Komplett salgsoppgave

Trelastveien 18B

4 700 000 kr
59 m²
2 soverom
Velkommen til Trelastveien 18B - leilighet fra 2020 med lite/minimal bruksslitasje - toppleilighet med store vindusflater
Velkommen til Trelastveien 18B - leilighet fra 2020 med lite/minimal bruksslitasje - toppleilighet med store vindusflater
MYRVOLL TORG/KOLBOTN
"Ny" og moderne 3-roms toppleil. fra 2020 - solrik og usjenert balkong - lave felleskostnader - heis - garasje m/lader

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  4 700 000 kr
 • Omkostninger
  118 842 kr
 • Totalpris
  4 818 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  59 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 112 kr
 • Energimerke
  Grønn C

Visning

Kontakt megler for avtale om en hyggelig privatvisning.
Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Moderne 3-roms selveier fra 2020 med flott beliggenhet på Myrvoll Torg - tilbaketrukken beliggenhet med solrik balkong.
 • Leiligheten fremstår som tilnærmet ny med lite/minimal bruksslitasje. Leiligheten er fra 2020, og det foreligger garanti fra utbygger i 5 år etter ferdigstillelse
 • Solrik balkong på ca 11 kvm med sol fra morgen til kveld. Toppleilighet med minimal innsyn
 • Garasje med elbil-lader (anslått verdi er ca kr. 320.000). Enkel adkomst med heis fra leilighetsplan til garasje (garasjeplassen ligger rett ved heis)
 • Lave felleskostnader (kr. 3.112,-). Fyring, varmtvann, tv- og internett, m.m. er ink. i fk
 • Umiddelbar nærhet til Myrvoll togstasjon med hyppige avganger til bl.a. Oslo (ca 20 min til Oslo S), samt buss til bl.a. Ski, Sofiemyr, Oslo og Fornebu

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Trelastveien 18B, 1415 OPPEGÅRD
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 241, bruksnummer 92, seksjonsnummer 23, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 63 kvm
Totalt primærrom: 59 kvm
Primærrom:
3. etasje, 59 kvm: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og to soverom
Sekundærrom:
3. etasje, 4 kvm: Bod/teknisk rom
I tillegg disponerer leiligheten én bod på ca 6 kvm i blokkens underetasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 18.02.2022, utført av Anticimex.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på følgende måte: Boligbygg over 3 etasjer samt 2 underetasjer. Støpt plate på mark. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein samt felter med liggende trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. Balkongdør og vinduer med tre-lags glass fra 2019.
Det er gitt tilstandsgrad 0 og 1 på 95 % og TGIU på 5 %. Ingen tilstandsgrad 2 eller 3. Se utfyllende tekst i rapporten.

Standard

Flott beliggende toppleilighet med solrik balkong.
Entré: Romslig entré med plassbygget skyvedørsgarderobe.
Stue: God plass til sofaløsning og spisebord. Store vindusflater med pent utsyn. Utgang til solrik balkong på ca 11 kvm.
Kjøkken: Åpen løsning mot stue. Moderne kjøkkeninnredning fra Marbodal. Godt med skap- og benkeplass. Fliser mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer følger; oppvaskmaskin, kombinert kjøl-/fryseskap, komfyr og induksjon platetopp. Det er gjort tilvalg på frontene ift opprinnelig standard fra utbygger.
Soverom 1: Romslig rom med plass til dobbeltseng. Plassbygget skyvedørsgarderobe.
Soverom 2: God størrelse. Garderobeskap.
Bad: Flislagt gulv med varmekabler. Vegghengt wc. Dusjhjørne. Baderomsinnredning (servant med underskap og speil). Vegghengt skap. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel (vaskemaskinen følger). Badet er gitt verdibevis fra bygningssakskyndig. Se tilstandsrapport for nærmere beskrivelser om hva dette innebærer.
Bod: Praktisk rom med hylleløsninger. Fryser følger ikke (kan medfølge etter nærmere avtale).

