Komplett salgsoppgave

Rosenvinges vei 12

7 400 000 kr
103 m²
2 soverom
Kjøkkenøya har godt med lagringsplass på begge sider slik at serviset er enkelt tilgjengelig.
Kjøkkenøya har godt med lagringsplass på begge sider slik at serviset er enkelt tilgjengelig.
Egil Andre Horgmo
Presenteres av
Egil Andre Horgmo
Rosenvinge Park
Gjennomgående 4-roms i 6. etg. To solrike balkonger, takterrasse og flott fjordutsikt. Garasje + stor kjellerbod. Selveier.
 • Prisantydning
  7 400 000 kr
 • Omkostninger
  186 342 kr
 • Totalpris
  7 586 342 kr
 • Etasje
  6
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  103 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Heis
 • Fellesutgifter
  4 503 kr

Visning

Privatvisninger avtales fortløpende om ønskelig - Kontakt megler. Smittevern tas på alvor, og det inviteres kun til individuelle visninger etter gitte forhåndsregler. Trykk på linken VISNINGSPÅMELDING rett under her for avtale om tid. Les salgsoppgaven digitalt, da papirform ikke anbefales grunnet smitterisiko. Dersom ingen melder seg til visning, vil ikke visning bli avholdt.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Gjennomgående 4-roms selveier i 6. etasje av Rosenvinge Tårn 1
 • Elevert og luftig plassering med vidstrakt utsikt
 • Vestvendt, delvis innglasset balkong med bl.a. kveldssol og fjordgløtt
 • Østvendt balkong med morgen- og formiddagssol
 • Praktisk og moderne romløsning med mulighet for tre soverom
 • Åpen kjøkkenløsning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens
 • Ekstra romslig parkeringsplass (nr. 87) ved hjørne i felles garasjeanlegg
 • Vinkelbod på hele 10 kvm. i kjeller som også har felles sykkelbod
 • Felles takterrasse med fantastisk utsikt og sol dagen gjennom
 • Felles peisstue og gjesteleilighet som kan leies av beboerne
 • Heis i bygget gir mulighet for enkel adkomst til alle plan
 • Visning førstkommende torsdag! Velkommen

