant annet en god entré/gang, to soverom, et pent kjøkken, flislagt bad og en lys stue som leder videre ut til en herlig, sydvestvendt balkong som har sol store deler av dagen (1200 - 2100). Boligen disponerer også en garasjeplass.
Entré:
Praktisk flislagt entré med plass til kommode og oppheng for ytterklær.
Stue:
Lys stue med plass til både sofagruppe og spisebord. Store vindusflater gir godt innslipp av naturlig lys. Stuen er nylig malt opp og det ble lagt nytt gulv i 2018 som strekker seg ut i gangen. Fra stuen har man direkte tilgang til en herlig, solrik balkong.
Balkong:
Boligen har en flott sydvestvendt balkong på 6 kvm med sol fra ca. kl. 1200 - 2100. Balkongen ble pusset opp i 2016 og er flislagt, har markise og en praktisk bod. Det er tillatt med gass- og elektrisk grill
Kjøkken:
Pent kjøkken med tidsmessig kjøkkeninnredning, fliser mellom overskap og laminert benkeplate, lyslist under overskap, mekanisk ventilasjon over integrert koketopp/ovn, kum med ettgreps blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har også plass til kjøkkenbord. Benkeplate og kjøkkenvifte er byttet ut i senere tid.
Bad:
Delikat flislagt bad med varme i gulv og downlights i himling. Badet inneholder veggmontert wc, dusjplass med inn-utadslående dusjvegger, servant med ettgreps blandebatteri i skapinnredning og opplegg for vaskemaskin.
Hovedsoverom:
Hovedsoverom malt opp i lune farger, med plass til dobbeltseng skyvedørsgarderobe.
Soverom 2:
Boligens andre soverom passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Soverommet har også en praktisk bod/walk-in closet. Det ble lagt nytt gulv i 2018.

Oppvarming

Sentralvarme med radiatorer tilknyttet fjernvarme. Varmekabler på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 14.08.2002. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom som omhandler bestemmelser om garasje/parkering, rett til bruk av nødvendig grunn på naboeiendommen for reparasjon og vedlikehold av bygningene, rett til å føre ledninger gjennom hverandres eiendommer og erklæring/avtale om elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.
Eiendommen har tinglyst rett til adkomst på gnr. 88, bnr. 447 (Lunden 28-30). Rettigheten er tinglyst på gnr. 88, bnr. 447 med dagboknr 60218, tinglyst 05.10.2001.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget sentral og rolig beliggenhet i populære Lunden Hageby. Lunden Hageby er oppført rundt en frodig parkmessig grønn lunge og fremstår som et rolig område. Et betalingsbasert bomsystem holder det indre området nærmest bilfritt.
Området Vollebekk ligger rett over veien for Lunden Hageby. Hittil har Vollebekk vært mest kjent som et industriområde, men området skal nå endres til å bli et urbant og grønt sted å leve og bo. Store deler av området skal bygges opp helt på nytt, og ny barne- og ungdomsskole stod ferdig høsten 2017. I tillegg til boliger og næringslokaler skal det bygges gågate, parker, torg og leke- og møteplasser.
Nye Vollebekk skal få et urbant preg, med boliger med skjermede gårdsrom og et variert næringstilbud.
Buss og t-bane er i kort gangavstand fra boligen, og det er 12 min. med t-bane til sentrum.
60-bussen har holdeplass et par minutter fra boligen og 31-bussen går hele døgnet fra Bjerke, som er ca. 10 min. gangavstand fra boligen.
Det er flere matbutikker innen få minutters gange: Kiwi, Rema 1000 og Meny i Brobekkveien samt Coop Prix i i Refstadveien.
Fra leiligheten er det ca. 10 min. gange til Linderud senter med alt av servicefasiliteter.
Området er rikt på aktivitetstilbud med tilknytning til Lillomarka, som har flotte turmuligheter hele året. Det er langrennsløyper med lys rundt Linderudkollen og fine alpinmuligheter i Grefsenkollen alpinanlegg.
Få minutter unna ligger Bjerkedalen Park. Parken er på ca. 40 mål og består av badevann, ballplass, kafé, barnehage og store, opparbeidede grøntområder.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Vollebekk barne- og ungdomsskole.
Det er flere barnehager i området, blant annet:
Barnas barnehage (1-6 år) 0.1 km
Sisiktoppen barnehage (1-6 år) 0.1 km
Sisiktoppen barnehage (1-6 år) 6 min
Veitvet barnehage (1-6 år) 8 min
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informas

