Komplett salgsoppgave

Frognerlinna 43

5 500 000 kr
154 m²
3 soverom
Velkommen til Frognerlinna 43!! Unik småbruksdrøm
Velkommen til Frognerlinna 43!! Unik småbruksdrøm
Gjerdrum
Sjarmerende småbruksdrøm. Landlig og idyllisk. Stor tomt med muligheter for utskillelse av eneboligtomt

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  5 500 000 kr
 • Omkostninger
  138 842 kr
 • Totalpris
  5 638 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1929
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  154 m²
 • Bruksareal
  154 m²
 • Tomteareal
  42 661,7 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Frognerlinna - en unik eiendom med god atmosfære og mange muligheter
 • Eiendommen er beliggende i Gjerdrum kommune med umiddelbar nærhet til skog og mark, med flotte turmuligheter sommer og vinter. 3 km. til Ask sentrum og 5 km. til Skedsmokorset.
 • Stor tomt på 42661.7 kvm. Eiendommen har fått vedtatt byggekvote for utskillelse av 1 enebolig-tomt
 • Eiendommen innehar både skog og jord
 • Nylig etablert Biovac renseanlegg og borrevann
 • Eiendommen er meget pent opparbeidet med gode solforhold. Usjenert og frodig
 • Boligen innehar store, gode rom og en god planløsning som passer godt for storfamilien
 • Tomt og bebyggelse som gir mulighet for aktivteter for liten og stor, to og firbente.
 • Noe vedlikehold/moderniseringsbehov må påregne
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Frognerlinna 43, 2022 GJERDRUM
  Kommunenummer 3032, gårdsnummer 28, bruksnummer 2, ideell andel 1/1
  Kommunenummer 3032, gårdsnummer 28, bruksnummer 15, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 154 kvm
  Totalt primærrom: 154 kvm
  Primærrom:
  1. etasje 85 kvm: Entre/trapperom, vindfang, toalettrom, kjøkken, spisestue, tv-stue, stue og vinterhage.
  2. etasje 69 kvm: Trapperom/gang, dusjrom og 3 soverom.
  Arealer i U.etasje er ikke målbare, men utgjør likevel en gulvflate på 59 m2. Målbare arealer i loftsetasje er målt til 60 centimeter utenfor takhøyder på 1,9 meter. Gulvflater utgjør likevel totalt 71 m2. Boligen har i tillegg frittstående garasje på
  ca. 15 m2, uthus på ca. 50 m2, stabbur på ca. 11 m2 og utvendig bod/uthus av dårlig stand på ca. 23 m2. Ladepunkt for El-bil er montert på stolpe, nær våningshuset.
  Det er også en teltgarasje på eiendommen som egner seg meget godt til parkering av bobil eller lignende.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.05.2022 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
  Kommunen innehar ikke godkjente tegninger eller ferdigattest på eiendommen, det er således ikke mulig å fastslå hva som er lovlig planløsning for eiendommen.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på følgende måte: Gulvflate i u.etasje av mur og stedvis jordgulv (innerste bod), etasjeskiller av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av pilarer/grunnmur, laft og bindingskonstruksjon. Utvendig fasader er kledd med malt panel. Takkonstruksjon av tre i saltaksform med takoppløft, utvendig tekket med betongtakstein og platedekking av av metall. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  Tilstandsgrad 3
