Komplett salgsoppgave

Veraåsen 11

8 690 000 kr
149 m²
3 soverom
Velkommen til Veraåsen 11!
Velkommen til Veraåsen 11!
Kart
Del
Andreas Haraldsen
Presenteres av
Andreas Haraldsen
Veraåsen
Moderne enebolig på toppen av Veraåsen m/sjøutsikt mot Sandefjordsfjorden - Innerst i blindvei - Garasje - Utestue - Solrikt

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  8 690 000 kr
 • Omkostninger
  225 920 kr
 • Totalpris
  8 915 920 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2014
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  149 m²
 • Bruksareal
  205 m²
 • Tomteareal
  448,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Veraåsen er en moderne enebolig med store vinduer og stilig arkitektur. Boligen har to etasjer med familievennlig planløsning, samt garasje og en solrik, påkostet tomt. Eiendommen ligger på toppen av Veraåsen, med en fantastisk utsikt ut Sandefjordsfjorden. Belegningsstein i gårdsplass,
Inne har boligen pene overflater, downlights og flere rom med gulvvarme. I hovedetasje finner man et romslig Sigdal kjøkken, med plass til spisebord, alt av hvitevarer er integrert. Stor stue med peis og utgang til balkong. Fantastisk utsikt fra alle oppholdsrommene. Det er 2 delikate flislagte bad, et i hver etasjer. Stuen i u.etg. er romslig og utgang til innglasset terrasse og hage. Totalt 3 soverom og et stort garderoberom/bod.
Velkommen til en fantastisk utsiktseiendom!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Veraåsen 11, 3219 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 112, bruksnummer 577, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 112, bruksnummer 555, ideell andel 1/32
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 112, bruksnummer 556, ideell andel 1/32
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 112, bruksnummer 557, ideell andel 1/32
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 112, bruksnummer 588, ideell andel 1/3
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 112, bruksnummer 589, ideell andel 1/32

Innhold

Totalt bruksareal: 205 kvm
Totalt primærrom: 149 kvm
Bruksareal:
Enebolig 171 kvm
Garasje 34 kvm
Primærrom:
Enebolig:
Underetasje 71 kvm: Gang, bad, kontor og tre soverom.
1. etasje 78 kvm: Entre, stue, kjøkken, spisestue, bad og vaskerom.
Sekundærrom:
Enebolig:
Underetasje: 22 kvm: Innglasset terrasse og teknisk rom.
Garasje:
1. etasje 34 kvm: Garasje og vinterhage.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Anticimex Sandefjord AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på støpt betong mot grunn. Grunnmur i betongkonstruksjon. Yttervegger, etasjeskiller og tak i trekonstruksjoner. Fasader med
stående og liggende trekledning. Pulttak tekket med asfaltbelegg. Vinduer, balkong- og terrassedør med tre-lags glass. Formpresset ytterdør med glassfelt.
Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Sammendrag av boligens tilstandsgrad:
TG1 : 90% | TG2 : 5% | TG3 : 0 % | TGIU : 5%
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG2:
- Bad i 1.etg: Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Bomlyd i et par-tre fliser.
- Vaskerom: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert.
- Øvrige gulv: Enkelte slitasjemerker på parkettgulv. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser i entre.
- Yttertak: Tettedetaljer i overgang tak/vegg bærer preg av alder. Takbelegg har stedvis bulninger og slitasjesymptomer.
- Balkong fra stue: Deler av balkongen danner tak over inn-glasset terrasse i underetasjen. Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon.
- Grunnmur: Det er observert enkelte sprekker i ringmursplater.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 

Standard

Høyt og frittliggende funkis med unik utsikt ut over Sandefjordsfjorden. Boligen holder en gjennomgående meget god standard, med lyse, moderne farger og tidsriktig materialvalg. På gulvene er det parkett og veggene har malte slette gipsvegger.
Romslig hall med skyvedørsgarderobe.
Romslig stue med vinduer fra gulv til tak gjør at den fantastiske utsikten kan nytes fra sofakroken, vinduene gir også mye naturlig lys. Stua har god plass til både sofagruppe, spisestue og godstolen, samt utgang til balkong.
Separat kjøkken fra Sigdal i hvite profilerte fronter, god skap- og benkeplass samt alle hvitevarer integrert. Det er også plass til spisebord på kjøkken, hvor man har vinduer ut og kan nyte utsikten ut hele Sandefjordsfjorden.
Pent flislagt bad i 1.etg. inneholder servant i innredning, dusjnisje og vegghengt toalett.
Separat vaskerom med utslagsvask, samt opplegg til vaskemaskin, tørketrommel.
I u.etg. har man en stue med utgang til terrasse og hage.
Delikat flislagt bad med dobbel servant i innredning, dusjkabinett, badekar og vegghengt toalett. Spotter i tak.
Det er totalt 3 soverom, hvor 2 har bra med garderobeskap.
Utvendig persienner.
Garasje, samt utestue som kan benyttes som hjemmekontor, hobbyrom eller til familiesalskaper.
Velkommen til en utsiktseiendom av det sjelden slaget!