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3.767 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal med gressplen, busker og trær. Lekeapparater, sandkasse, benker/bord og felles sykkelbod.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i garasjeanlegg under blokken med mulighet for el-bil lader (må bestilles og betales av kjøper). Gjester kan parkere på gjesteparkeringen med p-kort synlig i ruten. Det medfølger 2 parkeringsbevis til gjesteparkeringen.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3706 datert 17.02.1999 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kommunedelplan: KDP-17.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det er utarbeidet et planprogram for Vollebekk som legger til rette for at Vollebekk utvikles til et tett og mangfoldig byområde med blandet arealbruk. Oslo kommune ønsker å utvikle Vollebekk til et aktivt og mangfoldig byområde med parker og friområder. Planprogrammet ligger til grunn for videre planarbeid i området. Det vil bli fulgt opp gjennom flere detaljreguleringsplaner.
Byggeaktivitet i området må påregnes i årene fremover.
- Det foreligger en reguleringssak med saksnummer 201909592. Denne omhandler Hans Møller Gasmanns vei 3, med bestilling av oppstartsmøte for boliger.
- Tomten i Vollebekkveien 2 er omregulert fra næring til boliger. Her skal det bygges ca. 240 boliger. Saksnummer 202016261.
- Det pågår bygging av boliger i Vollebekkveien 4. Saksnummer 201806974.
- Det foreligger bestilling av oppstartsmøte for boliger i Brobekkveien 31, saksnummer 201818294.
- Det foreligger en reguleringssak med saksnummer 201619425 hos Plan- og bygningsetaten. Denne omhandler i hovedsak Brobekkveien, vedr. opparbeidelse av vei, fortau og sykkelvei. Saken omhandler også Vollebekkveien, som strekker seg mellom Brobekkveien og Lunden.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene inkluderer: kabel-tv/internett (grunnpakke), fjernvarme, nedbetaling av andel fellesgjeld, garasjeleie, utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring og kommunale avgifter.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: 2.988,-
TV/bredbånd: 391,-
Lån Leiligheter: 998,-
Garasjeleie: kr 495,-
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett, og grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.038.163,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 3.737.388,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 0,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 409.897 ,- pr. 01.04.2021.
Borettslaget har tre lån i Handelsbanken med en total fellesgjeld for boligselskapet er kr 28.677.788,- pr. 01.04.2021 og følgende lånevilkår:
Lånenummer: HABA01-93727001717
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 01.04.2021: 1.80% pa., flytende
Restløpetid: 29 år og 7 mnd
Saldo per 01.04.2021: kr 11.503.927,-
Andel av saldo: kr 164.427,-
Lånenummer: HABA02-93727001725
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 01.04.2021: 1.80% pa., flytende
Restløpetid: 34 år og 7 mnd
Saldo per 01.04.2021: kr 13.263.103,-
Andel av saldo: kr 189.562,-
Lånenummer: HABA04-93727005135
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 01.04.2021: 1.80% pa., flytende
Restløpetid: 9 år og 8 mnd
Saldo per 01.04.2021: kr 3.910.758,-
Andel av saldo: kr 55.908,-
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 4.411.029,-. Av dette beløpet utgjør kr 409 897,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger/hytter med andelsnr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Guro Vikdal

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Lunden 32/36.
Borettslaget består av 62 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt for beboere som allerede hadde dette ved innflytting. Nyanskaffelser må søkes styret. Tillatelse kan bare gis dersom gode grunner taler for hold av dyr, og dyreholdet ikke er til ulempe for øvrige brukere av eiendommen, jf borettslagslovens § 5-11 nr. 4.
Foretatt påkostninger de senere år:
2021: Svalgangene ble pusset opp
2019: Nytt garasjegulv i Lunden 32
2019: Ny varmeslynge til varmtvann i alle tre blokker
2014: Maling av blokkene
2013-2014: Rehabilitering av balkonger
2012: Diverse arbeid, malearbeid, overbygg nedløp til garasje
2010: Reparasjon av takterrasse + varmekabler
2006: Beising og maling av fasade
2006: Montering av overbygg for trappenedgang til garasje
Planlagte påkostninger:
- Trappene skal males
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 9.990,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 39-0060/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årvoll
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR39.2160

Dato

Sist oppdatert: 07. juli 2021 kl. 19:24

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.