Komplett salgsoppgave

Laboratorieveien 42

2 990 000 kr
41 m²
1 soverom
Bjørn Kitter Asak
Presenteres av
Bjørn Kitter Asak
Kruttverket
Gjennomgående flott 2-roms selveierleilighet fra 2018 - Garasjeplass - Heis - Vestvendt veranda på 8,5 kvm.
 • Prisantydning
  2 990 000 kr
 • Omkostninger
  76 092 kr
 • Totalpris
  3 066 092 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  41 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 805 kr

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nyere 2-roms leilighet med en rekke fasiliteter som blant annet en 8,5 kvm stor vestvendt balkong, garasjeplass med enkel adkomst via heis, gjennomgående planløsning med store vindusflater.
Kruttverket er et område som har vært under omfattende utvikling og har etter hvert blitt et etablert og ettertraktet boområde for mange med sine barnevennlige omgivelser og nærhet til marka like utenfor døren.
- Velholdt standard fra 2018
- Garasjeplass
- 8,5 kvm stor solrik balkong
- A-konto varmtvann, fyring og internett inkl.
- Usjenert beliggenhet
- Velfungerende planløsning
- Kort vei til marka
Velkommen til Laboratorieveien 42!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Laboratorieveien 42, 1482 NITTEDAL
Kommunenummer 3031, gårdsnummer 13, bruksnummer 239, seksjonsnummer 43, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 47 kvm
Totalt bruksareal: 43 kvm
Totalt primærrom: 41 kvm
Bruksareal:
Leilighet 43 kvm
Primærrom:
Leilighet:
4. etasje 41 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom
Sekundærrom:
Leilighet:
4. etasje 2 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen 1 bod i forbindelse med garasjen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.05.21 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.
Bygget er antatt fundamentert med lettklinker/betong, Yttervegger over grunnmur av bindingsverk med utvendig panel, og flatt tak.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligen er ganske ny og fått TG1 på alle punktene.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré/gang:
En innbydende og praktisk entré med god plass til oppbevaring av ytterklær og skotøy. 3-stavs eikeparkett på gulv som går igjen i alle oppholdsrom. Sikringsskapet er plassert i entréen og er utstyrt med automatsikringer fra byggeår 2018.
Soverom:
Romslig hovedsoverom med plass til stor dobbeltseng og rikelig med garderobeskap. Med beliggenhet mot bakre fasade er man godt skjermet for støy og sjenanse.
Bad:
Lekkert og romslig flislagt bad fra 2018 med varme i gulv og opplegg for både vaskemaskin, samt tørketrommel. Delikat materialvalg med mørke fliser på både vegger og gulv. Badet er videre utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører, servantskap, samt stort speil.
Stue/kjøkken:
Et fantastisk oppholdsrom med god plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater i kombinasjon med takhøyde på 2,50 er med på å gi en særdeles god romfølelse. Åpen stue/kjøkken løsning. Med store vindusflater får man et flott lysinnslipp i hele boligen.
Utgang fra stuen til leilighetens desidert beste fasilitet - nemlig en 8,5 kvm stor vestvendt balkong. Her har du god plass til sittegruppe eller spisebord. En flott og lun uteplass som kommer godt med på varme vår/sommer dager. Konstruksjonen er bygget i stål med glassrekkverk. Impregnerte terrassebord på gulv/dekke. Med beliggenhet mot vest en fin intern beliggenhet i rolige omgivelser med flott utsyn og gode solforhold fra ettermiddag til kveld.
Kjøkken:
Lekkert og stilrent kjøkken fra byggeår med hvite fronter og håndtak i stål. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass. Benkeplate av laminert spon. Integrert i innredningen er ovn og platetopp. Nisje for oppvaskmaskin og kjøl/frys.
Ventilator over platetoppen.
Det er montert waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) for å unngå vannskader ved en evt. lekkasje.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Kun integrert.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme, med radiatorer koblet på byggets anlegg. Fordelerskap til varmerørene er plassert i himlingen på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.12.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3031/13/239/43:
03.12.2010 - Dokumentnr: 954306 - Utbyggingsavtale
Rettighetshaver: Nittedal Kommune
Org.nr: 971 643 870
Overført fra: Knr:3031 Gnr:13 Bnr:239
Gjelder denne registerenheten med flere
09.06.2017 - Dokumentnr: 610469 - Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: Nittedal Kommune
Org.nr: 971 643 870
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: Knr:3031 Gnr:13 Bnr:239
Gjelder denne registerenheten med flere
09.06.2017 - Dokumentnr: 610469 - Bestemmelse om kloakkledning
Rettighetshaver: Nittedal Kommune
Org.nr: 971 643 870
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: Knr:3031 Gnr:13 Bnr:239
Gjelder denne registerenheten med flere
22.01.2018 - Dokumentnr: 350656 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 43
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 43/2697

