Komplett salgsoppgave

Morkvegen 36

2 990 000 kr
66 m²
1 soverom
Velkommen til Morkvegen 36 - en innbydende og pen 2-roms eierleilighet sentral i Eidsvoll
Velkommen til Morkvegen 36 - en innbydende og pen 2-roms eierleilighet sentral i Eidsvoll
Eirik Hermansen
Presenteres av
Eirik Hermansen
Doyén - Eidsvoll
Romslig 2-roms i Doyén - et populært seniorsameie (50+) med inkluderende bomiljø | Nærhet til Eidsvoll sentrum

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  2 990 000 kr
 • Omkostninger
  76 092 kr
 • Totalpris
  3 066 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2014
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 535 kr

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Morkvegen 36 er en pen og innbydende eierleilighet med romslig planløsning. Parkett på gulv med vannbåren gulvvarme, kjøkken med integrerte hvitevarer og åpen løsning mot stue. Stua har en flott utsikt og lite direkte innsyn. Gasspeis for god varme og hygge. Stort flislagt bad med varme i gulv. Badet har badekar og dusjkabinett, og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
Leiligheten ligger i det populære seniorsameiet Doyén. Som beboer i sameiet disponerer du et moderne treningsrom og spa, med alt du trenger av treningsaparater, samt badstue, dampbadstue, jacuzzi m.m. I tillegg møtes ofte beboerne i felles storstue. Ved større tilstelninger brukes storkjøkken for matlaging. Ved gjestebesøk finnes det to disponible gjesterom med hotellstandard.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Morkvegen 36, 2080 EIDSVOLL
Kommunenummer 3035, gårdsnummer 147, bruksnummer 69, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 66 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Bruksareal:
Leilighet 66 kvm
Primærrom:
1. etasje 66 kvm: Hall, stue/kjøkken, bad, soverom.
I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 22.03.2022, utført av Hans Kristian Vangen.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Etasjeskillere av betong, yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkkonstruksjon. Utvendige fasader består av panelte malte overflater samt fasadeplater. Takkonstruksjon i saltaksform.
Den bygningssakkyndige har vurdert følgende kontrollpunkter til tilstandsgrad 2 (TG2):
Sprukket glassrute i rekkverk.
Fordelingsskap for vannbåren gulvvarme og vannledninger mangler drenasjehull.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Selger opplyser om noe vanninnsig i kjeller. Dette er utbedret.
I forbindelse med bygging av Doyén II ble det fra utbyggers side utelatt tilstrekkelig isolasjon i etasjeskillere. På grunn av manglende isolasjon under den vannbårne gulvvarmen i 2., 3. og 4. etasje har dette medført at noe av varmen går gjennom etasjeskillet og varmer leiligheten under. I 1. etasje er det ingen varmesmitte nedover.
En alternativ løsning er at gulvvarmen blir satt til 20 grader i alle leiligheter, og øvrig oppvarming via panelovner eller gasspeis.

