Solgt: 7 200 000 kr

Hafrsfjordgata 29A

6 700 000 kr
79 m²
3 soverom
Sarah Aamodt
Presenteres av
Sarah Aamodt
Frogner
4-roms oppussingsobjekt. Hjørneleil. i populært og stille boligområde. Lys og romslig. Varmt vann og fyring inkl. Peis.
 • Prisantydning
  6 700 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  11 706 kr
 • Omkostninger
  168 842 kr
 • Totalpris
  7 380 548 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1936
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  79 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  4 466 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Hafrsfjordgata 29 A! Her bor du stille og rolig, samtidig meget sentralt med kort avstand til alt Frogner har å by på. I nærområdet finner du noen av byens flotteste spesialforretninger. Leiligheten ligger tilbaketrukket fra gaten i en høy 1. etg. i et område preget av ambassader og ambassadeboliger. I Hafrsfjordgata er det trygt å bo!
Boligen er lys og innbydende men har behov for modernisering.
- Trappefri og enkel adkomst fra gaten.
- Varmt vann og fyring, tv og internett inkludert i felleskostnadene.
- Hjørneleilighet med meget gode lysforhold.
- 3 romslige soverom.
- Beliggenhet i enveiskjørt gate.
- Peis.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hafrsfjordgata 29A, 0268 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 212, bruksnummer 459, seksjonsnummer 1, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 88 kvm
Totalt bruksareal: 79 kvm
Totalt primærrom: 79 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Rune Sandell.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur/betong.
Boliggården er på 3/4 etasjer. Pusset og malt grunnmur i mur/betong, bygningen er antatt fundamentert til stabil grunn. Det er støpte etasjeskillere og teglsteinsforblendede yttervegger. Valmtak med tresperrekonstruksjoner, tekket med takstein
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG 3: Gulv. Gjennomgående slitte overflater. Det er svikt i gulv flere steder hvor gulv er skadet. Parkett er sannsynligvis slipt så mange ganger at not/fjær er skadet. Det ligger ikke undergulv under parkett, noe som gjør at parkett ikke har understøtte og bøyer seg ned i stubbloft. Parkett må byttes i sin helhet.
TG 2:
- Vinduer i 2-lags isolerglass fra 1987. TG settes pga alder og forventet levetid.
- Badet i sin helhet. TG settes på bakgrunn av følgende:
Badet ble i flg. tidligere prospekt pusset opp i ca.2000. Badet fremstår i dag som tildels slitt og med et oppgraderingsbehov. Fuktmerker og skader i himling og taklister, fuktskade/råte på gerikt og terskel til dør, flisfuger, spesielt i dusjsone er delvis utvasket og misfarget. Det ble registrert lokalt noe høye fuktverdier i vegger i dusjsonen. Ikke tilfredsstillende ventilasjon.
- Kjøkken er gitt TG 2 pga alder og bruksslitasje.
- Innvendige vegger har behov for overflatebehandling. Det er sprekk i silikon mellom fliser og benkeplate på kjøkkenet.
- Utstyr for sanitærinstallasjoner pga alder og bruksslitasje. Det mangler en glassdør til dusjen.
- Luftbehandling.
Oppsummering selgers egenerklæring:
Ullern elektro har montert stikk som har løsnet samt taklampe i stuen som ikke virket.
Sameiet skal ta opp lån for å pusse opp oppganger, slipe gulv og skifte ut takvinduer og ytterdører. Ytterdørene planlegges å harmonere med gårdens originale arkitektur basert på byantikvarens tegningsmateriale.
Selger har ikke selv bebodd eiendommen og har dermed begrenset kjennskap til boligen.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Flott leilighet med attraktiv og rolig beliggenhet på Frogner midt mellom Bygdøy Allé og Frognerparken.
Leiligheten er malt i lyse farger og har gode lysforhold. Det er behov for noe modernisering.
Entré:
Velkommen inn! I entreen er det innebygget garderobeskap i tillegg til fastmontert skoskap.
Stue:
Romslig og lys stue i åpen løsning mot kjøkkenet. Hyggelig stuekrok med plassbygget bokhylle og flott peis som gir en god atmosfære å på kalde vinterkvelder. Det er god plass til stort spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Soverommet innenfor spisestuen har tidligere vært en del av stuen og kan enkelt settes tilbake.
Kjøkken:
Stort kjøkken med godt med skap- og benkeplass. Laminerte skapskrog med glatte finerte fronter. Benkeplaten er i heltre, induksjon koketopp, benkebeslag i stål med vask og skyllekum. Integrert oppvaskmaskin og stekeovn. Kjøkkenvifte antatt tilkoblet avtrekk. Det er nisje med plass til kjøleskap.
Downlights i vitrineskap, under overskap og i hylle over vindu.
Plassbygget skap til oppbevaring i tilknytning til kjøkkenet.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Kjøl/frys, komfyr, koketopp og oppvaskmaskin.
Soverom:
Leiligheten har i dag 3 soverom hvorav 2 av dem har plassbygget garderobeskap. Alle soverommene har en god størrelse og har plass til dobbeltseng.
Bad:
Flislagt bad med varmekabler i gulvet og opplegg til vaskemaskin. Skap for oppbevaring over vaskemaskin, toalett, servant med underskap og speil over. Dusjnisje med glassdør i glass. Den ene glassdøren mangler. Badet ble pusset opp i år 2000 i følge forrige eier. Det ble lokalt målt noe høy fukt i dusjsonen.
Gulv:
Parketten er av eldre dato og har behov for utskiftning.
Vegger:
Malte flater. Det er behov for noe overflatebehandling da enkelte av flatene er noe slitt.
Himling:
Malte flater. Nedsenket himling i entré og på bad. Fuktmerker og skader i himlingen og taklistene på badet.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1933.
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra22.03.33, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.
Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Planløsningen er endret utifra originale byggetegninger.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Servitutten ansees å ikke ha betydning.
301/212/459/1:
24.06.1933 - Dokumentnr: 942241 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:212 Bnr:459
Gjelder denne registerenheten med flere
18.03.1999 - Dokumentnr: 13811 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 87/1936
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 5,15,17,18 og 20

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.
Sameiet har besluttet låneopptak på kr 2 500 000,- til gjennomføring av vedlikehold på fellesarealer, se innkalling og protokoll fra ekstraordinært årsmøte 19.01.2021 med beskrivelse av tiltakene.
Arbeidene bestilles i disse dager og forventes utført suksessivt fra og med mai 2021 og ut året. Se innkalling med fordeling av låneopptak og seksjonens andel av lånekostnader.
Se også vedlagte innkalling og protokoll til årsmøter 2019/20 med regnskap / info.
På årsmøte 2021 fikk styret fullmakt til å hente inn ca kr 300 000,- fra sameierne til utskiftning av soilrør, utbedring av balkonger og utskiftning av lys. Det er ingen umiddelbare planer om utskiftning av soilrør. Fordelt etter eierbrøken vil det for denne leiligheten beløpe seg til kr. 14 000,-
Sameiet har siste 5 år gjennomført omfattende vedlikehold med utskifting av soil og trykkrør, dette arbeidet vil fortsette fremover til alle rør er rehabilitert.
Rehabilitering av rør gjeldene baderom har blitt prioritert. Vedlikeholdet har blitt finansiert ved ekstra innbetalinger fra seksjonseierne.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Hafrsfjordgata 29A. Her bor du meget sentralt på Frogner - et av byens mest attraktive boligområder.
Leiligheten har en praktfull beliggenhet på fasjonable Frogner. Området er preget av vakre boliggårder og nydelig arkitektur, og ligger i umiddelbar nærhet til parker og servicetilbud, samt skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Området er perfekt for deg som ønsker en kombinasjon av å ha alle fasiliteter innen gangavstand, samt bo i et veletablert og et meget etterspurt boligområde.
Rett borti gaten har man det meget populære bakeriet og kaféen Samson, hvor man finner ferskt brød, kaffe og lunsj, samt pizza/vin på kveldstid, kaffebrenneriet og flere hyggelige lunsj steder. Vinmonopol, post og dagligvare handel rett ved. I Bygdøy Allé finner man et rikt og spennende utvalg av mote, interiør og spesialbutikker, herunder Fjelberg fisk&vilt.
En kort spasertur fra leiligheten er Bogstadveien som er Oslos mest populære handlegate med sitt mylder av shoppingmuligheter. Karenslyst Allé har alle servicetilbud tilgjengelig - her finner man over 70 ulike forretninger og rikelig med dagligvarebutikker, bakerier, kaffebarer, lunsj- og middagsrestauranter, Sats og Evo treningssenter, mm. Kort vei til Aker Brygge/ Tjuvholmen med et meget godt utvalg for shopping og restauranter, samt mulighet for bading og vannaktiviteter.
Av rekreasjonsområder i nærheten finnes blant annet Bygdøy. Bygdøylandet med flotte rekreasjonsområder som tur- og sykkelstier, samt flere strender som Paradisbukta, Bygdøy Sjøbad og Huk. I tillegg byr Bygdøy på kulturtilbud som blant annet Norsk Folkemuseum og Frammuseet.
Vakre Frognerparken som er kjent for skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion ligger kun en kort spasertur fra leiligheten. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren. I hyggelig gangavstand finnes også Slottsparken og Uranienborgparken. God bussforbindelse fra Bygdøy allé med bl.a. busslinje 20, 30 og 31. Tog- og flytogforbindelse fra Nationaltheatret og Skøyen stasjon.
