Prosjekt

Krogsrudtunet

4 800 000 kr
140 m²
6 rom
Illustrasjonsbilde Fasader
Illustrasjonsbilde Fasader
Per Inge Hunvik
Presenteres av
Per Inge Hunvik
Oppgården Styri
Krogsrudtunet - Store og stilfulle funkisboliger med takterrasse | Carport | 4-soverom | Walk inn garderobe | Høy standard | Kun 2 ledige!

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  4 800 000 kr
 • Omkostninger
  26 282 kr
 • Totalpris
  4 826 282 kr
 • Byggeår
  2021
 • Rom
  6 rom
 • Primærrom
  140 m²
 • Bruksareal
  142 m²
 • Tomteareal
  3 900 m² (eiet)
 • Type
  Nybygg enebolig/rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  900 kr
 • Energimerke
  Gul C

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Boliger

Type
Rom
P-Rom
Pris
6 rom140 m²4,8 MNOK
6 rom140 m²4,8 MNOK

Beskrivelse

Kort om prosjektet

Store og stilfulle funkisboliger 2,5 km fra Edsvoll sentrum
Gode bussforbindelser
35 minutter med tog til Oslo
Utsikt og solrikt
Turterreng
Skoler og barenhager i nær avstand
Takterrasse
Hage
Carport
4-soverom
2 stuer
2 bad
Eget vaskerom
Walk-in garderobe
Høy standard
Estimert innflytting sommer/høst 2022

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Oppgården Styri, 2080 EIDSVOLL
Kommunenummer 3035, gårdsnummer 10, bruksnummer 15

Konstruksjon

Boligene utføres i henhold til Sintef tekniske godkjenning TG2220 (SINTEF). Boligene er prosjektert etter TEK 17. Hvor annet ikke framgår av byggebeskrivelsen, av tegningene eller detaljene, gjelder Norsk Standard (NS) 3420 med normale toleransekrav for utførelsen.

Fasader

Fasade leveres med stående beiset kledning i bruntone.

Yttertak

Sort yttertak av takpapp med sort beslag.

Balkonger/terrasser/uteplasser

Rekkverk på balkong og takterrasse leveres i glass med stolper av aluminium.

Trapper

Innvendig trapp leveres i hovedsak i hvit utførelse med åpne trinn.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon.

Brannsikring

Boligene levere med forskriftsmessig brannvarslere og slukningsutstyr.

Dører og vinduer

Det leveres hvite slette lett dører med hvite karmer. Vinduene leveres i tre, malt mørkgrå/svart utførelse innvendig og utvendig.

KabelTV/Bredbånd/Telefoni

Mulighet for fiber

Kjøkken

Tidsriktig IKEA kjøkkeninnredning med flere fargevalg. Kjøkkenet er elegant og moderne med integrerte hvitevarer.

Bad

Flislagte baderomsvegger og gulv. Varmekabler. Det leveres rette dusjvegger med klart herdet glass. Baderomsinnredning leveres med flere fargevalg og med servantskap med speil. Vegghengt toalett

Andre Oppholdsrom

Sparklet og malt gips på vegger og himlinger - listefritt mellom vegg og himling. Fliser på gulv i gang samt vaskerom og laminatgulv i øvrige rom.

Garderobe-fasilteter

Mulighet for walk inn garderobe fra det det største soverommet i 2. etasje. Garderobinnredning og garderobeskap på øvrige soverom og gang leveres mot pristillegg.

Boder

En utvendig sportsbod på 4,2 kvm samt en innvendig bod på 1,5 kvm. Kryploft på 6,3 kvm (Ikke måbart grunnet skråtak og takhøyde)

Oppvarming

Varmekabler i gang, vaskerom og bad.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er tinglyst 15 servitutter på hovedbølet som denne eiendommen skal fradeles fra. Det er bestemmelser om drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler og veiretter. Disse servituttene er gjennomgått og ansees og ikke ha betydning for den enkelte senere etablerte seksjon eller sameiet.
Servituttene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Energimerking

Boligene bygges med energikarakter B, farge Rød. Selger er ansvarlig for å fremskaffe endelig energiattest før ferdigstillelse.

Generell orientering om areal og innhold

10 Store og stilfulle funkisboliger med takterrasse og carport. Gode planløsninger og høy standard.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligfeltet Krogsrudtunet er et nytt boligfelt beliggende på Styri - kun 2,5 km fra Sundet – Eidsvoll sentrum. Det vil bli et nytt og trivelig boligfelt for alle, store og små. Med internveier, stier, lekeplasser og grøntarealer. Velkommen til Krogsrudtunet!
Området har kort vei til barneskole, ungdomsskole, vidergående skole, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og gode servicetilbud. Nærmeste bussholdeplass ligger like i nærheten av eiendommen, med buss til blant annet Eidsvoll sentrum. I Eidsvoll sentrum finner man også togstasjonen med kun 35 minutter til Oslo S og kun 10 minutter til Oslo Lufthavn. Gode parkeringsmuligheter nær togstasjonen gjør pendlerlivet enklere.
Eidsvoll sentrum kan by på en rekke dagligvarebutikker, restauranter, vinmonopol, frisører, klesbutikker og annet.
For båtfolket er det kort vei til Mjøsa og idylliske Vorma med gjestehavner og båtforeninger. Områdene har også grønne lunger og fine, barnevennlige sandstrender.
Eidsvoll bygdetun ligger ca. 7 km unna og byr på en rekke historiske opplevelser, friluftscene, dansegulv og grillmuligheter, i tillegg til seter med landhandel.