Standard

En pen og innbydende leilighet i rolige og landlige omgivelser på Eidsvoll. Leiligheten har god utsikt mot jorder og et bølgende landskap. Med flott natur og tilgang på treningsrom og spa kan du leve et behagelig liv med et inkluderende og godt naboskap. Leiligheten ligger i 1. etasje med trappefri adkomst og heis til bod i garasjekjeller.
Leiligheten holder en gjennomgående god standard. Det er parkett på gulv, vannbåren gulvvarme og lyse overflater. Vegger og tak i betong og gips. Entreen gir et godt førsteinntrykk med downlights fra himling og god garderobeplass. Herfra er det tilgang til bad og soverom, og videre gang til stue og kjøkken.
Kjøkkenet er i åpen løsning mot stua, og har en pen og tidløs innredning. Integrerte hvitevarer som medfølger leiligheten. Rommet er hele 35 kvm, og har god plass til både spisebord og sofakrok. Store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys og bidrar til en god romfølelse. Fra stua er det utgang til steinbelagt terrasse med meget gode solforhold. Terrassen er rammet inn med glassrekkverk, og det vil være mulig å innglasse hele terrassen. Det er port fra terrassen til fellesarealer med grøntområder og beplantning.
Romslig og innbydende bad med flislagt gulv og vegger. Badet har både badekar og dusjhjørne med innfellbare vegger. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vegghengt wc.
Stort soverom på ca 11,7 kvm med god plass til dobbeltseng, kommode og øvrig oppbevaring. Garderobeskap med god oppbevaringsplass som medfølger.
For oppbevaring medfølger en sportsbod i kjeller.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Medfølger leiligheten:
Gardinstenger stue.
Rullgardiner soverom og stue.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme, varmekabler på bad og gasspeis i stue.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.10.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
21.02.2019 - Dokumentnr: 220510 - Bestemmelse om gangrett/rett til sti
Beboerne gis rett til bruk av gangsti langs naboeiendommen mot vest (gbnr 147/71).
Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sentralt og idyllisk til på Eidsvoll finner du Doyén - et trivelig boligsameie med selveier seniorleiligheter. Eiendommen ligger med nærhet til buss, tog, butikker, turområder m.m. Om vinteren kjøres det skiløyper rett utenfor døra, og om sommeren er det utallige løyper i området i skog og mark. Kun en kort kjøretur til Mistberget som er et populært turmål for både store og små.
Doyén
Sameiet er et attraktivt bosted for seniorer (50+), med et raust og inkluderende fellesskap og høyt fokus på livskvalitet. Det er tilrettelagt med treningsrom, spaavdeling med boblebad, badstue, dampbad, garderober og dusj. I tillegg hobbyrom, felles storstue og spisestue, storkjøkken, grillterrasse m.m. Her ligger det godt tilrette for en hyggelig og sosial hverdag sammen med trivelige naboer.
Uteområdene består av ca 27 mål med parkmessig beplantning og hyggelige sittegrupper. Beplantningen består av store, gamle løvtrær, nylig plantede frukttrær, urtehage, busker, planter og gressplen. Det er god og luftig utsikt fra sameiet utover jordene og åsene.
Rekreasjonsområder
Eidsvoll byr på særdeles gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Gode skiløyper om vinteren rett utenfor døra, samt kort vei til tur- og sykkelstier, bademuligheter på varme sommerdager, samt gode jakt- og fiskemuligheter. Om sommeren har man bademuligheter i Mjøsa, Vorma, Hurdalssjøen og Hoelsjøvassdraget.
Mistberget ligger 663 moh er den nest høyeste toppen i Eidsvoll kommune. Mistberget er synlig fra de fleste steder på Romerike. Nær toppen finnes et branntårn fra 1938 og en TV-mast for fjernsyn, radiokringkasting, DABradio, digitalt bakkenett og basestasjon for helseradio. Fra brannvakttårnet på
toppen er det en fantstisk utsikt over Romerikssletta. Fra Rauknerten vest for toppen, finnes en mer naturlig utsikt mot Hadelandsåsen og Hurdal.
Eiendommen ligger i et rolig boområde ca 2 km fra Sundet som er sentrum av Eidsvoll. Sundet har alt av fasiliteter som butikker, cafeer, restauranter, kino, Eidsvoll brygge og Eidsvoll stasjon med pendlerparkering. Fra Eidsvoll stasjon har du svært god kommunikasjon med tog både til Oslo Lufthavn (12 min) og Oslo S (38 min). Hyppige avganger også nordover til Lillehammer og Hamar. Nærmeste busstopp er Myrer, kun 200 meter fra boligen.
For ytterligere servicetilbud er det kort vei til AMFI Eidsvoll på Råholt som byr på et variert utvalg av kjente butikker, i tillegg til svømmehall/badeland med flott spa-avdeling.
Avstander med bil:
Sundet: ca 3 min.
Råholdt: ca 9 min.
Oslo Lufthavn: ca 24 min.
Oslo: ca 54 min.

Adkomst

Eiendommen ligger i Morkvegen, avkjøring i krysset ved Eidsvollvegen og Dønnumskia.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 476,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Huseierforeningen Doyén Eidsvoll eier i tillegg totalt 27 mål rundt boligene i Doyén.
En herskapelig og innbydende eiendom som er pent opparbeidet med gressplener, beplantning, asfalterte internveier m.m.

Parkering

Parkering på sameiets plasser utendørs.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, kontor og parkering i henhold til reguleringsplan "Detaljreguleringsplan for gbnr 147/18 m.fl., - Doyen Mork" datert 21.11.2016 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 14 646,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt, vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Leiligheten har vannmåler, kostnad for vann varierer derfor etter forbruk.
Eiendomsskatten er kr 3 910 for 2022 og er inkludert i beløpet for kommunale avgifter.
Fellesutgiftene er kr 3 535,- pr. mnd. og inkluderer: Akonto varmtvann og oppvarming, medlemskap huseierforening, utvendig vedlikehold, bygningsforsikring, vask av fellesarealer, forretningsførsel m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Selger opplyser en etterbetaling på ca kr 2 000,- pr år for akonto varmtvann og oppvarming.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4 500 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber/Altibox som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr. 1 150,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 735 018,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 2 646 064,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 3.910,- for 2022 og er inkludert i beløpet for kommunale avgifter.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 22 444,- pr.
Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.066.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anne Torsvik

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Doyén Eidsvoll 2, med sameiebrøk 660/29163.
Sameiet består av 19 leiligheter og 1 næringsseksjon. Hele Doyén består av 43 leiligheter.
Forretningsfører er Aconte Økonomi.
Dyrehold er tillatt.
Minst én av beboerne i en boligseksjon må være fylt 50 år. Det er ikke adgang til å ha barn boende hjemme sammenhengende i mer enn 90 dager i løpet av et kalenderår.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 30.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0069/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2269

Dato

Sist oppdatert: 20. juni 2022 kl. 20:50

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.