Solgt: 5 800 000 kr

Kurefjordveien 30

6 000 000 kr
156 m²
4 soverom
Boligen er etterisolert og påført ny kledning, nye takrenner og nye nedløpsrør etter 2012.
Egil Andre Horgmo
Presenteres av
Egil Andre Horgmo
Rygge
Landlig, oppgradert enebolig med basseng, drivhus og hagestue, 4 sov. Anneks med flere rom og bruksmuligheter.
 • Prisantydning
  6 000 000 kr
 • Omkostninger
  151 342 kr
 • Totalpris
  5 951 342 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1930
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  156 m²
 • Bruksareal
  196 m²
 • Tomteareal
  979,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Påkostet enebolig midt i det frodige Ryggelandet
 • Vesentlig oppgradert siden 2012 inkludert etterisolering, ny kledning og flere nye vinduer
 • Nytt kjøkken i 2014, åpent forbundet med spisestuen
 • Familievennlig romløsning over to plan
 • Fint utsyn mot åpent og frodig åkerlandskap
 • Vestvendt, solrik terrasse med integrert basseng og overbygget hagestue
 • Pent opparbeidet hage med epletre, dyrkekasser og dukkestue fra 2013
 • Frittstående verkstedbygning/anneks med arbeidsrom, to garasjer, bad, hybelkjøkken og to innredede rom
 • Landlige omgivelser med mange turmuligheter
 • Gang-/sykkelavstand til skole, togstasjon, forretninger og tjenestetilbud i Halmstad
 • Ca. 50 min. til Oslo med tog eller bil

