Komplett salgsoppgave

Vindalveien 80C

2 350 000 kr
66 m²
2 soverom
Velkommen til Vindalveien 80C
Velkommen til Vindalveien 80C
Jonas Madsen
Presenteres av
Jonas Madsen
Vesterøya / Vindal
Delikat og moderne leilighet i 1. etasje med vestvendt terrasse. Nytt kjøkken. Her kan du flytte rett inn! IN-ordning!

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  2 350 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  311 920 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 663 052 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 489 kr
 • Energimerke
  Oransje D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Vindalveien 80C!
Leiligheten ligger i 1.etg med gode solforhold. Pent opparbeidet og etablert tomt. Boligen ligger innerst i blindvei, så det er ingen gjennomgangstrafikk. I nærområdet ligger blant annet Kariåsen idrettsanlegg, kyststien samt bademuligheter på Asnes og Tangen.
Dette er en meget pen og lettstelt leilighet som holder en gjennomgående god standard. Leiligheten har blitt vesentlig oppgradert i senere tid, vi nevner:
* Nytt Epoc kjøkken med heltre benkeplate
* Nye gulv samt flis i gang
* Hele leiligheten er nymalt
* Nyere baderoms innredning
* Ny belysning ute og inne
* Bygget ny og utvidet veranda (27 kvm) mot vest
* Himling på veranda er oppgradert med vanntett duk, spiler og spott belysning
* Oppgradert walk-in closet
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vindalveien 80C, 3219 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 111, bruksnummer 108
Andelsnummer 3, Vindalveien Borettslag, organisasjonsnummer 991183752

Innhold

Totalt bruksareal: 71 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Primærrom: 66 kvm.
Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom
Sekundærrom: 5 kvm.
Walk-in closet
I tillegg disponerer boligen en bod ved inngangsparti som ikke er medberegnet i arealene.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 10.05.2022, utført av Anticimex.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Selveierleilighet i 1.etg beliggende på Vindal i Sandefjord kommune. Uteområder med felles asfaltert gårdsplass og plenarealer. Bod på ca. 4 m2 i felles bodanlegg. Vestvendt terrasse på ca. 27 m2. Naturlig ventilasjon. Oppvarming er vedfyring og elektrisk. Bygget er oppført på støpt betong mot grunn. Vegger og tak i trekonstruksjoner. Utvendig kledd med liggende trekledning. Vinduer og terrassedør i to -lags glass. Ytterdør fra ukjent årstall.
Leiligheten inneholder: Gang, bad, walk-in, stue, kjøkken og to soverom.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG3: Manglende brannsloknings utstyr.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om leilighetens tilstand.
Feiervesenet opplyser at det sist ble feiet 31/03.2022 uten noen anmerkninger.

Standard

Leilighet i 1. etg. som holder en gjennomgående god standard:
STUE:
Stor og romslig stue i en åpen løsning mot kjøkkenet. Utgang til vestvendt terrasse på ca. 27 kvm. Det er peis i stuen.
KJØKKEN:
Lekkert Epoc kjøkken som nylig er montert. Heltre benkeplate og integrerte hvitevarer. Det er meget godt med skap og benkeplass.
BAD:
Pent bad med overflater fra 2007. Det er nylig satt inn ny wc, dusjkabinett, servant m/ speil, blandebatteri, vifte og bereder.
SOVEROM:
Leiligheten har to meget pene soverom hvor det nylig er blitt malt og lagt nye gulv. Til hoved soverommet har man et lekkert walk-in closet med masse garderobeplass.
TOTALINNTRYKK:
Dette er en meget delikat og oppgradert leilighet som er lys og tiltalende og holder en meget god standard. Leiligheten gir et generelt meget godt inntrykk. Her kan du flytte rett inn!

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Vaskemaskin og TV feste medfølger ikke i handelen.

Oppvarming

Varmekabler på bad ,samt peis i stue. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.07.2007. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
- Ingen

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i 1.etg med meget gode solforhold. Pent opparbeidet og etablert tomt. Boligen ligger innerst i blindvei, så det er ingen gjennomgangstrafikk. I nærområdet ligger blant annet Kariåsen med ungdomsklubb og idrettsanlegg. Flotte skogsområder like ved boligen og ikke minst Kyststien finner man en kort spasertur unna. Denne leder deg ut til vakre strender som bl.a. Asnes, Tangen og praktfulle friområder. Videre utover Vesterøya har du mange flotte badestrender som Langeby og Vøra samt andre fine friluftsområder. Til sentrum er det kun ca. 3 km dersom byens pulserende liv eller spennende shopping frister. Kort vei til skoler, treningsenter og Skagerak International School. Velkommen til en fin og moderne leilighet.

Adkomst

Fra Kilen tar man til høyre i rundkjøringen ved Shell - mot Vesterøya. Følg Vesterøyveien opp bakken og ta Industrikveien til høyre og følg denne nesten hel til bunn. Ta så til høyre inn Veradammen og første til høyre inn Vindalveien. Leiligheten ligger så på høyre hånd.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Framnes barneskole og Varden ungdomsskole. Skagerak International School ligger også i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 452,2 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjøring og parkeringsplass på østsiden samt terrasse og noe gressplen på vestsiden.

Parkering

Parkerings på borettslagets felles oppstillingsplass. Selger opplyser at det er mulighet for å bygge garasje som en utvidelse av allerede eksisterende garasje på borettslagets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert i reguleringsplan "Vindal" med vedtaksdato 20.11.1973 med formål for industri.
Eiendommen er regulert i kommuneplan datert 24.09.2019 med formål for boligbebyggelse og næringsvirksomhet.
Reguleringsplanen fra 1973 viser næringsformål, men i gjeldende kommuneplan er arealet avsatt til boligformål. Kommuneplanens arealdel med tilhørende bestemmelser går, ved eventuell
motstrid, foran reguleringsplanen samt tilhørende planbestemmelser.
Sandefjord kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det vil bli vesentlige endringer for område og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 5 489,- pr. mnd. og inkluderer: Avdrag og renter på felles lån, Sandefjord bredbånd, kommunale avgifter, forsikring, vedlikehold og diverse driftsutgifter.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 721,-
Avdrag kr 1 381,-
Driftsutgifter kr 2 188,-
Sfj bredbånd kr 599,-
Vedlikehold kr 600,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 7 900 kwh pr år.
Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv og internett signaler. Dette inngår i felleskostnaden.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 674 818,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 429 345,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 33 736,- pr. 11.05.2022
Andel fellesgjeld er kr 311 920,- pr. 11.05.2022
Total fellesgjeld for boligselskapet er 3 605 747,- pr. 11.05.2022 og lånevilkårene er:
Nordea
Rentebetingelser: 2.75%
Lånets løpetid: Siste termin 30.06.2037
Avdragsfrihet: Nei
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling (IN-ordning) av andel fellesgjeld. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 2 102,-. (renter og avdrag på lån)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2 663 052,-. Av dette beløpet utgjør kr 311 920,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Odd Martin Kristiansen

Informasjon om borettslaget

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dyrehold er ikke tillatt jf. husordensreglene, men flere beboere har fått tillatelse til dyrehold. Søknad må sendes til styre.
Gjøremål som gressklipping, rydding osv. i borettslaget fordeles likt.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 35.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0141/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.22141

Dato

Sist oppdatert: 20. mai 2022 kl. 16:14

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.