Komplett salgsoppgave

Myrvollvegen - Trinn 1

7 990 000 kr
137 m²
4 soverom
Stort og luftig hoved-soverom med adkomst til walk-in og bad/WC samt direkte utgang til balkong.
Stort og luftig hoved-soverom med adkomst til walk-in og bad/WC samt direkte utgang til balkong.
Stange
Trehusene på Navneberget - Stor, moderne 5-roms toppleilighet med 2 balkonger.

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  7 990 000 kr
 • Totalpris
  7 990 000 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2023
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  137 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om enheten

Stor toppleilighet med meget god planløsning. Enheten har 2 romslige balkonger, en med utgang fra stue og en med utgang fra hoved-soverommet. Fra dette soverommet er det også adkomst til eget bad og walk-in garderobe. Leiligheten har for øvrig hele 4 soverom og holder god standard på materialvalg og utstyr. Flott beliggenhet med utsikt og meget gode solforhold. Denne leiligheten disponerer også 2 p-plasser i parkeringskjelleren.
Leiligheten er beliggende sentralt på Stange i Trehusenes flotte lavblokk der stål og betong er byttet ut med skogsvirke. Trehusene vil bli et helt nytt og helt annerledes boligtilbud på Stange. Moderne, innovativt, lyst; alt du forventer av en moderne bolig vil være på plass.
Bærekraftighet og bomiljø er i fokus og det vil bli store, grønne og luftige utearealer for beboerne. Nyt solen fra din egen balkong, eller gå ut i fellesarealene. Der kan du dyrke urter og grønnsaker, eller bare slå av en prat med naboen. Det vil bli flere hyggelige sitteplasser hvor du kan kose deg med en kopp kaffe. Inviter naboen eller familien til en runde boccia i hagen.
I trehusene kan alle finne en leilighet som passer. De vil ha et stort spenn i størrelse - fra arealeffektiv toromsleilighet på rundt 33 kvadratmeter på bakkeplan til stor femromsleilighet på ca 137 kvadratmeter i fjerde etasje.
Det blir parkeringskjeller med heis og enkel adkomst til alle leiligheter. Kombiner dette med gangavstand til sentrum og flott turterreng like i nærheten, og du har en flott ramme for ditt neste hjem.
Se for øvrig hele prosjektet på https://www.krogsveen.no/kjope/boliger-til-salgs/F7726071-655E-4D1E-A33F-C236E7172554

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Myrvollvegen - Trinn 1, 2335 STANGE
Kommunenummer 3413, gårdsnummer 97, bruksnummer 267, ideell andel 1/1

Kjøkkenleveranse

Kjøkkeninnredning leveres i henhold til tegning i glatt, hvit utførelse.
Av hvitevarer leveres innebygget stekeovn, induksjonsplatetopp og oppvaskmaskin.
Det leveres benkebelysning under overskap i henhold til tegning.

Baderomsleveranse

Alle bad leveres i utgangspunktet som prefabrikkerte kabiner. Utstyr leveres som ved 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel baderomsinnredning, vegghengt
toalett, ettgreps blandebatteri, dusjgarnityr, dusjvegger og LED downlights i tak.
Det er avsatt plass- og det leveres opplegg for vaskemaskin på badet i alle leilighetene. I den grad noen bad må plass-bygges skal det bestrebes tilsvarende kvalitet som kabinene.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang i hver leilighet. Baderommene vil ha varmekabler i gulv. Videre varmes luft til leilighetene via det balanserte ventilasjons-anlegget.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeid. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Prosjektet er beliggende i rolige omgivelser rett sør for Stangehallen. Området er vesentlig bestående av rekkehus og villabebyggelse og er en del av et nytt og stort satsningsområde i Stange kommune. Rett utenfor døren er det fine turområder såvel sommer som vinter. Det er kort veg til Stange sentrum med cafèer, butikker og øvrige servicefunksjoner samt til skoler og barnehager.
For de som reiser er det enkelt å komme seg til E6 og det er kort avstand til Stange Stasjon hvor det er jevnlige togavganger til Oslo og Trondheim. Med ny trasè vil reisetiden til Oslo komme ned mot 45 min. Avstand til Hamar er ca 12 km.
Ta av fra Romedalsvegen mot Stange videregående skole og ta inn Georg Fjelds veg som er 1. veg til høyre rett etter Stangehallen. Følg denne innover og eiendommen er beliggende på venstre hånd. Se skilting i terrenget.

