Komplett salgsoppgave

Vearåsen 19

4 490 000 kr
134 m²
3 soverom
Velkommen til Vearåsen 19! En fin enebolig over 3 plan i attraktive og meget barnevennlige omgivelser
Velkommen til Vearåsen 19! En fin enebolig over 3 plan i attraktive og meget barnevennlige omgivelser
Kart
Del
Alexander Hassum
Presenteres av
Alexander Hassum
Tønsberg/Vear
Fin enebolig i meget barnevennlige omgivelser. Friområder som nærmeste nabo og sen kveldssol på vestvendt terrasse!

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 490 000 kr
 • Omkostninger
  113 420 kr
 • Totalpris
  4 603 420 kr
 • Byggeår
  1988
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  134 m²
 • Bruksareal
  153 m²
 • Tomteareal
  756,9 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje E

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Visning uten forhåndspåmeldte vil ikke avholdes. Ring megler direkte dersom du ser annonsen innen 4 timer før visningen starter.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En frittliggende enebolig over 3 plan i meget attraktive og barnevennlige omgivelser på Vear. Boligen inneholder bl.a. underetasje med: flislagt vindfang, hall med trapp til 1. etasje og 2 soverom med god plass til skap og kommoder. Videre har etasjen et separat vaskerom og et flislagt bad fra ca. 2007 med dusjkabinett, servant og wc. Godt med lagringsplass med romslige boder. Boligens 1. etasje har stue med peisovn og god plass til både spisebordet og sofaseksjonen. Stuen har også utgang til en usjenert, vestvendt terrasse med sen kveldssol. Videre har etasjen 2 gode soverom, et helfliset bad (oppusset ca. 2007) og kjøkken med god plass. Boligens loftsetasje er innredet i ca. 1998 og har et gulvareal på ca. 34 kvm. En fin bolig med et godt potensiale og en meget god beliggenhet!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vearåsen 19, 3173 VEAR
Kommunenummer 3803, gårdsnummer 203, bruksnummer 364, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 153 kvm
Totalt primærrom: 134 kvm
Primærrom:
Entré, hall m/trapp, soverom, bad, vaskerom m/utgang og soverom/kjellerstue : 51 kvm
1. etasje 83 kvm: Bad, stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom og trapperom/gang
2. etasje 0 kvm: Loftstue
Sekundærrom:
2 boder: 19 kvm
2. etasje 0 kvm: Bod og 2 knekott
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Stokke Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Loftsetasje med ca. 34 m2 gulvareal er ikke målbart pga. høyde under 1,90 m (ca. 1,86 m høyde i midten og skråtak). Bod og knekott er ikke målbart.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i bindingsverk over grunnmur av lettklinkerblokker og kledd med stående og liggende bordkledning. Saltak med betongtakstein. Stor terrasse fra stue/spisestue
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Følgende forhold har fått TG 2 og kan kreve tiltak (aldersrelaterte forhold er ikke nevnt):
Vinduer: Innerste vindu i stue er defekt og må ikke åpnes.
Dører: terrassedør med knekt utvendig vrider (håndtak)
Følgende forhold har fått TG 2, men krever ikke umiddelbare tiltak (aldersrelaterte forhold er ikke nevnt):
Kledning: lite/trang lufting i nedre del, men ingen skade.
Takkonstruksjon/loft: Værslitte vindskier og mot sydøst (endevegg) er det noe råte. Råte skal i følge eier utbedres og vindskier skal males. Undertak i knekott med enkeltvis fuktskjolder som må være fra byggeår.
Rekkverk: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Pipe og ildsted: Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke.
Innvendige trapper: Åpninger mellom trinn og i rekkverk i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.
Bad: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen). Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Løs ventil i taket og eldre fuktskjolder (tørt ved måling).
Vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er ikke oppkant membran på gjennomganger. Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.
Bad: Det er flisbelagt inntil vindu i veggen og det er noen løse fliser og sprukne fuger. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering.
støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Vestfold Interkommunale Brannvesen hadde tilsyn med fyringsanlegget den 23.03.2017 og det ble konstatert 3 avvik hvorav 2 er utbedret.
Gjenstående avvik (gradering 2) : Underetasje - sotluken har for liten avstand til brennbart materiale. Selger bekrefter at dette blir utbedret før overtagelse

