Komplett salgsoppgave

Ottos vei 3

1 980 000 kr
95 m²
3 soverom
Fasade/Områdebilde
Fasade/Områdebilde
Rune Sirnes
Presenteres av
Rune Sirnes
Berger / Svelvik
Oppusset og pen fritidsbolig. Søknad bruksendring fra hytte til bolig innsendt og godkjent.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  1 980 000 kr
 • Omkostninger
  50 842 kr
 • Totalpris
  2 030 842 kr
 • Byggeår
  1950
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  95 m²
 • Bruksareal
  100 m²
 • Tomteareal
  888,3 m² (festet)
 • Type
  Fritidseiendom ved sjøen
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Rød G

Visning

Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale klokkeslett for fremmøte/visning, da vi ikke ønsker for mange på visning samtidig. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk å lese salgsoppgave og tilstandsrapport før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til visning i Ottos vei 3.
Av kvaliteter kan nevnes:
- Flott og landlig beliggenhet med god fjordutsikt
- Hytte fra ca. 1950, som er tilbygget og betydelig oppgradert til boligstandard de siste årene
- Lyst og pent, hvor det aller meste innvendig fremstår som nytt
- Søknad om bruksendring fra fritidseiendom til bolighus er innsendt og godkjent av kommunen i 2019
- Det gjenstår en del arbeider for å få ferdigattest som bolighus
- Gode parkeringsmuligheter på egen tomt
- Muligheter til å leie båtplass/bryggeplass

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ottos vei 3, 3075 BERGER
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 304, bruksnummer 1, festenummer 39, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 100 kvm
Totalt primærrom: 95 kvm
P-rom: 95 kvm: Entre, tre soverom, baderom, kjøkken, stue.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 15.12.21, utført av takstmann Magnus Dahl Andersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
1. etasje inneholder:
Entre: Fliser på gulv, malte vegger, malt panel på tak. Ny ytterdør fra 2019. Åpen løsning mot kjøkken og stue.
Bod: Fliser på gulv, malte vegger, malt panel i tak.
Soverom 1: Laminat på gulv, malte vegger, malt panel i tak. Dør direkte inn til garderoberom/walk-in-closet.
Garderoberom/Walk-in-closet: Laminat på gulv, malte vegger, malt panel i tak.
Soverom 2: Laminat på gulv, malte vegger, malt panel i tak.
Soverom 3: Laminat på gulv, malte vegger, malt panel i tak.
Baderom: Fliser på gulv og vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv. Downlights i tak. Dobbel servant i stor seksjon med underskap og overskap med speildør. Dusjhjørne med glassvegg. Boblebadekar. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder.
Kjøkken: Laminat på gulv, malte vegger, malt panel i tak. Downlights i tak. Integrerte hvitevarer: komfyrtopp, stekeovn, mikrobølgeovn. Pent og nytt kjøkken med flott kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Flott utsikt fra kjøkkenvinduer. Åpen løsning mot stuen.
Stue: Laminat på gulv, malte vegger, malt panel i tak. Lys og pen stue med store vindusflater og flott utsikt. Dør til veranda, som ikke er bygget.
Krypkjeller.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i lettbetongblokker, sparesteinsmur og lettklinkerblokker. Etasjeskiller er av trekonstruksjoner (stubbloft), yttervegger av trekonstruksjon med liggende kledning. Taket er tekket med stålplater. Profilert ytterdør fra 2019. Terrassedør og vinduer i 3-lags glass, også fra 2019. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Megler har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet (se utfyllende tekst i rapporten):
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav, følgende kontrollpunkter har blitt tildelt tilstandsgraden:
- Bad: Dårlige falllforhold på gulv, samt observert riss/sprekker i flisfuger ved hjørnet i dusjsonen
- Kjøkken: Verken komfyrvakt eller automatisk lekkasjestopper er montert, samt stedvise skader på kjøkkeninnredning og noen manglende kjøkkenfronter
- Øvrige rom: Dårlig ventilasjon, det er stedvis observert fukt på innsiden av vinduer
- Krypkjeller: Dårlig ventilasjon i krypkjeller og manglende fuktsperre mot grunn
- VVS-anlegg: Manglende kursoversikt for rør-i-rør-system, ikke montert vannmåler, stakeluke ikke lokalisert
- El.anlegg: Kursoversikt samsvarer ikke med antall sikringer. Samsvarserklæring foreligger ikke.
- Yttervegger: Montering av ytterkledning bærer stedvis preg av ufagmessig utførelse, spiker er montert for langt inn i kledning.
- Grunnmur: Det er registrert stedvis sprekker i grunnmuren
- Drenering: Utvendig terrengfall er stedvis feil og heller inn mot grunnmur. Grunnmur mangler fuktsikring. Takvann og blir ikke ledet forsvarlig bort fra grunnmur.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav, følgende kontrollpunkter har blitt tildelt tilstandsgraden:
Verandadør: Verandadør er ikke sikret med inn- og/eller utvendig rekkverk.
Utvendig trapp: Det mangler rekkverk på en side.
Vann/avløp: Vann- og avløpsrør er kun midlertidig tilkoblet. Disse ligger ikke i telefritt terreng. Det er tilkoblet varmekabel på deler av ledningen, men stoppekran og koblinger er risikoutsatt.
Se vedlagt boligsalgsrapport for supplerende informasjon vedrørende boligens tilstand. Interessenter må sette seg inn i rapporten før bud inngis.

Standard

Fritidsboligen holder en moderne og god boligstandard. Hytten ble påbygget i 2019 og det meste i hytten er nytt fra dette året, eller nyere. Hytten har bla. fått nytt tak, ny ytterkledning, etterisolering, nye vinduer, nye inn- og utvendige dører, nytt røropplegg, nytt og skjult el. anlegg, bortimot alt innvendig er også nytt.

Oppvarming

Varmekabler i baderomsgulv. Ellers basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Det er pipe i fritidsboligen, men ikke montert noe vedovn/peis i dag.

Ferdigattest/brukstillatelse

Drammen kommune opplyser at det foreligger byggeanmeldelse, men ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for den opprinnelige hytten fra 1959. Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Det foreligger et vedtak fra kommunen datert 11.06.2019 hvor det ble gitt tillatelse til bruksendring fra hytte til bolig, samt tilbygg og bygging av veranda. Kommunen gav flere forutsetninger/krav for tillatelsen, dette fremkommer i vedtaket som ligger som en del av salgsoppgaven. Dagens eier har ikke gjennomført alle disse krav, og har derfor ikke kunne sende anmodning om ferdigattest til kommunen. Disse arbeidene vil ikke bli utført av dagens eier, og blir kjøpers ansvar å eventuelt gjennomføre. I hovedtrekk synes dette å være: fullføre bygging av veranda iht. godkjente tegninger.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av tinglyst festekontrakt.
Det er på eiendommen som selges følgende tinglyste dokumenter/avtaler/erklæringer:
27.08.1959: Festekontrakt/grunnseddel, med diverse bestemmelser om festeforholdet. Festekontrakten gir fester veirett fra riksveien og frem til hytten, samt rett til bading og båtfeste på grunneiers strand mot Drammensfjorden.
07.09.1976: Festekontrakt. Ny festekontrakt tinglyst med diverse bestemmelser om festeforeholdet. Festekontrakten gir rett til bading og båtfeste på grunneiers strand mot Drammensfjorden. Grunneier har forkjøpsrett ved salg.
Grunneier har i forbindelse med rettighet til båtfeste opplyst at det er etablert et bryggeanlegg som ny eier kan leie plass i. Kjøper har krav til å leie en båtplass som tilsvarer båtfeste à 1959, dvs. en 14-15 fots båt.
22.01.2018: To erklæringer hvor Svelvik kommune gir Ottos vei 3 veirett frem til riksveien.
18.04.2018: Grunneier gav Ottos vei 3 rett til å anlegge vann og avløp på sin eiendom på visse vilkår. Kopi av erklæring fås som en del av salgsoppgaven.
29.04.2019: Grunneier gav på nytt Ottos vei 3 til til å anlegge vann- og avløpsledninger på sin eiendom på visse vilkår. Kopi av erklæring fås som en del av salgsoppgaven.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Eiendommen selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for eiendommens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangelsklage etter kjøp av tvangssalgsbolig. Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.
