Komplett salgsoppgave

Lørenvangen 21 A

4 500 000 kr
36 m²
1 soverom
Lørenmegler Sindre Nyhus viser toppetasjen i Lørenveien 21a!
Lørenmegler Sindre Nyhus viser toppetasjen i Lørenveien 21a!
Kart
Løren: Toppleilighet i 9.etg
Nyere 2-roms på 40 kvm innvendig BRA - Stor innglasset balkong - Nytt i 2020/Nybyggaranti ca. 3 år

Selges med verdibevis

4 års garanti på deler av boligen.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 500 000 kr
 • Omkostninger
  113 842 kr
 • Totalpris
  4 613 842 kr
 • Etasje
  9
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  36 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 304 kr
 • Energimerke
  Grønn B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lørenmegler Sindre Nyhus viser denne lekre 2-roms leiligheten i Lørenvangen 21 A Nyere, arealeffektiv og lys 2-roms beliggende sentralt på Løren. Leiligheten ligger høyt og fritt i 9.etasje. Leiligheten har en praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning, soverom, bad, innvendig bod, entré og balkong. Store vindusflater, innglasset balkong og svært god standard!
 • Lekker selveierleilighet fra 2020
 • TG0 og 1 på alt
 • Nybyggaranti ca. 3 år til
 • Godt førstegangskjøp/utleieobjekt
 • Flytt rett inn
 • Innglasset balkong
 • Innvendig bod + kjellerbod
 • Heis
 • Lave felleskostnader med a-konto oppvarming, kabel-tv og fibernett inkl.
 • Løren er et eget "sentrum" med alt du trenger + kollektivtransport mv.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Lørenvangen 21 A, 0585 OSLO
  Kommunenummer 301, gårdsnummer 124, bruksnummer 296, seksjonsnummer 115, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 47 m²
  Totalt primærrom: 36 m²
  Totalt sekundærrom: 11 m²
  Bruksareal:
  9.etasje 47 m²: Entré, stue, kjøkken, bad, soverom, bod og innglasset balkong.
  Primærrom:
  9. etasje 36 m²: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
  Sekundærrom:
  9. etasje 11 m²: Bod og innglasset balkong.
  I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 5 m².
  De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 15.09.2022, utført av Anticimex AS.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Boligblokk over 9 etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn, grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker bestående av stål og betongkonstruksjoner. Yttervegger utvendig forblendet med fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/membran. Leiligheten har glatt entrédør i brannklasse El 30 og lydklasse Rw 40 dB. Balkongdør og vinduer med karmer av tre, og trelags glass fra byggeår. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  Leiligheten har fått TG1 og TG0 på alle punkter.
  TGIU på tekniske anlegg, VVS-anlegg, herunder stakeluke: Avløpsrørene er skjult og eventuell stakeluke er ikke lokalisert.
  Selger opplyser om at det ikke er strimler/sparklet i skjøtet mellom tak og vegg, hjørner.
  Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om tekniske anlegg, VVS-anlegg. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

  Standard

  Nyere, arealeffektiv og lys 2-roms beliggende sentralt på Løren. Leiligheten ligger høyt og fritt i 9.etasje. Leiligheten har en praktisk planløsning med åpen stue/kjøkkenløsning, soverom, bad, innvendig bod, entré og balkong. Store vindusflater, innglasset balkong og svært god standard. Leiligheten har nybyggaranti frem til 2025.
  Leiligheten inneholder:
  Entré:
  Lys entré med parkett på gulv. Adkomst til praktisk innvendig bod med plass for oppheng av tøy, oppbevaring av sko og lagringsplass for diverse.
  Bad:
  Lekkert og flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet består av vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant, vegghengt speilskap med overbelysning, vegghengt toalett tilkoblet sisternekasse og dusjhjørne med innfellbare glassdører og armatur tilkoblet hånddusj. Nedsenket himling med downlights.
  Stue/kjøkken:
  Lys stue med plass for sofagruppe, spisegruppe og tv-møblement.
  Åpen kjøkkenløsning mot stue fra byggeår. Flott kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate av heltre og malte flater. Kjøkkenet består av frittstående kjøleskap med fryser, integrert oppvaskmaskin og stekeovn, nedsenket induksjonstopp, nedsenket oppvaskkum, overbelysning og stikkontakter under overskap. Ventilator under overskap med avtrekk ut av bygget. Det er montert komfyrvakt på platetopp og lekkasjestopper under kjøkkenbenk.
  Soverom:
  Soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Godt med lagringsplass i garderobeskap. Laila-løsning ifm. inngang fra stuen.
  Balkong:
  Østvendt, innglasset balkong på ca. 6,5 m². Selger opplyser om sol fra ca. 08.00-12.30 om sommeren. Her kan man nyte soloppgangen hele året, samt flott utsikt. God plass for utemøbler.
  Anticimex har gitt våtromsbevis for bad. Verdibeviset bekrefter at våtrommet er i orden og kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom, i tillegg til tilstøtende rom som er forringet av skaden.