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Energimerking

Frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm er unntatt fra energimerkingsplikten og energiattest er derfor ikke innhentet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Laboratorieveien 42 ligger sentralt til på populære Kruttverket ved Rotnes i Nittedal kommune. Herfra er det kort vei til det meste du trenger i hverdagen. Rotnes betegnes som sentrum i Nittedal og det finnes en mengde gode tilbud i området. Her ligger Mo-senteret med bl.a. vinmonopol, optiker, flere klesforretninger, frisører, kafeer samt dagligvareforretningene Rema 1000 og Coop Mega.
I Nittedal er utvalget av fritidsaktiviteter mange. Det er kort vei til fotballbane og idrettshall. I tillegg ligger Varingskollen alpinanlegg og Aas gård golfpark innen kort avstand fra leiligheten. Man har også Nordmarka som nærmeste nabo, med flere turstier, badevann og flotte lysløyper vinterstid!
Kruttverket har tilrettelagt godt for offentlig kommunikasjon. Det tar kun ca. 20 min med bil fra Kruttverket og inn til Oslo sentrum. Ekspressbussen tar deg til Grorud på ca. 18 minutter, Ca. 12 minutter i gangavstand fra Kruttverket ligger også Nittedal togstasjon, og 26 minutter senere er du på på Oslo Sentralbanestasjon.
Eiendommen har gangavstand til skoler i alle trinn. Sørli barneskole ligger ca. 1,4 km og Rotnes barneskole ligger ca. 1,3 km fra boligen, Nittedal ungdomsskole ligger ca. 1,7 km fra boligen og Bjertnes videregående skole ligger ca. 3 km fra boligen. Det er også et godt utvalg av barnehager i området.

Adkomst

Fra Oslo: Følg riksvei 4 til rundkjøring ved Nittedal rådhus, kjør opp Svartkruttveien og inn i Kruttverket boligområde. Ta inn Laboratorieveien til venstre, og følg denne til enden av veien. Leiligheten vil bli liggende på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagte nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 410,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Felles garasjekjeller med 58 parkeringsplasser. Det medfølger garasjeplass med leiligheten.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplankart datert 18.02.2021 med tilhørende planbestemmelser for detaljregulering for felt B8-2 i Kruttverket vedtatt 16.12.2013.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 7 972,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Forbruksgebyr kommer i tillegg:
- vann per m³ Kr 19,84,-
- avløp per m³ Kr 28,68,-
Eiendomsskatten er kr 1 294 pr år.
Fellesutgiftene er kr 1 805,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann/fyring, internett, forretningsførsel, vaktmestertjenester, trappevask, felles byggforsikring, drift og vedlikehold av sameiet.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. .
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 0,- pr. år. / 0 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet HomeNet som leverandør av internett, 50/50 mbps-linje. Oppgradering av bredbånd eller kabel-tv må den enkelte seksjonseier stå for selv.
Boligen er tilknyttet ... alarmselskap som koster kr XXX pr. år. (AVKLAR OM ALARM KAN MEDFØLGE ELLER IKKE)
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.066.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Erik Lindstad

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Skoglia Boligsameie, med sameiebrøk 59/2697.
Sameiet består av 44 leiligheter og 1næringsseksjon.
Forretningsfører er Bori BBL, tlf. 63 89 02 00.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Det har blitt påkostet infrastruktur for lading av elbil (2019)
- Individuell avregning av energiforbruk, installert modul for fjernmåling i hver seksjon, leverandør Brunata. (2019)
Planlagte påkostninger:
- Styret informerer om at det er ikke vedtatt noen store påkostninger i nærmeste fremtid, utover generell vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 37.500,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0053/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2153

Dato

Sist oppdatert: 20. juni 2021 kl. 15:33

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.