Solgt: 2 100 000 kr

Stafettveien 11

2 100 000 kr
87 m²
3 soverom
Velkommen til visning på populære Bugården - Flotte turområder like ved leiligheten
BUGÅRDEN
Stilfull endeleilighet bygd i 2014 med gjennomgående fin standard - P-plass i kjeller
 • Prisantydning
  2 100 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  1 795 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 896 132 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2014
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  87 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  6 190 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Her bor en lettvint og sentralt med kort vei til fantastiske turområder, med mulighet for fritidsaktiviteter som tennis/svømming/løping/fotball/ skøyting. Du kan rett og slett gjøre det meste innenfor sport og fritid "rett utenfor døren".
Bugårdsdammen er kanskje en av de mest populære turområdene i Sandefjord, og det er alltid koselig og mate endene på søndagsturen.
Leiligheten har en praktisk planløsning med alt på 1 flate, i tillegg til bod og p-plass i kjeller (via heis). Stafettveien 11 fremstår som meget godt vedlikehold, og det har kun bodd en voksen dame der frem til d.d.
Her kan en flytte rett inn i en lys og moderne leilighet som er bygget i 2014.
Leiligheten har 3 soverom, samt romslig bad/wc med mulighet for vaskemaskin/tørketrommel. Det er også separat gjestetoalett.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Stafettveien 11, 3224 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 127, bruksnummer 23, ideell andel 1/1
Andelsnummer 3, Bugårdsparken Borettslag, organisasjonsnummer 914873452

Innhold

Totalt bruttoareal: 99 kvm
Totalt bruksareal: 91 kvm
Totalt primærrom: 87 kvm
Primærrom:
1. etasje 87 kvm: Entré, kjøkken, stue, bad/vaskerom, 3 soverom, wc.
Sekundærrom:
1. etasje 4 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.02.2021 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Konklusjon tilstand iflg. vedlagte Tilstandsrapport datert 05.02.2021 utført av Hans Petter Olaussen: Andelsleilighet på ett plan i 1 etasje i lavblokk som ble oppført med betong konstruksjoner i 2015. Bygget har utvendig lyse slette fasader. Tomten er opparbeidet med hage og asfaltert gårdsplass. Det medfølger en biloppstillingsplass og en bod i lukket kjeller. Det er privat uteplass/terrasse med direkte tilgang fra stue. Boligen fremstå med liten bruksslitasje. Det ble ikke avdekket feil eller skader av betydning.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Her bor en lettvint og sentralt med kort vei til fantastiske turområder, med mulighet for fritidsaktiviteter som tennis/svømming/løping/fotball/ skøyting. Du kan rett og slett gjøre det meste innenfor sport og fritid "rett utenfor døren".
Bugårdsdammen er kanskje en av de mest populære turområdene i Sandefjord, og det er alltid koselig og mate endene på søndagsturen.
Leiligheten har en praktisk planløsning med alt på 1 flate, i tillegg til bod og p-plass i kjeller (via heis). Stafettveien 11 fremstår som meget godt vedlikehold, og det har kun bodd en voksen dame der frem til d.d.
Her kan en flytte rett inn i en lys og moderne leilighet som er bygget i 2014.
Leiligheten har 3 soverom, samt romslig bad/wc med mulighet for vaskemaskin/tørketrommel. Det er også separat gjestetoalett.
Velkommen til visning

