Komplett salgsoppgave

Grettefjellveien 43

4 875 000 kr
116 m²
4 soverom
Stue retningen spisestue/kjøkken
Stue retningen spisestue/kjøkken
Kart
Del
Tom Christopher Sand
Presenteres av
Tom Christopher Sand
Røyken
Smakfull halvp.vertikaldelt bolig - 4 sov - Nytt bad og pent oppusset

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 875 000 kr
 • Omkostninger
  123 217 kr
 • Totalpris
  4 998 217 kr
 • Byggeår
  1973
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  116 m²
 • Bruksareal
  178 m²
 • Tomteareal
  389,9 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Grettefjellveien 43!
Vertikaldelt tomannsbolig beliggende i veletablert og meget barnevennlig boligstrøk på Gleinåsen i Røyken. Få minutters gange til nyere barneskole med flotte utearealer samt ungdom- og videregående skole på Katrineåsen. Få min gange til bussholdeplass med bussforbindelse til Drammen samt Asker/Oslo. Boligen har gode planløsninger med 4 soverom, luftig stue, kjøkken, 1 bad, 1 vaskerom samt 2 balkong, her den ene er overbygget med hage under. Mulighet for et 5 soverom dersom man tar spisestuen på kjøkkenet.
- Nytt pent flislagt bad samt eget wc rom
- Nytt parkettgulv i hele huset
- Nye og malte gipsvegger i stue og kjøkken -Montert diverse downlights
- Trygg gangavstand til barneskole
- Stor terrasse på begge sider.
- 4 soverom

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grettefjellveien 43, 3440 RØYKEN
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 214, bruksnummer 177, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 178 kvm
Totalt primærrom: 116 kvm
Primærrom:
1. etasje 59 kvm: Entre, gang/trapp, liten gang, bad/vaskerom, wc og 4 soverom
2. etasje 57 kvm: Trapp, stue og kjøkken
Sekundærrom:
Kjeller 57 kvm: som var krypkjeller og omsøkt i 1976 til å bli bad, hobby og redskapsrom. (Har blitt gravd ut men ikke ferdigstilt) Må omsøkes på nytt hvis det skal innredes.
1. etasje 5 kvm: Garderobe/bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.10.2022 utført av Rune Fjell. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i grunnmur av betong, som står på fjell. Leca vegg mot naboseksjonen. Reisverksbygg over grunnmur med stående tømmermannskledning. Tilnærmet flatt tak belagt med Asfaltpapp.
Det gjøres spesielt oppmerksom på punktene under som har fått tilstandsgrad 2 og 3:
TG3:
- Det mangler rekkverk på en støttemur som er over 1 meter høy og ca 2 meter lang. Dette gjelder støttemur i hage nede ved kjeller.
- Det er gitt tg3 på noen panelbord med råteskader på verandaen på østsiden og nordsiden.
- Gulvet i kjelleren er fuktig, med rennende vann og trenger en fuktsperre på gulvet for å sikre mot høy fuktighet i kjelleren. Dette er en uinnredet grovkjeller.
TG2:
- Det mangler fuktsperre i grovkjelleren som gjør kjelleren noe fuktig.
- Enkelte vinduer og ytterdør grunnet alder.
- Takbelegget grunnet alder og har noe riss-sprekker i overflaten som nødvendigvis ikke betyr skader. Samt har takrenna på vestsiden ikke godt nokk fall til å tømme renna.
- På loftet er det litt ufarlig svertesopp i taktroen over takluken grunnet luftlekkasje fra takluken.
- Det var ikke mulig å inspisere fall, lufting og tetthet av taket mellom tilbygd soverom og veranda.
- Rekkverk på terrasse mot øst er ikke i henhold til gjeldende regelverk, noe for lavt.
- Den utgravde råkjelleren er fuktig, med rennende vann på fjell i grunnen ved befaringen og det anbefales å legge en fuktsperre på gulvet for å sikre mot høy fuktighet i kjelleren inntil man eventuelt innreder kjelleren. Det er noen åpninger i himlingen etter rørgjennomføringer som trenger å isoleres og tettes. Fuktnivå i himling ligger på grensenivå ca 20%. Samt er det en sprekk i kjellermuren.
- Manglende over-strømning og luftmengde vurderes å være for liten på ventilasjonen i henhold til dagens krav men riktig i henhold til forskrifter da huset ble bygd.
- Det er ikke god lufting bak panelen og mangel på musetetting på yttervegger.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema følgende:
- Saaliti Vvs har utført membran og alt av rørleggers arbeid på våtrom.
- Stat Mur Og Flis as har montert flisene på bad og wc.
- Ar elektro har utført elektrisk arbeid.
- Selger har samsvarserklæring på utført arbeid av jobbene.
- Ar elektro har utført følgende el arbeid: montert varme kabel spoter , dimmer, termostat vifte på bad. Det foreligger samsvarserklæring av arbeidet.
- Selger er elektriker og har utført kontroll av el-anlegget. Det ble ikke funnet noe feil.
Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Koselig vertikaldelt tomannsbolig med downlight i alle oppholdsrom og vegger malt opp i moderne flotte farger. Boligen har en meget attraktiv beliggenhet for en familie å bo, og holder en normal standard.
Kjøkken:
Stort praktisk kjøkken som har rikelig skap og benkeplass som er perfekt for matlaging. Innredningen består av hvite profilerte fronter, benkeplate i tre med nedfelt kum i rustfri stål samt over- og underskap med belysning under overskap. Mellom kjøkkenet og stuen er det godt med plass til langbord med stoler som man kan samles rundt med gjester og familie for hygge. Her kan det kles igjen og etablere et soverom nr. 4. Fra kjøkkenet er det direkte adkomst til balkong med plass til utemøblement og grill.
Stue:
Meget luftig og koselig stue med en smakfull innebygget peis som gir godt med varme og hygge. Stuen har godt med plass til å innrede etter ønske. Samt er det store vinduer som slipper inn godt med naturlig belysning. Fra stuen er det utgang til solrik utbygget veranda.
Her er det ny parkett og nye vegger og himling. Montert downlights.
Bad/Vaskerom:
Pent nytt flislag bad med varmekabler i gulvet. Innredningen består av servant med skuffer under og speil over, dusjkabinett og vegghengt toalett med innebygget sisterne.
Soverom:
Hovedsoverom holder god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Soverom 2 og 3 er av litt mindre størrelse med plass til seng og garderobeskap, som passer fint for barn og ungdom. Soverom 4 har innebygget garderobeskap med skyvedører, samt plass til dobbeltseng.
Kjeller:
Stort uinnredet rom som nå er grovkjeller.
Gulv: Fliser på bad, vindfang, soverom vest. Parkett i gang, gang/trapp, bod/gard og resterende soverom.
Vegger: malte plater bortsett fra bad som har fliser

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Det er ikke noe løsøre eller tilbehør som vil medfølge.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med varmepumpe luft til luft, varmekabler på bad og nytt soverom. I tillegg er det elektriske panelovner. Varmefolie under parkett i stue og kjøkken. Peis i stuen. Der er også en frakoblet oljefyr under peisen.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.10.1974. Samt ferdigattest datert 25.09.2013 for tilbygg av soverom med veranda over. Verandaen er blitt utvidet og det foreligger godkjente byggetegninger datert 21.06.2007 for utvidelse veranda mot øst.
Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Xx og xx (angi rommene eller om det gjelder hele etasjer – eks loft/kjeller) er opprinnelig byggemeldt som boder jf. xxx (byggetegninger?) og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 401654, tinglyst 05.03.1976, type heftelse: Erklæring/avtale
Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig.
Gjelder denne registerenheten med flere
Dagboknr 401653, tinglyst 05.03.1976, type heftelse: Bestemmelse om veg
Bestemmelse om veg, diverse ledninger med flere bestemmelser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Eiendommen har tinglyst rett til garasje/parkering på gnr 214, bnr 58 og gnr 14, bnr 240. Rettigheten er tinglyst på gnr 214, bnr 177, dagboknr 408218, tinglyst 14.12.1978.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig og rolig boligstrøk på Gleinåsen. Få minutters gange til nyere barneskole med flotte utearealer samt ungdom- og videregående skole på Katrineåsen.
Få min gange til bussholdeplass med bussforbindelse til Drammen samt Asker/Oslo. Matebuss, stopper like ved eiendommen, til Røyken togstasjon.
Kort vei til idrettsanlegg og aktivt idrettsmiljø i ROS IL. Marka m/flott turterreng i umiddelbar nærhet og Kjekstad 18 hull's golfbane.
Gangavstand til Røyken sentrum med togstasjon, kjøpesenter, dagligvareforretning og restaurant. Få minutters kjøring til Røykenbadet med flere basseng samt treningssenter, klatrevegg, frisør og tannleger.

Adkomst

FRA ASKER: Følg Røykenveien fra Asker utover mot Heggedal og videre mot Røyken - ta av til høyre der man møter Slemmestadveien og følg så denne til rett før avkjøringen til Sætre/Hurum. Ta så Grettefjelleveien inn til høyre og følg denne veien. Så får du eiendommen på din høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Midtbygda barneskole og Røyken ungdomskole samt videregående skole. Kort vei til flere private og offentlige barnehager.
For nærmere informasjon om skole- og barnehagetilbudet oppfordres interessenter til å ta direkte kontakt med skole, barnehager og kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 389,9 kvm.

Parkering

Parkering på egen tomt med ladeboks for el-bil 5 m fra boligen. Samt er det avsatt plass til oppføring av garasje/carport ved veien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til 390 kvm boliger i henhold til reguleringsplan Øvre Gleinåsen datert 14.09.1970. Videre er eiendommen regulert til 390 kvm nåværende boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Kommuneplan for Røyken 2015 - 2027.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 15 426,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing.
Eiendommen har vannmåler så kommunale avgifter vil variere etter forbruk.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 0,- pr. år. / 0 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.800
Boligen er tilknyttet Fiber som leverandør av kabel-tv og har avgift på
kr XXX pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Internettleverandør er Elvia og har en avgift på kr 800 pr. mnd.
Boligen er ikke tilknyttet alarmselskap.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 1 028 206 var kr 3 701 543,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 0,-/0,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.998.217,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Fatmir Fatmiri

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 50.000
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 16-0134/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Røyken
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR16.22134

Dato

Sist oppdatert: 10. november 2022 kl. 14:15

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.