Komplett salgsoppgave

Nordsetergrenda 13B

7 300 000 kr
100 m²
2 soverom
Trond Ødegård
Presenteres av
Trond Ødegård
Nordstrand/Nordseter
Gjennomgående terrasseleilighet med flott utsikt og gode solforhold. Meget Attraktivt og barnevennlig område. Garasje.
 • Prisantydning
  7 300 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  245 000 kr
 • Omkostninger
  8 626 kr
 • Totalpris
  7 553 626 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1982
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  100 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 705 kr
 • Energimerke
  Rød E

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nordsetergrenda 13B er en stor og innholdsrik leilighet over et plan beliggende i blokkens fjerde etasje. Fantastisk utsikt mot vest. Fin beliggenhet på Kastellet/Nordseter nært Nordseter skole og flere barnehager. Området er tilnærmet bilfritt, kun begrenset til nødvendig transport som er tillatt på gangveiene.
Leiligheten er gjennomgående og har utgang til koselig nordvestvendt terrasse fra stuen og utgang til sydøstvendt veranda fra kjøkken. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt dog med et oppgraderingsbehov. Leiligheten kan med enkle grep gjøres om til en 4-roms. Da setter man opp en lettvegg i stuen, slik at soverom 3 får adkomst via stuen.
Vi ønsker spesielt å trekke frem:
- Veranda og terrasse med gode solforhold
- Garasjeplass.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nordsetergrenda 13B, 1161 OSLO
Gårdsnummer 157, bruksnummer 633, kommunenummer 301
Andelsnummer 196, Fjellhytta Borettslag , organisasjonsnummer 948 846 519