Oppvarming

Det er gulvarme i diverse rom i leiligheten. Oppvarming og varmtvann betales á konto ( kr. 600,- pr,mnd) via felleskostnader og avregnes årlig.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.1.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
19.04.1917 - Dokumentnr: 901047 - Skjønn
Elektriske kraftlinjer
01.07.1938 - Dokumentnr: 902427 - Elektriske kraftlinjer
Siljanledningen - reg. ved Larvik sorenskriveri
02.11.1954 - Dokumentnr: 3232 - Best. om vann/kloakkledn.
Vegvesenets betingelser vedtatt
19.03.1964 - Dokumentnr: 1101 - Erklæring/avtale
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
03.08.1966 - Dokumentnr: 2911 - Skjønn
Elektriske kraftlinjer
15.11.1967 - Dokumentnr: 4672 - Erklæring/avtale
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
22.07.1976 - Dokumentnr: 4986 - Erklæring/avtale
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra lagsforholdet har laget panterett i andelen foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet da tvangsdekning
besluttes gjennomført.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.
Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har kort rusleavstand til populære Bugårdsparken med opplyst tur- og joggeløype rundt Bugårdsdammen, svømmehall, frisbeebane, tennisbaner og øvrig idrettsanlegg som kunstisbane og skøytebane. Du kan rett og slett gjøre det meste innenfor sport og fritid "rett utenfor døren". Barna kan samtidig glede seg over kort vei til Bugården ungdomsskole, barnehager, og Sandefjord Vgs. i umiddelbar nærhet.
Ønsker man urbane impulser med caféer, kino eller restaurantbesøk er det kun ca.20 minutters gange til sentrum.
Gode bussforbindelser i nærheten .
I tillegg er det kort vei til Meny matvarehandel med ferskvaredisk. Du trenger heller ikke reise langt for å komme til Pindsle-området hvor du kan følge Sandefjord fotball sine hjemmekamper, teste ut kroppen på E2 Treningssenter eller ta turen innom Metro bowling hvor man kan utfordre seg i toppmoderne bowlingbaner, biljard, air hockey og underholdnings-maskiner.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Barnehager, skoler og fritid

Kort vei til Bugården ungdomsskole, samt barneskole og flere barnehager. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 993 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkeringsplass i p-kjeller. Det er også gode parkeringsmuligheter på felles gjesteparkering for borettslaget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser "Hekkeløpveien 1" vedtatt 30.5.2013, revidert 3.4.2013.
Det foreligger vedtatt reguleringsplan (områdeplan) for eiendommen Sørby, gnr 121/1 m.fl. Planområdet er på ca. 300 daa og ligger ca. 200 m sydvest for den aktuelle eiendommen.
Hensikten med det overordnede planarbeidet har vært å utforme rammene for utvikling av boligområdet med tilhørende funksjoner. Det legges til rette for at området får en høy utnyttelse (4 boliger per daa), noe som tilsvarer ca. 800 boenheter
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 6.190,- pr. mnd. og inkluderer: Felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, (TV/Bredbånd), à konto strøm (oppvarming og varmtvann) og renter på fellesgjeld.
Felleskostnadene justeres normalt en gang årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter kr 2 244,-
Driftsutgifter kr 3 346,-
À konto strøm kr 600,-
Borettslagets lån er pr.d.d. avdragsfritt. Frem til 2025 betales det kun renter. I følge forretningsfører/styremedlem vil felleskostnadene øke med kr 5.876,-(avdrag) fra 01.04.2025.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7 000,- pr år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 871 842,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 138 631,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 12 424,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 1 795 000,-,- pr. 10.02.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 26 967 500,- pr. 10.2.2021 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,5 % pa
Lånets løpetid: 30 år. Innfris i 2046.
Avdragsfrihet: til 2025.
I følge forretningsfører/styremedlem vil felleskostnadene øke med kr 5.876,- (avdrag) fra 01.04.2025.
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.
Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 3.895.000,-. Av dette beløpet utgjør kr 1 795 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Håvard Mørk

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Bugårdsparken Borettslag, som er et frittstående borettslag.
Forretningsfører er Master Regnskap AS.
Det vil bli organisert dugnad i borettslaget når styret finner dette hensiktsmessig.
Dyrehold må ikke være til sjenanse for øvrige beboere. Grilling på balkonger/terrasser med trekull er ikke tillatt, gass- eller elektrisk grill kan anvendes.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Formann i borettslaget opplyser at det er en pågående sak mellom Inter Eiendom (Utbygger) og Backe Vestfold Telemark (entreprenør) om ansvarsforholdene ifbm. vanninntrenging i garasje samt asfaltering, derfor trekker arbeider/utbedring ut i tid.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0026/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.2126

Dato

Sist oppdatert: 11. september 2021 kl. 02:17

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.