Det gjøres oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.
Kjøper må påregne kostnader til skifte av låssylinder til ytterdør.
Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet i naturskjønne og barnevennlige omgivelser på idylliske Berger i Svelvik.
Eiendommen ligger nær turmuligheter til lysløype mot Blindevann, samt med kort vei til kyststi ved vannet. Få steder på det sentrale Østlandet kan slå Berger sommerstid. Her har du kort vei ned til fjorden og Bergerbukta med bade-, fiske- og båtliv. Barnehage er i gangavstand fra boligen.
Berger har aktiv idrettsklubb med bl.a. fotball, barneidrett, skigruppe og alpintgruppe, samt trening for voksne. Aktivt miljø for o-løp. Lysløype med preparerte skiløyper vinterstid. Se www.Bergeril.no for mer info. Fossekleiva galleri og kultursted tilbyr en rekke kulturelle arrangementer fra utstillinger til konserter og kulturcafè.
Ellers tilgang til de fleste aktiviteter i sentrum av Svelvik, bl.a. med aktiv båtforening, seilforening, turnforening, sykkelklubb, hestesportsenter, karateklubb, musikkforening og flere kor. Flott golfanlegg i Sande.
Søndagsåpen landhandel på Sand/Berger. Svelvik har også de fleste servicetilbud man forventer av en liten by, slik som; bank, post, detaljforretninger, tannlege, lege, blomsterbutikk, spisesteder, butikker osv.
Bussholdeplasser nær boligen, hvor det går busser til Svelvik/Drammen. Det går også buss til Sande med videre hyppige buss-/togavganger til Holmestrand/Tønsberg eller Drammen/Asker/Oslo. Se www.vkt.no for rutetider.
7 minutters kjøring til Svelvik, 15 minutter til Sande, 25 minutter til Drammen. Fergekommunikasjon fra Svelvik til Verket på Hurum med videre tunnellforbindelse under Oslofjorden. Se www.vkt.no for rutetider.

Adkomst

Via Svelvik:
Kjør RV319 fra Drammen til Svelvik. Følg veien forbi Svelvik hvor den endrer navn til Strømmeveien . Følg veien ut av Svelvik sentrum mot Berger. Passer Jensen møbelfabrikk med ca. 300 meter og ta til høyre inn Seterveien. Følg denne til høyre og i 90-graders sving hold til venstre. Ottos vei går så til høyre og Ottos vei 3 ligger på venstre side av veien.
Via Sande/E18:
Følg E18 sørover og ta av ved avkjøring Sande N. Ta til venstre i rundkjøringen og kjør over motorveien. Hold rett frem i neste rundkjøring og følg Gamle Sørlandske i ca 8. km. Ta av til venstre ved YX stasjonen rett etter Sande sentrum. Følg Sandebuktveien ca 13 km., til den går over i Strømmveien. Man passerer avkjøring til Bergeråsen, og tar til venstre ved Sand Storkiosk (og like før Jensen Møbler).
Det vil bli skiltet i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Barnehager, skoler og fritid

Det er flere barnehager, både offentlige og private i Svelvik. Den nærmeste er Berger barnehage.
Både Tømmerås skole (1. - 7. trinn) og Svelvik ungdomsskole (8. - 10. trinn) ligger i Svelvik sentrum. Skolebussordning fra Berger.

