Solgt: 4 400 000 kr

Brandts gate 2A

4 450 000 kr
59 m²
2 soverom
Velkommen til Brandts gate 2A. Presentert av Morten Møller-Olsen v.Eiendomsmegler Krogsveen
Morten Møller-Olsen
Presenteres av
Morten Møller-Olsen
St. Hanshaugen
Delikat, gj.gående 3- roms i høy 1. etasje. Nyoppusset - Usjenert beliggenhet - Peis - Frodig hage - v.v. & fyring inkl.
 • Prisantydning
  4 450 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  284 919 kr
 • Omkostninger
  12 348 kr
 • Totalpris
  4 697 267 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1936
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  59 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fellesutgifter
  4 401 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Brandts gate 2A!
En flott, gjennomgående 3-roms leilighet i høy 1. etasje. Leiligheten har i 2020 fått nyslipt gulv, ny baderomsinnredning, og er nymalt i delikate farger. Leiligheten har en usjenert og rolig beliggenhet, med bare drøye 50 meter til St. Hanshaugen park. Bakgård med stor og frodig felles hage.
- Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning
- Populær beliggenhet på St. Hanshaugen
- Flott bakgård
- Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Sikringsskap plassert i oppgang.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Brandts gate 2A, 0171 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 219, bruksnummer 83
Aksjenummer undefined, Brandts gate 2 AS, organisasjonsnummer 921 285 531

Innhold

Totalt bruttoareal: 66 kvm
Totalt bruksareal: 59 kvm
Totalt primærrom: 59 kvm
I tillegg disponerer boligen to boder. En loftsbod på 7 kvm gulvareal (skråtak), og en kjellerbod på 2 kvm. Det er også fellesvaskeri, hobbyrom og sportsbod i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.08.2020 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Kjøkken var tidligere der soverom nr. 2 er, og er flyttet ut i stuen.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
Etasjeskillere i betong.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder tilstandsgrad 2 og tilstandsgrad 3:
TG2:
- Låsekasser på innerdører med tanke på kommende vedlikehold.
- Bad med tanke på alder og gjenværende forventet levetid.
- Benkeplate på kjøkken med tanke på stedvis svellet overgang rundt kum.
Øvrig info og oppsummering selger egenerklæringsskjema:
Tidligere eier har installert avtrekksvifte på badet. Iht. styret er dette ikke lov. Viften vil bli fjernet til overtagelse.
Selger informerer om at det er en liten sprekk i flis ved toalettet, og at ved oppussing av gang i 2020 ble det oppdaget at ved vegg mot bad hadde noe betong løsnet. Skaden er utbedret.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Brandts gate 2A!
En flott, gjennomgående 3-roms leilighet i høy 1. etasje. Leiligheten har i 2020 fått nyslipt gulv, ny baderomsinnredning, og er nymalt i delikate farger. Leiligheten har en usjenert og rolig beliggenhet, med bare drøye 50 meter til St. Hanshaugen park. Bakgård med stor og frodig felles hage.
Stue/kjøkken:
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Stuen er et flott oppholdsrom med god plass til sofa, tv-bord og spisebord. Innvendig takhøyde i stue på opptil 2,54 m. Leiligheten har nyslipt tregulv og er nymalt i en delikat farge som skapen en fin dybde og stemning i rommet.
Ikea kjøkkeninnredning med hvite/slette høyglans fronter, laminert benkeplate med glassplate over benk og nedfelt benkebeslag med ett-greps blandebatteri. Integrert i innredningen er kjøl/frys(2018), ovn, keramisk platetopp(2017), oppvaskmaskin og mekanisk avtrekk fra ventilator med kullfilter. Åpen peis på kjøkken.
Bad:
Flislagt bad med varmekabler i gulvet. Heldekkende servant på underskap, speilskap, belysning, klosett, dusj med dusjvegger i herdet glass og opplegg til vaskemaskin. Ny baderomsinnredning og dusjhjørne i 2020.
Soverom:
Leiligheten har to soverom, hvor begge vender mot bakgård. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og nattbord. Soverom nr. 2 har plass til 120 cm seng og pult. Begge soverommene har skyvedørsgarderober. Soverommene er i 2020 malt i en lekker, og lun grønnfarge.

