Solgt: 3 400 000 kr

Sandakerveien 10F

3 500 000 kr
34 m²
1 soverom
Remi Bangsund
Presenteres av
Remi Bangsund
Øvre Grünerløkka/Torshov
Pen, gjennomgående 2-roms med brannbalkong - Fyring/v.vann inkl. i FK - Ingen forkjøpsrett - Kort vei til "alt"!
 • Prisantydning
  3 500 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  282 008 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 683 140 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  1936
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  34 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 231 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Sandakerveien 10F - en hyggelig og arealeffektiv toppleilighet med brannbalkong med hyggelig utsikt. Leiligheten holder god standard og kan vise til en lys og fin stue, et praktisk kjøkken, pent bad fra 2009 og et romslig soverom. I tillegg disponerer leiligheten to boder. I Sandakerveien 10F bor du "midt i smørøyet", med blant annet Grünerløkka, Torshov, Sagene og "alt" av kollektiv- og servicetilbud i umiddelbar nærhet!
- Gjennomgående toppleilighet
- Praktisk og arealeffektiv planløsning
- God standard
- Fyring/v.vann inkl. i FK
- Brannbalkong med sol fra ca. kl. 1200 - 1900
- Bad pusset opp i regi av borettslaget i 2009
- Ingen forkjøpsrett
- Lave kjøpsomkostninger, ingen dokumentavgift
- Meget sentralt, kort vei til "alt"!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sandakerveien 10F, 0473 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 225, bruksnummer 227, ideel andel 1/1
Andelsnummer 10, Møllebakken Borettslag, organisasjonsnummer 983 816 223

