Komplett salgsoppgave

Carl Konows gate 14

3 400 000 kr
60 m²
2 soverom
Velkommen til Carl Konows gate 14. En innbydende tre-roms leilighet med meget sentral beliggenhet, bare få minutters gange til sentrum.
Velkommen til Carl Konows gate 14. En innbydende tre-roms leilighet med meget sentral beliggenhet, bare få minutters gange til sentrum.
Daniel Midttveit
Presenteres av
Daniel Midttveit
Laksevåg
Nydelig 3-roms med fantastisk utsikt mot Fløyen og Bergen sentrum. Moderne kjøkken og bad. Gangavstand til sentrum.

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

Sjekk selv i vår boliglånskalkulator
 • Prisantydning
  3 400 000 kr
 • Omkostninger
  86 342 kr
 • Totalpris
  3 486 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1931
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  60 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Meget lys og fin leilighet med separat kjøkken, spisestue og to soverom og bad. Fire store vinduer mot Puddefjorden gir flott utsikt mot Nordnes, Fløyen og Ulriken. Huset har sentralstøvsuger. Alle vinduer (9) er byttet i 2021 og huset har ny bordkledning og isolasjon (vindsperre, 120mm glava, dobbelt gips). Eiendommens avløp er rørfornyet 2021 (Olimb).

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen v/ Daniel Midttveit ønsker velkommen til denne flotte 3-roms utsiktsleiligheten i Carl Konows gate 14! Kort om leiligheten:
 • Stor stue med peis
 • Romslig kjøkken
 • separat spisestue
 • to soverom
 • Bad fra 2021
 • Moderne kjøkken og bad
 • Sentralstøvsuger
 • Kort om beliggenhet:
 • Få minutters gange til Damsgårdssundet
 • Gang- og sykkelavstand til Bergen sentrum med tilrettelagt sykkelvei
 • Kort vei til studiesteder
 • Nærhet til div. butikker og Laksevåg senter
 • Kort vei til bussholdeplass Husk påmelding til visning.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Carl Konows gate 14, 5162 LAKSEVÅG
  Kommunenummer 4601, gårdsnummer 156, bruksnummer 43, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 60 kvm
  Totalt primærrom: 60 kvm
  1. etasje primærrom: Entre, bad, 2 soverom, kjøkken, spisestue og stue.
  I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 2.2 m2.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 30.05.2022, utført av Anticimex Bergen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i 1931 med grunnmur av betong med sparestein. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn samt blindkjeller under deler av boligen. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med skiferstein.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på:
  TG 2:
  Kjøkken - innredning og avløpsrør.
  Øvrige rom - overflater gulv.
  Etasjeskillere 1 etg - skjevhetsmåling.
  Teknisk anlegg/VVS - Avløpsrør
  Dører og vinduer - takvinduer.
  Yttertakt - helhetsvurdering.
  Grunnmur, fundamener - grunnmur.
  Drenering - utvendig terreng, inkl. fuktsikring av grunnmur og alder.
  Det er påvist skråriss/vertikalriss stedvis i grunnmur.
  Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om boligen. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
  Sammendrag selgers egenerklæring:
  August 2018: Regnvann kom inn i overkant av vindu i nordvendt soverom. Grunnen var en skadet takstein på et utbygg i taket. Takstein ble byttet og fuktig treverk i taket erstattet og malt. Utført av Laksevåg Byggmesterforretning AS.
  2021: Bygget nytt bad fra grunnen. Utført av Laksevåg Elektro, Nesttun VVS, Murmester Øyvind Møldrup, Laksevåg Byggmesterforretning.
  På midten av 90tallet hadde drypplekkasje i kjellerbod under trappen. Etter mye leting viste det seg å være kondens i lufterøret fra badene i 1. og 2. etasje. Utlufting over tak ble koblet fra og begge badene har etter dette hatt direkte utlufting gjennom vegg. Taket i boden viser spor etter lekkasjen, men treverket er naturligvis tørt og fint.
  Oppgraderinger:
  2020/21: Ny bordkledning, 120mm rockwool, dobbel gips, vindsperre, skiftet vinduer 26 vinduer i hele huset, takrenner og nedløp. Kontrollert reisverk og tak under arbeidet. Ingen feil i reisverk, festet løse takstein. arbeid utført av Laksevåg Byggmesterforretning AS
  2021: Byttet innmat i sikringsskap. Sanert gammel NGA kabel i kjeller, 1. etasje og loft. Lagt om tre-fase strøm inn til huset fra luft til bakkekabel. Kommer nå inn fra BKK skap til vaskekjeller. Arbeid utført av Laksevåg elektro AS. Laksevåg elektro AS har levert samsvarserklæring på alt utført el-arbeid.

  Moderniseringer og påkostninger

  Boligen er modernisert/påkostet over flere år:
  -Fullstendig oppussing av leilighet i 2005. Nytt soverom.
  -Nybygget bad 2021.
  -Alle vinduer (9) er byttet i 2021.
  -Huset har ny bordkledning og isolasjon (vindsperre, 120mm glava, dobbelt gips).
  - Avløpsrør fra hus til offentlig rør er fornyet.

