Ask / Gjerdrum

Askhøgda 7

Prisantydning

8 450 000 kr

Omkostninger: 212 472 krTotalpris: 8 662 472 kr
Byggeår
1916
Soverom
7
Areal (P-ROM/BRA)
463 m² / 566 m²
Tomteareal
2827.8 m²
Type / Eierform
Enebolig med utleiedel / Selveiet
Fasiliteter
Garasje Veranda

Stor og flott eiendom på hele 2,8 mål tomt regulert til bolig| Godkjent utleiedel

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Askhøgda 7 er en herskapelig eiendom beliggende innerst i en blindvei plassert midt i sentrum av Gjerdrum med flott utsikt og ikke minst en stor tomt på over 2,8 mål. Eiendommen består av to boenheter hvorav opprinnelig del av boligen, oppført i 1916, blir i dag benyttet til utleie og hovedhuset ble oppført/ påbygget i 1989. Hovedhuset inneholder også en hybel. Stor og privat gårdsplass som er belagt med belegningsstein og asfalt. Det er integrert dobbelgarasje.

 • Terrasse på ca. 34 kvm med gode solforhold og vidstrakt utsikt
 • Godkjent våpenrom, og skytebane i kjeller
 • Mulig leieinntekt hybel ca. kr. 8.000,-
 • Godkjent utleiedel med 3 soverom og 2 bad
 • Leieinntekt på kr. 12.000,- pr mnd
 • Eiendommen

  Askhøgda 7, 2022 Gjerdrum
  Gnr. 41, bnr. 15 i Gjerdrum kommune.

  Områdebeskrivelse

  Boligen har en meget solrik og sentral beliggenhet i Ask, som er handelssentrum i Gjerdrum. Ligger i et godt etablert boligstrøk bestående av småhusbebyggelse. Kort gangavstand til skoler, butikker, bank, post, offentlig kommunikasjon. m.m. Like ved boligen er det bussholderplass med gode forbindelser til bl.a. Oslo og Lillestrøm. 
  
  Shopping
  Askhøgda har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved COOP Extra, Rema 1000 eller Bunnpris. I Ask finner en også post, apotek, lege, tannlege kafe osv. Kløfta, Jessheim, Strømmen, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud. Strømmen storsenter er foretrukket av mange med sine 200 butikker og tilknyttede virksomheter.
  
  Kollektivtilbud
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Ask bussterminal ligger ca 7 minutter i gangavstand fra boligen.
  
  Fra Ask terminal er det god bussforbindelse mot Skedsmokorset, Lillestrøm, Olavsgaard, Gardermoen og Oslo. Ekspressbuss direkte til Oslo i rushtiden. På Kløfta er det meget god offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Fra Kløfta går det tog med halvtimes frekvens inn mot hovedstaden. Parkeringsplass prioritert for pendlere gjør reisen meget enkel!
  
  Rekrasjonsmuligheter
  Gjerdrum har natur som byr på en rekke turmuligheter. Du kan vandre blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilveiene eller bade i et stille skogsvann. Vinterstid kjøres det opp mange skiløyper både på jordene rundt Ask og i Romeriksåsen, i tillegg finner du også lysløyper. 
  
  Kniplia Skisenter ligger 5,5 km fra boligen. Her finner du alpinbakke, snowboardpark, fire hoppbakker og oppvarmet varmestue. Gode parkeringsforhold. Ved Romeriksåsen finnes et rolig skoglandskap med bølgende åser og med innslag av innsjøer. Stier og veier gir fine turmuligheter sommerstid, og vintertid gir stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett. Gode muligheter for skiturer. Det finnes flere fiskevann og hytter i Romeriksåsen. Lysdammen er et populært badested om sommeren.
  
  Om sommeren har man motorcrossbane og skytebane. I Ask finner man en ni-hulls golfbane, idrettshall, fotball- og håndballbane. Forøvrig også gode turmuligheter rett utenfor døren. Gode muligheter for jakt og fiske både sommer og vinter!
  
