Komplett salgsoppgave

Austbøsvingene 38

2 350 000 kr
60 m²
1 soverom
Velkommen til Austbøsvingene 38!
Velkommen til Austbøsvingene 38!
HUNDVÅG
Kjekk andelsleilighet med sentral og barnevennlig beliggenhet. God planløsning.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  2 350 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  75 922 kr
 • Omkostninger
  8 776 kr
 • Totalpris
  2 434 698 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1984
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  60 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 380 kr
 • Energimerke
  Oransje F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lys og innholdsrik andelsleilighet med sentral og rolig beliggenhet på Hundvåg. Leiligheten holder god planløsning med kjøkken og stue i delvis åpen løsning. Solrikt uteområde med terrasse og hage. Gode solforhold. Stuen er utstyrt med vedovn og det er god møbleringsfrihet.
- 1 soverom.
- Romslig bad med opplegg for vaskemaskin.
- Kjøkken og stue i delvis åpen løsning.
- Gode lagringsmuligheter i innvendig bod.
- Solrik terrasse.
- Parkering i carport.
- Utvendig sportsbod.
- Sentral beliggenhet på Hundvåg med kort vei til Hundvågsenteret med bl.a Meny, apotek, Nille, Jernia mm.
- Kort vei til flotte turområder.
- Gode bussforbindelser.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Austbøsvingene 38, 4085 HUNDVÅG
Kommunenummer 1103, gårdsnummer 7, bruksnummer 841, ideell andel 1/1
Andelsnummer 89, Galeivågen Brl, organisasjonsnummer 953 156 067

Innhold

Totalt bruksareal: 67 kvm
Totalt primærrom: 60 kvm
Primærrom:
1. etasje 60 kvm: Vindfang, soverom, gang, bad, stue og kjøkken.
I tillegg disponerer boligen en sportsbod på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 25.03.2022, utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg på to etasjer fra 1984. Leilighet i 1.etg. støpt gulv mot grunn og grunnmur i betong. Yttervegger av trekonstruksjoner. Vinduer med tre-lags glass. Pulttak tekket med takstein. Vedovn og elektrisk oppvarming. Sportsbod. Terrasse. Parkering i felles carport.
***
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
OVERSIKT OVER TILSTANDSGRAD 1, 2 OG 3:
- TG 0+1: 59 %
- TG2: 33 %
- TG3: 2 %
- TGIU: 6 % (ikke undersøkt)
Tilstandsgrad (TG) 2: Bad (sanitærutstyr, membran, fukt i tilliggende konstruksjoner, fallforhold), kjøkken, øvrige rom, konstruksjoner, ventilasjon, varmtvannsbereder, vannrør, stakeluke, avløpsrør, radon, elektrisk anlegg, dører og vinduer, drenering. Det ble observert ekskrementer av gnagere under og rundt varmtvannsberederen.
Tilstandsgrad (TG) 3: Røykvarslere. Det er ikke røykvarsler iht forskrift i boligen.
Det gjøres oppmerksom på at det ikke er foretatt hulltaking da det ikke var praktisk mulig å gjennomføre grunnet våtsonens plassering mot nabo og yttervegg.
***
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud.

Standard

Lys og innholdsrik andelsleilighet med sentral og rolig beliggenhet på Hundvåg. Leiligheten holder god planløsning med kjøkken og stue i delvis åpen løsning. Solrikt uteområde med terrasse og hage. Gode solforhold. Stuen er utstyrt med vedovn og det er god møbleringsfrihet.
- 1 soverom.
- Romslig bad med opplegg for vaskemaskin.
- Kjøkken og stue i delvis åpen løsning.
- Gode lagringsmuligheter i innvendig bod.
- Solrik terrasse.
- Parkering i carport.
- Utvendig sportsbod.
- Sentral beliggenhet på Hundvåg med kort vei til Hundvågsenteret med bl.a Meny, apotek, Nille, Jernia mm.
- Kort vei til flotte turområder.
- Gode bussforbindelser.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Det gjøres oppmerksom på at alle integrerte hvitevarer på kjøkkenet, fastmonterte varmekilder og alle fastmonterte oppbevaring og garderobeskap medfølger i handelen.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp elektrisk og med varmepumpe supplert med vedovn i stue.
Ventilasjon som går til kjøkken og bad er defekt.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 07.02.1984.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
- Attest byingienøren.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
09.01.1985 - Dokumentnr: 529 - Rettigheter iflg. skjøte
Rettighetshaver: Stavanger Kommune.
Kommunen forbeholder seg rett til vederlagsfritt å legge og ha liggende gate-eller veiskråning, offentlig eller private ledninger, også stikkledninger for vann og kloakk og elektriske ledninger over tomten og til å føre vedlikehold med disse. Kommunen har videre tildelingsrett til 50% av borettslagseiendommen som føres opp.
Gjelder denne registerenheten med flere

