Komplett salgsoppgave

Nordbyveien 135

6 950 000 kr
134 m²
3 soverom
Fasade
Fasade
Kart
Del
Thor Gunnar Stavsholt
Presenteres av
Thor Gunnar Stavsholt
Ås/Ski - Nygårdsåsen
Lekker nyere halvpart av 2-mannsbolig. Meget barnevennlig boligområde. Stor vestvendt terrasse på 48.5 kvm.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  6 950 000 kr
 • Omkostninger
  174 920 kr
 • Totalpris
  7 124 920 kr
 • Byggeår
  2015
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  134 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje B

Visning

Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å melde deg på visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

- Nyere bolig fra 2015 med god standard.
- God planløsning med 2 stuer, samt bad i begge etasjer.
- Stor vestvendt terrasse på 48,5 kvm samt romslig uteplass på siden av huset.
- Garasjeplass med el-bil lader, samt plass til flere biler på egen gårdsplass.
- Flott kjøkken i åpen løsning med integrerte hvitevarer og benkeplate i stein.
- Varmepumpe fra 2020 med aircondition.
- Varme i gulv i hele 1. etasje med unntak av bod. Varme i gulv på badet i 2. etasje.
- Kort gangavstand til buss med forbindelse til Ski sentrum, Vinterbro, Oslo med mer.
- Kort gangavstand til Solberg barneskole samt Solbergtunet barnehage.
- Sentralt med bare en kort kjøretur til Ski sentrum, Vinterbro, Tusenfryd, Breivoll med mer.
- Mange flotte turmuligheter innenfor gangavstand.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nordbyveien 135, 1423 SKI
Kommunenummer 3021, gårdsnummer 103, bruksnummer 40, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 138 kvm
Totalt primærrom: 134 kvm
Primærrom:
1. etasje 65 kvm: Entré, bad og stue med åpen kjøkkenløsning
2. etasje 69 kvm: Trappegang, bad, tre soverom og stue
Sekundærrom:
1. etasje 4 kvm: Innvendig bod
I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 13.10.2022, utført av Anticimex v/Øystein Solberg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere og bærende konstruksjoner av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein. Dører og vinduer fra byggeår. Profilert entrédør med glassfelt. Tofløyet balkongdør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Tomannsbolig med peis og varmepumpe. Stor, vestvendt terrasse og garasjeplass med el-billader. Godt med oppbevaringsmuligheter.
Entré: Velkommen inn i en flislagt entré med varme i gulvet. Det er knaggrekker og plass til skoskap/kommode og avlastningsbord. Downlights i tak. Adkomst til bad og bod fra entréen.
Kjøkken: flott kjøkken med åpen løsning mot stue. Takhøy kjøkkeninnredning med glatte fronter fra byggeår. Benkeplate av stein, underlimt oppvaskkum med ett-greps armatur og malt flate mellom benkeplate og overskap. Overbelysning og stikkontakter over benkeplate. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, stekeovn og nedsenket induksjonstopp. Ventilator i overskap tilkoblet mekanisk avtrekk. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør i plast. Det er montert lekkasjestopper på vannrør i kjøkkenbenk og komfyrvakt på platetopp. Det er meget godt med skap- og skuffeplass.
Stue: Spisebord og stoler er praktisk plassert i tilknytning til kjøkkenet. I stuen er det også plass til sofa, bord, TV og tilhørende møblement. Stålpipe og peisovn i stuen. Ved peisovnen er det en koselig lesekrok. Det er også montert Mitsubishi varmepumpe. Varmepumpen ble installert i 2020. Utgang til solrik, vestvendt terrasse på ca. 48,5 kvm. Her er det muligheter for flere soner og plass til diverse hagemøbler.
Bad i 1. etasje: Delikat flislagt bad med varme i gulv og malt himlingsflate med downlights. Vegghengt servantskap med høyglans fronter, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur og vegghengt speil med integrert lys over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj samt regndusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Tece. Vannrør av type rør-i-rør system, synlig avløpsrør i plast og avtrekksventil i himling.
Loftstue: Romslig stue i 2. etasje med plass til sofa, bord og TV. Her kan barna/ungdommen ha sin egen stue. I enden av hall 2. etasje er det plass til en koselig kontorkrok. Alle rom er malt i tidsriktige farger.
Bad i 2. etasje: Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt himlingsflate med downlights. Vegghengt servantskap med høyglans fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vegghengt speil med integrert lys over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj samt regndusj. Vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse fra Tece. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlig avløpsrør i plast. Avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Soverom: Boligen har tre romslige soverom med skyvedørsgarderobe på soverom 1 og 2, garderobeskap på soverom 3. Alle soverommene ligger i boligens 2. etasje.
Nye dusjvegger og blandebatteri installert på begge bad i 2022.
Solfilmer på utsiden av alle vinduer i vest og alle soverom.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet kombinert med peisovn og varmepumpe i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.06.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr 4925, tinglyst 29.03.1988, type heftelse: Bestemmelse om vannledning: Bestemmelser om avløp. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Dagboknr 3549, tinglyst 06.03.1990, type heftelse: Erklæring/avtale: Veirett til Nygårdsveien for gnr. 103. Bnr. 112. Omhandler også bestemmelser vedrørende vedlikehold og plassering, m.m. Kan ikke avlyses uten samtykke fra Ås kommune, Bygnings- og Reguleringsvesenet. Har ingen betydning for denne seksjonen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelse og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Nordbyveien 135. En nyere tomannsbolig beliggende i et rolig boligområde på Nygårdsåsen. Det er en stor og nyere Kiwi-butikk i nærheten og Meny-butikk, samt apotek. Det er kort vei til barnehager, skoler, Nordby idrettshall og offentlig kommunikasjon.
Det er fine tur- og rekreasjonsområder like ved, med blant annet Hebekkskogen/Nøstvedtmarka som har flotte turstier og lysløyper. Det er kort avstand til hestegårder med stall og hester for de som driver med hest. Det er mange fine hesteløyper.
Ca. 5 minutter med bil til Vinterbro der det er både kjøpesenter, marina og badeplass, samt fornøyelsesparken Tusenfryd. Ved kjøpesenteret ligger blant annet treningssenteret Sportsenter 1 som er åpent 24/7.
Det er bare noen minutter med bil til Ski sentrum. I sentrum av Ski finner man blant annet: Ski Storsenter, bank, helsetjenester, kinosenter, restauranter, caféer, kulturhus, bibliotek m.m.
Ca 100 meter til bussholdeplass hvor det går servicebuss til Ski sentrum og Nordbytun ungdomsskole/Vinterbro om man ikke ønsker å gå eller sykle. Det er også kort gangavstand til ekspressbuss som går til Oslo ved Da Vinci bruen.
Ski stasjon har hyppige avganger til både Oslo og Østfold. Ca. 20 minutter med direktetog inn til Oslo sentrum. Follobanen er under utbygging og er planlagt ferdigstilt desember 2022. Når denne er ferdig, vil anslått reisetid inn til Oslo S. være ca. 11 minutter.