  Løsøre og tilbehør

  Kjøleskap og vaskemaskin/tørketrommel medfølger.
  For øvrig viser vi til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
  Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk.

  Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme. Leiligheten har balansert ventilasjon.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.08.2021. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
  Det er tinglyst 32 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet 2 om vann/kloakkledn., 6 om veg (bebyggelse, gjerde, kloakkledning m.m.), 1 bestemmelse om gjerde, 13 erklæring/avtale (benyttelse, vann- og kloakk, lagerskur, utskillelse/bebyggelse, trafostasjon/kiosk, bruksrett, innløsn.rett for OK på visse vilkår, vegetasjon, vedlikehold, gjerdehold, plikt til å avstå grunn til veiformål og til trafokiosk, paviljong, bestemmelse om balkonger, bestemmelse om bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold), 2 om garasje/parkering, 1 om jordskifte, 1 om veg, 5 om bruksrett (sykkelplasser og uteoppholdsareal) og 1 om nettstasjon.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold. Det samme gjelder ny leietakers navn og kontaktinformasjon.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i det populære boligprosjektet Gartnerkvartalet på Løren. Gartnerkvartalet er en grønn og moderne hageby med et pent opparbeidet uteareal. Prosjektet skal være bilfritt, og det er et garasjeanlegg under området. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Ved Krydderhagen finner du WB Samson, Sugar & Spice, 8 Fish Sushi, Stykke Pizza og Hasle Linie Gastropub på Vinslottet frister også. Siste nytt er Lunar, Hy's Sushi, OsLoves og Sara Pizzeria i Lørenveien. Gastropuben Fryd finner du på Løren Torg. Nabolaget har to nye hotell: Quality Hotel Hasle Linie med Bistro X og Bar X åpnet ved Vinslottet og Radisson RED-hotell i Økern Portal, hvor du også finner Studio Jobbsprek samt et utvalg av spisesteder.
  Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller Kiwi. Joker og Løren Frukt & Grønt har søndagsåpent. Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Empet Løren Dyreklinikk, Green Kids second hand, Blomsterpikene, renseri, Squeeze, Europris, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.
  På Vinslottet finner du Spar, Apotek 1, frisører, Jysk, Sterk Legevakt Øst, og du kan stikke innom Kitch'n og interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. Barna har det gøy på leke- og læringssenteret Lille Lab/Mini slottet.
  Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Carl Berner. Hasle Torg bidrar også til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med mini-gjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.
  Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Fra 2021 ble det karakteristiske industrilokalet én av Nationaltheatrets scener i Oslo. Det er en rekke aktiviteter på Løren. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.
  Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs, samt Sinsen Musikkorps som tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.
  Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 800 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 1 km til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper ca. 400 m unna i Dag Hammarskjølds vei samt ringveisbussene 23 og 24. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.
  Fra Løren er det også kort vei til fantastiske Grefsenkollen hvor du finner en av de beste utsiktene i byen over Oslo og Oslofjorden. Det er også et av de mest populære turmålene i Lillomarka, enten du kommer hit for utsikten eller planlegger å overnatte i hengekøye.
  Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til å bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli en levende og spennende by for alle. Stikkord: Rekreasjon, kunst, kultur – og fritidstilbud, spennende arkitektur og utsmykning, alternativ utforming av bomiljøer, kaféliv, kunst og designerbutikker, bevaring av historiske spor, osv.
  Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på https://vimeo.com/523755815