Standard

En frittliggende enebolig over 3 plan i meget attraktive og barnevennlige omgivelser. Boligen inneholder bl.a. underetasje med: flislagt vindfang, hall med trapp til 1. etasje og 2 soverom med god plass til skap og kommoder. Videre har etasjen et separat vaskerom og et flislagt bad fra ca. 2007 med dusjkabinett, servant og wc. Godt med lagringsplass med romslige boder. Boligens 1. etasje har en romslig stue med peisovn og god plass til både spisebordet og sofaseksjonen. Stuen har også utgang til en usjenert, vestvendt terrasse med sen kveldssol. Videre har etasjen 2 gode soverom og et helfliset bad (oppusset ca. 2007) med badekar, servant og wc. Kjøkken med god plass og innredning i solide, profilerte fronter av heltre. Boligens loftsetasje er innredet i ca. 1998 og har et gulvareal på ca. 34 kvm. Godt med lagringsplass med kneloft på hver side. En fin bolig med et godt potensiale og en meget god beliggenhet!
Vi viser for øvrig til selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport utført av takstmann hva angår eiendommens standard og tilstand.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Eiendommen har vedovn i begge etasjer og gulvvarme i hall, begge baderom og vaskerom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.04.88. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke diverse arbeider i underetasje, utvendig behandling av grunnmur og avkjørsel mot boligvei ikke ferdig.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det finnes ingen tegninger eller dokumentasjon på innredning av loftsetasjen og ett av soverommene i boligens underetasjeetasje er opprinnelig byggemeldt som "disp. rom" jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Konsekvensen ved søknad kan være at rommet ikke godkjennes som varig opphold og at rommet da må brukes som bod/midlertidig oppbevaring. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 7828, tinglyst 12.06.1987, type heftelse: pliktig medlemskap av velforeningen
Dagboknr 7828, tinglyst 12.06.1987, type heftelse: bestemmelse om vann/kloakkledning
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende solrikt til i attraktive, barnevennlige og rolige omgivelser på Vear. Fra eiendommen er det gangavstand til skole, barnehage og dagligvareforretning Kiwi via etablert gang- og sykkelsti. Nærområdet byr på et godt fritids- og servicetilbud med barne- og ungdomsklubb, golfhall, Vestfold Golfklubb med 18-hulls golfbane og Vearhallen med div. fritidstilbud. Kort avstand også til "lysløypa" med flere turstier og preparert lysløype samt kort vei til sjøen med bademulighet og småbåthavn i Rakkevik. God offentlig kommunikasjon i begge retninger fra Melsomvikveien. Det er i ca. 2 km. til et mindre handelsområde på Jarlsberg med blant annet dagligvareforretning Meny, sportsforretning, bilforretninger, Jarlsberg travbane med mer. Dersom man ønsker større utvalg av service- og sentrumsfunksjoner er det ca. 10 minutters bilkjøring til Stokke sentrum hvor man finner kjøpesenter, kafeer, Vinmonopol, bakeri etc. Enkel adkomst til E-18 og Sandefjord Torp Flyplass.
En flott eiendom for den aktive familie som søker lett tilgang til flotte tur- og rekreasjonsområder samtidig som nærheten til sentrumsfunksjoner spiller en vesentlig rolle. Her vil barna kunne løpe fritt i et område med gode og trygge oppvekstvilkår!

Adkomst

Fra Tønsberg kjør til Jarlsberg og fortsett mot Stokke. Rett etter fotballbanen på Vear ta til venstre og ta første til høyre inn Vearåsen. Følg veien til du får eiendommen på venstre hånd.

Barnehager, skoler og fritid

Ekely barnehage og lekesenter (2-5 år)
Sigridløkka barnehage (0-5 år)
Hogsnes barnehage (1-5 år)
Vear barne- og ungdomsskole (1-10 klasse)
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 756,9 kvm. Vestvendt og solrik tomt med opparbeidet med plen, gruset innkjørsel og fine uteplasser på terrasse med sen kveldssol. Eiendommen grenser mot friområder i øst. Her er det også umiddelbar nærhet til fotballbane og fin lekeplass med flere lekeapparater.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen grunn

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boliger (formål) i henhold til reguleringsplan "Vearåsen II" datert 09.01.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser
Eiendommen er i kommuneplan datert 22.5.2019 er avsatt til: boligbebyggelse
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12 334,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år.
Velavgift er kr 350,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber/Altibox som leverandør av internett og TV
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 878 379,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 162 164,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.603.420
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Trond Andreassen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Vearåsen velforening

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 40.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 18.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0075/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.2275

Dato

Sist oppdatert: 10. januar 2023 kl. 21:01

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Visning uten forhåndspåmeldte vil ikke avholdes. Ring megler direkte dersom du ser annonsen innen 4 timer før visningen starter.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.