Prosjekt

Snorreveien 2 C-F

6 250 000 kr
139 m²
Velkommen til Snorreveien 2!
Velkommen til Snorreveien 2!
Kart
Del
Elgesem/Krokemoa
SISTE MULIGHET - KUN 1 IGJEN!! Moderne eneboliger under oppføring - Vanvittig gode lånebetingelser fra Husbanken! - 2 Stuer - 4 Soverom -2 Bad
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  6 250 000 kr
 • Omkostninger
  22 170 kr
 • Totalpris
  6 272 170 kr
 • Areal
  139 m²
 • Tomteareal
  2 072 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Boliger

Etasje
Type
P-Rom
Pris
139 m²2.etg6,25 MNOK

Beskrivelse

Kort om prosjektet

Snorreveien 2 ligger perfekt for deg som ønsker en sentral beliggenhet men ikke vil bo i byen! Ideelt for både pendlere og barnefamilier, da det er kort vei til både skoler, barnehager, E-18 og fritidstilbud for alle aldre.
Godkjent Husbankfinansiering. Meget! gunstige lånevilkår!
4 prosjekterte familievennlige boliger
Stor stue-/kjøkkenløsning
TV-Stue
3-4 soverom
Mindre vedlikehold med ny bolig
Flotte hager med utgang fra 1.etg
2 delikate bad
Separat vaskerom
Balansert ventilasjon
Godt isolert med lavt energiforbruk
Garasje
Nærområdet er barnevennlig med barnehager, Krokemoa barneskole, og fritidsaktiviteter i gangavstand. Det er kort vei til praktfullt turterreng på Runar med lysløype og akebakke om vinteren. Bugårdsparken byr også på mange ulike fritidsaktiviteter med skøyter, tennis og svømmehall for å nevne noe. Flott område for tur og trening! Sandefjords flotte stadion på Pindsle ligger like i nærheten. Anlegget huser også treningssenter, apotek og MENY Arena dagligvareforretning med rikt utvalg for hele familien. For øvrig finnes det også mange butikker på dette området med alt til hus og hjem. Flere barnehager, barneskoler, ungdomskole og Sandefjord VGS.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Snorreveien 2 C-F , 3223 SANDEFJORD
Kommunenummer 3907, gårdsnummer 153, bruksnummer 55, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3907, gårdsnummer 153, bruksnummer 55, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3907, gårdsnummer 153, bruksnummer 55, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3907, gårdsnummer 153, bruksnummer 55, seksjonsnummer 3, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3907, gårdsnummer 155, bruksnummer 53, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Ventilasjon

Det installeres eget balansert ventilasjonsanlegg med EC tekonologi og høyeffektiv roterende varmeveksler i hver bolig.
Kjøkkenventilator er tilknyttet aggregatet og leveres med trykkvakt. Filtrert og forvarmet luft tilføres i oppholdsrom.
Avtrekk skjer fra våtrom og kjøkken.
Luftbehandlingsaggregat plasseres i bod/vaskerom.
Fremføring av kanaler kan medføre innkassinger i overgang vegg/himling.

Postkasser

Det blir montert én postkasse for hver bolig på felles postkassestativ iht. Postens krav.

Porttelefon og adgangskontroll

Det leveres ringeklokke ved inngangsdør til hver bolig.

Oppvarming

Varmekabler på bad, vaskerom og gang 1.etg. Stålpipe og peisovn i stue. Panelovner.
Det installeres eget balansert ventilasjonsanlegg med EC tekonologi og høyeffektiv roterende varmeveksler.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.  
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeid. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3804/153/55:
09.12.1958 - Dokumentnr: 3256 - Erklæring/avtale
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Diverse

Frem til overtagelse er eiendommen forsikret av utbygger.
En kjøper som har fått akseptert bud og/eller inngått kontrakt kan ikke videreselge kontrakten uten samtykke fra selger. Ved aksept på videresalg av kontraktsposisjon påløper et transportgebyr til utbygger på kr 100 000,-.
Salgsprisene er faste frem til overlevering. Selger står fritt til når som helst å regulere prisene på usolgte enheter. Det gjøres oppmerksom på at kjøper som har fått akseptert bud og/eller inngått kontrakt ikke kan videreselge kontrakten uten samtykke fra selger.
Det gjøres videre oppmerksom på at det kun er fysiske personer som kan inngå kjøpsavtale i prosjektet, med mindre man har skriftlig samtykke fra selger. Det gjøres spesielt oppmerksom på at man etter regler fra 01.07.2011 defineres som entreprenør i det man kjøper på spekulasjon for videresalg før ferdigstillelse/overtagelse/overskjøting. Dette medfører at man ovenfor kjøper får fullt entreprenøransvar etter Bustadsoppføringslova med alt det innebærer, herunder ny garantistillelse til forbruker som kjøper. Selger forbeholder seg retten til å disponere over utomhusarealene frem til overlevering.
Det tas forbehold om skrive- og trykkfeil i det utleverte materiell. Det gjøres oppmerksom på at det i leveransen kan forekomme avvik fra ovennevnte standardbeskrivelse. Sprekkdannelser som følge av naturlig krymping av materialer kan forekomme og er ikke å anse som mangler ved bygget. Det tas forbehold om mindre arealavvik, og kjøper kan ikke kreve prisavslag for dette.
Det kan forekomme målestokkavvik ved trykking av salgsmaterialet, og prospektet må derfor ikke brukes for nøyaktig måltaking.
Med dagens krav til tetthet i boliger i kombinasjon med miljøvennlige malinger, vil det kunne oppstå “heksesot“ i nye boliger. God ventilering og forsiktig bruk av levende lys eller gasspeis er derfor viktig spesielt det første året. “Heksesot“ er ikke å anse som en reklamasjon.
Det gjøres oppmerksom på at en mindre aksjonær av Raveien 138 AS er i familie med en ansatt ved Krogsveen, men dette er ikke i strid med egenhandelsreglene i lov om eiendomsmegling.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør. Energimerkingen legges ved FDV-dokumentasjonen som overleveres ved overtakelse.