Oppvarming

Sentralvarme via radiatorer. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.
Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 26.06.1936, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest. Det foreligger ferdigattest på våtromsrehabilitering datert 20.08.2004, tatt i regi av aksjelaget.
Kjøkkenet var originalt der soverom nr. 2 er nå, og er flyttet inn i stuen. Soverom er satt opp der kjøkken var. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras aksjene fri for pengeheftelser.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 6 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gjerde, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger og bestemmelse om vannledninger.
Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til attraktive og populære St.Hanshaugen. En av de flotteste bydelene i Oslo med parkanlegg, samt fine tur- og rekreasjonsområder.
Brandts gate 2 har meget gode adkomstforhold, med kort vei til det meste av bydelens fasiliteter, som butikker, kafeer, restauranter og de fleste utdanningsinstitusjoner. Leiligheten ligger også få meter unna den populære parken på St. Hanshaugen.
Kort gange til St. Hanshaugen Senter med Rema 1000, postkontor, Giardini frisører, Plantasjen og Fresh Fitness treningsssenter. Apotek1 og Coop Prix ligger også få meter fra senteret.
Kiellands Hus er et trivelig lite nærsenter som ligger lett tilgjengelig til ved Alexander Kiellands plass. Her finnes blant annet Coop med ferskvaredisk, Vinmonopolet og bokhandel. Her kan du også få et smakfullt og sunt måltid hos House of Sushi. (se www.kiellandshus.no).
Det ligger også flere sjarmerende nisjebutikker i området. Blant annet Gutta på Haugen, den økologiske helsekostbutikken Røtter og klesbutikken Kool Kidz. Hyggelige kafeer og restauranter som Java, Smalhans, Schrøder, Pascal, Kaffebrenneriet og Baker Hansen samt Tranen med Åpent Bakeri (www.tranen.no) er også å finne i området.
Flotte grøntarealer like utenfor døren som fantastiske St. Hanshaugparken, Kubaparken og Ilaparken. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva. Av treningssentre kan man velge mellom blant annet Fresh Fitness på St.hanshaugen Senter, SATS (Bislett), SIO (Vulkan), SATS (Ringnes Park), Pilates Room og Fitness24seven.
Ca. 5 minutters gange til Grünerløkka med sitt pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden. Også kort gange til Vulkan, med Mathallen, BAR Vulkan, konsertscene og restauranter. Gangavstand til Sagene, Torshov og sentrum med alle byens fasiliteter.
Kort vei til Majorstuen med eksklusive butikker, utesteder med mer.
Svært godt kollektivtilbud (21-, 33-, 54-, 34- og 37-bussen) i umiddelbar nærhet. Disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka.
Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, HiOA, Westerdals, og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen m.fl.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Se vedlagt nabolagsprofil.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 840,5 kvm som tilhører aksjelaget.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.
Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.
Byggesaker i området:
201918116 - Fougstads gate 5A - Det er gitt rammetillatelse for bruksendring fra atelier til boligformål og sammensåing av arealer med eksisterende leilighet. Søknaden gjelder bruksendring av atelier i underetasjen til boligformål tilhørende leilighet som ligger i første etasje.