Beskrivelse av tomt

888,3 festet tomt.
Skrånende tomt med flott utsikt utover fjorden. grus/singel på gårdsplass, for det meste naturtomt.
Det ble i 2019 gitt tillatelse fra kommunen til bygging av stor veranda på ca. 46 kvm. med utgang fra stuen. Verandaen er ikke bygget.

Regulering av feste

Festeavgiften er kr 3 321,- pr. år.
Regulering av festeavgift skjer hvert 10. år i forhold til endringer i konsumprisindeksen. Festeavgiften ble forrige gang regulert i 2017, og skal neste gang reguleres i 2027.
Festeavtalen utløper 01.09.2036.
Grunneier, Christian Bøhmer, har forkjøpsrett. Frist for å benytte forkjøpsretten er senest 2 måneder etter at grunneier har mottatt skriftlig beskjed om at eiendommen er solgt. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter at saksøker har begjært bud stadfestet. Grunneier har opplyst før salgsstart at det ikke er aktuelt å benytte seg av forkjøpsretten. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke ved tvangssalg.
Grunneier opplyser at det kan være aktuelt å innløse tomten nå (gjøre om til selveiertomt), men har ikke opplyst pris.
Grunneier opplyser at festekontrakten gjelder for bruk som hytte, og at dersom bruken endres fra hytte til bolig, så må det skrives ny festekontrakt med nye vilkår. Grunneier har antydet ny festeavgift til 7.000,-/8.000,- pr. år.
Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.
Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst dersom vilkårene for innløsning i tomtefesteloven er oppfylt (finnes unntak fra innløsningsretten). Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.842,- i år 2020 pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon..

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt/gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Kjøper må påregne kostnader til snørydding og veivedlikehold.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Vann- og avløpsledning som går til hytten i dag ligger over bakken og er synlige, ledningene har montert varmekabler. Dette er kun en midlertidig løsning. Ny eier/kjøper må selv søke om sanitærabonnement og bekoste graving/sprenging/legging av rør, tilkobling til offentlig nett og vannmåler.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 07.09.2015 er avsatt/godkjent til boligbebyggelse. Kommuneplanens arealdel for Drammen kommune 2022-2040 er nå under revidering.
Kopi av kommuneplan kan fås v/henv. megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter; kr. 13.756,- pr. år (2021).
Renovasjonsgebyrer: kr. 3.645, pr. år (2021).
Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, og megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk, forsikring, tv, internett m.v.

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt. Formuesverdien for ubebygde tomter skal verken overstige 80 % av eiendommens kostpris eller 80 % av markedsverdien. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.030.842,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Buskerud Tingrett

Overtakelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.

Budgivning

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.
Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salget av denne eiendommen er et tvangssalg gjennom medhjelper, og selges etter Tvangsfullbyrdelsesloven kapittel 11. Dette innebærer at kjøper har begrensede muligheter til å fremsette eventuelle mangelskrav. Mangel kan foreligge hvis eiendommen ikke svarer til gitte opplysninger om vesentlige forhold, eller det er forsømt å gi opplysninger om vesentlige forhold som medhjelper måtte kjenne til, eller den er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med. Manglende/feil opplysninger må ha innvirket på kjøpet. Det vises til tvangsfullbyrdelseslovens §11-39 for nærmere informasjon og alle vilkår. Dersom eiendommen har mangler, kan det kreves prisavslag, men kjøpet kan ikke heves. Det kan også forekomme at boligen overleveres uten normal rydding og rengjøring, samt at nøkkelsett ikke er komplett. Omkostninger må i så tilfeller dekkes av kjøper.
Vi viser til "Orientering om tvangssalg ved medhjelper" i vedlagte budskjema. Kontakt gjerne megler dersom du har spørsmål.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.860,- samt dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0443/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21443

Dato

Sist oppdatert: 19. mai 2022 kl. 15:45

Dokumenter

Energiattest ny
PDF 685 KB
TAKST
PDF 4 MB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale klokkeslett for fremmøte/visning, da vi ikke ønsker for mange på visning samtidig. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk å lese salgsoppgave og tilstandsrapport før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.