Generell orientering om areal og innhold

Alle 4 boligene har like arealer.
Bruksareal: 171 kvm
P-rom: 139 kvm
Følgende rom vil inngå i prosjektets primærrom: Stue, kjøkken, gang, bad, vaskerom og soverom.
Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom: Garasje og innvendig bod.
Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Snorreveien 2 ligger ideelt til for deg som ønsker kort vei til E18 men også ha kort vei til skoler og fritidstilbud for alle aldre.
Nærområdet er barnevennlig med barnehager, Krokemoa og Haukerød barneskole, og Runarhallen i gangavstand. Det er kort vei til praktfullt turterreng med lysløype om vinteren på Runar og dagligvareforretninger med lange åpningstider. Sandefjords flotte stadion på Pindsle ligger like i nærheten. Anlegget huser også treningssenter, apotek og MENY Arena dagligvareforretning med rikt utvalg for hele familien. For øvrig finnes det også mange butikker på dette området med alt til hus og hjem. Praktisk bolig for deg som ønsker en sentral beliggenhet men ikke vil bo i byen!
Nærområdet har store muligheter for den som er interessert i sport eller natur. Det er kort vei til Runar idrettsanlegg med et stort utvalg av sportslige tilbud og fritidsaktiviteter. Her er det fotballbaner både kunstgress og gress, turløyper i skog, lysløyper på vinteren, skilekanlegg, samt Runarhallen som er en flerbrukshall med yrende aktivitet året rundt! Nærmiljøet byr på det meste med et godt utvalg av matbutikker som en stor Kiwi-butikk like ved. Innenfor en kort radius finner man også handelsområdet Pindsle som byr på flere bilforretninger og el-butikker, dagligvareforretninger, Biltema, Megaflis, E2 Treningssenter, Meny, Release Arena m.m. Det samme gjelder flere barnehager, barneskoler, ungdomskole og Sandefjord VGS. Det er også flere spisesteder i umiddelbar nærhet.
Eiendommen ligger ca. 2 km nord for Sentrumskjernen. Her kan man enkelt ta sykkelen eller beina fatt til sentrum hvor man finner alle fasiliteter, enten man ønsker byliv med shopping eller en matbit på en av byens caféer og restauranter. For barna i familien er det kort vei til skoler eller populære Bugårdsparken, hvor du har flotte rekreasjonsområder for alle og enhver. Bugårdsparken byr også på mange ulike fritidsaktiviteter med skøyter, tennis og svømmehall for å nevne noe. Flott område for tur og trening!

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiertomt på 2.072 kvm. Selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført. Eksklusiv bruksrett til naturlig tomteareal for hver bolig sikres ved tinglysing av tilleggsdel til de respektive seksjonene.
Det er lagt stor vekt på å etablere trivelige utomhusarealer. Felles adkomstvei asfalteres og innkjørsel gruses.
Nåværende vegetasjon beholdes i den utstrekning det er naturlig.
Postkassestativ og søppelstativ etableres lett tilgjengelig.
Det er utarbeidet en utomhusplan for prosjektet som sikrer at området får et helhetlig preg ved ferdigstillelse. Utomhusplanen er vedlegg til salgsoppgaven.

Garasje/parkering

Det medfølger garasje til hver bolig.
Selger vil påse at eiendommen har kapasitet for ladning av el-/hybridbil. Man kan derfor, som tilvalg, anlegge ett ladepunkt i garasjen. Det vil bli lagt opp trekkerør fra garasjen til sikringsskapet. Selger monterer ikke annen infrastruktur utover dette.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 24.09.2019 avsatt til: Boligbebyggelse, høyspenningsanlegg, rød sone, gul sone og LNRF.
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det er gitt ramme og igangsettingstillatelse for prosjektet den XXX

Økonomi

Kommunale utgifter

Størrelsen på løpende kostnader er meget variabelt i forhold til beboerens ønske. Løpende kostnader skal bl.a. dekke kommunale avgifter, strøm, bygningsforsikring og tv/internett etc.
Sandefjord bredbånd leverer fiberlinje til området. Det er opp til hver enkelt bolig å velge eget innhold og betale for det.
Kjøper må derfor påregne kostnader til:
- I følge Fjordkraft er gjennomsnittlig strømforbruk for eneboliger ca. 20.000 kWh pr. år.
- Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 12.000,- pr. husstand (stipulert).
- Et normalt nivå på forsikring er ca. kr. 10.000,- pr. år pr. boenhet, men vil avhenge av hva forsikringen skal dekke, egne fordelsavtaler etc.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formues verdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2021 skal ikke overstige 25 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2021 ikke overstige 90% av dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

1)    Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 1.000.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 25.000,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2)    Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3)    Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter, kr 585,- pr. stk.
4)    Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger fremkommer av prislisten. 

