Komplett salgsoppgave

Grefsenkollveien 21

8 500 000 kr
85 m²
2 soverom
Velkommen til Grefsenkollveien 21!
Velkommen til Grefsenkollveien 21!
Glenn Salomonsen
Presenteres av
Glenn Salomonsen
Pen 3-roms i 9.etg m/spektakulær utsikt over Oslo by, Holmenkollen og Maridalen. Heis, garasje, 2 bad og nær marka!

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  8 500 000 kr
 • Omkostninger
  214 433 kr
 • Totalpris
  8 714 433 kr
 • Etasje
  9
 • Byggeår
  2006
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  85 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 639 kr
 • Energimerke
  Rød E

Visning

Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen 3-roms selveier i 9.etasje med balkong på 16 kvm og sol fra ca. 14:00 til ca. 23:00 på sommerstid, samt fantastisk utsikt! Heis og garasje.
Her kan du gå rett ut i turløypene fra baksiden av byggets 5.etasje. Marka er like utenfor døra!
Leiligheten inneholder entrè, 2 soverom, 2 bad, stue og kjøkken med dels åpen løsning. Fra stuen er det utgang til romslig, vestvendt balkong på ca. 16 kvm.
Garasjeplass i lukket anlegg under blokken, med heisadkomst fra leilighetsplan.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grefsenkollveien 21, 0490 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 75, bruksnummer 13, seksjonsnummer 80, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 88 kvm
Totalt primærrom: 85 kvm
Primærrom:
9. etasje 85 kvm: Entré, stue, spisestue, kjøkken, to soverom og to bad.
Sekundærrom:
9. etasje 3 kvm: Bod
I tillegg disponerer leiligheten en bod på 5 kvm i 1.etasje merket 9B.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 15.09.2022, utført av Anticimex avd. Oslo.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten over 10 etasjer samt 2 kjelleretasjer. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Utfyllende bindingsverk av tre. Yttervegger med pussede fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med takpapp/folie (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra byggeår. Slett ytterdør med kikkehull, sikkerhetslås og dørpumpe. Brannklassifisering B30 og lydklasse 35dB. Vinduer og heve-skyvedør med karmer av tre, og to-lags glass. Vindu på soverom 2 med brannklassifisering EI30.Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det er påvist TG2 på bad på bakgrunn av at rør-i-rør er plassert i himling, noe bomlyd på flis og helling til sluk. Videre på kjøkken, på bakgrunn av ikke installert lekkasjestopper på varmtvannstank. Overflater på bakgrunn av observert riss i overganger. Forøvrig slitasje pga alder. Se utfyllende tekst i rapporten.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Selger informerer:
Det har tidligere vært en vannlekkasje fra varmtvannsberederen fra leiligheten over, der det kom vann fra himling over kjøkkenet og inn i deler av innredningen. Nødvendige utbedringer ble gjort i regi av forsikringsselskapet.
Mange har fått lekkasjer fra varmtvannsberedere innebygd i kjøkkenbenk. De som ikke skifter og får lekkasje må betale egenandelen til forsikringsselskapet på kr10.000,-