Innhold

Totalt bruttoareal: 116 kvm
Totalt bruksareal: 105 kvm
Totalt primærrom: 100 kvm
Primærrom:
4. etasje 100 kvm:
Entré, gang, wc-rom, bad, to soverom, stue/spisestue og kjøkken.
Sekundærrom:
4. etasje 5 kvm:
Bod.
I tillegg disponerer boligen en bod i 1. etasje på ca. 3 kvm merket med 4024, samt to sportsboder på ca 1 kvm og 2 kvm. Leiligheten disponerer også låsbart skap i felles kjølerom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.04.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg fra 1980 over fire etasjer samt kjeller. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i liggende kledning, fasadeplater og pussede malte flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran. Glatt entrédør av tre med kikkhull og brannklasse B30. Terrassedører og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 2015.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales.
- Eldre vannrør i kobber på kjøkken er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid.
- Bomlyd i enkelte gulvfliser på toalettrom.
- Stedevis noe sprekker i skjøter samt overflateriper på parkett. Sprekk i tregulv rett innenfor dør til soverom 1.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Meget godt beliggende toppleilighet. Utsikt, garasje, 2 uteplasser. Leiligheten har meget gode lysforhold da den er gjennomgående. Med enkle grep kan det etableres soverom nr. 3.
Adkomst via bilfrie internveier, og felles trappeoppgang. Alternativt via garasjeanlegget. her går man tørrskodd fra bilden og opp i leiligheten.
Entre:
Romslig entre med garderobe for å henge fra seg yttertøy og sko.
Kjøkken:
Lyst og hyggelig kjøkken med utgang til veranda på ca. 11 kvm. med morgensol frem til ca. 12/13
Kjøkkenløsning fra 1998. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Stikkontakter samt belysning over benkeplate. Oppvaskmaskin fra AEG. Integrert stekeovn fra Beha med nedfelt keramisk topp fra Electrolux. Integrert kjøleskap med fryser fra Siemens. Integrert ventilator fra Bosch med kullfilter.
Soverom 1:
Romslig soverom med plass til dobbelseng, tilhørende nattbord og garderobeløsning.
Soverom 2:
Soverom av god størrelse med plass til dobbelseng, tilhørende nattbord. Godt egnet som barnerom.
Baderom :
Baderom fra 2004. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i glatte malte flater. Vegghengt innredning/servant med ettgreps armatur fra Damixa. Speil på vegg med overlys over servant. Badekar med ett-greps armatur fra Grohe.
Separat wc:
Toalettrom fra 2004. Flislagt gulv og vegger. Himlingsflater utført i glatte malte flater. Gulvstående servant med ett-greps armatur fra Grohe.
Gulvmontert toalett fra Gustavsberg.
Stue:
Lys og romslig stue med utgang til flott terrasse. Stuen har god plass til sofagruppe med tilhørende stue møblement samt en større spisegruppe. Store vindusflater sørger for mye naturlig lysinnslipp og det er ellers lite innsyn. Delen av stuen mot Nord, er det opprinnelige soverom 3. Med enkle grep kan rommet omgjøres til soverom igjen.
Terrasse:
Utgang til solrik nord/-vestvendt terrasse på 11 kvm. fra stuen. Automatisk markise. Sol fra ca. kl. 13/14 til 22/23
Veranda:
Utgang til sydøstvendt veranda på 11 m² fra kjøkken. Sol fra ca. kl. 08 til 12/13.
Se for øvrig vedlagte boligsalgsrapport for ytterligere informasjon.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.01.1982.
Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
Dagboknr 43037, tinglyst 16.07.1986:
Kommunen gis rett til å legge og ha liggende ledninger på borettslagets tomt. Kommunen skal ha adkomst til ledningene. Private stikkledninger er borettslagets fulle og hele ansvar. Borettslaget forplikter seg til å avstå vederlagsfritt fra egen grunn til veiopparbeidelser, plassering av nettstasjoner og nødvendige adkomster til nabotomter.
Dagboknr 433407, tinglyst 04.06.2012:
Kommunen gis rett til å ha nettstasjon med tilhørende luftledningsnett på borettslagets tomt og skal ha rett til adgang til denne.
Dagboknr. 433407, tinglyst 04.06.2012:
Dette er den samme servitutten som ovenfor.
Dagboknr. 433407, tinglyst 04.06.2012:
Dette er den samme servitutten som ovenfor.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og takst/boligsalgsrapport.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Særdeles attraktiv beliggenhet på Nordseter i et rolig og veletablert boligområde i bydel Nordstrand. Stille og bilfritt boligområde omringet av store felles grøntarealer, frukttrær og annen beplantning.
Gangavstand til offentlig kommunikasjon, Nordseter skole, nærbutikken Spar i Lambertseterveien og servicetilbud på Holtet, Sæter og Lambertseter senter. På Lambertseter Senter finner man, ved siden av et stort utvalg av butikker og spisesteder, Deichmanske bibliotek, Vinmonopolet og Symra Kino. Holtet har bl.a. den populære delikatessebutikken Jacob´s og Åpent Bakeri. Sæter Torg kan tilby et variert servicetilbud inkl. flere cafeer og spisesteder, dagligvare-, nisje- og klesforretninger.
Få minutters gange til Kastellet trikkeholdeplass med rute 13 og 19, begge via Oslo sentrum.
Matebuss i Lambertseterveien, som går i en sløyfe mellom Kastellet, Lambertseter og Sæter.
(Se www.ruter.no for rutetider)
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. friområder rett utenfor døren som gir gode leke- og rekreasjonsmuligheter. Kort vei også til Ekebergsletta med flotte turområder sommer som vinter, lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. Tilgang også til flere badeplasser langs fjorden og flotte turmuligheter m.m. i Østmarka.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Turn, dans, piano, kor, speider, orientering, allidrett, slalåm, fotball, håndball, tennis for å nevne noen.
Nordstrand kulturskole ved Kastellet skole, som tilbyr undervisning i musikk, teater, dans og visuell kunst m.m. (www.nordstrandkulturskole.no)
Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Ny flott hall ble ferdigstilt i 2018.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen samt Ekeberghallen.
Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall.
Områdets lokale alpinbakker, Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Evo på Sæter og BestHelse på Holtet, samt Sats på Lambertseter og Karlsrud.

