Solgt: 6 100 000 kr

Sjuestokkstranda 33

5 500 000 kr
94 m²
3 soverom
Alexander Hassum
Presenteres av
Alexander Hassum
Tønsberg/Sjuestokk
Tønsberg/Sjuestokk - SOLGT - Flott hytte med deilige uteplasser, båtplass og nydelig sjøutsikt! Bilvei helt frem!
 • Prisantydning
  5 500 000 kr
 • Omkostninger
  138 842 kr
 • Totalpris
  5 638 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  94 m²
 • Bruksareal
  100 m²
 • Tomteareal
  1 144,2 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom ved sjøen
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  4 000 kr
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nydelig sommerhytte i attraktive og sjønære omgivelser på Sjuestokk. Hytten består i hovedsak av to bygningskropper mot syd og nord med en lun, delvis overbygget terrasse i mellom. Eiendommen har flotte, usjenerte uteplasser og en fantastisk utsikt over Vestfjorden. Få meter til båtplass i felles bryggeanlegg. Hytta har i dag 8 sengeplasser + 3 hemser - perfekt for storfamilien! Hyttefeltet er stengt med bommer i begge retninger, og har ingen gjennomgangstrafikk. For de som liker båtliv, er det kun 10 min. med båt til Tønsberg med bryggeliv, restauranter og sommerunderholdning. Det er også kort avstand til den flotte skjærgården og destinasjoner som Tønsberg gjestehavn, Vrengen, Veierland, Lindholmen og Stauper samt den nyetablerte Færder Nasjonalpark.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sjuestokkstranda 33, 3159 MELSOMVIK
Gårdsnummer 207, bruksnummer 88, kommunenummer 3803

Innhold

Totalt bruttoareal: 112 kvm
Totalt bruksareal: 100 kvm
Totalt primærrom: 94 kvm
Primærrom:
1. etasje 94 kvm: Bad/vaskerom, stue, stue/kjøkken og 3 soverom
Sekundærrom:
1. etasje 6 kvm: 2 boder
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.02.2021 utført av Stokke Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i 15 cm bindingsverk og kledd med impregnert kledning. Pulttak tekket med betongtakstein. Stor impregnert terrasse.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Grunn: Ringmur med normal tilstand på synbare plasser, det ble ikke observert sprekker eller skade. Grunnundersøkelse er ikke foretatt, men det har vært setning, som anses å være stabilt.
Dører: Noen går mot karm/terskel og må justeres og det er enkeltvis småsår og merker.
Undertak: Det er utstikkende og synlig undertak i trebord og taksperrer, som ikke er overflatebehandlet og det er svertesopp og misfarging. Samt på limtredrager. Vask og overflatebehandling må foretas. Det er utvendig pipe og det er skadet undertak pga. utett beslag og lekkasje, det kan være noe råte.
Pipe: Flere sprukne elementer over tak og ujevn puss i nedre del.
Etasjeskille: Det har vært setning i grunn og det ble med gulvlaser målt rundt 33 mm. forskjell i stue mot syd, ca 35 mm. i kjøkken/stue mot nord og ca 33 mm. på soverom med egen inngang i midtre del. Det er skjevhet fra vest i bakkant mot øst i fremkant. Forhold anses å være stabilt. Ellers ble det ikke indikert svikt eller bæremessig avvik.
Bad: Noe motfall fra kabinett til dør pga. setning og flere sprukne fliser ved møbel. Oppgradering må påregnes. I følge eier et det våtromsplater på vegg, men det er stedvis svellet i nedre del pga. fukt og damp over tid (dårlig avtrekk). Vegger bør ikke utsettes for vannsprut.
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Nydelig sommerhytte i attraktive og sjønære omgivelser på Sjuestokk. Hytten består i hovedsak av to bygningskropper mot syd og nord med en lun terrasse i mellom.
Hytten fremstår med en normalt god "hyttestandard" og inneholder bl.a.: 3 soverom, stue med god takhøyde, hems med sengeplass over soverom. Videre har bygningskropp mot nord av åpen kjøkkenløsning, stue med flott sjøutsikt og utgang til overbygget terrasse, hems og bod. Videre har hytten et romslig bad/vaskerom.
Eiendommen har båtplass på felles brygge samt baderett på felles strand.
Vi viser for øvrig til selgers egenerklæringsskjema og boligsalgsrapport utført av takstmann Pål Henning Strandskog hva angår eiendommens standard og tilstand.

Oppvarming

Gulvvarme på baderom, peisovn i stue/kjøkken og ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.07.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Tinglyst 15.07.2013 - dagboknr. 593929 - bestemmelse om adkomstrett.
Gjelder rett til for nabo på gnr.7 bnr.91(i vest) til å benytte gangsti over denne eiendom mot nabo gnr.7 bnr.29 ( i syd).
Tinglyst 15.07.2013 - dagboknr. 593929 - erklæring/avtale.
Bestemmelse om beplantning - gnr.7 bnr.91 skal sørge for beplantning i samråd med gnr.7 bnr.88.
Dagboknr 923590, tinglyst 12.08.2019 type heftelse: bestemmelse om vann og kloakk.
Dagboknr 923692, tinglyst 12.08.2019 type heftelse: bestemmelse om vann og kloakk
Dagboknr 2099933, tinglyst 12.02.2020 type heftelse: erklæring/avtale - vedr pumpestasjon - adkomstrett og vedlikehold av anlegget.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Diverse

Hytta har felles strømmåler med naboen i Sjuestokkstranda 37 (samme eier). Dette vil bli lagt om før 1. mai med nytt sikringsskap og måler i Sjuestokkstranda 33.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet i veletablert og hyggelig hyttefelt nær sjø og strand, med kun en liten spasertur til vannet med fellestranda og brygge med båtplass.
Hyttefeltet er stengt med bommer i begge retninger, og har ingen gjennomgangstrafikk. For de som liker båtliv, er det kun 5 min. med båt til Tønsberg med bryggeliv, restauranter og sommerunderholdning. Det er også kort avstand til den flotte skjærgården og destinasjoner som Tønsberg gjestehavn, Vrengen, Veierland, Lindholmen og Stauper samt den nyetablerte Færder Nasjonalpark. Det er også noen flotte øyer i Stokke - blant annet Gåsøkalven.
Forøvrig er det sentralt med 10 minutters kjøring til Tønsberg sentrum, 10 minutter til Stokke med en mengde butikker, en drøy times biltur fra Oslo på 4-felts motorvei. Det er også kort vei til 18-hulls golbane på Vear og dagligvareforretning i Melsomvik. Kyststien fra Rakkevik og gjennom Brunstad og mot Bogen og Sundåsen er også verdt å få med seg!

Adkomst

Ved fellesvisning vil vi oppfordre besøkende til å parkere ved bommen. Det er kun ca. 700 m å spasere langs veien ned til hytta. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Stor eiet tomt på 1.141 kvm. Tomten skråner noe, har flotte uteplasser (delvis overbyggede) og nydelig utsikt over Vestfjorden!

Parkering

Parkering på egen grunn

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Det ble gravd og lagt inn offentlig vann og avløp i 2019, da i hele feltet. Septiktank i glassfiber ble da knust og hytta koblet på offentlig avløp. Hytta er pt tilkoblet med sommervann (trykkreduksjonsventil og lufteventil). Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Ny eier kan legge om til helårsvann om ønskelig, ved at stikkledninger legges om til frostfritt.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2019 er avsatt tilfritidsbebyggelse
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9005,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Forrige tilsyn av fyringsanlegget ble utført den 18.08.2017. Det ble ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold ved tilsynet.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.500
Velavgift er kr 4.000 pr. år.
Boligen har parabol. Dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 348.616,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Harald Tidemann

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.750,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0015/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2115

Dato

Sist oppdatert: 05. mars 2021 kl. 19:21

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre fritidsboliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.