Økonomi

Boligens kostnader

Husleie er kr 4.401,- pr. mnd. og inkluderer: A-konto fyring og varmtvann, Kabel-TV(Kun NRK-kanalene), internett (1000mbps), kommunale avgifter, forretningsførsel og felles byggforsikring.
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld på to av tre lån. Kr. 265.204,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 1.535,- iht. forretningsfører.
Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.
Husleien fordeles slik:
Felleskostnader: 1.978,-
A-konto oppvarming: 660,-
Bredbånd: 209,-
Dekoder: 19,-
Kapitalkost. lån 2: 1335,-
Kapitalkost. lån 1: 200,-
Nåværende eier har ikke bebodd leiligheten, men seneste leietaker informerer om et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Obos OpenNet og RiksTV som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Pakken inneholder alle NRK-kanalene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 955.119,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 0,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 10 281,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 284 919,- pr. 01.07.2020
Total fellesgjeld for aksjelaget er kr. 14.404.107,- pr. 01.07.2020 og lånevilkårene er:
Lån 1: 1.007.635,-
Andel saldo: kr 18.686,-
Rentebetingelser: 2,3% flytende rente
Lånets løpetid: 15 år og 8 mnd
Avdragsfrihet: Ingen
Lån 2: kr. 10.476.716,-
Andel saldo: kr. 211.143,-
Rentebetingelser: 2,3% flytende rente
Lånets løpetid: 17 år og 11 mnd
Avdragsfrihet: Ingen
Lån 3: kr. 2.919.756,-
Andel saldo: kr. 55.090,-
Rentebetingelser: 2,3% flytende rente
Lånets løpetid: 16 år og 6 mnd
Avdragsfrihet: Ingen
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld på to av tre lån. Kr. 265.204,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 1.535,- iht. forretningsfører.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 8.810,-
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.538,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.747.267,- Av dette beløpet utgjør kr 284 919,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,- for aksje/andelsboliger.
Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Elisabeth Sagvik

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Brandts gate 2 aksjelag.
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
Aksjelaget består av 58 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 59 99.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er søknadspliktig. Det finnes eiere i aksjelaget med dyr, men eventuelt dyrehold kan ikke være til sjenanse.
Foretatte påkostninger de senere år:
2019: Tetting av gjennomføringer på taket, utskifting av ødelagt takstein og nytt beslag på flere av pipene.
2019: Utbedring av muren mot Fougstads gate.
2019: Sertifisering av brannsluingsapparatene i fellesarealene.
2019: Utbedring av skader (mur og beslag) etter femårsbefaringen av fasaderehabiliteringen.
2019: Utskiftning av defekt styringspanel for røykvarslerne i fellesområdet i oppg. D.
2017: Kontroll av pipelukene, og utskiftning av enkelte.
2016: Utskiftning av defekt styringspanel for røykvarslerne i fellesområdet i oppg. A.
2016: Overgang til fjernvarme fra Hafslund. Fjerning av oljefyr, oljetank og beredere.
2013 – 2014: Oppgradering av det elektriske anlegget. Oppgraderingen omfattet blant annet nye inntakskabler til hovedtavlen i kjeller B, nye felles- og stigesikringer, forsterking av stigeledninger og nye sikringsskap for varmekabler til takrennene, oljefyren og berederanlegget.
2013 – 2014: Fasaderehabilitering I hovedsak ble følgende arbeid utført:
Rehabilitering av samtlige fasader og etterisolering av frontfasadene, rehabilitering av samtlige balkonger, gesimser og baldakiner, utskiftning av samtlige taknedløp og nye varmekabler i disse, utskiftning av alle kjeller- og loftsvinduer, maling av både inn- og utsiden av alle trappehusvinduene og oppgangsdørene, samt maling av porten.
Planlagte påkostninger:
Iht. styret vil det komme en innkrevning på ca. 200.000,- fordelt på alle aksjonærene i forbindelse med rehabilitering av en mur. Utover dette er det ingen planlagte store påkostninger, utover vanlig vedlikehold.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Aksjelaget er tilknyttet Obos Factoring sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige aksjeeiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene, og har en oppsigelsestiden på 12 måneder.
Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0113/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.20113

Dato

Sist oppdatert: 24. november 2020 kl. 19:23

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.