  Vaskerom: Tg3 er valgt på hele våtrommet med tanke på slukets høye alder og generell høy slitasjegrad både på gulv og vegger.
  Yttertak: Taktekkingen bærer preg av høy alder og høy slitasje. Takflater mangler undertekking.
  Drenering: Tg3 gitt med tanke på alder.
  Frittstående byggverk: Utvendig bod gis TG3 grunnet høy slitasjegrad.
  Tilstandsgrad 2
  Bad-dusjrom: Kun naturlig ventilasjon. Gulvoverflatens materiale er preget av alder samt sprekk i skjøt.
  Kjøkken- ventilasjon: Kun kullfilter og ikke avtrekk tilkoblet avtrekkskanal med mekanisk ventilasjon som fører ut.
  Toalettrom: Kun mekanisk ventilasjon. Himlingsflater bærer preg av slitasje.
  Øvrige rom: Himlingsflater i vindfang i 1.etasje bærer stedvis preg av slitasje. stedvis knirk i gulv, spesielt i loftsetasje. enkelte innerdører er trege å åpne/lukke.
  Rom under terreng: Tg 2 gitt grunnet høy slitasjegrad samt symptomer på utilsiktet fuktighet er observert. Ventilasjon er ikke tilstrekkelig.
  Loft: Enkelte dører er treige å åpne/lukke.
  Innvendig trapper: Rekkverk oppfyller ikke dagens sikkerhetskrav. Håndrekke skal monteres på begge sider.
  Etasjeskiller- 1.etasje: målt skjevheter i vindfang på 10mm innenfor 2m. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 48mm mellom vegg mot stue og tilstøtende vegg. Dette bør ses i sammenheng med at det er en eldre bolig.
  Etasjeskiller- loftsetasje: Det er målt skjevheter på soverom ved dusjrom på 10mm innenfor 2m. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 26mm. Dette bør ses i sammenheng med at det er en eldre bolig.
  Teknisk rom, VVS anlegg: varmtvannsbereder har passert mer en 50% av anbefalt brukstid, det ble også observert avdrypp under varmtvannsberederen. Avløpsrør av typen støpejern er vurdert til og ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er overskredet.
  Teknisk anlegg: Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på det elektriske anlegget, kun skifte av strømmåler.
  Yttervegger: utvendig kledning er stedvis malingsslitt.
  Dører og vinduer: Dører og vinduer er av eldre type og har ikke samme tetthet som dagens vinduer.
  Terrasse: vurdert til og ha en alder som tilsier at restlevetiden er begrenset.
  Grunnmur, fundament: pilarer har høydemessige skjevheter i forhold til grunnmur.
  Frittstående byggverk: Forenklet vurdering tilsier at det er relativt høy slitasjegrad.
  Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
  - Noe lukt fra Biovac i spesielle værsituasjoner. Biovac innstallert i 2019 av Embre Park og Anlegg
  - Bødrene Myhre boret etter vann i 2019.
  - Fuktinnsig i vegg vaskerom ved mye nedbør, renner i sluk. Også ved mye nedbør, noe grunnvann inn i avløp og inn i Biovac. Gir kortvarig rød lampe.
  - Mus, fra tid til annen høst og vinter
  - Abildsø Elektriske har skiftet sikringsskap og installert vern
  - Dal Elektriske har stått for påkoblingen av renseanlegg
  - Elektriker'n Kjell Sæterøy har lagt opp egen laderkurs for el-bil.
  - Privat avtale om utleie av jorde, byttes i tjeneste snømåking