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selgers fullmektig ikke har mulighet å vite.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig, veletablert og meget barnevennlig boligområde på Hundvåg i Stavanger, få meter fra lekeplass og båtplasser ved sjøen. På Hundvåg er det også familievennlige fasiliteter som fotballbane, idrettshall, svømmehall og treningssenter.
I tillegg er det kort vei til flere flotte tur- og rekreasjonsområder. Det er blant annet en grusbelagt, opplyst turløype rundt hele Hundvåg på ca. 10 km, og få minutters gange til naturskjønne omgivelser ved Klampen. Trollskogen har fine bademuligheter, og det er også flere fine badestrender rundt øya som blant annet stranden i Kuvika.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra og Rema 1000. Hundvåg senter har et rikt og variert utvalg med Meny, Jernia, Nille, apotek mm. dersom du har behov for et bredere utvalg. Stavanger sentrum ligger også godt innen rekkevidde, med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Fra leiligheten er det god offentlig kommunikasjon, spesielt nå med den nyåpnede tunnelen som på kort tid tar deg til Stavanger/Forus.

Adkomst

Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Austbøgeilen barnehage (0-6år) 0,3 km
Vågen barnehage (0-5 år) 0,5 km
Husebøstykket barnehage (0-6 år) 0,8 km
Skoler:
Hundvåg skole (1-7 kl.) 0,6 km
Skeie skole (1-7 kl.) 1,4 km
Buøy skole (1-10 kl.) 1,4 km
Austbø skole (8-10 kl.) 0,1 km
Lunde skole (8-10 kl.) 16 min gange
St. Olav videregående skole 7 km
Bergeland videregående skole 7,2 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 8 723,3 kvm som tilhører borettslaget. Leiligheten ligger fint plassert i feltet.
Selger tar i bruk og vedlikeholder hage og terrasse like utenfor. Det kommer ikke frem i vedtektene at en har eksklusiv bruksrett til hagen eller terrassen. Til informasjon er hagen og terrassen adskilt med gjerde mot nabo. Uteområde har i følge selger sol fra kl. 07-22 på sommerstid. Det er kort vei til tilhørende carport fra leiligheten.

Parkering

I henhold til opplysninger fra Borettslaget har hver andel egen parkeringsplass markert med husnummer. Leiligheten har parkeringsplass i carport nummerert med 38.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boliger (8686 kvm) i henhold til reguleringsplan 950 datert 16.03.1982, og boliger (32 kvm) og kjørevei (4 kvm) i hht. reguleringsplan 2008 datert 06.12.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen reguleres også av kommuneplan KPL-1103 datert 09.12.2019 til boligbebyggelse (8723 kvm).
Reguleringsplan under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen:
Reguleringsplan: Kronhaugtunet med id 2806
Info: Gårdstunet er vernet, og det planlegges boliger i tråd med verneformålet, samt at nordre del av planområdet får offentlig formål. Våningshuset er planlagt tilbakeført, det planlegges boliger i volumet av låven, og i tillegg er det planlagt noen ekstra boligvolumer i den sørlige og midtre delen av planområdet. Planarbeidet er iden tidlig fase, og det er varslet oppstart av planarbeidet.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 380,- pr. mnd. og inkluderer: Styrehonorar, forretningsførerhonorar, revisjonshonorar, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold, forsikringer, kommunale avgifter, strøm på felles anlegg og administrasjonskostnader.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Fellesutgifter: kr 3 250,-
Tillegg boss-spann: kr 130,-
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 606 501,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 183 405,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel fellesgjeld er pr. 05.04.2022 kr 75 922,-
Total fellesgjeld for boligselskapet er 8 794 934,- pr. 05.04.2022 og lånevilkårene er:
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 96867167517, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 05.04.2022: 1.84% pa.
Antall terminer til innfrielse: 45
Saldo per 05.04.2022: 8 794 935
Andel av saldo: 75 922
Første termin/første avdrag: 30.09.2013 ( siste termin 30.06.2033 )

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.644,-.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2 434 698,- Av dette beløpet utgjør kr 75 922,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Per Arne Farbrot og Trond Mikal Farbrot

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Galeivågen Borettslag.
Borettslaget består av 90 andeler. Småhus sammenkjedet og spredt bebyggelse. 2 og 4-roms leiligheter.
Forretningsfører er Bate Boligbyggelag.
Har vaktmestertjenester.
Dyrehold er tillatt. Må søkes til styret - tillatt med 1 hund eller 1 katt.
Medlem av sikringsordning i Klare Finans AS.
Vedlikehold av terrasser, gjerder, levegger, påbygg som tak over terrasser/vinterhage, sykkelboder skal utføres av andelseier.
Foretatt påkostninger i 2021:
- Etablere miljøstasjoner i området. Venter på endelig svar fra kommunen.
- Skiftet kledning og satt opp støttemur i bedet ved siden av redskapsboden.
- Byttet vinduer og terrassedører.
- Skiftet alle takrennene og avløpsrør på carportene.
- Fjernet busker og ugress i det store bedet øverst ved Austbøsvingene. Lagt på duk og grusdekke.
Planlagte påkostninger:
- Fortsette utskiftning av vinduer, terrassedører og balkongdører.
- Få på plass miljøstasjoner i området i løpet av våren.
- Dugnader i juni.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 37 000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 10.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.900,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 34-0026/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Stavanger Øst
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR34.2226

Dato

Sist oppdatert: 13. mai 2022 kl. 12:01

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.