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Annen viktig informasjon

Eier

Raveien 138 AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Eiendommen antas å være klar for overtagelse innen utgangen av 2 kvartal 2024 Selger skal samtidig med varsel om oppstart også varsle om en bindende tremåneders periode for overtagelse. Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst med ca. 10 ukers skriftlig varsel.
Eventuell forsinkelse i forhold til varslet tremåneders periode for overtagelse samt endelig overtagelsesdato vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. bustadoppføringslovens regler. Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt. 
Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, se eget punkt om ferdigattest. 

Forbehold fra utbygger

Det tas følgende forbehold vedr. igangsettelse av byggearbeidene :
Dersom det inntreffer forhold, eller det er grunn til å anta at slike forhold vil inntreffe, som medfører at selger ikke finner det forsvarlig å iverksette byggearbeidene, kan selger kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostand. Eksempler på slike forhold er prisfall i boligmarkedet, reduserte muligheter til å få bolig- eller byggelån eller at selger ikke får åpnet byggelånet, at ikke 2 av seksjonene er solgt, uforutsette offentlige krav, at offentlige tillatelser, herunder rammetillatelse/igangsettelsestillatelse, ikke gis. Nevnte forhold er ikke uttømmende opplistet, men er eksempler på forhold som kan medføre at byggearbeidene ikke iverksettes.
Siste frist for selger å kansellere kjøpekontrakten er 30.05.2023. Selger skal senest denne dato gi kjøper skriftlig begrunnelse for kanselleringen eller skriftlig beskjed om oppstart av byggearbeidene. Dersom kanselleringsretten benyttes får kjøper tilbakebetalt innbetalt kjøpesum inkludert eventuelle opptjente renter på meglers klientkonto. For øvrig kan kjøper ikke fremme krav mot selger som følge av kanselleringen.
Øvrige forbehold:
Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel. Prislisten kan derfor bli erstattet av en senere utgave.
Boligen(e) selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet.
Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra tegninger og skisser i salgsmateriellet.
Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VVS installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/innkassing på vegger/ himlinger må påregnes og rommenes utforming kan bli noe endret som følge av dette.
I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.
Det kan forekomme mindre avvik i tomtens størrelse hva gjelder eksklusiv bruksrett til fellesarealer eller seksjonens tilleggsareal.
Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.
Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter og kan inneholde innredning og tilbehør mv. som ikke inngår i avtalen. Opplysninger gitt i leveransebeskrivelsen er gjeldende.

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Eiendommen(e) selges til fastpris og etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Selger forbeholder seg likevel retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse.
Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som følger vedlagt i denne salgsoppgaven.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr. sms eller på e-post.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor være gyldig i minimum 30 minutter.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kjøper plikter å ha gjort seg kjent med komplett salgsinformasjon før bud inngis.
Etter at bindende avtale om kjøp er inngått, er salgsprisene faste og kan ikke justeres for prisstigning.
Det gjøre spesielt oppmerksom på det ikke er anledning til å erverve mer enn to boligseksjoner i samme sameie jmf. eierseksjonsloven § 23. Bestemmelsen gjelder både fysiske og juridiske personer.
Ved kjøp må det fremlegges finansieringsbekreftelse.

Tilvang og endringer

Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man har kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.
Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsestidspunkt.
Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.
Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.
Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbestillinger for 15 % av kjøpesummen.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger skal gjøres opp til meglers klientkonto i forbindelse med sluttoppgjøret.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende : 
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.  
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Kjøper har rett til å avbestille leveransen før overtakelse har funnet sted, jf. buofl. §§ 52-54.
Det gjøres oppmerksom på at selger kan kreve erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til bustadoppføringslova kapittel VI. Dette gjelder uavhengig av om byggestart er besluttet eller ikke.
Kjøper har rett til å avbestille leveransen før overtakelse har funnet sted, jf. buofl. §§ 52-54. Avbestilling før bygging er besluttet igangsatt vil medføre et avbestillingsgebyr på kr 400.000,- + dekning av samtlige tilvalgs bestillinger. Ved avbestilling etter at bygging er besluttet igangsatt, vil selger ha krav på full erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til bustadoppføringslova kapittel VI.
Dersom det foreligger en mangel i henhold til loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen. 
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.22352

Dato

Sist oppdatert: 30. mai 2024 kl. 13:24
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.