  Tidsavstand med bil:
  Ask ca. 2 min.
  Kløfta ca. 11 min.
  Jessheim ca. 14 min.
  Gardermoen ca. 20 min.
  Lillestrøm ca. 20 min.
  Oslo S ca. 30 min.
  

  Veibeskrivelse

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager og skoler

  Skoler:
  1-7 kl. Gjerdrum barneskole 0.7 km
  8-10 kl. Gjerdrum ungdomsskole 1 km
  Lillestrøm videregående skole 14 km
  Skedsmo videregående skole 14 km
  Jessheim videregående skole 16 kvm
  
  Barnehager:
  Menighetens barnehage (3-5 år) 1 km
  Lille Krabat private familiebarnehage (0-3 år)1,4 km
  Gjerdrum barnehage (0-5 år) 0,7 km
  
  Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

  Areal og innholdsbeskrivelse

  Totalt bruttoareal: 607 kvm
  Totalt bruksareal: 566 kvm
  Totalt primærrom: 463 kvm
  
  Hovedhus 
  Primærrom:
  1. Etasje: Entre, stue/ kjøkken, stue, vaskerom, wc:125 kvm
  Underetasje: Trapperom, gang, walk-in closet, hobbyrom, stue, wc, 3 bad, kjøkken, 4 soverom : 134 kvm
  Underetasje, hybel: Vindfang, gang 1, gang2, kjøkken, stue/ soverom, bad/vaskerom: 43 kvm
  Sekundærrom:
  1. Etasje : Bod1, bod 2, garasjerom: 67 kvm
  Underetasje: Teknisk rom/bod, bod 1, bod 2, teknisk rom/ biovac, våpenrom: 36 kvm
  
  Utleiedel: 
  1. Etasje: Vindfang, gang, bad, bad/vaskerom,wc, hall m/trapp, stue, kjøkken, 2 soverom:119 kvm.
  
  2. Etasje: Trapperom, alkove, 1 soverom, kontor/bod: 42 kvm
  
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.12.2018 utført av Kåre Anders Fossum Orderud . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Tomten

  Eiet tomt på 2.827,8 kvm. 

  Parkering

  Det er rikelig av oppstillingsplasser til kjøretøy på egen tomt. Integrert dobbelgarasje i tilknyttning til hovedhuset med betong dekke på gulv, gipsplater på vegg og det er instalert 2 leddporter i tre.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
  
  Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
  
  Eiendommen har privat minirenseanlegg. Biovac anlegg med 3 tanker plassert i kjellerrom. Det er utført årlig kontroll av anlegget. Det må påregnes serviceutgifter til drift og vedlikehold av anlegget.
  
  Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

  Bebyggelse

  Eiendommen er bebygget med enebolig med utleieleilighet og med en hybel i underetasjen. Integrert dobbeltgarasje i boligen. 
  
  Opprinnelig bestod eiendommen, Fjeldbo, av en enebolig med byggeår fra ca. 1916 hvor det er blitt påbygget i 1936 og 1970- tallet. Hovedhuset ble oppført/ tilbygget i 1989 med hybel i underetasjen. Opprinnelig del "utleieleiligheten" er godkjent for utleie.
  
  Eldste del av boligen er fundamentert på støpt ringmur med prosentstein og krypkjeller. Tilbygget del ved eldste del av boligen fundamentert på støpt ringmur med krypkjeller. Nyeste del fra 1989 med støpt plate på mark og underetasje oppført i lettklinkerblokker.
  