  Standard

  Velkommen til denne unike og sjarmerende eiendommen som vil fange din oppmerksomhet med en gang! Flott tomt, god atmosfære og mange muligheter for liten,stor og kanskje firbente.
  Enebolig over 3 plan. Adkomst via inngangsparti i 1.etasje. Boligen består i U.etasje av trapperom, vaskerom samt 3 boder. 1.etasje inneholder entre/trapperom, vindfang, toalettrom, kjøkken, spisestue, tv-stue og stue. Loftsetasje består av trapperom/gang, dusjrom og 3 soverom samt kott.
  Gulvflater med tregulv, laminat, gulvbelegg og tepper. Trepanel, tapet og malte overflater på vegger. Trepanel, platekledning og malte overflater i skråtak og i himlinger. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Vaskerom, dusjrom samt toalettrom. Utgang fra vinterhage til terreng, utgang fra
  vindfang til terrasse.
  E N T R É
  Velkommen inn! Boligen har en romslig entre med gode muligheter for oppbevaring av sko og jakker.
  S T U E
  Boligen er inndelt slik at du har 2 stuer - én stue til hvert formål: TV-stue med kamin, spisestue. Her er det perfekt for større familier å oppholde seg samtidig i flere soner. Rommet ved siden av (skyvedører fra TV-stuen) egner seg meget godt som et ekstra soverom, kontor, lekerom, hvilerom eller lignende.
  K J Ø K K E N
  Gulvflater med laminat. Malt trepanel og malte overflater på vegger. Malt overflate i himling av trepanel. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, overskap med belysning under og ventilator med kullfilter. Laminert benkeplate med oppvaskkum med ett-Greps armatur. 2 doble stikkontakter i lysarmaturer. Frittstående komfyr er plassert i nisje. Frittstående kjøleskap med fryser er plassert i hjørne. God plass til spisebord på kjøkken.
  S O V E R O M
  Boligen har 3 soverom i 2.etasje, alle av god størrelse.
  B A D
  Dusjrom i 2. etasje med innredninger fra 2002. Gulvflater med gulvbelegg og trepanal samt malte overflater på vegger. Innredning med servant med ett-greps armatur. Overskap med speil, belysning samt stikkontakt på vegg. Vegghengt bidet. Dusjkabinett med ett-greps armatur med hånddusj. Toalettrom i 1. etasje med gulvflater med korkfliser og trepanel på vegger. Frittstående toalett. Avtrekksventil i innkassing på vegg. Platekledning i himling.
  V A S K E R O M
  Vaskerom fra byggeår (sluk). Gulvflater med murgulv og malte muroverflater på vegger. Opplegg for vaskemaskin. Himling av typen stubbeloft. Delvis synlige vannrør av typen pvc og typen kobber langs vegger. Avløpsrør av typen pvc og typen støpejern. Høiax varmtvannsbereder fra 2004 på 100 L. er plassert i hjørne av vaskerom. Trykktank og pumpe for brønnvann er plassert ved yttervegg. Vaskerom har fått TG3 som helhetsvurdering, se tilstandsrapport for mer informasjon.
  D I V E R S E
  Boligen har også frittstående garasjebygning på ca. 15 m2, av murkonstruksjoner, frittstående uthus på ca. 50 m2, av trekonstruksjoner, frittstående stabbur med loft på ca. 11 m2, av trekonstruksjoner og frittstående utvendig bod på ca. 23 m2 av trekonstruksjoner (sistnevnte har fått TG3 som helhetsvurdering).
  T R A P P E R O M
  Eiendommens trapperom gir boligen et meget sjarmerende og innbydende preg og førsteinntrykk. Rommet er også perfekt å bruke om du vil trekke deg litt tilbake å lese en bok eller nyte utsikten over jordene og se på dyrelivet som ofte blomstrer på området.

  Løsøre og tilbehør

  Det vil være mulighet for å overta diverse innbo og løsøre. Eierne ønsker i utgangspunktet la alle møbler stå (utenom personlige eiendeler) Det vil også være mulighet for å gjøre egne avtaler på verktøy, maskiner m.m.

  Oppvarming

  Oppvarming med elektrisitet, svartovner, etasjeovn samt peisovn. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1929.
  Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
  Det foreligger ferdigattest for minirenseanlegg datert 19.11.2019.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
  Tinglyst dato 15.04.1985 - Dokumentnr: 102639 - Jordskifte.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Boligen ligger i et landlig og rolig område på grensen mellom Gjerdrum og Frogner.
  Eiendommen er beliggende på Bråte i Gjerdrum kommune. Boligen ligger i umiddelbat nærhet til skog og mark, med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Ca. 3 km. til Ask sentrum og 5 km. til Skedsmokorset hvor alle de daglige servicetilbudene befinner seg.
  I Ask sentrum finner man et godt og variert servicetilbud med blant annet kulturhus, idrettshall, kafe, vinmonopol, butikker, treningssenter med mer. Gangfelt ved hovedvei etablert frem til og forbi Ask sentrum.
  Kort vei til skole, barnehage, og offentlig kommunikasjon.
  Gjerdrum ligger sentralt på Romerike, midt mellom Oslo og Gardermoen. Kollektivtilbudet til Oslo er buss. Bussholdeplass ligger i kort avstand fra boligen.
  Med bil tar det ca 25 minutter til Oslo, 12 minutter til Lillestrøm, 23 minutter til Gardermoen.

