Komplett utleieoppgave

Lille Stranden 2

86 m²
2 soverom
Velkommen til Lille Stranden 2.
Velkommen til Lille Stranden 2.
Sarah Aamodt
Presenteres av
Sarah Aamodt
Praktfull, moderne og romslig 3-roms. Flott utsikt fra balkongen. Stor og solrik felles takterrasse. Heis. Fullt møblert.
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  86 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn D

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nydelig leilighet til leie med sentral og attraktiv beliggenhet på Tjuvholmen.
For visning ta kontakt med megler på mail sarah.aamodt@krogsveen.no med følgende info:
- Antall beboere.
- Ønsket innflyttingsdato (leiligheten er ledig omgående)
- Ønsket leieperiode (minimum 15 mnd)
- Informasjon om arbeidsforhold.
- Referanser fra tidligere leieforhold.
Det vil bli foretatt kredittsjekk og det godtas ikke betalingsanmerkninger.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lille Stranden 2, 0252 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 210, bruksnummer 34, seksjonsnummer 24, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 94 kvm
Totalt bruksareal: 86 kvm
Totalt primærrom: 86 kvm
Bruksareal:
Leilighet 86 kvm
Primærrom:
Leilighet:
5. etasje 86 kvm: Entré, 2 soverom, toalett, bad, stue/kjøkken.
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.

Standard

Særdeles gjennomført og lekker leilighet med gjennomgående god standard på innredning og overflater. Leiligheten har gjennomgått omfattende oppussing de siste 3 årene, med blant annet nye gulv, nytt kjøkken, malte overflater og oppgradert bad og toalettrom.
Entré:
Romslig entré/hall med garderobeskap. Garderobeskapet er ekstra dypt og har god plass til både yttertøy og skotøy. Fra hallen er det adkomst til alle rom i leiligheten.
Stue:
Stor og lys stue med vinduer på 2 sider som gir meget gode lysforhold. Det er utgang til sydvendt balkong på ca. 5 kvm med sol midt på sommeren fra ca. 09-10.30 og 13.30/14.00-18.30. Stuen er møblert med moderne møbler og malt i tidsriktig gråfarge og har en lun og hyggelig atmosfære.
Kjøkken:
Stilrent og moderne kjøkken fra HTH som var nytt i 2017. Kjøkkeninnredningen har sorte fronter i heltre eik og hvit benkeplate i Corestone. Integrert komfyr, mikrobølgeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og vinskap fra Miele. Nedfelt induksjonstopp fra Miele og avtrekksvifte fra Silverline. Kjøkkenet har vindu ned mot Olav Selvaags Plass, og er i åpen løsning mot stuen slik at man enkelt kan holde kontakten med gjestene mens man tilbereder mat.
Bad:
Lekkert og påkostet bad som ble pusset opp i 2017. Det er italienske fliser i størrelsen 60 x 60 cm på gulv og vegger. Baderomsinnredningen er fra Vedum med helstøpt benkeplate og blandebatteri i sort krom. Romslig dusjløsning med Tapwell regnfallsdusj og spesiallaget glassvegg med detaljer i sort.
Det ble i forbindelse med oppgarderingen i 2017 lagt flis på flis. Opprinnelige fliser, påstøp, membran og varmekabler er fra 2016/2017.
Toalettrom:
Separat toalett med servant er pusset opp i samme lekre utførelse som badet. Det er speil med overbelysning og vegghengt toalett.
Soverom:
Hovedsoverommet har en god størrelse og har rikelig med skapplass. Her er det faktisk god nok garderobeplass til 2 personer med den delikate åpne garderobeløsningen som følger med. Sengen som nåværende eier har stående er ekstra bred.
Leiligheten har også et gjesterom/kontor hvor det er dobbeltseng i tillegg til en kontorplass.
Gulv:
Pen og tidløs enstavs eikeparkett fra 2017 i alle rom med unntak av bad og toalettrom som er flislagt.
Vegger:
Alle veggene er malt i tidsriktig grå farge og ble malt i 2018.
Himling:
Malte flater. Det er downlights i himlingen på badet.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Fjernvarme inkludert i husleien. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.03.2010 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
I hht byggetegningene kan se ut til at det tidligere har vært en innvendig bod/garderobe på hovedsoverommet som har blitt gjort om til dagens garderobeløsning.