  Det er utført løpende vedlikehold av boligen:
  - Utleieleilighet pusset opp med nye gulv, nye overflate på fleste vegger i ca. 2017/18. Kjøkken og bad/vaskerom pusset opp
  samtidig.
  - Skiftet noe vinduer i utleiedel.
  - Pusset opp 3 soverom i underetasje med nye gulv og vegger i 2017/18.
  - Stue i hybel i underetasje med nytt gulv og ny tapet på vegger i 2017/18.
  - Wc- rom underetasje med nytt gulv og ny tapet på vegger 2017/18.
  - Bad/vaskerom i hybel underetasje renovert i 2013.
  - Vaskerom og wc- rom i 1.etg. pusset opp/bygget i ca. 2013/14.
  - Lagt nytt gulv og varmekabel i kjøkken/stue 1.etg. i ca. 2015/16 Ble samtidig montert nye plater på en vegg, og panel malt.
  - Begge sikringsskap bygget om med automatsikringer i 2018.
  - Montert luft- luft varmepumper i utleiedel i ca. 2015. En stk. luft- luft varmepumper montert i boligen i 2015.1.etg. Og
  varmepumpe i underetasje montert noen år tidliger.
  - Kjøkken 1.etg. bygget ut/endret fra ca. år 2000 og frem til 2017.
  - Montert nye hvitevarer på kjøkken i ca. 2016.
  
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på, herunder:
  
  TG 2 er gitt til følgende i hovedhuset:
  Boddør til terrasse, entredør i u. etg med til dels slitt terskel/dørblad og dårlig/defekt pakning. Terrasse med tilgang fra kjøkken/stue, med behov for overflatebehandling. Bad/ vaskerom/badstu.
  
  TG 2 er gitt til følgende i utleiedel:
  Yttervegger, merkbare skjevheter i gulv i hall m/trapp, bad/vaskerom.
  
  Bad 1, hovedhuset TG 2: Det ble ikke observert membran/slukmembran i gulv/sluk. Slukrist er løs, fuger rundt slukrist mangler. Noe ujevnheter i veggfliser. Til dels mye fugesøl på fliser. Silicon fuge med dårlig utførelse. Ukjent membranløsning på vegger. Bør påregnes utbedring.
  
  Bad 2, hovedhuset, TG 3: Ble ikke funnet membran/membranmansjetter i gulv/sluk. Ingen membran mot terskel. Løse fuger rundt sluk i dusjsone. Fliser ikke komplett under badekar. Synlig steiner rundt sluk. Må påregnes utbedring av gulv/bad. Ukjent membranløsning på vegger. Bemerkes synlig treverk i dusjhjørne. Begynnende råteskade på treverk. Hjørner i bad med lister av treverk. Noe ujevnheter i fliser/fuger. Silicon fuger og fuger i dusjsone med noe misfarging, stor slitasje mot gulv. Bemerkes stikkontakt ved gulv under søyleservant. Anbefaler kontroll av elektriker/eltakstmann vedrørende plassering av denne. Bemerkes manglende luftespalte i dør til bad. Bad har oppnådd forventet levealder og det bør påregnes utbedringer.
  
  TG 3 hovedhus: 
  -Terrassedør i stue/kjøkken med høy brystning med behov for utskifting. Utvendig panel på dør sprukket/løsnet fra dør. Dør bør påregnes skiftet.
  
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Ferdigattest

  Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1916 (utleiedelen). Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.03.1990 på tilbygg/påbygget (hovedhuset). 
  Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
  Utgangsdører til altaner skal holdes forsvarlig sikret inntil rekkverk er oppført. Frist for rekkverk 01.05.90.
  Avtrekksvifte på kjøkken monteres innen 01.05.30.
  Ventilasjon på bad monteres innen 01.06.90.
  Slå skal monteres på feieluke innen 01.06.90.
  
  Selger opplyser at alle punkter er utført. 
  