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rosenvinges vei 12, 1523 MOSS
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 2, bruksnummer 2933, seksjonsnummer 23, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 126 kvm.
Totalt bruksareal: 115 kvm.
Totalt primærrom: 103 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
6 etasje: Entré, gang, bad, vaskerom/toalettrom, tv-stue, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
6 etasje: Bod/teknisk rom og innglasset balkong.
I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 10 kvm i underetasjen.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.06.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. boligsalgsrapport:
Boligbygg over 8 etasjer samt underetasje. Støpt plate på mark. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong og
stålkonstruksjoner. Utvendige fasader med pussede og malte murkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran (taket er
ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. Vinduer med to-lags glass fra
byggeår.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Vaskerom: Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 1 mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. TG:2.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Svar: Nei - Rosenvinge Park skal bygges ut ytterligere - på motsatt side av parken.
I henhold til dokument for ordinært årsmøte for 2021 fremkommer det at det hos enkelte seksjonseiere er forekomster av sølvkre og skjeggkre. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ble ferdigstilt i 2017 og har moderne standard fra byggeåret som blant annet omfatter tidsaktuelle gulv av én-stavs parkett. Leiligheten bærer også preg av å være velholdt og er i boligsalgsrapport utelukkende gitt tilstandsgradene 0 og 1.
Moderne er også leilighetens gjennomgående romløsning som blant annet samler stuen og kjøkkenet i åpen løsning, og har balkong både mot øst og mot vest. I sommermånedene har balkongene til sammen sol de fleste av dagens timer, allerede fra grytidlig morgen og helt frem til solnedgang i nordvest midtsommers. Langstrakt og flott utsikt er det også fra begge, inkludert gløtt av Oslofjorden fra den vestre. Sistnevnte balkong er oppmålt til ca. 14 kvm. hvorav ca. 8 er innglasset, hvilket øker balkongens bruksmuligheter vesentlig.
I den sosiale sonen stuen og kjøkkenet utgjør, råder en oppriktig luftig romfølelse fremmet av flere vinduer med til dels store flater som slipper lys inn fra ulike vinkler. Stuen har også innslag av downlights som bidrar til jevn belysning ved behov.
Kjøkkenet er sømløst knyttet sammen med stuen og består av en stilmessig helhetlig innredning fra kvalitetsprodusenten Sigdal. Kjøkkenet frontes av en frittstående øy som både definerer kjøkkensonen og gir utfyllende oppbevarings- og arbeidsplass. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er fra Siemens og helintegrert. Praktisk er det også med stor stålservant av underlimt type.
I motsatt ende av den gjennomgående romløsningen finnes en TV-stue på over 13 kvm. som kan stenges av ved hjelp av skyvedør. Holder du imidlertid døren åpen, oppnår du en fin siktlinje tvers gjennom leiligheten. Fra TV-stuen er det utgang til leilighetens østlig orienterte balkong på ca. 15 kvm. som har sol første del av dagen og 180 graders utsikt.
Mye av den samme utsikten kan oppleves fra hovedsoverommet, som for øvrig også har vindu i nordveggen som fremmer gjennomstrømning av naturlig lys. Hovedsoverommet måler over 15 kvm. og er utstyrt med en innfelt, takhøy skyvedørsgarderobe á 190 cm. bredde. Gjesterommet vegg i vegg er også av god størrelse med over 8 kvm. gulvflate, og har innfelt skyvedørsgarderobe á 100 cm. bredde.
Rett over gangen for soverommene finnes badet, som er utført med lyse sandfargede fliser på gulv og på vegger samt hvitmalt himling med innfelt belysning som kan dimmes til ønsket styrke. Badets utstyr inkluderer moderne skapinnredning med gode oppbevaringsmuligheter, et veggklosett og et dusjhjørne med hånddusj.
I tillegg til badet har leiligheten også et nær like stort, kombinert toalett- og vaskerom som er tilgjengelig rett fra entreen og således oppleves tilbaketrukket fra den sosiale sonen.
Leiligheten har for øvrig oppbevaringsmuligheter i en innvendig bod på ca. 3,5 kvm. som også fyller rollen som teknisk rom. Vesentlig større lagringsplass finnes i en medfølgende kjellerbod som er oppmålt til hele 10 kvm. og vinkelformet.
Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser og én-stavs parkett.
Innervegger: Fliser og glatte malte flater.
Himlinger: Glatte malte flater. Downlights i flere rom.
Kjøkken: Sigdal skapinnredning med glatte hvite frontert og laminerte hvite benkeplater. Underlimt stålservant med såpedispenser og Oras ett-greps blandebatteri. Integrerte Siemens hvitevarer; platetopp med induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap. Flexit avtrekksventilator.
Bad: Skapinnredning med glatte hvite fronter og porselensservant med Oras ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Dusjhjørne med svingbare glassdører og to-greps blandebatteri med glassdører. Veggmontert Villeroy&Boch klosett.