Diverse

Sameiets vaktmester er Tjuvholmen Drift. Alle beboere har tilgang til boligperm og avvik og bestillinger samt generelle spørsmål skal stilles gjennom boligperm.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Lille Stranden 2 har en meget sentral beliggenhet på Tjuvholmen i sitt karakteristiske bygg. Her har du alle byens tilbud rett utenfor dørstokken, men uten trafikkstøy og eksos. Enten du har båt eller ikke, dette yrende havnelivet er nødt til å sjarmere deg. Her viser Oslo seg fra sin beste side med bryggetorg, teatre, cafeer, restauranter og forretninger av alle slag. Spis japansk én dag, italiensk en annen - kulinarisk er det ingen grunn til å gå utenfor Tjuvholmen og Aker Brygge.
Du bor i et bilfritt bomiljø midt i hjertet av en pulserende storby. 20 minutter til Oslomarka, 7 minutters spasertur til Karl Johan - Bygdøy, Rådhuset og Akershus Festning er i ditt eget nærmiljø. I en leilighet på Lille Stranden har du et godt liv.
Leiligheten har en av de mest attraktive beliggenhetene på Tjuvholmen. Leiligheten ligger i 5.etg. med utsikt mot havnen og Akershus Festning fra balkongen. Dette bygget er et av signaturbyggene på Tjuvholmen.
Sentralt med kort vei til de fleste servicetilbud. Gode shoppingtilbud på Aker Brygge og Karl Johans gate. Aker Brygge og Tjuvholmen har en rekke gode restauranter og kaféer.
Kort gange til trikk nr. 12 fra Aker Brygge (vestbaneplassen) mot Oslo Sentralbanestasjon og andre veien mot Majorstuen. Buss nr. 32 fra Munkedamsveien mot Sjølyst og mot Kværnerbyen (stopper i Bjørvika). Buss 54 til Kjelsås og buss 21 til Helsfyr fra Tjuvholmen.
Det går egen ferge fra Aker Brygge til Bygdøy, øyene i Oslofjorden, Nesodden og Fornebulandet.
Tog/flytog/buss/t-bane fra Nasjonalteateret ca. 10 min. gange.
Tjuvholmen har i dag et mangfold av forskjellige serveringssteder, og på Aker Brygge har man i tillegg til butikker og vinmonopol, scenen Latter hvor Norges fremste komikere fremfører sine opptredener. I tillegg kommer alle kultur- og handelstilbud på Tjuvholmen og i Vika.
Mer info kan sees på http://www.bydelakerbrygge.no eller www.npro.no
For den sol- og badeglade kan Tjuvholmen friste med flotte brygger og bademuligheter i tillegger til gressplener med gode solforhold hvor sommerens solstråler kan nytes.

Barnehager, skoler og fritid

Det er kort vei til barnehager og skoler. Det er barnehage på Tjuvholmen og Aker Brygge. Boligen sogner til Ruseløkka barne- og ungdomsskole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 720,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Flott felles takterrasse med fantastiske sol- og utsiktsforhold.

Parkering

Parkering etter gjeldende bestemmelser. Det er mulig å leie garasje på Tjuvholmen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor, bevertning, allmennyttig formål i henhold til reguleringsplan S-4097 datert 22.06.04 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 22.06.04
Det foreligger planer om utbygging på Filipstad.
Fjordbyplanen er vedtatt og det vil også bli bygget ut langs E18 mot Skøyen. Dette vil kunne bli synlig fra felles takterrasse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Betalingsbetingelser

1.husleie og depositum skal være innbetalt før overtakelse.

Annen viktig informasjon

Utleier

Ingrid Marie Zeiner

Informasjon om husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett - Telia
Husleien inkluderer ikke:
- Strøm
- Innboforsikring

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget.
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.96 000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 16.05.22 og utløper: 15.05.25
Langtidsleie. Minimum botid 15 med.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 12 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis leietaker ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der utleier ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det utleier som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av utleier og er avtalt til:
Vederlag - fastpris: kr 0,-
pluss øvrige posterte vederlag.
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 57-0029/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Aker Brygge
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR57.2229

Dato

Sist oppdatert: 02. mai 2022 kl. 10:17

Dokumenter

Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █