Komplett salgsoppgave

Kongens gate 19

3 300 000 kr
90 m²
2 soverom
Velkommen til Kongens gate 19 - presentert av eiendomsmegler Frida Stormyr v/Krogsveen!
Velkommen til Kongens gate 19 - presentert av eiendomsmegler Frida Stormyr v/Krogsveen!
Sentrum
Tiltalende og sentralt beliggende eierleilighet | 2 soverom | Felles takterrasse | Utsikt | Særegen |

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  3 300 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  65 700 kr
 • Omkostninger
  83 670 kr
 • Totalpris
  3 449 370 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1906
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  90 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  3 703 kr
 • Energimerke
  Rød G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Kongens gate 19!
En stilfull selveierleilighet beliggende i byggets 3. etasje i en ærverdig gjenreisningsgård midt i sentrum. Her får man en svært god planløsning med 2 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning, bad og eget romslig vaskerom. Leiligheten har tilgang til en felles takterrasse med gode solforhold. Overflatemessig fremstår leiligheten som delikat og velholdt, med tiltalende fargevalg og innredninger.
Viktig å trekke frem:
- God takhøyde
- Flotte detaljer
- Veldrevet sameie
- Utbedret fasade vest (2019)
- Renovert tak vest (2019)
- Egen bod i kjeller

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kongens gate 19, 6002 ÅLESUND
Kommunenummer 1507, gårdsnummer 201, bruksnummer 406, seksjonsnummer 9, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 90 kvm
Totalt primærrom: 90 kvm
Bruksareal:
Leilighet 90 kvm
Primærrom:
Leilighet:
3. etasje 90 kvm: Stue, kjøkken, to soverom, bad, vaskerom og gang.
I tillegg disponerer leiligheten 1 bod i kjeller på ca. 5,8 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 10.08.2022, utført av Lars Arild Toftesund Skåre. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i 1906. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Bærende konstruksjoner og yttervegger i hovedsak av tegl-/murverk. Utvendige fasader av murpuss. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Kombinert valmmansardtak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med skiferstein. Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass. Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Ventilasjon med naturlig tilluft kombinert med stedvis mekanisk avtrekk
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at følgende bygningsdeler har fått tg2:
Bad:
Vannrør, santiærutstyr/innredning, overflater vegger, fallforhold (gulv), avløpsrør (ink. sluk)
Vaskerom:
Ventilasjon, vannrør, overflater vegger, overflater gulv, membran, tettesjikt og overgang til sluk, avløpsrør (ink. sluk)
Øvrige rom:
Overflater vegger og gulv
Etaskeskiller:
Skjevhetsmåling
Tekniske anlegg:
Varmtvannsbereder, vannrør, avløpsrør
Elektrisk anlegg
Dører og vinduer
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om rommet/badet/bygningsdelen/skjevheten/sluket/fuktigheten/taket/det elektriske etc. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Selger har gitt følgende opplysninger i sitt egenerklæringsskjema:
På spørsmål: Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? svarer selger ja. Ved springflo kan det komme inn vann i kjeller.
På spørsmål: Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? svarer selger ja. Huset er fra 1906 og mindre skjevheter vil forekomme.
På spørsmål: Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? svarer selger ja. Der har vært lekkasjer i tak og fasade mot vest.
På spørsmål: Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? svarer selger ja, kun faglært. VBB Blikk. Tak og beslag mot vest ble totalt fornyet. Der ble og utført betydelige utbedringsarbeid i fasade mot vest.
På spørsmål: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? svarer selger nei. Sentralvarmen står for servis. Styret planlegger å få dette gjort før vinteren.
På spørsmål: Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende? svarer selger ja - usikker. Skadedyr kan forekomme i kjeller? Derfor har sameie avtale om skadedyrbekjempelse med firma.. rottegift osv.

Standard

Leiligheten er beliggende i 3. etasje og har følgende standard på innvendige overflater:
Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i malte flater og tapetserte flater. Glatte innerdører.
Gang med laminat på gulv, lyse malte vegg og himlingsflater. Glatte innerdører.
Stue og kjøkken i åpen løsning. På gulv er det laminat og vegger er malt og tapetsert. Det er god takhøyde på 2,87 meter. Godt lysinnslipp fra store vindusflater. Stuen ble renovert i 2018, med blandt annet heving av innvendig tak til opprinnelig høyde.
Kjøkkeninnredning fra Ikea fra 2008 (Ifølge huseier) med glatte fronter. Benkeplate av tre med nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator. Vannrør av kobber.
Baderom oppgradert i 2008 (i følge huseier). Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Servantinnredning med skuffer og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur (2019). Speil med overlys og stikkontakt over servant (2019). Vegghengt baderomsmøbel med dører. Dusjnisje med glassvegg og glassdør. Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg.
2 soverom med god takhøyde. Hovedsoverommet har både plassbygd garderobe og løse garderobeskap.
Vaskerom fra ukjent eksakt årstall oppgradert i 2008 (i følge huseier). Flislagt gulv. Tapet på vegger. Malte flater i himling. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.
Naturlig avtrekksventil i himling. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.
Tekniske installasjoner:
Vannrør av kobber.
Leilighetens stoppekran er plassert i vaskerom.
Synlige avløpsrør i plast.
Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert.
Varmtvannsbereder fra ukjent årstall plassert på vaskerom.
Mekanisk avtrekk på våtrom med avtrekksvifte.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Vaskemaskin medfølger i handelen.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
1507/201/406/9:
18.09.2007 - Dokumentnr: 741903 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 9
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/12
22.06.2009 - Dokumentnr: 447543 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel
Endret seksjon:
Snr: 9
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 85/1033
Endring i fellesareal.
Endring i tillegsareal grunn.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en svært sentral og ettertraktet beliggenhet i gågata, midt i hjertet av Ålesund, like ved Skansekaia og Brosundet i sentrum. Alle fasiliterer finner man så og si rett utenfor døren. Her har man dagligvarebutikk, baker, cafeer, restauranter, utesteder, hoteller og butikker, samt busstopp og hurtigbåtkai innen kort gangavstand. Her har man fantastisk utsikt mot Brosundet og et yrende folkeliv gjennom alle fire årstider. For en urban og sosial livsstil, kan man nesten ikke be om en bedre beliggenhet enn dette.

Adkomst

Følg Skansegata mot Skateflukaia og eiendommen ligger på høyre hånd i krysset mellom Skansegata/Skaregata og Kongensgate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se for øvrig vedlagte kart og nabolgasprofil.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler;
Steinerskolen i Ålesund (1-10 kl.) 7 min. gange - 0.5 km
Aspøy skole (1-7 kl.) 14 min. gange - 1.1 km
Volsdalen skole (1-7 kl.) 25 min. gange - 2 km
Skarbøvik ungdomsskole (8-10 kl.) 7 min. m/bil - 3.6 km
Ålesund vg. skole 10 min. gange - 0.8 km
Akademiet vg. skole Ålesund 11 min. gange - 0.9 km
Barnehager:
Midtbyen barnehage (1-5 år) 3 min. gange - 0.3 km
Klipra barnehage (1-6 år) 16 min. gange - 1.3 km
Storhaugen barnehage (3-5 år) 16 min. gange - 1.3 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 299,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Sone- og avgiftsparkering etter områdets bestemmelser. Også gode parkeringsmuligheter i Aksla Parkeringshus mot avgift.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig gate.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/forretning og kontor i henhold til reguleringsplan for Ålesund sentrum datert 17.03.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Verneverdig bebyggelse etter gjenreisningsperioden.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 703,- pr. mnd. og inkluderer: Forsikring av felles bygningsmasse (ikke innbo), internett, vannbåren varme, renter og avdrag på felles lån, kommunale avgifter, skadedyrkontroll, administrasjon, regnskap, etc..
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.500,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 647 705,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 331 739,-/2 331 738,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 3 628,- pr år.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 19.520,- pr.
Andel fellesgjeld er kr 65.700,- pr.
Total fellesgjeld for sameiet er kr 821.248,- pr. 08.08.22 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 5 %
Lånets løpetid: Siste termin 01.10.2034.
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.449.370,-.
Av dette beløpet utgjør kr 65 700,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Bodil Havåg og Tor Wilhelm Havåg

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Kongensgate 19, med sameiebrøk 85/1033.
Sameiet består av 5 leiligheter og 3 næringsseksjoner.
Forretningsfører er Advokatfirmaet Engelsen DA M.N.A.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Fasade, vindusbeslag, takstein og beslag.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold og restrehabilitering av tak.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet fås ved henvendelse til megler. Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 37.500,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 76-0191/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ålesund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR76.22191

Dato

Sist oppdatert: 15. september 2022 kl. 14:17

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.