  Adkomst

  Med buss:
  Linje FB3, 23, 23X og 24 til bussholdeplassen Lørenvangen. Boligen er ca. 4 minutters gange unna.
  Med t-bane:
  Linje 4 til t-banestoppet Løren T. Boligen er ca. 8 minutters gange unna.
  Med trikk:
  Linje 17 til trikkestoppet Sinsenkrysset. Boligen er ca. 18 minutters gange unna.
  Med tog:
  Linje L3, L3x, R30 og R30x til togstasjonen Grefsen stasjon. Boligen er ca. 23 minutters gange unna.
  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Det er kort vei til skoler og barnehager i området.
  Skoler:
  Løren skole (1-7 kl.): 0.6 km
  Sinsen skole (1-7 kl.): 1.1 km
  Teglverket skole (1-10 kl.): 1.2 km
  Frydenberg skole (8-10 kl.): 0.8 km
  Wang Ung Oslo (8-10 kl.): 0.8 km
  Kuben videregående skole: 1.7 km
  Valle Hovin videregående skole: 1.9 km
  Barnehager:
  Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år): 0.3 km
  Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år): 0.3 km
  Kanonen barnehage (1-6 år): 0.5 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 1.705,8 m² som tilhører sameiet.
  Sameiet har felles grøntområde/utomhusareal på gnr. 124 bnr. 75 sammen med Lørenveien 64-66 eierseksjonssameie gnr. 124 bnr 281, Pærehagen sameie gnr 124 bnr 282, Morellhagen sameie gnr. 124 bnr. 283, Lørenveien 52-54 eierseksjonssameie gnr. 124 bnr. 284, Kirsebærlunden borettslag gnr. 124 bnr. 294 og Villvin boligsameie gnr. 124 og bnr. 295. Utomhusarealet er organisert som et tingsrettslig sameie.
  Seksjonseieren har enerett til å bruke sin bruksenhet. Seksjonseieren har også rett til å bruke fellesarealene til det de er beregnet til, eller vanligvis brukes til, og til annet som er i samsvar med tiden og forholdene.
  Bruksenhetens hoveddel består av klart avgrensede og sammenhengende deler av bebyggelsen på eiendommen slik som angitt i seksjoneringsbegjæringen.
  De deler av eiendommen som ikke inngår i de enkelte bruksenheter (inkl. tilleggsareal) er fellesareal.