  Det foreligger ingen byggetegninger på utleiedelen som ble oppført i 1916. Det gjøres oppmerksom på at innredningen av underetasjen i hovedhuset fraviker fra kommunens byggetegninger. Tegninger mottatt fra Gjerdrum kommune ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er usikkert om rom som er innredet i ettertid av at midlertidig brukstilllatelse er gitt dekker kravene kommunen stiller til varig opphold. Kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

  Eventuell adgang til utleie

  Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut. Det foreligger løpende leiekontrakt på utleieleiligheten. Denne er i følge eier utleid for kr.12.000,- pr. mnd + strøm. Ved utleie av hybel i underetasje har utleie ligget på kr.7.000,- til 9.000,- pr. mnd. Hybelen er oppført etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt og er ikke en godkjent utleiedel.
  
  Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. I følge selger er det gjennomført radonmåling på denne boligen med et godkjent resultat.

  Standard

  Askhøgda 7 er en herskapelig eiendom beliggende innerst i en blindvei plassert midt i sentrum av Gjerdrum med flott utsikt og ikke minst en stor tomt på over 2,8 mål. Eiendommen består av to boenheter hvorav opprinnelig del av boligen, oppført i 1916, blir i dag benyttet til utleie og hovedhuset ble oppført/ påbygget i 1989. Hovedhuset inneholder også en hybel. Stor og privat gårdsplass som er belagt med belegningsstein og asfalt, og med egen parkering til utleiedel. Det er integrert dobbelgarasje. 
  
  Hovedhuset
  Innbydende inngangsparti med to fløyet inngangsdør som leder inn til en romslig entre med varme i gulv og skyvedørsgarderobe. Videre kommer man inn i et stort og lyst allrom hvor det er en klassisk åpen løsning mot kjøkkenet. Dette er et innbydende og sosialt rom med god plass til flere sittegrupper. Store vindusflater samt en klassisk karnapp gir rikelig av naturlig lys og ikke minst er det her flott utsikt. I sentrum av stuen er en varmeeffektiv klebersteins peis med brennkammerinnsats, pipeløp belagt med lekre italienske fliser. På gulv er det lagt lys enstavs parkett og på vegg er det brukt ulike typer kontrast tapet. 
  
  Klassisk pent kjøkken med tidsriktig innredning og en praktisk kjøkken-øy med kokeplass med Miele induksjonstopp og overbygget ventilator. Det er rikelig med skap og benkeplass. Innredningen består av tak høye skap med hvite profilerte fronter, vitrineskap og benkeplate i heltre. Keramiske fliser på vegg og stilige italienske keramiske fliser på benkeplaten på øy og på ventilatoren. Det er integrert Miele stekeovn med pyrolyse i høyskap og stort side-by-side kjøleskap med isbit og vann-funksjon.
  
  Videre i hovedetasjen har vi en stor og lekker stue med lys malte tak og vegger. Her er det god plass til stor sofagruppe og sosiale aktiviteter. Også her er det store vindusflater med karnapp som slipper inn godt med naturlig lys. Utgang til takoverbygget uteplass, terrasse som er på hele 34 kvm med hyggelig ute peis og ikke minst vidstrakt flott utsikt. Nedsatts til hage.
  
  Boligen har et lyst pent vaskerom med hvite flisplater på vegg og mørkt massivt gulv med varme. Rikelig med skapplass samt benkeplate med servant. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt plass til fryseskap over lagt våtroms belegg med sluk. Fra vaskerommet er det tilgang til separat WC rom. Dette er også lyst og pent med stilig innredning og speil med integrert lys. 
  
  Videre er det i underetasjen et separat WC rom og 2 romslige bad. Det er varme i gulv og downlights i tak på begge badene samt fliser på gulv og vegg. På det ene badet er det tilgang til badstue som er optimalt for den aktive. Stor familiedusj med mosaikk fliser i dusjsonen og det er satt inn heldekkende servant på servantskap med bjerkefront og speilbelysning på vegg. Det andre badet har badekar med dusjløsning samt separat dusjnisje med glassbyggerstein. Begge badene har behov for oppgradering. 
  