Adkomst

Følg Nordbyveien fra Ski sentrum. Følg rett frem hele veien til du får boligen på høyre side. Se også Google Maps - det er enkelt å finne frem i kartet.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er kort vei til flere barnehager (blant annet Solbergtunet barnehage, Tamburbakken barnehage og Pingvinen familiebarnehage). Det er også gangavstand til barne- og ungdomsskole (Solberg skole og Nordbytun ungdomsskole). Hvis man ønsker å ta bussen til ungdomsskolen stopper bussen like ved skolen. Det er sykkelavstand til Ski videregående skole og Drømtorp videregående skole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3.094 kvm. som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med blant annet singlet gårdsplass, internstier, plenarealer og diverse beplantning. Det er opparbeidet en meget fin og skjermet uteplass på siden av huset. Det er også en stor vestvendt terrasse på 48,5 kvm. med utgang fra stuen.
Den felles tomten er delt opp i egne områder for hver 2-mannsbolig hvor man har eksklusiv bruksrett til hver sin del av tomten gjennom vedtektene samt kart som er signert av alle 6 seksjonene. Vedtektene samt kartet er vedlagt i salgsoppgaven.

Parkering

Boligen disponerer en garasjeplass, med el-billader, i felles garasje med naboen, samt to biloppstillingsplasser. Mulighet for å parkere ekstra bil på siden av garasjen ved ytterligere behov. El-bil laderen ble installert i 2017. Det er garasjeplassen nærmest huset som disponeres av denne seksjonen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse og frittliggende småhusbebyggelse (3.053 kvm) og kjørevei (40 kvm), i henhold til reguleringsplan for et område ved Nordbyveien, gnr. 103 bnr. 196 m.f. Tilhørende reguleringsbestemmelser datert 02.02.2011.
I Ås kommuneplan fremkommer følgende hensynssone:
H110_1: Nedslagsfelt drikkevann.
Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
- Områderegulering for frittliggende småhusbebyggelse.
Det gjøres oppmerksom på at det planlegges bygging av 24 nye rekkehus på naboeiendommen som ligger sør/sørvest for sameiets tomt. Mer informasjon kan sees på solberggrenda.no.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.996,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og helårsrenovasjon. Kostnaden er beregnet etter et stipulert forbruk av vann/avløp på 240m3. Varierer med vannforbruk.
Eiendomsskatten er kr 6.132,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000-18.000 kwh. pr. år inkludert lading av hybridbil og av og til el-bil.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.300,-.
Boligen er tilknyttet Canal digital/Telenor som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 549,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ved fortsatt abonnement.
Boligen er tilknyttet Canal digital/Telenor som leverandør av internett og har avgift på kr 999,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 6.480,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1.452.499,- i følge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 5.228.995,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.124.920,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gudrun Elvira Gudmundsdottir og Hilmar Sævarsson

Informasjon om sameiet

Eierseksjonssameiet består av 6 seksjoner (3 tomannsboliger) som har felles tomteareal. Tomten er delt opp slik at hver boenhet har enerett på bruken av tomtearealet rundt boligen. Dette er tegnet på kart der alle eierne har signert. På samme kart er det også markert ekstra p-plass som tilhører eiendommen. Sameiet har ingen økonomisk virksomhet. Det er ikke noe fellesområde da arealet ble delt opp i private bruksområder. Det er ingen felleskostnader, eller fellesgjeld/formue.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1 % av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning/privatvisning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0131/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.21131

Dato

Sist oppdatert: 03. januar 2023 kl. 13:21

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å melde deg på visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.