  Standard

  Anticimex har gitt våtromsbevis for bad. Verdibeviset bekrefter at våtrommet er i orden og kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom, i tillegg til tilstøtende rom som er forringet av skaden.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
  Selger opplyser i opplysningsskjema at følgende løsøre vil så igjen: Oppvaskmaskin, bakeovn, komfyrtopp, kjøl/frys i leilighet og vaskemasin, tørketrommel i vaskerom.

  Oppvarming

  Boligen blir hovedsakelig varmet opp med elektrisitet, varmekabler på gulv (bad). Rentbrennende peisovn i stue.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.01.1931. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det foreligger også ferdigattest på endringer gjort i forbindelse med endring av fasade (nye vinduer) datert 17.09.1982
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  23.12.1930 - Dokumentnr: 900668 - Bestemmelse om gjerde.
  Servitutten omhandler plikten til å holde gjerde mot eiendommene rundt.
  07.05.1937 - Dokumentnr: 301463 - Erklæring/avtale
  Bestemmelse om kloakkledning
  Eier av bruksnummer 47 har gitt eier av bruksnummer 43 rett til å koble seg på kloakk. I dokumentet fra 1937 står det at "bestemmelse om vedlikehold", det er sannsynlig at det menes at det menes: bestemmelse om felles plikt til vedlikehold av kloakkledning.
  14.11.2019 - Dokumentnr: 1365824 - Erklæring/avtale
  Rettighetshaver: Statens Vegvesen
  Bestemmelse om tilskudd kr 708 750,-
  Bestemmelse om støytiltak i bolig
  Beløpet har blitt utbetalt fra Statens Vegvesen. Og tiltak er utført.
  21.11.1984 - Dokumentnr: 34205 - Seksjonering
  Opprettet seksjoner - eiendommen er seksjonert i tre seksjoner.
  23.12.1930 - Dokumentnr: 900668 - Bestemmelse om veg
  Eier av Carl Konows gate 14 har veirett ned til det som tidligere var Strandveien og som i dag er Fyllingsveien.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Denne flotte leiligheten har en sentral beliggenhet på Laksevåg i Bergen. Fra leiligheten har en kort avstand til Bergen sentrum med alle fasiliteter. Fra leiligheten er det utsikt over nærområde/nabolaget, Byfjorden ut mot Askøy, samt flott utsikt mot noen av Bergens vakre byfjell. Med en slik nærhet til byfjellene kommer også et stort utvalg av turmuligheter. Det er i tillegg mange idrettsanlegg i nærområdet for den aktive sjel som bla Frøya Idrettspark, Nygårdsmyren og Laksevåg Idrettshall. Her bor du med kort avstand til Bergen sentrum, Laksevåg senter og flere studiesteder, da spesielt Handelshøyskolen BI og UIB. Det er også tilrettelagt sykkelvei på Laksevåg som tar deg raskt til sentrum. Leiligheten ligger ikke langt fra Damsgårdssundet som er et av flere satsingsområder i Bergen. Med flere nye boligprosjekter langs hele bryggekanten, flott sjøpromenade, finner du også Bunnpris, Pizzabakeren, Sumo Restaurant, Evo treningssenter og et stadig økende servicetilbud.

  Adkomst

  Adkomst fra Bergen Sentrum hold til høyre over Puddefjordsbroen og ta av til Laksevåg. Deretter tar du første til venstre. Følg veien til man kommer til et stort kryss og ta til høyre ned mot Tverrveien og Damsgårdsveien. Ta til venstre opp mot Fyllingsveien.
  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager:
  Kirkebukten barnehage (0-6 år)
  Den Internasjonale barnehagen (0-6 år)
  Gyldenpris barnehage (0-5 år)
  Skoler:
  Damsgård skole (1-7 kl.)
  St. Paul skole (1-10 kl.)
  Møhlenpris skole (1-7 kl.)
  Holen skole (1-10 kl.)
  Gimle skole (8-10 kl.)
  Bergen maritime vgs.
  Bergen Private Gymnas.
  Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalt, diverse beplantninger, plenareal, støpte veier og trapper.
  Eiet tomt på 622,1 kvm som tilhører sameiet.

  Parkering

  Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det gjøres oppmerksom på at det nylig har blitt etablert soneparkering på Laksevåg.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, lager og industribebyggelse i henhold til reguleringsplan Laksevåg. Regulerings- og bebyggelsesplan mellom Strandveien og Nylundsveien datert 04.07.1960 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Laksevåg er et område under stor utvikling og områderegulering. Man må regne med endring av veier, ombygging og oppføring av bebyggelse i bydelen de neste årene.
  Hensynssoner
  Vei støy - gul sone 38 %
  Vei støy - Rød sone 23 %
  Luftkvalitet - gul sone 100,0 %
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 0,- pr. mnd.
  Selger eier i dag alle seksjonene og det har derfor ikke vært nødvendig med fellesutgifter. Det anbefales at de nye seksjonseierne danner et styre og at det blir satt av penger til forsikring av bygningen og til fremtidig vedlikehold.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 8 795,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 611.930,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2.202.946,-
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.486.342,-
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Olav Gabriel Sunde

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 35.000,-
  Tilrettelegging kr 10.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 19.400,-
  Visning: kr 2.500,-
  Foto:3.000,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 6.000,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 69-0049/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bergen Vest
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR69.2249

  Dato

  Sist oppdatert: 04. august 2022 kl. 17:32

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.