Adkomst

Adkomst fra Lambertseterveien inn Nordsetergrenda. Parker på gjesteparkeringen ved Nordsetergrenda og følg veien til Nordsetergrenda 13 B. Alternativ adkomst fra Lindbäckveien via Ivar Knutsons vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Flere private og offentlige barnehager i området.
Iht. Utdanningsetaten sokner denne eiendommen til Nordseter skole. Gangavstand til skoler på alle trinn.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 25 860 kvm som tilhører borettslaget. Fellesarealer er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen, diverse beplantning, sittegrupper og lekeplasser.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 parkeringsplass i felles parkeringskjeller merket nr. 4024. Plassene er tilrettelagt for etablering av el-bil ladere, og ladeboks bekostes av hver enkelt bebeoer som ønsker dette. Borettslaget har i tillegg 5 plasser de leier ut etter venteliste, samt gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser V231205 og S-2161 datert 23.12.2005
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 705,- pr. mnd. og inkluderer: .
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert....
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: 4.609,-
Trappevask: 96,-
Leiligheten selges gjennom fullmektig. Fullmektigen har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 366 363,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 918 906,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 21 802,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 245 000,- pr. 01.04.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 40.469.617,- pr. 01.04.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,58%
Lånets løpetid: 18 år, 7 mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.553.626,-
Av dette beløpet utgjør kr 245 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Åse Herseth

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Fjellhytta Borettslag .
Borettslaget består av 198 leiligheter.
Borettslaget har egen hjemmeside: www.fjellhytta.net
Borettslaget har tradisjon for hyggelige sosiale sammenkomster som julegrantenning, juletrefest og sommerfest.
Forretningsfører er Obos, tlf. 22865500
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt. Dette gjelder likevel ikke dersom gode grunner taler for dyreholdet og det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Søknad om dyrehold må da evt. sendes styret.
Foretatt påkostninger de senere år:
2019: Rehabilitering av terrasseblokkenes østside, tilsvarende rehabiliteringen som ble gjort av vestsiden i 2014-2016. I tillegg er fasadene beiset. Det er blitt gjort vedlikehold og reparasjoner av lekeplasser, samt styringsmotorer til ventilasjon.
2017: Ladestasjoner for el- og hybrid biler installert i garasjeanlegget. Infrastruktur ligger til rette for at andelseiere kan søke styret og sette opp ladepunkt til avtalt pris. Styringsskap for ventilasjon i Ngr 15 er byttet.
2014-2016: Terrasseblokkene ble pusset opp utvendig med rehabilitert betong, nytt katodisk anlegg, ny isolasjon og kledning på vestvegger, nye vinduer og terrassedører. Ny branndør i garasjen som fører opp til Nordsetergrenda 15. Nye utelys er montert ute over garasjeporten og mot lille gjesteparkering. Lagt nye kabler for internett og tv. Periodisk kontroll av lekeplasser.
Planlagte påkostninger:
På neste generalforsamling vil styret be om fullmakt til opptak av rammelån inntil kr 45 mill. Dette skal gå til borettslagets løpende vedlikeholds- og fornyelsesplan, og vil innebære tiltak som blant annet ny takpapp og nye beslag på rekkehusene, oppgradering av oppganger/inngangspartier, ny maling på fasaden, nytt balkongrekkverk, nytt garasjedekke og bedre drenering. På litt sikt vil det også være aktuelt å skifte ut platene på de åtte gavlene i blokkene. Dersom det vedtas låneopptak vil dette være med lang avdragstid, men det må allikevel påregnes en økning av fellesgjeld/felleskostnader.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av fullmektigen iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 3.800,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0121/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.21121

Dato

Sist oppdatert: 10. mai 2021 kl. 10:04

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.