Av utdanningsmuligheter er det gode transportmuligheter til blant annet HiO, Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Skøyen barneskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 352,2 kvm. Pent opparbeidet tomt med beplantning og gressplen.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring boliger i henhold til reguleringsplan S-4090 datert 09.06.04 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 09.06.04.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 466,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme og varmtvann, fellesstrøm, forsikring bygning, renhold i fellesarealer, gressklipping, måking og strøing, kabel-tv fra Telia (Get) - grunnpakke med internett, kommunale avgifter, regnskapsføring og forretningsførsel, annen drift og vedlikehold.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Fellesutgifter betales pr kvartal som inkluderer seksjonens låneomkostninger. Seksjon 1 betaler kr 13 398,- pr kvartal (varierer noe med endringer i lånekostnadene), forfall 1.jan – 1. mar – 1. jul – 1. okt.
Endringer i fellesutgifter vurderes løpende etter prisøkning på sameiet faste avtaler og leveranser samt vedlikeholdsbehov og ble justert sist 01.01.2021 med 2,5 %.
Eiendomsskatten er kr 0 for inneværende år.
Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2020 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca 1700 for 2020 dersom boligen benyttes som primærbolig. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7 150,- pr. år. / 5 240kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og har avgift inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2020 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 630 433,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 5 869 558,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomskatten utgjør kr. 0,- pr år.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 10 768,- pr. 31.12.20
Andel fellesgjeld er kr 11 706,- pr. 31.12.20
Total fellesgjeld for sameiet er kr 133 339,- pr. 31.12.20 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 4,5%
Lånets løpetid: 20 år, nedbetalt 10.07.23
Avdragsfrihet: nei
Det vil bli tatt opp ytterligere lån på kr 2 500 000,-
Andel på denne seksjonen vil dermed økes med kr. 137 137,- som vil bli nedbetalt gjennom en økning i felleskostnadene på kr. 839,- pr.mnd. Ny felleskostnad vil dermed bli kr. 5 305,-

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6 868 842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6 880 548,-.
Av dette beløpet utgjør kr 11 706,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jan van der Burg og Sissel Rødsjø

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Hafsfjordgaten 29, med sameiebrøk 87/1936.
Sameiet består av 20 leiligheter.
Forretningsfører er Nor Forvaltning AS, tlf.2216 45 30.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt men skal ikke være til sjenanse.
Foretatt påkostninger de senere år:
-Innført forbruksmålt fjernvarme.
-Kontroll av det elektriske anlegget. Avvik ble utbedret.
- Utbedring av soilrør oppgang A, blant annet for denne seksjonen i 2017. Det gjenstår fremdeles utbedring av noen av soilrørene.
Planlagte påkostninger:
Oppgradering av oppganger, overlysvinduer og bytte inngangsdører.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3 .125,- pr. visning. De 2 første er gratis.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 57-0010/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Aker Brygge
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR57.2110

Dato

Sist oppdatert: 09. april 2021 kl. 13:13

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.