  Parkering

  Sameiet har felles garasjeanlegg på gnr. 124 bnr. 293 sammen med Kirsebærlunden borettslag gnr. 124 bnr. 294 og Villvin boligsameie gnr. 124 og bnr. 295. Garasjeanlegget er en egen anleggseiendom, og organisert som et tingsrettslig sameie. Denne seksjonen har ikke bruksrett til garasjeplass. Parkeringsplassene kan leies ut internt i garasjesameiet.
  Nærmeste offentlige lademulighet for elbil er under Løren Torg i Lørenveien 44 hvor du også kan leie garasjeplass via OnePark.
  Flere offentlige parkeringsplasser i området med gratis parkering etter kl. 20.00.
  Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 1.620,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2.700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 810,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan S-4732 datert 05.06.2013 med tilhørende reguleringsbestemmelser 200901755.
  Eiendommen inngår i kommunedelplan KDP-15, kommunedelplan KDP-17, veiledende plan for offentlig rom - Løren/Økern (forslag til politisk behandling) og strategisk plan for Hovinbyen (oppfølging av KDP-15).
  Løren er et område i utvikling og byggeaktivitet må påregnes.
  - Peter Møllers vei 8 - 14: Det bygges boligblokker på inntil 9 etasjer på tomten. Se https://nye.obos.no/ny-bolig/boligprosjekter/oslo/grunerlokka/loren-botaniske. Saksnummer 201911414 hos Plan -og bygningsetaten.
  - Lørenveien 51 og Lørenvangen 14: Oppføring av seks boligblokker, bygg A-F, med barnehage på fire avdelinger, næringslokaler og parkeringskjeller - Gregers kvartal. Se https://gregerskvartal.no/. Saksnummer 202001096 hos Plan -og bygningsetaten. Dette prosjektet kan påvirke utsikten fra balkongen.
  - Sinsenveien 51 - 53: Oppføring av boliger med barnehage, uteoppholdsarealer, parkeringskjeller og felles torg. Varierte byggehøyder inntil 9 etasjer. Se https://boiborgen.no/. Saksnummer Sak 201617067 hos Plan- og bygningsetaten.
  - Sinsenveien 45 - 49: Planforslag for detaljregulering - Bolig, forretning, barnehage, park m.m. Varierte byggehøyder inntil 8 etasjer. Saksnummer 201307159 hos Plan -og bygningsetaten.
  - Lørenvangen 22 - Peter Møllers vei 13: Planforslag om omregulering av tomten fra næring til bolig. Saksnummer 201509417 hos Plan -og bygningsetaten.
  - Lørenvangen 25 mfl.: Lørenvangen Utvikling AS foreslår å omregulere Lørenvangen 25 fra industri til boliger, næring og park. Planforslaget er sendt til offentlig ettersyn. Saksnummer 201909046 hos Plan- og bygningsetaten
  - Lørenveien mellom Lørenvangen og Økernveien: Lørenveien opparbeides med tosidig fortau og tosidig opphøyd sykkelfelt på 2,2 meter samt sammenhengende grønnstruktur på begge sider av gata. Vegetasjonsfeltet på sørsiden av gata vil inneholde beplantning i form av trær, samt belysning. Møbleringssonen på nordsiden av gata blir 4,5 meter bred, i tillegg til 3 meter fortau/ferdselsareal mot byggene. Møbleringssonen skal ha beplantning, overvannshåndteringstiltak og skal legge til rette for opphold og sitteplasser. Oppstart er planlagt høsten 2022. Saksnummer 201807389 hos Plan- og bygningsetaten.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er kr 2.304,- pr. mnd. og inkluderer: A-konto oppvarming, kabel-tv, fibernett, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, felles forsikring, forretningsførsel, trappevask, brannalarm, bomiljøvakthold, drift, vedlikehold mv.
  Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.2022 med en økning på 3%.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Felleskostnader lik kr 205,-
  Felleskostnader brøk kr 1.318,-
  Akto oppvarming kr 482,-
  TV/bredbånd kr 299,-
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.400,- pr. år og nettleie kr. 1.000,- pr. år/ 900 kwh. pr. år.
  Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Sameiet har en fellesavtale som inkluderer 50 mbit internett og 12 faste kanaler + 30 kanalpoeng. TV-boks mikro er inkludert. Det er fiber her.
  Alternativt kan man kun velge bredbånd og få 500 mbit.
  Ønsker man mer internett kan det oppgraderes til følgende hastigheter og priser:
  750 mbit = kr 209,- pr. mnd.
  1000 mbit = kr 329,- pr. mnd.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 951.503,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3.425.411,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 5.788,- pr. 31.12.2021
  Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 15.09.2022
  Det er ikke felles lån i sameiet.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.613.842,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Jørn Losnegård

  Informasjon om sameiet

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Solhatt boligsameie - Hus 6 og 7, med sameiebrøk 40/9286.
  Sameiet består av 130 boligseksjoner.
  Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.
  Utomhussameie: Boligsameiet er sameiepart i Gartnerkvartalet utomhussameie.
  Dugnad må påregnes.
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
  Foretatte påkostninger:
  2022: Styret i Solhatt Boligsameie fikk mandat på årsmøtet til å stemme "ja" til kameraovervåkning på Lørenvangen Garasjesameiets årsmøte.
  2021: Reklamasjonsarbeid. Anskaffelse av solskjerming. Dialog med Plan og bygningsetaten (lekeplasser og uteområder). Anskaffelse av nye vaktmestertjenester. Oppgradering av inngangspartier. Oppfølging og inngåelse av nye driftsavtaler. HMS-arbeid. Håndtering av beboersaker. Gjennomgang av styrets avtaler.
  Solhatt boligsameie er et nyere sameie med god økonomi.
  Etter e-post fra styreleder 20.09.2022 opplyses det om at det p.t. ikke er planlagt økning av felleskostnader og ikke låneopptak, men at det ikke kan utelukkes at felleskostnadene vil øke.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
  Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen
  Tilrettelegging kr 15.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 19.900,-
  Visninger: kr 2.500,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 54-0110/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR54.22110

  Dato

  Sist oppdatert: 25. oktober 2022 kl. 09:41

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ████

  ██ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██

  Ser du etter lignende boliger?

  Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.