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Felles Eiet tomt tomt på ca 3.900 kvm. Selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført.
Tomten blir opparbeidet med ferdigplen og asfaltert gårdsplass.
Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer i utomhusplanen. Mindre endringer i utomhusplanen gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.

Garasje/parkering

Parkering i carport og på gårdsplass.

Parkering

Carport i tilknytining til boligene.

Vei, vann og avløp

Privat vei som vil bli omsøkt overtatt av kommunen. Selger tar forbehold om at adkomstveien enten forblir privat eller blir offentlig. Offentlig vann og avløp.
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse- frittliggende småhusbebyggelse.
Bebyggelsen er i henhold til gjeldende regulering. Selger tar forbehold om at rammetillatelse og igangssettelsestillatelse blir gitt.
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Forsikring, vedlikeholdsfond og forretningsførsel.

Kommunale utgifter

Normalt nasjonalt nivå på kommunale avgifter for denne størrelse boliger var 2021 ca. kr 20.000 pr år.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2021 skal ikke overstige 25 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2021 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Ca kr 3.150 for 2021
Enkel formel for å beregne eiendomsskatt er slik (for Eidsvoll kommune):
Ligningsverdi/formuesverdi x 4 = anslått markedsverdi.
Markedsverdien ganger du med 0,7 for å trekke av 30% (reduksjonsfaktor).
Dette ganger du igjen med 0,001 for å få 1 promille.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 600.000 pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 15.000 pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
4) Sameieinvesteringer og forskuddert forretningsførsel kr 10.000 pr. bolig.
5) Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger fremkommer av prislisten.

Annen viktig informasjon

Eier

SANCO BOLIGUTVIKLING AS

Velforening

Det vil bli opprettet et eierseksjonssameie med eget styre valgt av beboerne som skal ivareta seksjonenes interesser.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Ved oppstart 2021, antaes eiendommen å være klar for overtagelse sommer/ høst 2022.
Selger skal samtidig med varsel om oppstart også varsle om en bindende tremåneders periode for overtagelse. Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst med ca. 10 ukers skriftlig varsel.
Eventuell forsinkelse i forhold til varslet tremåneders periode for overtagelse samt endelig overtagelsesdato vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. bustadoppføringslovens regler. Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt.
Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, se eget punkt om ferdigattest.

Forbehold fra utbygger

Det tas følgende forbehold vedr. igangsettelse av byggearbeidene :
Dersom det inntreffer forhold, eller det er grunn til å anta at slike forhold vil inntreffe, som medfører at selger ikke finner det forsvarlig å iverksette byggearbeidene, kan selger kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostand. Eksempler på slike forhold er prisfall i boligmarkedet, reduserte muligheter til å få bolig- eller byggelån eller at selger ikke får åpnet byggelånet, at ikke 50% av seksjonene er solgt, uforutsette offentlige krav, at offentlige tillatelser, herunder rammetillatelse/igangsettelsestillatelse, ikke gis. Nevnte forhold er ikke uttømmende opplistet, men er eksempler på forhold som kan medføre at byggearbeidene ikke iverksettes.
Siste frist for selger å kansellere kjøpekontrakten er 31.01.2022. Selger skal senest denne dato gi kjøper skriftlig begrunnelse for kanselleringen eller skriftlig beskjed om oppstart av byggearbeidene. Dersom kanselleringsretten benyttes får kjøper tilbakebetalt innbetalt kjøpesum inkludert eventuelle opptjente renter på meglers klientkonto. For øvrig kan kjøper ikke fremme krav mot selger som følge av kanselleringen.
Øvrige forbehold :
Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel. Prislisten kan derfor bli erstattet av en senere utgave.
Boligen(e) selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet.
Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VVS installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/innkassing på vegger/ himlinger må påregnes og rommenes utforming kan bli noe endret som følge av dette.
I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.
Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.
Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter og kan inneholde innredning og tilbehør mv. som ikke inngår i avtalen. Opplysninger gitt i leveransebeskrivelsen er gjeldende.

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Eiendommen(e) selges til fastpris og etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Selger forbeholder seg likevel retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse.
Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis. Komplett salgsinformasjon utgjør salgsoppgave del 1 og del 2.
Det gjøre spesielt oppmerksom på det ikke er anledning til å erverve mer enn to boligseksjoner i samme sameie jmf. eierseksjoneloven § 23. Bestemmelsen gjelder både fysiske og juridiske personer.
Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Organisasjonsform

Boligene vil bli solgt som eierseksjoner og organisert i et eierseksjonssameie bestående av 10 seksjoner. Sameiebrøken utgjør1/10 pr. bolig.
Sameiet vil bli ledet av et styre som velges av sameierne. Styret skal ivareta saker av felles interesse for sameierne og forestå driften av sameiet innenfor de rammer sameiet vedtar.
Eieformen følger Lov om eierseksjoner. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no.

Tilvang og endringer

Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.
Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsestidspunkt.
Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.
Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.
Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbestillinger for 15 % av kjøpesummen.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende :
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no

Meglers vederlag

Selgers/oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:
Vederlag: 44.000 pr enhet
Oppgjør kr 4.600,-
Markedspakke kr 16.500,-
Oppslag eiendomsregister kr 1.250-

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0001/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.2068

Dato

Sist oppdatert: 23. mai 2022 kl. 14:17

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Lignende prosjekter

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.