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kurefjordveien 30, 1580 RYGGE
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 148, bruksnummer 12, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 215 kvm.
Totalt bruksareal: 196 kvm.
Totalt primærrom: 156 kvm.
Bruksareal pr etasje enebolig:
Kjeller: 55 kvm.
1. etasje: 79 kvm.
2. etasje: 62 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen, enebolig:
Kjeller: Trapp/ gang, vaskerom.
1. etasje: Entré, trapp/ gang, stue, spiseplass/ kjøkken, bad.
2. etasje: Trapp/ gang, 4 soverom.
Følgende rom inngår som sekundærrom, enebolig:
Kjeller: Kjeller
Bruksareal pr etasje verksted/garasje/anneks:
1. etasje: 50 kvm.
2. etasje: 37 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen, verksted/garasje/anneks:
1. etasje: Bad/wc.
2. etasje: Stue/soverom.
Følgende rom inngår som sekundærrom, verksted/garasje/anneks:
1. etasje: Garasje/verksted.
2. etasje: Loftsrom.
For øvrig garasje som er oppmålt til bruksareal 20 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.06.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. boligsalgsrapport:
Enebolig oppført med bærende konstruksjoner i trekonstruksjoner. Grunnmur i betongstein. Yttervegger har stående trekledning på fasaden. Saltak i
trekonstruksjon. Yttertaktekking er takstein/takpapp.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Bad 1 etasje: Det er ikke kursoversikt for rør-i-rør-system. TG:2. Det er stedvis riss/sprekker i gulvfliser. TG:2. Det er motfall til sluket i dusjsonen. Det er ikke mulig å måle lokalfall rundt sluket grunnet plassering av dusjkabinett. TG:3.
Bad verksted: Det foreligger lite informasjon om våtrommet generelt og utførelsen bærer preg av egeninnsats, med den risiko dette innebærer. Det er noe synlig fuktmerker på gulv ved toalett. TG:2.
Rom under terreng: Fuktsøket ga indikasjon for forhøyede fuktverdier på nedre del av vegg i kjeller. Disse observasjonene indikerer fuktpåvirkning gjennom kapilærsug fra betonggulv og/eller utilsiktet
fukttilførsel fra grunnmur. TG:2.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Nåværende eier overtok boligen i 2012 og har siden gjennomført en rekke oppgraderinger, både som egeninnsats og ved hjelp av innleid fagpersonell. Blant annet er boligen etterisolert og påført ny kledning, nye takrenner og nye nedløpsrør. En rekke vinduer er skiftet ut og inngangspartiet er oppgradert med ny støpt trapp, nytt spesialbygget rekkverk og ny ytterdør. Det er i tillegg lagt ny taktekking på eksisterende yttertak over tilbygget som blant annet inkluderer inngangspartiet.
Innvendig er det utført en generell oppussing av overflatene i de fleste rom, hovedsakelig i form av ny maling på eksisterende underlag. Vegger og himlinger er hovedsakelig av heltre som har en naturlig lunhet i seg, det samme er gulvene som antas å være originale og er behandlet til en varm gyllen tone.
En annen vesentlig oppgradering omfattet montering av nytt kjøkken i 2014. Kjøkkeninnredningen henvender seg åpent mot spisestuen, med kokesonen integrert i en frittstående øy som også inkluderer en smart barløsning. Her står du orientert mot spisebordet og samtidig bak platetoppen som er av bred type og innbygget, i likhet med kjøkkenets øvrige hvitevarer utenom kjøle- og fryseskapet. Varme av stemningsfremmende art oppnås enkelt ved å tenne opp i kjøkkenets innbyggede vedovn.
Via spisestuen er det enkelt å ta med mat og drikke fra kjøkkenet ut til terrassens hagestue, som ble oppført i 2013. Hagestuen er også et ypperlig sted for grilling samt sene sommerkvelder utendørs. Et luftig overbygg og vegger på tre sider gjør hagestuen skjermet og lun, mens åpen side mot vest og bassenget slipper ettermiddags- og kveldssolen rett inn. Vinduer i øst-og sydveggene gir gode lysforhold også tidligere på dagen, mens skyvedør i østveggen gir enkel tilgang til et drivhus satt opp helt nylig i 2021.
Boligens første etasje er stor grad viet til sosiale formål og inkluderer også stuen, som er velegnet til mer tilbakelente stunder. Også her er det ilsted i form av en frittstående vedovn som er tilkoblet pipeløpet.
Både stuen og kjøkkenet er tilgjengelig rett fra hallen, som av nåværende eier er påkostet med nytt flisgulv og varmekabler. Hallen inngår delvis i den delen av boligen som er tilbygget mot øst etter det opprinnelige byggeåret, det samme gjør badet som også har flislagt gulv og er av generøs størrelse til sitt formål.
Badet er velutstyrt med både boblekar og dusjkabinett, samt dobbel servant som legger til rette for at flere kan benytte badet samtidig. Eier opplyser for øvrig at dusjkabinettets sluk tetner fra tid til annen.
Boligens andre etasje samler soverommene på én og samme flate, og inneholder i tillegg en romslig gang med mulighet for blant annet arbeidsstasjon eller lekeplass. Soverommene er gjennomgående av gode størrelser og gir blant annet barna stor plass til lek og opphold i egne omgivelser. Hovedsoverommet er utstyrt med en omfangsrik garderobeløsning med speilfronter som har en utvidende effekt på romfølelsen.
Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser i hall og på bad, for øvrig trebord.
Innervegger: Hovedsakelig malt trepanel.
Himlinger: Hovedsakelig malt trepanel.
Kjøkken: Benkeskap med profilerte sorte fronter og vitrine overskap. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp av bred type, stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående kjøle- og fryseskap med dispenser. Avtrekksventilator integrert i himling.
Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med to blandebatterier. Speilskap med overbelysning. Dusjkabinett. Hjørneboblekar. Gulvmontert klosett.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisitet og vedfyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1930.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Kommunen besitter ikke opprinnelige godkjente tegninger fra når boligen var ny, og av den grunn vites det ikke om boligen er endret i forhold til opprinnelige godkjente tegninger. Det er kun mottatt tegninger for tilbygg datert i 1970. Dette gjelder tilbygget vindfang, gang, wc og disp.rom. Disp.rom er i dag innredet som bad, og det er ikke mottatt noen ferdigattest eller bruksendring av dette rommet. På eiendommen er det oppført flere bygninger. Det er ikke mottatt noen tegninger eller attester for disse tiltakene, slik at lovligheten av disse kan ikke fastsettes. Videre er verksted/garasje innredet med stue/soverom og bad/wc. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 900059-2, tinglyst 21.10.1930, type heftelse: Bestemmelse om gjerde.
Dagboknr 900059-3, tinglyst 21.10.1930, type heftelse: Rettigheter i følge skjøte.
Oppføre og vedlikeholde forsvarlig gjerde i parsellens hele grense mot den gjenværende prestegård og overtar derhos prestegårdens mulige gjerdeplikt i parsellens grenser mot naboeiendom og vei.
Prestegården forbeholder seg rett til for vannkraftens rasjonelle utnyttelse uten erstatning å lede vannet ut av dets leie i tunnel, kanal eller annen ledning over eller forbi parsellen og evt. over til annet vassdrag, med flere bestemmelser.
Dagboknr 2548, tinglyst 07.04.1978, type heftelse: Erklæring/avtale.
Grunneier gir Kirkebakken vanningslag rett til uten vederlag å anlegge og ha liggende vannledning, med flere bestemmelser.
Dagboknr 630, tinglyst 27.01.1988, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakledning.
Kurefjordveien 30 og Tunveien 15 har solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av felles privat ledningsnett for vann og avløp fra tilknytningspunkt på kommunal hovedledning og fram til forgreningspunkt for den enkelte eiendom.
Dagboknr 11122, tinglyst 27.11.2001, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett.
Gnr.48, bnr.138 og gnr.48, bnr.12 må sammen opparbeide ny adkomstvei mellom de respektive eiendommene. Tomtegrense skal gå midt i veien. Solidarisk ansvar for opparbeidelse og drift av adkomstvei.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. x.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Møbler, tv, kjøleskap, høytalere, lampe i trappeoppgang og hovedsoverommet medfølger ikke. Lamper på spisestue og stue, badeleker til bassenget kan medfølge.
For øvrig informerer selger om følgende:
Sluket i dusjen kan gå tett innimellom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger ved boligområdet Kirkegrenda, midt i Rygges åpne og solrike jordbrukslandskap. Omgivelsene oppleves som svært landlige, til tross for at vesentlig mer urbane strøk bare er en kort kjøretur unna.
I Kirkegrenda vil du bo med umiddelbar nærhet til vakre friområder med mange turmuligheter. Følger du Kurefjordveien videre sydover kommer du etterhvert frem til til sjøen og Kurefjorden naturreservat med et rikt fugleliv. Det er også sykkelavstand til flere populære badestrender og ikke minst sommerperlen Larkollen. For et slag golf er Evje Golfpark et nærliggende alternativ.
Barneskole, idrettshall og kunstgressbane ligger i sentrum av Halmstad, en kort sykkeltur unna Kirkegrenda. Like ved skolen ligger også en nyere tuftepark med enda mer boltreplass for barna. I Halmstad finnes for øvrig dagligvarehandel, flere småforretninger, konditori og ulike tjenestetilbud. Et mer omfattende shoppingtilbud finner du ved handelsområdet omkring Varnaveien, gode fem minutter unna med bil. Her ligger blant annet Rygge Storsenter samt en rekke store kjedetilknyttede varehus.
Til Rygge stasjon er det omlag 1,5 kilometer på gang- og sykkelvei. Reisetiden med toget videre til Oslo S er i dag fra like over 50 minutter, men forventes redusert etter den pågående utbygging av jernbanen. Langs Ryggeveien er det for øvrig holdeplass for ekspressbuss til Oslo, flybuss til Gardermoen stopper ved av- og påkjøring til E6.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 979,2 kvm.

Parkering

Garasje og på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei og videre inn på privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 02.06.2021 omfattes eiendommen av reguleringsplan "Gang-sykkelsti Pytten-Rygge kirke" med formål annen veigrunn, vedtatt 14.10.2004 med plannr.M167. Eiendommen omfattes i tillegg av "Kommuneplanens arealdel 2021-2032" med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 24.03.2021 med plannr.KP3002.
Eiendommen ligger i gul støysone iht. T-1442, samt hensynssone "Bevaring kulturmiljø".
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 23 251,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 7 602,- for inneværende år og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Det er 6 terminer i Moss kommune.
Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av internett og har en avgift på kr 990,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 049 281,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 777 411,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 7 602,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.151.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Lene Bergstrøm

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedspakke: kr 8.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 6.000,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0193/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.21193

Dato

Sist oppdatert: 03. august 2021 kl. 18:45

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.