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiendommens tomteareal er 7.627 kvm.
Grøntområder, lekearealer og øvrig utomhusarealer vil bli opparbeidet i henhold til utomhusplan. Det tas forbehold om eventuelle nødvendige endringer med hensyn til plassering av installasjoner, avfallssystemer samt utforming og materialvalg.
Veier asfalteres. Gangveier leveres med gruset dekke, armert gress.
Benker/lekeapparater osv. leveres iht. utomhusplan. Pallekasser opparbeides med jord og enkelte planter. Plantingen er avhengig av ferdigstillelse og sesong. Når det er plantet, overtas videre drift av sameiet. Utelys styrt over fotocelle, bevegelsessensorer eller Astrour.
Pergola og uthus:
Pergola og felles uthus bygges og ferdigstilles av praktiske hensyn, i forbindelse med oppføring av trinn
2. Felles rom i uthus leveres med gulv, vegger og strømuttak. Utover dette leveres det uten utstyr. Selger
er ikke ansvarlig for anskaffelse av hageutstyr eller andre redskaper.

Parkering

Det følger en oppmerket biloppstillingsplass i parkeringskjeller.
Sykkelparkering: Det bygges sykkelparkering utenfor hver blokk.
Selger forbeholder seg retten til å avgjøre organisering av parkeringsanlegget.
Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som egen eiendom, bli lat som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett eller bli
organisert som separat næringsseksjon.
Selger forbeholder seg retten til å eie og fritt disponere over alle usolgte parkeringsplasser. Selger forbeholder seg retten til plassering
og fordeling av parkeringsplassene. Alle beslutninger, ansvar og samtlige kostnader ved fellesarealet, herunder kostnadene til drift og
vedlikehold, fordeles forholdsmessig på de bruksberettigede.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, venn og avløp.
Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan Navneberget Trinn 3 datert 22.11.2017 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Da boligene ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader.
Felleskostnader dekker bl.a. kommunale avgifter, vaktmester/renhold, honorar til styre, forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av Bori. Det tas forbehold om at endelige kostnader kan avvike fra de stipulerte kostnadene i det foreløpige budsjettet.
Felleskostnadene er estimert til kr. 39,- pr. kvm/BRA pr. mnd. I tillegg avregnes varme / varmtvann med kr. 15,- pr kvm BRA pr leilighet pr måned.
Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet og
innboforsikring.
Sameiet har også avtale med OTTO om delebil for beboerne. Denne tjenesten utgjør ca kr. 300,- pr enhet pr mnd. I tillegg kommer betaling for leie av bilen.
Iht. Fjordkraft er gjennomsnittlig strømforbruk for leiligheter ca. 9.000 kWh.
Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Disse er ikke fastsatt ennå da leilighetene ikke er bygget. Stange kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold
om dette. Kommunale avgifter vil ligge i felleskostnadene. Eiendomsskatt faktureres direkte til hver enkelt eier.

Annen viktig informasjon

Eier

Trehusene på Navneberget AS

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende :
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold til loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Selgers/oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:
Vederlag: 37.500,- pr enhet
Tilrettelegging: iht byggetrinn
Oppgjør kr 4.600,- pr enhet
Markedspakke kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister kr 1.350,-
Nettannonse finn.no iht prisliste
Seksjoneringskostnader kommer i tillegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 65-0036/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hamar
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR65.2236

Dato

Sist oppdatert: 16. september 2022 kl. 13:44

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.