Komplett salgsoppgave

Abelhaugveien 10B

11 500 000 kr
200 m²
3 soverom
Krogsveen v/ Håkon Espeseth ønsker velkommen til Abelhaugveien 10B
Krogsveen v/ Håkon Espeseth ønsker velkommen til Abelhaugveien 10B
Håkon Espeseth
Presenteres av
Håkon Espeseth
Konnerud/Hallermoen
Klassisk og herskapelig villa fra 2020 - Dobbel garasje - Påkostet utearealer - Stor gårdsplass - Flytt rett inn

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  11 500 000 kr
 • Omkostninger
  288 842 kr
 • Totalpris
  11 788 842 kr
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  200 m²
 • Bruksareal
  205 m²
 • Tomteareal
  670,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Abelhaugveien 10B!
Særdeles lekker enebolig med god planløsning. Det er åpen stue med store vinduer som gir mye naturlig lys som gir en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til flotte uteplasser. Det er totalt 3 soverom som holder en god størrelse. På hovedsoverommet er det en walk- in- closet med masse skap plass, dette var byggemeldt som et soverom. I underetasjen er det en ekstra tv-stue som er et perfekt tilholdssted for både barn og voksne. Enebolig beliggende på attraktive og veletablerte Konnerud, med gangavstand til barnehager og skoler.
- Stor dobbel garasje
- 2 bad
- 2 stuer
- Påkostet uteområde med flere soner
- Høy standard
- Gode solforhold
- Barnevennlig
- Eget vaskerom
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Abelhaugveien 10B, 3030 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 16, bruksnummer 326, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 205 kvm
Totalt primærrom: 200 kvm
Primærrom:
Stue, bad, omkledningsrom og 3 soverom: 97 kvm
1. etasje 103 kvm: Gang, vaskerom, bad, stue og kjøkken
Sekundærrom:
Bod: 5 kvm
Vedlagte plantegninger er målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.03.2022 utført av Anticimex . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Eiendommen ble byggemeldt og godkjent med 4 soverom , det ene soverommet i underetasjen er omgjort til en walkincloset men kan enkelt gjøres tilbake igjen til soverom igjen.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong/murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller i hovedsak av trekonstruksjoner. Yttervegger i trekonstruksjoner med liggende trekledning. Tak med valmtaksform i trekonstruksjoner tekket med takstein. Boligen har profilert dobbel ytterdør i tre fra byggeår. Vinduer og terrassedører i 3-lags glass med karmer/rammer av tre fra byggeår. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på punktene under som har fått tilstandsgrad 2:
- Membran på vaskerommet da det ikke kan verifiseres om det er benyttet membran på våtrommets veggflater.
- Innvendig trapp grunnet manglene håndløper på en side.
Se utfyllende tekst i rapporten.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema at det var et tett rør fra toalett i 1.etg. Dette fikset utbygger ved å bytte ut rør. Montering av 4 downlights og el-billader i garasjen ble utført av elektriker. Gips, sparkling og maling av garasjen er utført av selger selv. Se utfyllende tekst i egenerklæringen.

