Solgt: 2 550 000 kr

Heggeveien 6A

2 300 000 kr
44 m²
1 soverom
Tom Edvardsen
Presenteres av
Tom Edvardsen
Hagan/Nittedal
SOLGT! Perfekt startleilighet! Koselig og praktisk, 2-roms uten gjenboere med stor terrasse og flott utsikt
 • Prisantydning
  2 300 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  152 861 kr
 • Omkostninger
  1 432 kr
 • Totalpris
  2 704 293 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1999
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  44 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 060 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Heggeveien 6 A, en koselig og praktisk 2 roms leilighet i veldrevet borettslag. Leiligheten ligger usjenert til uten gjenboere med stor og flott terrasse på mark med fin utsikt mot Nitelva på enden av blokka. Romslig bod rett over gangen for leiligheten samt parkering i carport. Velholdt leilighet som egner seg ypperlig som første leilighet.
- Praktisk og arealeffektiv leilighet
- Usjenert beliggenhet uten gjenboere
- Bod
- Parkering i carport

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Heggeveien 6A, 1481 HAGAN
Kommunenummer 3031, gårdsnummer 5, bruksnummer 258, ideel andel 1/1
Andelsnummer 9, Li Borettslag, organisasjonsnummer 980 519 783

Innhold

Totalt bruttoareal: 48 kvm
Totalt bruksareal: 44 kvm
Totalt primærrom: 44 kvm
Bruksareal:
Leiligheten 44 kvm
Primærrom:
Leiligheten:
U.etg.: 44 kvm: Entre/gang, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken, soverom
I tillegg disponerer boligen 1 bod som ligger rett over gangen og denne er ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.06.2021 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre/mur/betong.
Borettslagsleilighet over 3 etasjer, oppført i 1999. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong
og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av panelte og malte overflater. Takkonstruksjon i saltaksform utvendig tekket med takstein,
ikke besiktiget. Oppvarming med elektrisitet og varmekabel på baderom.
Leilighet beliggende i borettslagsleilighetens underetasje. Adkomst via felles trappeoppgang. Leiligheten består av entré, baderom, kjøkken, stue og
soverom. Entredør av typen trefiber har brannklasse EI15 samt dørstopper. Vinduer og balkongdør fra 1999 med trerammer har 3 lags glass.
Leiligheten disponerer 1 bod. En bod på ca. 5,2 m2 (takhøyde 2,31 m) i fellesarealer i kjeller. Parkering i carport.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder……
Bad har totalt sett fått TG1 noen punkter under bad har fått TG2 på grunn av følgende:
Overflater gulv: Det det observeres stedvise hakk i gulvfliser samt at det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Membran, tettesjikt og sluk (i gulv og vegger) ink. rørgjennomføringer: Det er ikke observert synlige skader, men membran er vurdert til å ha en alder som tilsier begrenset restlevetid. Sluk er ikke
besiktiget grunnet redusert tilkomst.
Fallforhold (gulv): Høydeforskjellen fra topp sluk til topp overflater ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høydeforskjellen ble målt til 11 mm fra gulv ved dør til gulv ved sluk.
Kjøkken har totalt sett fått TG1, noen punkter har fått TG2
Varmtvannsbereder: Bereder er ikke inspisert grunnet redusert tilkomst.
Vannrør: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Vannrørene av typen plast er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.
Resten av leiligheten er gitt TG1
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten fremstår i god stand. Trivelig og praktisk leilighet uten gjenboere.
Entre/gang med parkettgulv, malte miljøtapet på vegger og malt himling. Sikringsskap med vippesikringer.
Bad/wc/vaskerom med flislagt gulv, malte vegger og malt himling. Servant i hvitt med underskap. Wc i hvitt porselen. Plass for vaskemaskin og tørketrommel. Stort dusjkabinett med regnfallsdusj og diverse dusjstrålemuligheter montert på bad. Varmekabler i gulv.
Stue med parkettgulv, malt miljøtapet vegger og malt himling. Utg. ut til terrasse på ca. 20 kvm med god plass og usjenert beliggenhet. Åpen løsning mot kjøkken. Romslig stue fin plass tl sofakrok. Panelovn montert i rommet.
Kjøkken med parkettgulv, malt miljøstrie på vegger og malt himling. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter, laminert benkeplate med nedfelt rustfri dobbelkum. Marmorfliser på vegg mellom benkeskap og overskap på kjøkkenet. Det er montert lys under overskap for arbeidslys på benkeflater. Opplegg for vaskemaskin. Villavent ventilator over komfyrplassen med avtrekk ut. Mulighet for liten spiseplass på kjøkkenet. Hvitevarer på kjøkken følger leiligheten ved salg.
Soverom med parkettgulv, malt miljøtapet på vegger, malt himling. Panelovn montert. 2 garderobeskap montert på soverommet.
Bod over gangen med god plass for varmlagring.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom og forøvrig termostatstyrte panelovner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.03.2002. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet en rett for Nittedal kommune til å ha liggende vann og kloakkledninger over eiendommen samt å ha rett til adkomst frem til disse for vedlikehold. Kommunen plikter å erstatte skade på beplatninger, gjerde, bebyggelse mv. etter alminnelig overenskost, evetuelt etter lovlig skjønn. Kommunens erstatningsplikt gjelder ikke i den grad kjøper eller fremtidig grunneier etablerer tiltak ( parkeringsareale, gerde, bygg mm) over de eksisterende kommunaltekniskeanlegg som kjøper har valgt ikke å flytte.
09.12.1999 19934 VILKÅR I KJØPEKONTRAKT
Med flere bestemmelser
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv
Bestemmelse om veg
Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger usjenert til relativt sentralt i Haganområdet, med butikker, post, bank, skoler, barnehager og off.komm i nærområdet. Flott utsikt mot Nitelva og grøntarealer.
Meget kort vei til marka med flotte ski- og turløyper med direkte tilknytning til løypenettet i Lillomarka/Nordmarka. Flere populære badeplasser i gangavstand og flotte forhold for sykling. Lysløype direkte fra Skytta. Svømmehall og nytt flott kunstgressanlegg på Li. Golfbane både på Hauger, og i Hakadal. Kun 16 min med bil til Varingskollen alpinsenter som er et ski- eldorado for store og små. I tillegg har Nittedal et rikt og variert idretts- og kulturmiljø fra sør til nord, så her skulle det være noe for enhver smak. Access treningssenter rett i nærheten.
Bussforbindelse langs gamle Rv 4 oppe ved Markerud eller fra Hagan. Det lokalbussforbindelse langs Heggeveien opp til Hagan.

