Vardeheimveien 24C

LEIE MND.

17 900 kr

Etasje
2
Byggeår
2018
Soverom
3
Areal (P-ROM)
90 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Veranda

Høybråten - Delikat og nyere 4-roms. Høy standard. Ledig 01. februar 2020 / etter avtale.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Vardeheimveien 24C, 1088 OSLO 
Gårdsnummer 107, bruksnummer 119, seksjonsnummer 3, kommunenummer 301

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en svært attraktiv, sentral, solrik og barnevennlig beliggenhet på Høybråten. Gangavstand til butikker, Høybråten skole, Høybråten togstasjon (16 min til Oslo S), buss i Vardeheimveien (nr. 64A mellom Furuset og Stovner). Gangavstand til buss (cirka 10. min) til buss som går hele døgnet, til Oslo og Lillestrøm.
Boligen tilhører populære Høybråten barneskole, og Stasjonsfjellet ungdomsskole, ellers flere barnehager og idrettsplass m.m i området. Kort vei til Metro senter og Lørenskog storsenter Triaden. 

Nærhet til Stovner senter med et godt og variert servicetilbud. Kiwi med bank-i-butikk ved innkjøring til Kleiva. Kort vei til Østmarka med flotte turmuligheter året rundt, med blant annet lysløyper inn til populære Mariholtet.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt primærrom: 90 kvm.

Parkering

Biloppstillingsplass.

Standard

Leiligheten er nyoppført (2018) og holder en meget høy standard. Her har man muligheten til å flytte rett inn i en splitter ny leilighet!
Det er lagt vekt på gode materialer av høy kvalitet. Leiligheten kan leies møblert/umøblert alternativt delvis møblert etter avtale.

Entré:
Stor og innbydene entré med god plass til å sette fra seg yttertøy og sko. Fra entréen/gang er det adkomst til stue og et av soverommene.
Videre er det adkomst innenfor stuen til bad og de to andre soverommene.

Stue:
Lys, stor og delikat stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Det er god plass til spisegruppe og sofakrok med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til hage.

Kjøkken:
Nytt kjøkken fra kvalitetsmerket HTH med lekre, sorte fronter. Kjøkkenet har gode arbeidsflater og godt med skapplass. Integrerte hvitevarer.

Soverom:
Det er tre romslige soverom i leiligheten med god plass til dobbeltseng og oppbevaring.

Baderom I:
Hovedbaderom med flislagt gulv med varmekabler, wc, dusj og badekar, doobelservant med underskap og overspeil. Opplegg til vaskemaskin.

Gulv/vegger:
Nydelig en-stavs eikeparkett gjennomgående i de fleste rom, forutenom flislagt baderom. Lysmalte vegger og overflater. * Ønsker du å komme på visning? Send meg gjerne en e-post med kortfattet informasjon om deg/dere til: oystein.sannes@krogsveen.no

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme. Balansert ventilasjonssystem.

Overtagelse

Boligen er ledig fra 01. februar 2020 (etter avtale).

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 53.700,- evt. leiegaranti kr. 6.444,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Oppdragets KR-kode

KR88.203
minusVis mindre
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.
minusVis mindre
Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes

Telefon
Mobil 47908398

Lurer du på noe

Øystein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.