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Vedovn i stue, varmekabler der det er flis og i u.etg., ellers elektrisk oppvarming.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.02.2014 for eneboligen og garasje, samt en ferdigattest på innglassing av terrasse datert 15.11.2016.  Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3804/112/577:
09.09.2013 - Dokumentnr: 759370 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:112 Bnr:578
Rett til uhindret å benytte nødvendig del av eiendommen for vedlikehold av bolig.
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et familievennlig boligområde på Veraåsen i Sandefjord kommune, i underkant av 5 km fra Sandefjord sentrum. Fra boligfeltet er det gangavstand til skoler, barnehage, bussholdeplass og idrettsanlegg. Det er også kort vei til treningssenter og flott natur med fine turløyper. Kyststien på Vesterøya kan by på 25 km med oppmerkede turløyper.
Sandefjord er en idyllisk sommerby og et eldorado for vannsport. Vesterøya har noen av Sandefjords fineste badeplasser, og fra eiendommen er det gang- og sykkelavstand til flere strender. Området byr på idyllisk skjærgård med flere øyer og et yrende båtliv i sommerhalvåret. En tur inn til Sandefjord sentrum tar ca. 12 min på sykkelsetet og rundt 9 minutter i bil. Det er også jevnlige bussavganger inn til Sandefjord.
Det er umiddelbar nærhet til lekeplass og fotballbane, og ca. 1,7 km til Vesterøya idrettspark. Sandar IL drifter idrettsparken og har et bredt aktivitetstilbud som favner mange grener. Idrettsparken har to ballbaner, gresslette, flerbrukshall, lysløype og to små helårs hoppbakker. Lysløypa på 2,1 km er en del av kyststien og flott turterreng. I Sandarhallen er det innendørs kunstgressbane.
Ytterst på Vesterøya ligger Folehavna og Folehavna fort, et ettertraktet turområde med fantastisk utsikt mot storhavet og nydelig sand- og rullesteinstrand. Turområdet har noe villmarkspreg med jettegryter og tidvis bratte svaberg. For mange er steinformasjonene verdt turen i seg selv, og det er godt tilrettelagt med broer.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Extra Framnes og Meny Indre havn. Sandefjord har hyggelige handlegater med variert utvalg, og her ligger også Hvaltorvet kjøpesenter med over 60 butikker. Fra sentrum går det daglige avganger med båt til Strømstad, noe som gir mulighet for hyggelig grensehandel.

Barnehager, skoler og fritid

Fra eiendommen er det gangavstand til Framnes barneskole, Varden ungdomsskole og Skagerak International School. Veraåsen barnehage ligger kun 250 meter unna. Sandefjord videregående skole er Norges største og har linjer for både yrkesrettet og studiespesialiserende utdanning.

Beskrivelse av tomt

Eiertomt på 448 kvm.
Pent opparbeidet tomt med busker, blomster og gressplen. Hagen innbyr til lek og moro for både store og små. Flotte solrike uteplasser og godt skjermet for innsyn.

Parkering

Garasje med ny el-bil lader, samt stor asfaltert gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Veraåsen datert 15.02.07 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Grenser til friarealer.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.070,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
I selgers husstand har det bodd 2 mennesker og det opplyses om at strømforbruket har vært ca 15.000 kwh pr år.
Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 1.300,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 1 720 769,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 6 194 767,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.908.420,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr.17.550,- for eneboliger.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Frank Dietrich Tuchel og Anne Gerd Tuchel

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
 
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Generelle bestemmelser
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.
En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke.  Dette er nærmere beskrevet nedenfor. 
På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er".  Selger kan ikke ta «som den er»- forbehold overfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.
Budgiver skal i budskjema avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker. 
Forbrukerkjøp - definisjon
Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at mangelskravet ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.
Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 andre ledd, dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon 
Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. 
Ikke-forbruker – avtalevilkår
Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen.
Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. 
Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. 
Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3)

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0228/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.23228

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2023 kl. 15:19

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding.
Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.