  I underetasjen er det 4 rom som kan benyttes til soverom hvorav et er av meget stor størrelse og ville ha vært ideelt til et TV rom/ spillrom. Soverommene er alle malt i lyse pene farger og har ulike kontrastvegger. Parkett på gulv og store vindusflater på samtlige rom. Godt med garderobeskap.
  
  Det er godt med lagringsplass i store og praktiske boder. I underetasjen er det åpen walk-in closet løsning, 3 boder og et kott. I hovedetasjen er det 2 store boder, hvorav den ene har både terrassedør ut til balkong og dør ut til gårdsplassen. I tillegg er det godt med lagringsplass i den integrerte garasjen. 
  
  I hobbyrom er det bygget godkjent våpenrom. Det er også tilgang til egen skytebane beliggende mellom gammelt kjellerrom og underetasje.
  
  Hovedhuset- Hybel
  I underetasjen er ca. 43 kvm innredet til hybel. Denne består av kjøkken, bad og stue/ soverom. Innredningen på kjøkkenet har glatte fronter, heltre benkeplate og frittstående komfyr og oppvaskmaskin. Badet har våtroms plater på vegg og varme i gulv. Badet er innredet med enkel servant, frittstående toalett og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det påpekes at dette ikke er en godkjent utleiedel.
  
  Utleiedel
  Bygningen er oppført i ca. 1916 og har blitt oppgradert opp i gjennom årene og fremstår i dag som godt vedlikeholdt. Det er en god planløsning med flere store oppholdsrom og med gjennomgående lys. Grunnet alder er det noe skjevheter i gulv.
  
  Boligen har 2 bad, wc rom, 2 stuer ( en storstue) , stort og pent kjøkken og 3 soverom. Det er godt med lagringsplass i knevegg i 2. Etasje og i garderobeskap.
  
  Kjøkkenet har mørke høyglansfronter, benkeplate i heltre og frittstående hvitevarer. I stuen er det installert peis med glassfront, samt at det er luft til luft varmepumpe. 
  
  Stort bad med våtroms tapet og baderoms panel på vegg og venylbelegg på gulv med varme. Nyere innredning fra 2017/2018 med vegghengt servant med skuffer i hvit høyglans. Det er et frittstående toalett og dusjkabinett. To veggehengte speil. Opplegg for vaskemaskin. 
  Det andre badet har vinyltapet på vegg og våtroms belegg på gulv med varme. Det er montert servantskap med slette fronter. Laminat plate med stor servant, speil på vegg og lysrørarmatur. Dusjkabinett. I tillegg er det separat WC rom. Badene er ifølge tilstandsrapport ufagmessig utført.
  

  Oppvarming

  Hovedhuset: Elektrisk oppvarming med panelovner og det er lagt inn varmekabler i gulv i entre, stue/ kjøkken, vaskerom, wc/ baderomsgulv samt varmekabler i to soverom. I hybelen er det varmekabler i baderom/stue/ soverom. I tillegg er det instalert 3 stk. luft til luft varmepumper og det er innsatt kleberstensovn i allrom. 
  
  Utleiedel: Elektirsk oppvarming med panelovner og varmakabler i gulv i entre og bad/ vaskerom. Det er installert luft til luft varmepumpe og det er fyring med ved i peisovn.
  
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Energimerke Energimerket D3

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  
  Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 100133, tinglyst 11.01.1951, type heftelse: Utskiftning av innmark m.v. til Ask gnr 41-42 i Gjerdrum. Sylddeling, fastsetting av tomtegrenser, veirett og vedlikehold.
  
   Dagboknr 1054879, tinglyst 11.12.2012, type heftelse: Jordskifte. 
  Grensebeskrivelse og jordskiftekart. Gnr 41/38 har veirett fra Fylkesvei 428 Gjerivegen over det sørøstre hjørnet til gnr 41/15. Gnr 79/1 har ansvar for oppsattmur som står på gnr 41/38 og 41/15 og som som grenser mellom gnr 41/15 og 79/1. Eieren av 79/1 har rett til adkomst til muren i forbindelse med vedlikehold og tilsyn. Det oppsatte gjerdet langs murkanten av gnr 41/15 og 41/38 har eierne selv ansvar for.
  