Toalettrom/vaskerom: Skapinnredning med glatte hvite fronter og porselensservant med Oras ett-greps blandebatteri. Veggspeil. Veggmontert Villeroy&Boch klosett. Laminert hvit benkeplate. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.08.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.
Det er tinglyst følgende:
Dagboknr 979257, tinglyst 08.09.2017 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: Snr: 23.
Formål: Bolig. Sameiebrøk: 107/2210.
Følgende rettigheter er tinglyst på eiendommen og som hefter i gnr.2, bnr.2929:
Dagboknr 316190-1, tinglyst 16.03.2021 - Bestemmelse om vannledning.
Dagboknr 316190-2, tinglyst 16.03.2021 - Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Sameiets styre og forretningsfører skal underrettes om alle leieforhold.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Rosenvinge Park ligger midt i et fremtidsrettet vekstområde med lyse utsikter. Her forvandles tidligere næringsområder til en helt ny og moderne bydel som på kort tid også har fått et attraktivt tilbud av fasiliteter og tjenester.
Spesielt tilbudet innenfor helse og personlig pleie er verdt å fremheve; gjennom Lilleeng Helsepark får du enkel tilgang til blant annet Volvat, tannlege, fotterapeut, hudpleie, apotek, frisør og treningssenter, med mer.
Shoppingmuligheter er det også flust av i nærområdet, både i en rekke store varehus og på kjøpesenteret Rygge Storsenter. Spisestedet Restaurant Ro finner du bokstavelig talt like om hjørnet, mens kafé finnes på helsesenteret.
Kollektivtilbudet i nærmiljøet er meget godt og inkluderer blant annet hyppige avganger i retning togstasjonen og byens etablerte sentrumskjerne. Fra Moss stasjon er reisetiden videre til Oslo S i dag fra ca. 40 minutter, men planlegges redusert til omlag en halvtime etter den pågående utbyggingen av både jernbane og ny stasjon. Det er for øvrig gangavstand til holdeplasser for ekspressbusser til både Oslo og Gardermoen.
Vakre friluftsområder og ikke minst sjøen er lett å oppdrive fra Rosenvinge Park. Festestranda som er den nærmeste av flere fine badesteder tar det få minutter å sykle. Lenger syd anerkjente Evje Golfpark med idyllisk bane helt ned til vannkanten, samt sommerperlen Larkollen med Støtvig Hotel og kulturkaféen Losen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 558,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg (nr 87). Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private interne veier i sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 21.05.2021 omfattes eiendommen av reguleringsplan "Rosenvinge Park" med formål boligbebyggelse/blokkbebyggelse, vedtatt 26.09.2019 med plannr.388. Kommunedelplan "Høyden-Varnaveien Melløs" med formål kombinert bebyggelse og anleggsformål framtidig, vedtatt 20.04.2009 med plannr.K002. I tillegg omfattes eiendommen av "Kommuneplanens arealdel 2021-2032" med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 24.03.2021.
Området er fortsatt under utvikling og det er planlagt oppføring av flere blokker på andre siden av parken for denne blokken. Konf. megler ved spørsmål.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene inkluderer: felles bygningsforsikring, kommunale avgifter (unntatt eiendomsskatt), årsavgift tv/internett (kun grunnpakke), renhold fellesareal, strøm fellesareal, vedlikehold bygg og utvendig anlegg, oppvarming og forbruk ved varmt vann, styrehonorar, forretningsførsel, revisjon og andre driftskostnader.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
I tillegg må seksjonseier betale kommunale avgifter kr 9 590,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for eiendomsskatt.
Det er 6 terminer i Moss kommune.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.800 kwh. pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 067 980,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 844 728,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 9 590,- pr år.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 32 833,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 21.05.2021.
Sameiet har ingen fellesgjeld iht. brev fra forretningsfører datert 21.05.2021.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.586.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tommy Skovly og Wenche Skovly

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Rosenvinge Tårn 1 Boligsameie, med sameiebrøk 107/2210.
Sameiet består av 30 boligseksjoner.
Forretningsfører er Vansjø Boligbyggelag.
Dugnad må påregnes.
Kjøper skal ikke godkjennes av sameiets styre, men eierskiftemelding skal oversendes Vansjø BBL for registrering av eierskifte.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedspakke: kr 8.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 6.000,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0182/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.21182

Dato

Sist oppdatert: 27. september 2021 kl. 15:25

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Privatvisninger avtales fortløpende om ønskelig - Kontakt megler. Smittevern tas på alvor, og det inviteres kun til individuelle visninger etter gitte forhåndsregler. Trykk på linken VISNINGSPÅMELDING rett under her for avtale om tid. Les salgsoppgaven digitalt, da papirform ikke anbefales grunnet smitterisiko. Dersom ingen melder seg til visning, vil ikke visning bli avholdt.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.