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Lampe i tak på soverom 1 følger ikke.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet felles varmeanlegg (fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene). Varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.11.2020. Brukstillatelsen kan fås ved henvendelse til megler.
Tillatelsen er gitt på vilkår om bl.a. innsending av diverse dokumentasjon, ferdigstillelse av adkomstveier, vann og avløp.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 27 servitutter på sameiets eiendom. 22 av servituttene er tinglyst i perioden mellom 1951 og 2020, og omhandler bl.a. bestemmelser om vei, vann-/kloakkledning, adkomstrett, utbygger har rettighet til å utføre bygningsmessige arbeider inntil prosjektet er fullført m.m.
I tillegg er det tinglyst 5 servitutter i perioden mellom 1925 og 1949. Megler har forsøkt å innhente dokumentetene, men har ikke lykkes i dette. Iht grunnbok omhandler disse bestemmelser om bl.a. kraftledninger, vei, vann/kloakkledninger, bestemmelse om genererende virksomhet, m.m.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selger av dødsbo ikke har mulighet å vite.
Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til den nye "bydelen" Myrvoll! Fra å være et skogsområde midt mellom Kolbotn og Oppegård ser vi nå konturen av en urban bydel med blokkbebyggelse med handels torg , forretninger, kafeèr og servicetilbud.
I tillegg befinner leiligheten seg i umiddelbar nær marka som har fine turløyper om sommeren og lysløype om vinteren. Løype til populære turmål som blant annet Grønliåsen, Østmarka, Stallerud og Sterkerud. Dessuten lager Skiforeningen og kommunen en rundløype og akebakke på Østre Greverud med kunstsnø. I dette anlegget arrangeres både skiskole og konkurranser.
Myrvoll togstasjon rett utenfor med ca 20 min. tog inn til Oslo S. Kun to tog-stopp til Kolbotn sentrum. Rett ved bussholdeplass (81-bussen og 580-bussen) med hyppige avganger til bl.a. Ski, Sofiemyr, Oslo sentrum og Fornebu. Sykkelavstand til Kolbotn togstasjon med direkte tog til Oslo som tar omkring 13 minutter. Ca 25 minutter med bil til Oslo sentrum.
Dagligvarehandelen kan tas flere steder i området. En stor og flott Kiwi butikk har etablert seg på handelstorget rett utenfor døren. I tillegg er det kort avstand til Sofiemyr handelsområdet med Coop Ekstra, Biltema, Plantasjen, frisør, Yogasenter, dyreklinikk, Friskis og Svettis, Follo dansestudio, Bademiljø mm.
Nytt spa- og velværesenter, The Well, på Sofiemyr. Dette er Nordens største spa - i gangavstand fra boligen.
Kolbotn sentrum med bla. Kolbotn Torg ligger en kort kjøretur unna, og tilbyr ca 60 forretninger, caféer og restauranter. Her ligger også Kolben kulturhus som tilbyr kino, bibliotek, kulturskole for barn og konserthus.
Kort gangavstand unna ligger Sofiemyr idretts- og svømmehall, i tillegg til friidrettsanlegg og flere fotballbaner.
I tillegg til 18-hulls golfbane på Østre Greverud er det slalåmbakke i Ingierkollen, flere treningssentre samt badeplasser ved Hvervenbukta og Ingierstrand.

Adkomst

Trelastveien har adkomst fra Tverrveien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i nærområdet. Gangavstand til barneskole, ungdomsskole og videregående skole på Sofiemyr.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 826,60 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger bruksrett til én garasje i felles garasjeanlegg (garasjenr 95) med elbil-lader.Enkel adkomst til leilighetsplan til garasjeplan.
Ved bruk av elbil-lader må styret kontaktes for abonemtens-løsning.
Forøvrig gjesteparkering på anviste plasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse og sentrumsformål i henhold til reguleringsplan 2014003 for Trelasttomta datert 23.11.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.09.2015.
Kommuneplan Nordre Follo 2019-2030 for arealdel Oppegård vedtatt 13.05.2019 gjelder også for området.
Området ved Trelasttomta (blokker orientert nord for Trelastveien 18) og Skogsåsen er fortsatt under utbygging, og det vil bygges/ferdigstilles flere boliger i området.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 13.500,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 3 112,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann (á konto), tv-/internett-abonnement, trappevask, felles bygningsforsikring, daglig drift og vedlikehold og forretningsførsel.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.2022.
Felleskostnadene fordeles på følgende måte:
- Felleskostnader: kr. 2.530,-
- Kabel-tv: kr. 382,-
- Driftsutgifter til garasje: kr. 100,-
- Myrvoll St. felles: kr. 100,-
Estimert strømforbruk tilsvarer omkring 5.000 - 8.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett, og standard tv-/internett-abonnement er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 046 818,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 768 545,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Ingen langsiktig fellesgjeld.
Andel formue er kr 6.807,- pr. 31.12.2021.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.818.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ann Kristin Warren og Ingvei Karlsen

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Myrvoll Torg 3 Boligsameie, med sameiebrøk 64/4030.
Sameiet består av 56 leiligheter og 1 næringsseksjon. Næringsseksjonen er fellesrom for eierne av seksjonene x-y og personalbase for ansatte i Nordre Follo kommune. Seksjonene x-y skal eies av personer med særskilte behov (seksjonene x-y og næringsseksjonen ligger i Trelastveien 20).
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning, tlf. 22 86 59 99.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, så lenge det ikke er urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for øvrige beboere.
Det vil på generalforsamling vår 2022 fremmes forslag om at boligsameiene Myrvoll Torg 1, 2 og 3 slås sammen til ett boligsameie, og det er sannsynlig at dette blir vedtatt.
Garasjeanlegget er idag et eget sameie, men vil sannsynligvis også bli slått sammen til det ovennevnte boligsameiet.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 49-0007/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Kolbotn
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR49.227

Dato

Sist oppdatert: 21. mai 2022 kl. 14:48

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler for avtale om en hyggelig privatvisning.
Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.