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 2012-2024 er avsatt til: boligbebyggelse med delareal 2.719 kvm boligbebyggelse, fremtidig og 109 kvm LNFR, nåværende. 
  
  Eiendommen berøres av to reguleringsplaner. Detaljreguleringsplan for Gjerivegen 16 datert 27.10.2016, revidert 08.02.2017 og vedtatt 15.02.2017. Denne planen gjelder utbygging av boligbebyggelse på gnr 41 bnr 38, som grenser til Askhøgda 7.
  Reguleringsplan for fv 428 Bøndenes hus Askenga datert 16.02.2005 gjelder for gang og sykkelveg som er oppført langs veien på nedsiden av tomten til Askhøgda 7. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
  
  Utleiedelen, som er oppført i ca 1916, er SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting. Kontakt megler for mer informasjon.

  Konsesjon

  Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper. 

  Oppdragets KR-kode

  KR591890

  Økonomiske forhold

  Eiendommens utgifter

  Kommunale avgifter er kr 15.583,70 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, renovasjon, slam og feiing/tilsyn.
  
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 30.000,- pr. år. Det er instalert eget abonnement i utleiedel med et forbruk på ca. kr. 20.000,- pr. år.
  Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 13.000,-.
  Velavgift er kr 800,- pr. år. Brøyting avtales direkte med bonde med pris etter avtale.
  Serviceavtale Biovac minirenseanlegg på ca. kr.383,- pr. mnd.
  Hovedhuset er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på 
  kr 591,- pr. mnd. Nettleverandør er Telenor og har en avgift på kr. 379,-. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2017 var kr 1.751.754,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
   
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 6.306.314,40. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 
  
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
  
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.662.472,-.
  
  I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
  Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- .

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
  minusVis mindre
  Stor og privat gårdsplass som er belagt med belegningsstein og asfalt, og med egen parkering til utleiedel. Det er integrert dobbelgarasje.
  Se alle bilder i galleriet

  Om nabolaget

  Nabolaget rundt Askhøgda 7 er spesielt anbefalt for familier med barn og eldre. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 62 lokalkjente. Nabolaget tilhører Ask skolekrets.

  Transport

  Transport

  Ask terminalwalk
  8 min
  Kløfta stasjondrive
  10 min
  Oslo Gardermoendrive
  22 min
  Skoler

  Skoler

  Gjerdrum barneskole (1-7 k...walk
  9 min
  Gjerdrum ungdomsskole (8-1...walk
  11 min
  Lillestrøm videregående sk...drive
  18 min
  Varer/tjenester

  Varer/tjenester

  Coop Extra Gjerdrumwalk
  7 min
  Shell Askwalk
  7 min
  Coop Extra Gjerdrumwalk
  7 min
  TilbakeSteder i nærheten
  TilbakeTransport
  TilbakeSport
  TilbakeSkoler
  TilbakeBarnehager
  TilbakeVarer/tjenester
  TilbakeUniversiteter og høyskoler
  Askhøgda 7
  A
  A
  A
  A
  B
  C
  C
  C
  C
  D
  D
  E
  E
  E
  F
  F
  F
  F
  F
  F

  Nabolagets aldersfordeling

  Viktig informasjon

  Budregler

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Låneformidling

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  
  Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 
  
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Provisjon: 1 % av salgssummen
  Grunnhonorar: kr 15.000,-
  Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
  SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-
  Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
  Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
  
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
  minusVis mindre
  Kari Killi
  Eiendomsmegler

  Kari Killi

  Telefon 64 00 33 34
  Mobil 455 04 207

  Lurer du på noe

  Kari svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
  Laster objekter...