Komplett utleieoppgave

Bogstadveien 25, leil. 305

46 m²
1 soverom
Hyggelig leilighet med god planløsning og meget sentral beliggenhet.
Hyggelig leilighet med god planløsning og meget sentral beliggenhet.
Sarah Aamodt
Presenteres av
Sarah Aamodt
Pen 2 roms på Majorstuen - Meget sentral og attraktiv beliggenhet. Felles terrasse. Heis. Umøblert. Langtidsleie.
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1892
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  46 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis
 • Energimerke
  Rød F

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen og attraktiv leilighet med optimal beliggenhet. Det er heis opp til leilighetens plan og man har som beboer her tilgang til stor, felles terrasse i 2. etg.
For visning send mail til sarah.aamodt@krogsveen.no med følgende informasjon:
- antall beboere.
- ønsket leieperiode.
-referanser fra tidligere leieforhold.
- informasjon om arbeidsforhold.
- ønsket innflytting (denne leiligheten er ledig fra 26.06.22)
Det vil bli foretatt kredittsjekk og det godtas ikke betalingsanmerkninger.
Leietaker betaler for postkasseskilt og navn på ringeklokke med kr. 300,-.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bogstadveien 25, leil. 305, 0355 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 214, bruksnummer 33, seksjonsnummer 22, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 46 kvm
Totalt primærrom: 46 kvm
Bruksareal:
Leilighet 46 kvm
Primærrom:
Leilighet:
3. etasje 46 kvm: Entré, stue/kjøkken, soverom, bad.
Det medfølger ikke bod.

Standard

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje, med hyggelig utsyn mot Bogstadveien. Lyst og romslig med gjennomgående god standard på innredning og overflater.
Det er parkett på alle gulv med unntak av badet som er flislagt. Malte flater og malte himlinger. Det er downlights i himlingen på badet.
Entré:
Romslig entré med stort garderobeskap. Her er det god plass til å henge fra seg alt yttertøyet.
Kjøkken/stue:
Hyggelig kjøkken i åpen løsning mot stuen. Innredning med hvite glatte fronter, kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin følger med. Stuen er romslig med store vindusflater som slipper mye dagslys inn i leiligheten. I stuen er det både plass til sofa- og spisegruppe.
Soverom:
Soverommet har en god størrelse med plass til dobbeltseng. Godt med garderobeplass.
Bad/wc:
Pent flislagt bad med varmekabler i gulvet. Dusjhjørne med skjermvegger i herdet glass, servant med underskap og speil over, vaskemaskin og tørketrommel følger med.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler på badet.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1892
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 07.11.1891, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar og hvitevarer

Det medfølger hvitevarer på kjøkken og bad.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en særdeles sentral og urban beliggenhet på Majorstuen. Samtidig bor man i rolige omgivelser da leilighetens soverom vender ut mot gårdsrom og har en usjenert beliggenhet, uten trafikkstøy fra Bogstadveien.
Leiligheten ligger ved Bogstadveien og Hegdehaugsveien, velkjent for sitt pulserende sentrumsliv og et rikt utvalg av butikker, kafeer, restauranter og utesteder. Her finnes alt fra de store, rimelige kleskjedene, til de fasjonable motehusene. Gaten kan friste med bl.a. Delicatessen, The Broker, Kaffebrenneriet og Starbucks.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny og Rema 1000. Det er gangavstand til Karl Johans gate, Aker Brygge og Oslo sentrum.
Frognerparken ligger under ti minutters gange fra boligen, med både Vigelandsparken, Frognerbadet og Frogner Stadion. Et flott rekreasjonsmiljø året rundt. Nærhet til Slottsparken, Stensparken og Vestkanttorvet, Oslos eldste marked, som er åpent hver lørdag. Flere treningssentre, bl.a. EVO, Fresh Fitness og SATSElixia, i nærheten. Kun en liten sykkeltur til Marka.
Under ti minutters gange til kollektivknutepunktet i Majorstuenkrysset, med trikk, buss og alle t-banelinjer. Trikken stopper også i Bogstadveien rett utenfor eiendommen.

Adkomst

Se kartskisse i nettannonsen.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for leieforholdet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Pent opparbeidet tomt med asfaltert fortau mot gate. Det er felles terrasse i 2. etg.
Eiet tomt på 1 235,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 1.620,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 810,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Økonomi

Betalingsbetingelser

1. husleie og depositum skal være innbetalt før innflytting.

Annen viktig informasjon

Utleier

Bogstadveien 25 bolig AS

Informasjon om husleie

Leien kan reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett - Get
Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- Internett
- Innboforsikring

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.39 600,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter:26.06.22 og utløper: 25.06.25
Langtidsleie. Minimum botid 15 mnd.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 12 måneder, slik at minimum botid er 15 mnd. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis leietaker ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der utleier ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det utleier som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Det forutsettes at leiesum og depositum kommer fra leietaker konto i norsk bank i en samlet overføring. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 57-0023/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Aker Brygge
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR57.2223

Dato

Sist oppdatert: 20. april 2022 kl. 11:43

Dokumenter

Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █