Solgt: 6 080 000 kr

Nyveien 11E

5 400 000 kr
129 m²
4 soverom
Elisabeth Hanssen
Presenteres av
Elisabeth Hanssen
Rotnes
Flott kjedet enebolig med 4 soverom, 2 bad og kjellerstue. Oppgradert tomt, carport og stor terrasse fra 2020.
 • Prisantydning
  5 400 000 kr
 • Omkostninger
  136 342 kr
 • Totalpris
  5 536 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2001
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  129 m²
 • Bruksareal
  133 m²
 • Tomteareal
  1 012 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nyveien 11E er en flott enebolig med oppgradert tomt, carport og familievennlig beliggenhet. Her er det nærhet til marka, samt kort vei til barnehager, skoler, og butikker. For pendleren i familien ligger bussholdeplass og togstasjonen i gåavstand. Tomten er på godt over ett mål med gruset gårdsplass og lettstelt hage, inngjerdet med hekk. Langs to sider av boligen ble det i 2020 oppført en herlig terrasse over to nivåer.
Eneboligen har god planløsning over to etasjer og fremstår som et innbydende hjem i lyse, trivelige farger. Det store kjøkkenet har god spiseplass, utgang til terrasse og klassisk innredning. Stuen i samme etasje har peisovn og det er også en kjellerstue i etasjen under. Videre har boligen vindfang med tilknyttet gang, flislagte bad i begge etasjer og fire pene soverom.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nyveien 11E, 1482 NITTEDAL
Gårdsnummer 14, bruksnummer 1067, seksjonsnummer 2, kommunenummer 3031

Innhold

1. etasje: Vindfang, stue, kjøkken, bad og 1 soverom.
Underetasje: Stue, bad, 3 soverom og teknisk rom.

Byggemåte

Støpt plate fundamentert på antatt faste masser.
Grunnmur oppført i Leca, utforet og plateslått på innvendig side.
Yttervegger oppført i bindingsverk, antatt isolert med 15 cm min-ull.
Utvendig panel er overflatebehandlet i 2020.
Vinduer i 2-lags isolerglass fra byggeår med sprosser.
Innvendige dører i malt profilert utførelse.
Ytterdør i malt utførelse med glassfelt.
Drenering antas å være fra byggeår.
Etasjeskiller oppført i trebjelkelag.
Saltak tekket med takstein.
Sperretak med Zutak undertak.
TG2
Kjøkken.
Etasjeskiller.
Begge baderom.
Takkonstruksjon.
Innvendige trapper.
Innvendige overflater.
TGIU
Drenering.
Røropplegg.
Elektrisk anlegg.
Piper og ildsteder.
Oppvarming og ventilasjon.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kort fortalt
- Flott enebolig over to etasjer.
- Familievennlig beliggenhet
- Lekeplass rett bak huset.
- Parkering på egen eiendom.
- Terrasse fra 2020 på 46 kvm.
- Over to nivåer, langs to sider.
- Gruset gårdsplass, stor hage.
- Inngangsparti var nytt i 2020.
- Vindfang med tilknyttet gang.
- Lyst kjøkken med spiseplass.
- Stue med peisovn for hygge
- Pen kjellerstue i underetasje.
- Flislagte bad i begge etasjer.
- Vaskemaskinopplegg på bad.
- Fire soverom er over to plan.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Lagt nytt gulv på to soverom.
- Bolig ble utvendig malt i 2020.
- Det er pliktig vel-medlemskap.
Entré
Eneboligen fikk nytt inngangsparti i 2020 (selve overbygget/taket er ikke nytt). Her er det inngang til et pent vindfang med flislagt gulv og vegger i en dus farge. Det er montert knaggrekke på veggen og rommet har plass til entrémøblement. I tillegg er det rom for garderobeskap i gangen rett innenfor.
Stue
I første etasje har eneboligen en meget pen stue med lysmalte veggflater, en mørkere halvvegg mot kjøkkenet og godt med naturlig lys fra sprossekledd vindu. En trivelig peisovn sikrer lun varme og ekstra hygge. Fra stuen er det trapp ned til underetasjen.
I underetasjen ligger en kjellerstue av god størrelse – et kjærkomment ekstra rom i familiehverdagen. Stuen gir et pent inntrykk med veggpanel malt i en harmonisk fargetone, spotlights i himling og innslipp av dagslys fra sprossekledd vindu på den ene siden.
Kjøkken
Kjøkkenet oppleves som boligens hjerte – et lyst, innbydende rom med veggpanel i samme farge som i stuen, downlights i himling, og god plass til spisebord. Vindusflater på to sider gir fine lysforhold og med utgang til den store terrassen er det enkelt å nyte måltidene ute. Innredningen er i en klassisk stil med lyse, profilerte fronter, vitrineskap og benkeplate i heltre med nedfelt skylle- og oppvaskkum. Kjøkkenet har ellers integrert platetopp, stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin.
Bad/wc/vaskerom
Badet i første etasje har flislagte overflater i hvitt og blått, et toalett, og badekar med dusjgarnityr. Den hvite innredningen har glatte skuffefronter, høyskap, og heldekkende servant. Over servanten er det stort speil med tilhørende belysning.
Badet i underetasjen er fra 2009 og har mørke gulvfliser, lyse veggfliser, og gulvvarme. Innredningen er hvit med glatte skuffefronter heldekkende servant og speil med integrert belysning. Videre har badet dusj med innfellbare glassdører, toalett og opplegg for vaskemaskin.
Soverom og garderobe
Eneboligen har fire soverom, hvorav ett ligger i første etasje og tre i underetasjen. Det er garderobeløsning på soverommet i første etasje og på to i underetasjen. Hvis ønskelig er det rom for en kontorløsning under trappen i underetasjen. For øvrig er det ekstra lagringsplass på teknisk rom og utvendige lagringsmuligheter. På det ene barnerommet (det i midten nede) er det et hull i veggplata til vannkran ute.

Oppvarming

Eneboligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme i store deler av underetasjen, supplert med peisovn i stuen i første etasje.
Boligen har balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning.
Defekte varmekabler på bad i første etasje.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.03.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3031/14/1067/2:
15.11.2002 - Dokumentnr: 20599 - Bestemmelse om veg
Felles ansvar for vedlikehold
Overført fra: Knr: 3031 Gnr: 14 Bnr: 1067
Gjelder denne registerenheten med flere
31.01.2003 - Dokumentnr: 1614 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
31.01.2003 - Dokumentnr: 1614 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 og 2

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Boligen er noe oppgradert i senere tid med bl.a. ny terrasse, nytt inngangsparti og utvendig malt i 2020. Det er lagt nytt gulv på to soverom i underetasjen.
Pliktig medlemsskap i velforening med ca. kr. 1500,- per år for snøbrøyting.
Det er opplegg til sentralstøvsuger, men støvsugeren er fjernet.
Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer.
Det er fiber i boligen, og selger bruker Next Gentel som leverandør. I følge selger er det mulig å velge Telenor også.
Selger bruker kun internett i dag og betaler 473,- pr mnd. for en 50/50 Mbps linje.
Vet dessverre ikke hva det vil koste for å få TV-pakke i tillegg.
Alle hvitevarer på kjøkken følger med ved salg. Dette gjelder kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og mikro.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et familievennlig og etablert boligområde på Rotnes i Nittedal kommune. Området ligger naturskjønt til ved Nordmarka, med kort og trygg vei til skoler i alle alderstrinn og barnehage. Det ligger en lekeplass rett bak huset. Det er også kort vei til butikker, buss og Nittedal togstasjon. Av fritidsaktiviteter er det både fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning og golfbane.
Rotnes er et «tur-mekka» for den friluftsinteresserte. Med store uberørte naturområder og langrennsløyper praktisk talt utenfor døra, er det lett å skjønne hvorfor. Fra boligen er det få minutters gange til Sørlitangen, som er et utmerket utgangspunkt for turer i marka. Herfra går det løype mot Varingskollen og mot Ørfiske. Det er populær badeplass ved Høldippeldammen litt nord for Nittedal stasjon, samt ved Ørfiske.
Varingskollen Alpinsenter ligger noen minutters kjøretur fra eiendommen. Senteret har et utmerket familietilbud med varierte bakker for alle ferdighetsnivåer, samt to serveringssteder med varmestue. Golf kan du spille på Hauer golfbane som ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta.
Ved Nittedal stasjon er det dagligvarebutikk med post i butikk, samt hyggelige Nittedal landhandleri som byr på gavebutikk og kafé. Også Joker Rotnes og Rema 1000 Nittedal ligger i nærområdet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 5 min kjøring til Mosenteret, hvor det er forretninger, bank, apotek, vinmonopol og gode servicetilbud. I samme område ligger kommunens nye kulturhus. Også Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger godt inne rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon.
Området har kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Betel som ligger ca. 360 meter fra boligen. Det er ca. 7 minutter å gå til Nittedal stasjon som er tilknyttet Gjøvikbanen. Herfra bruker toget ca. 30 min til Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 13 min til Hakadal, 12 min til Hagan, 21 min til Skedsmokorset, 40 min til Oslo lufthavn, 23 min til Strømmen, samt 33 min til Oslo sentrum.
Eiendommen har gangavstand til Rotnes barneskole og Nittedal ungdomsskole. Det finnes videregående skole på Bjertnes, samt barnehager på Rotnes, Kruttverket og Sørli.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Stubben barnehage (0-6 år) 0.6 km
Sørliveien barnehage (2-6 år) 0.6 km
Kruttverket FUS barnehage (0-6 år) 0.7 km
Skoler
Rotnes skole (1-7 kl.) 0.7 km
Sørli skole (1-7 kl.) 1.5 km
Nittedal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Bjertnes videregående skole 1.7 km
Stovner videregående skole 15.4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Tomten er eiet sammen med naboen, er et «sameie» og begge boligene eier tomten sammen. Selger vet ikke hvorfor det ikke er tinglyst separat, trolig fordi det var familie som eide begge da det ble bygd. Hagen er inngjerdet med hekk og har plen og prydbusker. I 2020 ble det det etablert en stor terrasse over to nivåer som strekker seg langs to sider av boligen. Terrassen er på ca. 46 kvm og den ene enden er overbygd, slik at man kan sitte ute også på dager med duskregn. For øvrig er terrassen oppført med impregnerte terrassebord og malt rekkverk.

Parkering

Det er carport ved tilknytning til nabobolig. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter på gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei fra kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Veien fra postkassene og inn er privat. Selger betaler derfor et firma for brøyting om vinteren. Dette betale de pr vintersesong og det koster 1634,- pr husstand. Dette dekker pr i dag 15 besøk. Utover dette faktureres det kr 500,- pr besøk (selger har ikke opplevd behov for flere enn disse 15 besøkene). Alle 7 husstandene i veien deler da de evt ekstra kostnadene. Det er ingen andre faste kostnader for vedlikehold osv av veien.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Nittedal stasjonsområde datert 20.06.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr. 8.110,- og fordeles slik:
Målerleie kr. 231,-
Feie- og tilsynsgebyr kr. 536,-
Mat/restavfall/papir kr. 3.824,-
Abonnementsgebyr vann kr. 1.275,-
Abonnementsgebyr avløp kr. 2.244,-
Eiendommen er tilknyttet vannmåler, så forbruk av vann kommer i tillegg. Kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 48,52 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes. Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr år for pr person.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.148.292- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 4.836,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr. 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 5.536.342
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jesper Schjøll-Sundby og Mari Schjøll-Sundby

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris kr 45 000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 3000, første gratis
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0033/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2133

Dato

Sist oppdatert: 10. mai 2021 kl. 14:13

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.