Standard

Pen 3-roms med spektakulær utsikt, 2 bad, 1 garasjeplass, balkong og heis fra garasjeanlegget opp til leilighetsplan.
Leiligheten har gode solforhold med sol på terrassen fra ca. kl.14 til ca. kl. 23 om sommeren. Det er strålende utsikt over Oslo by, Holmenkollen og Maridalen.
Inneholder
Entré av god størrelse med plass til yttertøy og sko.
Fra stuen er det en panorama utsikt. Du kan nyte utsikten fra sofaen utover Oslo by og mot Holmenkollen. Her har du en sjelden anledning til å få en av Oslos beste utsikter. Parkett på gulv og malte flater ellers. Fra stuen er det utgang til en balkong på ca. 16 kvm med god plass til utemøbler og gassgrill.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning med fliser over laminat benkeplate. Varmtvannsbereder plassert i hjørne under kjøkkenbenk. Oppvaskmaskin, komfyr og frittstående kjøleskap medfølger handelen. Godt med skap og benkeplass.
Hovedsoverommet er av god størrelse og du kan nyte fjordutsikten fra sengeplassen via soveromsvinduene. Inngang til et pent bad gjennom hovedsoverommet. Flislagt med dusjhjørne og gulvvarme.
Soverom nr 2 med garderobeskap.
Bad/wc nr 2
Pent flislagt bad med dusjhjørne, gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.
Leiligheten disponerer også en bod i 1.etasje på 5 kvm.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner og gulvvarme på bad og i entrè. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse fra 18.12.2006. I følge kontrollerklæringen fra ansvarlig kontrollerende er det registrert mindre vesentlige mangler som gjenstod på tidspunkt for utstedelse av midlertidig brukstillatelse.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 8 servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:
Dagboknr. 1999, tinglyst 11.01.2005: type heftelse: Erklæring/avtale
Grefsenkollveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Når kommunen krever det er sameiet forpliktet til å til å opparbeide Grefsenkollveien til og langs den siden av tomta hvor den har sin adkomst intill en 20 meter bredde.
Dagboknr. 681295, tinglyst 15.09.2009: type heftelse: Bestemmelse om parkering. Grefsenseteren boligsameie (Grefsenkollveien 20) har eksklusiv bruksrett til 87 garasjeplasser i garasjeanlegget til Grefsentoppen boligsameie.
Det er i tillegg tinglyst seksjoneringsbegjæring. Eierbrøk: 61/6867.
Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i Grefsenkollen, i skjæringspunktet mellom byen og marka. Området er rolig og barnevennlig, hovedsakelig bestående av villa- og blokkbebyggelse. Svært gode rekreasjonsområder rett utenfor døren, samtidig som det er kort vei ned til Oslo sentrum.
Sameiet Grefsentoppen har en unik beliggenhet med tanke på utsikt over Oslo og nærheten til marka. Romslig, lys og fin leiligheten som har meget gode solforhold med sol fra tidlig ettermiddag til sent på kveld sommertid. Om vinteren kan du spenne på deg skiene et par hundre meter fra boligen og ta en skitur i en av de mange løypene i Lillomarka og Nordmarka. Ønsker du andre vinteraktiviteter, kan du besøke Oslo skisenter (www.oslo-skisenter.no) eller hoppbakken på Linderudkollen.
Grefsenkollveien er en av Oslos mest populære treningsbakker for rulleski, sykkel og løping. På toppen av Grefsenkollen ligger Grefsenkollen Restaurant som i mange år har vært et populært mål for søndagsturer. Her arrangeres også OverOslo, som på få år har blitt en meget populær festival.
Det er flere hyggelige bademuligheter i området som blant annet Trollvann og Brekkedammen.
Fine turveier også langs Akerselva til Nydalen med Handelshøyskolen BI og flere spisesteder, og videre langs Grünerløkka og helt ned til sentrum.
Flere treningssentre og andre fritidstilbud i nærområdet med allsidig tilbud til barn og voksne.
Det er bussholdeplass rett utenfor leiligheten, samt en spasertur til nærmeste trikkeholdeplass. Storo Storsenter ligger 5 minutter unna med buss/bil. Storo er Oslos største shoppingsenter, med 130 butikker, spisesteder og tjenester.
Flere barnehager i nærområdet og gangavstand til barneskole og ungdomsskole.
Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen sogner til Disen barneskole. Det er flere kommunale og private barnehager i nærområdet.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5.996 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidede fellesområder med plen, belegningsstein, beplantning, sittegruppe og lekeapparat. Fellesområde også på baksiden av bygget i 5.etasje med en stor fellesterrasse med sittegrupper. Fra bakgården er det direkte adkomst til marka via en trapp med låsbar port som tilhører sameiet.

Parkering

Biloppstillingsplass med el-billader i felles garasjeanlegg i kjeller, merket F2.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3939 datert 06.11.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 06.11.2002.
Det er regulert og planlagt et boligprosjekt med 77 leiligheter, ballplass og en barnehage på tomten i bakkant av Grefsenkollveien 12 mot Grefsenkollveien på oversiden av Grefsenseteren boligsameie (Grefsenkollveien 20). Se saksnr. 200705501 hos plan og bygningsetaten for mer informasjon.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 639,- pr. mnd. og inkluderer: Drift og vedlikehold av sameiet, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, internett fra OpenNet, TV fra Riks TV, vaktmestertjenester og trappevask m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Fellesutgiftene fordeles slik:
Felleskostnader: kr 2 993,-
Riks TV: kr 249,-
Internett OpenNet: kr 219,-
Garasje: kr 178,-
Eiendomsskatten er kr 3 614,- for 2022.
Estimert strømforbruk på ca. kr 9 500,- ved forbruk ca. 7 000 kwh. Regnet fra gjennomsnitt 135,9 øre/kWh for 2021 og estimert nettleie på ca kr 2 050,- regnet fra gjennomsnitt 45 øre/kWh for 2021.
Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av kabel-tv og OpenNet som leverandør av internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/Dekoder følger med.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 2 035 611,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 7 328 199,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 36 032,- pr. 31.12.2021
Sameiet har ikke felles lån og seksjonen har ikke fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Eierskifte garasje kr 763,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8 714 433,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jon Asle Døving

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Grefsentoppen Boligsameie, med sameiebrøk 61/6867.
Sameiet består av 88 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
2022: Utvidelse av ladestasjonene i garasjeanlegget
2021: Sikret taket i 9. og 10. etasje mot fall fra de som har vedlikeholdsansvaret på viftene som styrer ventilasjonen i bygget.
2020: Oppgradert baksiden av blokka i 5.etasje med blomster og planter.
2019: Ny platting på fellesområdet bak blokken.
2017: Rens av ventilasjonsanlegg i sameiet.
2016: Maling av vinduer og terrassedører.
2015: Fjellsikring (2015).
2014: Utbedring av taklekkasje (10 etasje). Det ble samtidig tatt en gjennomgang av taket og ikke funnet ytterligere feil.
2014: Svalgangsveggene (fra 5. etasje til 10. etasje) ble vasket med soppdreper og malt med to strøk.
2014: Bytte av en vifte i ventilasjonssystemet.
- Innstallasjon av et avfuktingssystem i garasjeanlegget.
Planlagte påkostninger:
2023: Maling av blokken og vinduene
Styret anser sameiets økonomi som robust og at de derfor sannsynligvis ikke vil øke felleskostandene på bakgrunn av planlagte arbeider.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.950,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0087/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2287

Dato

Sist oppdatert: 29. september 2022 kl. 16:24

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.