Standard

Flott enebolig fra 2020 med god planløsning og gjennomgående høy standard. Det er åpen stue med store vinduer som gir mye naturlig lys som gir en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til flott uteplass Det er totalt 3 soverom som holder en god størrelse. På hovedsoverommet er det en walk- in- closet med masse skap plass. Walk-in-closeten er byggemeldt som et soverom og kan enkelt settes tilbake. I underetasjen er det en ekstra tv-stue som er et perfekt tilholdssted for både barn og voksne. Boligen er malt i moderne og tidsriktige farger som gir et helhetlig og ordentlig inntrykk.
Kjøkken:
Lekker påkostet kjøkken fra JKE med masse skap og benkeplass. Kjøkkenet er innredet med nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur, integrert komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel samt nedfelt platetopp og komfyrvakt. Ny benkeplate av kompositt ble satt i mars 2022.
Bad i 1.etasjen
Delikat flislagt bad som er innredet med baderoms innredning fra Blum, dusjhjørne samt vegghengt toalett.
Bad i u.etasjen
Flott flislagt bad som er innredet med baderoms innredning fra Blum , dusjhjørne , badekar og vegghengt toalett.
Vaskerom:
Stor og praktisk vaskerom med masse skap plass og egen utgang. Vaskeroms innredningen er fra JKE samt kompositt stein benkeplate.
Anticimex har gitt våtromsbevis for bad. Verdibeviset bekrefter at våtrommet er i orden og kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom, i tillegg til tilstøtende rom som er forringet av skaden.
Anticimex har gitt verdibevis for dreneringen. Verdibeviset bekrefter at dreneringen er i orden og dermed kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av dreneringen ved en plutselig skade, som følge av utettheter, i tillegg til tilstøtende rom som er forringet av skaden.
Anticimex har gitt verdibevis for yttertaket. Verdibeviset bekrefter at yttertaket er i orden og dermed kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av yttertaket ved en plutselig skade, som følge av utettheter, i tillegg til tilstøtende rom som er forringet av skaden.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Peis i stue og varmekabler i gangen , begge bad, vaskerom og stue nede.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.06.2020 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Eiendommen ble byggemeldt og godkjent med 4 soverom , det ene soverommet i underetasjen er omgjort til en walkincloset men kan enkelt gjøres tilbake igjen til soverom igjen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.
Eiendommen har tinglyst rett til vann- og kloakkledninger og vedlikehold av disse, samt rett til vei på gnr 16, bnr 183. Rettigheten er tinglyst på gnr 16 bnr326, dagboknr 826931, tinglyst 10.09.2015.
Eiendommen har også tinglyst rett til vann- og kloakkledninger og vedlikehold av disse på gnr 16, bnr 202. Rettigheten er tinglyst pågnr 16 bnr326, dagboknr 826931, tinglyst 16.10.2019.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at en av oppdragsgiverne er ansatt ved Krogsveens avdeling Drammen, men at dette ikke er i strid med egenhandelsreglene i lov om eiendomsmegling.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Enebolig beliggende på attraktive og veletablerte Konnerud, med gangavstand til barnehager og skoler. Nærhet til Konnerud senteret med flere servicetilbud, som er bydelens naturlige samlingssted for handel.
Konnerud har en rekke fritids- og sportstilbud, med blant annet idrettsanlegg og flotte turterreng innover marka. Kort vei til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, lysløype fra Konnerud stadion, Stordammen med fine bademuligheter og Skoger golfbane er noe av det Konnerud har å tilby. Konnerud IL er et av Norges største idrettslag og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Flott langrennsarena hvor det har vært World Cup arrangement med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper.
Konnerud er også et eldorado når det gjelder fritidstilbud med flere nærliggende turisthytter (SIF-, MIF- og Hellashytta) og flotte oppmerkede turistløyper. Det er flotte bademuligheter i nærheten som Vannverksdammen, Stordammen og Hagatjern.
Kort gangavstand til bussholdeplass langs Konnerudgata med gode bussforbindelser til Drammen sentrum, se www.brakar.no for rutetider. Det er ca. 10 minutters kjøring fra eiendommen til Drammen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo på ca. 35 minutter se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Generelt god offentlig kommunikasjon mot Kongsberg, Oslo og Tønsberg fra Drammen sentrum.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Blåbærtoppen barnehage, Konnerud barnehage, Solhaugen barnehage.
Skoler: Hallermoen barneskole, Svensedammen ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 670,4 kvm. Meget pent opparbeidet tomt med asfaltert gårdsplass, støttemurer og flere koselig uteplasser.

Parkering

Stor dobbelgarasje med plass til 2 biler. Det er også montert el-bil lader. Forøvrig parkering på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Boliger i henhold til reguleringsplan Konnerud, Nord-Østre del vedtatt 06.01.1996. Videre er eiendommen regulert til nåværende boligbebyggelse i henhold til kommuneplan vedtatt 05.10.2015. Det er også regulering under arbeid som berører eiendommen i henhold til Kommuneplanens arealdel for Drammen kommune 2022-2034.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 28.299,- for 2021. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendommen har vannmåler som fakturer etter forbruk.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 32.000,- pr. år. / 31.158 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 9.000,-
Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av kabel-tv/internett og har avgift på
kr 1.148,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector Alalarm alarmselskap som koster kr 6.480,- pr. år. Dette kan medfølge eiendommen.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Da boligen er relativt ny, er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2021 skal ikke overstige 25 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2021 ikke overstige 90% av dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 11.788.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ola Hagder Skarra Arnesen og Iselin Holth Augestad

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 50.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 16-0031/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Røyken
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR16.2231

Dato

Sist oppdatert: 01. juni 2022 kl. 09:23

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.