Adkomst

Fra Gjelleråsen følger man gamle Rv. 4 til Hagan. Ved Hagan senter tar man inn til høyre, og følger deretter Seljeveien. Heggeveien går så ned til høyre igjen fra Seljeveien. Li borettslag ligger på høyre side av veien.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Flere barnehager i området. Ulverud barneskole. Li ungdomsskole. Videregående skole på Bjertnes ved Rotnes ca. 8-9 km lenger nord.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 4.048 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet med noe plen. Asfalterte gangstier.

Parkering

Til leiligheten hører carport med 1 bilplass med bod i bakkant. Stikkontakt for motorvarmer. Gjesteparkering på lagets grunn. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 106 E datert 25.01.1999 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 25.01.1999.
Borettslagets eiendom ligger i henhold til kommuneplanen i hensynssone H310_1 som angir Ras- og skredfare. Se vedlagte kart. Det er ved bygging av blokkene foretatt sikringsav området og det laget motfylling nedenfor.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 060,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, bygnignsforsikring, kabel TV/internett fra NOKAB, forretningsførsel, reparasjoner og vedlikehold, styrehonorar, revisjonshonorar, felles strøm, vaktmestertjenste, snømåking/strøing, gressklipping, eiendomsskatt, nedbetaling og renter på fellesgjeld..
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 236,-
Avdrag kr 1.344,-
Driftsutgifter kr 2.380,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.10-11000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet NOKAB/Telia som leverandør av kabel-tv og internettforbindelse og avgift inngår i fellesutgiftene som betales hver mnd. Dette er grunnabonnement og hvis beboer ønsker utvidelser må dette betales ekstra. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Felleskostnadene er kr 4.225,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, bygnignsforsikring, kabel TV, forretningsførsel, avsetning til vedlikehold, nedbetaling på fellesgjeld.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 396,-
Avdrag kr 1.514,-
Driftsutgifter kr 2.315,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,- pr. år. / 11.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på standard pakke inngår i leilighetens fellesutgifter. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Internettsignaler leveres fra Get og dagens eier har en kostnad på kr. 589,- for 150/50 for sitt abonnement som selger har sagt opp.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 511 693,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 1 842 094,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 35 180,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 152 861,- pr. 31.05.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 2.409.660,- pr.31.05.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12124239301, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 31.05.2021: 1.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 35
Saldo per 31.05.2021: 2 409 660
Andel av saldo: 152 861
Første termin/første avdrag: 29.12.2017 ( siste termin 29.12.2029 )
IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes
senest to uker før nedbetaling.
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 152.861,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 1.580,-.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.454.293,-. Av dette beløpet utgjør kr 152.861,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.494,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Sulaiman Hamada Al Dahir

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Li Borettslag.
Borettslaget består av 24 leiligheter.
Forretningsfører er Usbl Nittedal, tlf. 67 06 74 59
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men det må foreligge en godkjenning fra styret først.
Foretatt påkostninger de senere år: tak byttet i 2011. Blokken er utvendig malt i 2017. Spylt avløpet i hele borettslaget 2019.
Planlagte påkostninger: fra borettslagets årsberetning til årets generalforsamling er det opplyst om følgende: Dette året har vært et rolig år i borettslaget på grunn av koronaen. Styret har hatt 7 møter i løpet av året. Styret har jobbet med to saker som gjelder rehabilitering og
vedlikehold. Vi har hentet inn tilbud på maling av fremsiden. Planen var å få gjort dette i løpet av høsten 2020, men værforholdene gjorde at vi utsatte det til 2021. Vi har også jobbet med å få nye carporter/garasjer og har gitt USBL oppdraget å koordinere dette arbeidet. Det er sendt inn byggesøknad til kommunen og innhenting av priser fra leverandører vil skje i mars/april 2021. Planen er å få dette ferdig før vinteren 2021.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 20.000,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 12.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0055/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2155

Dato

Sist oppdatert: 15. juni 2021 kl. 15:42

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.