Innhold

Totalt bruttoareal: 38 kvm
Totalt bruksareal: 34 kvm
Totalt primærrom: 34 kvm
Primærrom:
5. etasje 34 kvm: Entré, bad, soverom, åpen kjøkkenløsning og stue med utgang til brannbalkong.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 1,8 kvm og en loftsbod med gulvareal på 3,2 kvm, skråtak i boden.
De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.06.2021 utført av Takstmann Murmester Trond Bratvold. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport i støpt armert betong, antas fundamentert til fast grunn. Hovedkonstruksjon av skallemursvegger med utvendig pusset fasade. Malt trappeoppgang med støpte betongtrapper til repoer og leilighetene.
Tak:
Saltak i trekonstruksjon, antatt tekket med takstein.
Vinduer og dører:
Trerammer med 2/3-lags energiglass fra 1984.
Brann- og lydklassifisert entrédør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Tilstandsgrad 2 er satt på vinduer og bad grunnet alder.
- Tilstandsgrad 2 er satt grunnet naturlig ventilasjon.
Det er påvist forekomst av sølvkre i boligen. Sølvkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Sandakerveien 10F - en hyggelig og arealeffektiv toppleilighet med brannbalkong med hyggelig utsikt. Leiligheten holder god standard og kan vise til en lys og fin stue, et praktisk kjøkken, pent bad fra 2009 og et romslig soverom. I tillegg disponerer leiligheten to boder. I Sandakerveien 10F bor du "midt i smørøyet", med blant annet Grünerløkka, Torshov, Sagene og "alt" av kollektiv- og servicetilbud i umiddelbar nærhet!
Entré:
Entré med nisje for oppbevaring av sko og ytterklær. Entréen har brann- og lydklassifisert entrédør og portåpner.
Stue:
Lys og hyggelig stue med plass til sofa med tilhørende salongbord og spisebord. Stuen er naturlig adskilt fra den åpne kjøkkenløsningen via en praktisk halvvegg. Fra stuen har man tilgang til en sydvendt brannbalkong. Brannbalkongen har sol fra ca. 1200 - 1900.
Kjøkken:
Pent og praktisk kjøkken med hvit laminert kjøkkeninnredning, lyslist under overskap, benkeplate i tre, kum med ettgreps blandebatteri, kullfiltervifte over integrert koketopp/ovn og integrert oppvaskmaskin.
Bad:
Delikat bad med gulvvarme og downlights med dimmer i himling som ble pusset opp i regi av borettslaget i 2009. Badet ble oppgradert i 2017 med ny servant, servantskap og speilskap. I tillegg har badet veggmontert wc, dusjplass med forheng og opplegg for vaskemaskin.
Soverom:
Godt og romslig soverom malt i lune farger med god plass til dobbeltseng og garderobeskap.
I tillegg:
Boligen disponerer en kjellerbod på 1,8 kvm en loftsbod på 3,2 kvm (gulvareal, skråtak). I tillegg disponerer boligen et bodskap i kjelleren.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med radiatoranlegg.
Varmekabler på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1936.
Det foreligger et uattestert ekspedisjonsdokument fra 1935. Dette ansees ikke som en ferdigattest.
Det er gitt ferdigattest på rehabilitering av våtrom datert 09.12.2010.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 7 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, bestemmelse om vann/kloakkledning og bruks- og vedlikeholdsavtale for gårdsrom for sameiet Sandakerveien 10B.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Det er i tillegg vedtektsfestet at andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre, i mer enn 30 døgn i løpet av ett år.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet og bad medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Møllebakken borettslag ligger idyllisk til i bydel Sagene. Leiligheten ligger meget sentralt i skillet mellom Torshov og Grünerløkka med gangavstand til alt av kollektivtilbud, restauranter, butikker og utesteder. Kort vei til flotte turområder med Akerselva og nærliggende parker som Ila, Sofienbergparken og Torshovdalen. Det er etablert sandvolleyballbaner, basketballbane og minigolfanlegg i Torshovparken.
Torshov er i stadig utvikling med mange kafeer og flere kulturelle tilbud i området som bl.a. Grisen, Trikkestallen, Kaffebrenneriet, Espresso House, Åpent Bakeri og Månefisken langs Akerselva. Leiligheten ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder som Nordmarka, Torshovparken, Torshovdalen og Akerselva med gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Et steinkast unna finner man også Ringnes park med Meny, apotek, Jernia, frisør, Sats og Ringen kino.
Det er også kort vei til Birkelunden og Olaf Ryes plass med urbant bydelsliv, spennende butikker, mange hyggelige spisesteder og fine parker. I område ligger attraktive spise- og utesteder, som Bass, Villa Paradiso, Aku Aku, Munchies, Chair og mye mer. Det er også flere forretninger som klesbutikker, interiørbutikker, vinmonopolet etc. Borettslaget eier også et næringslokal, som for tiden leies ut av Fomoto, en hyggelig café og designbutikk.
Gode handlemuligheter med butikker Rema 1000 på Torshov torg, Kiwi, diverse andre grønnsaksbutikker og slakter Strøm-Larsen, samt døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven. Søndagsåpne butikker som Bunnpris i President gata og Joker ved Ringnes park.
15 minutter unna ligger Storo Storsenter med butikker og serveringssteder, et flott alternativ til sentrum. Myrens Sportssenter med treningssenter, squash, klatrevegg og golfsenter.
Kort vei til Oslo sentrum, og enkel adkomst til Blindern og BI Nydalen. I tillegg er det kort gangavstand til offentlig kommunikasjon (3 trikkelinjer, 2 busslinjer). Bydelens egen skibuss nr. 56 direkte til Solemskogen. Flybussekspressen har også holdeplass rett ved leiligheten.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 4.653 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet fellesareal med gressplen, belegningsstein, prydbusker, hekker og trær samt sykkelstativ og benker og bord. Asfalterte gangveier. Bakgården ble
oppgradert fra 2014 med utegrill, utemøbler, lys, sykkelstativer og beplantning samt nedgravde avfallscontainere og ble ferdigstilt i 2017.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2.700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977, endret til S-2937 datert 01.10.1987, med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Kommunedelplan: KDP-17, KDP-4.
Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen er registrert på Byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer (Gul liste). Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.
Sagene bad i Sandakerveien 11 skal restaureres. Igangsettingstillatelse er gitt og arbeidet er i gang.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer: varmtvann/fyring, bredbånd, nedbetaling av andel fellesgjeld og lånerenter, kommunale avgifter, forretningsfører, dugnadstillegg, felles bygningsforsikring mm.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: kr 2.024,-
Tillegg bredbånd: kr 99,-
Renter lån: kr 288,-
Renter IN: kr 101,-
Avdrag lån 1: kr 1 280,-
Avdrag IN: kr 364,-
Dugnadstillegg: kr 75
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.088,- pr. år. / 1.737 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Nextgentel via fiber. Inkludert i den kollektive pakken er Fiber 200/200 med en standard ruter. Dersom kjøper ønsker tilgang til lineær tv, må kjøper bestille og betale dette selv.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 735 666,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 2 648 397,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 13.863,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 282.008,- pr. 08.06.2021.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 46.548.967,- pr. 08.06.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 83987175926, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 08.06.2021: 1.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 59.0033
Saldo per 08.06.2021: kr 10.585.003,-
Andel av saldo: kr 73.644,-
Siste termin: 31.12.2035
Lånenummer: 83987181225, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 08.06.2021: 1.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 49
Saldo per 08.06.2021: kr 35.963.965,-
Andel av saldo: kr 208.364,-
Siste termin: 30.06.2033
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld for Lån 1. Kr 73.644,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 465,- pr. mnd. Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.783.140,-. Av dette beløpet utgjør kr 282.008,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Oda Erlendsdotter Urke

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Møllebakken Borettslag.
Borettslaget består av 146 leiligheter fordelt på 12 oppganger.
Borettslaget har egen nettside: www.mollebakken.com.
Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00.
Borettslaget har et fellesvaskeri i kjelleren under oppgang G med vaskemaskin og tørketrommel. Det koster kr 1.000,- pr halvår og benytte seg av dette, som faktureres to ganger i året. Vaskeriet kan brukes mellom 08.00 – 23.00.
Dugnad må påregnes. Dersom man stiller på minst en dugnad i året får man tilbakebetalt dugnadstillegget (kr. 900,-)
Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for andre beboere.
Det er IKKE forkjøpsrett i borettslaget.
Foretatte påkostninger de senere år:
2020: Lagt varme i takrenner
2020: Byttet loftsvinduer
2019: Oppussing av oppganger, bytte av dører til sikringsskap og postkasser
2019: Rehabilitering av bunnledninger
2019: Tømt og sanert oljetank
2009: Rehabilitering av våtrom og nye vann- avløpsrør
Planlagte påkostninger:
Det er ikke planlagt noen arbeider i borettslaget eller økning i felleskostnader/fellesgjeld p.t i følge styreleder.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 9.990,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. time
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 39-0098/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Årvoll
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR39.2198

Dato

Sist oppdatert: 01. juli 2021 kl. 20:25

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.