  Adkomst

  Veibeskrivelse
  Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.
  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Tomten består av en GNR og to BNR. Eiet tomt på BNR. 2 - 34 813,7 kvm. BNR 15 - 7 848
  BNR 15 er jordet på andre siden av veien. Eiendommen er forpaktet bort til en bonde i området, mot snømåking som betaling. Denne avtalen er i prinsipp utgått på dato, og det må lages en ny avtale om det er ønskelig, enten gjeldende tjenesteyting eller betaling for jordleie.
  Stor idyllisk tomt men gode solforhold og mange muligheter. Tomten er meget pent opparbeidet og et blikkfang for forbipasserende. På tomten finner du blandt annet en garasje, et uthus og et aneks. Pent opparbeidet med beplantning, jorde, skog, grusbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje og gårdsplass.
  Kommunen opplyser at det er noe uklart tomteareal da det er en gammel eiendom og tomtegrenser og areal kan være noe avvikende/uklar. Ny oppmåling vil være avgjørende for eksakt areal/grenser.

  Parkering

  Parkering i garasje og på egen tomt. Ladepunkt for El-bil er montert på stolpe, nær våningshuset. Fastmontert lader for EL-bil følger med, med mindre annet er avtalt. Fastmonterte løsninger for oppheng og lagring i garasje følger med, med mindre annet er avtalt.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen har privat borrevann som vannkilde. Eiendommen har en ekstra vannforsyning fra en dam litt oppe i lia som rommer ca. 20m3 vann og som brukes til hagevanning. (Altså ingen vanningsrestriksjoner)
  Eiendommen har privat Biovac minirenseanlegg fra 2019 med tilhørende ferdigattest. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon. Selger opplyser at de har fått bekreftelse fra kommunen at de ikke er forpliktet til å koble seg på kommunalt vann og avløp.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 2012 avsatt til Landbruk-, natur- og friluftsformål samt reindrift (LNFR-område).
  Eiendommen befinner seg i et område der det svært ofte kan finnes marin leire. Bebyggelsen står her på fjell.
  Eiendommen har fått vedtatt byggekvote for oppføring av 1 enebolig. Kommunedirektøren presiserer at tildeling av byggekvote ikke er en forhåndsgodkjenning av et byggeprosjekt. Oppføring av bolig i spredt bolig bebyggelse vil fortsatt være avhengig av tillatelse etter plan- og bygningsloven. Selv om man får tildelt en byggekvote kan det være andre forhold som tilsier at en byggesøknad ikke kan godkjennes. Dersom kommunen ikke mottar en søknad etter plan- og bygningsloven innen utløp av 2024, faller byggekvoten bort, og tiltakshaver vil måtte søke på nytt, i tråd med den nye kommuneplanen.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 4 572,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing/tilsyn. Tømming av renseanlegg bekostes utenom kommunale avgifter.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.200,- pr. år. / 5.824 kwh. pr. år (dette som fritidsbolig)
  Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.146,-.
  Velavgift er kr 600,- pr. år. Sørbygda Grendelag v/Daniel Berg Hansen.
  Privat avtale om utleie av jorde, byttes i tjeneste snømåking
  Boligen er tilknyttet Allente som leverandør av tv (via parabol) og har avgift på kr 350 pr. mnd. Dekoder medfølger.
  Viken fiber opplyser at man kan tilkoble til fiber for ca. kr. 8.000,- + abbonnoment på tjeneste.
  Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 6.360,- pr. år.
  Eindommen har ikke fast internett, men Altibox har fiber i veien som kan installeres.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr 301 479,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 1 085 324,40.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
  Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.842
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Øyvind Hval

  Konsesjon

  Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen
  Tilrettelegging kr 15.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 20.900,-
  Visninger: kr 2.500,- pr. visning
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 59-0015/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Skedsmokorset
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR59.2215

  Dato

  Sist oppdatert: 24. mai 2022 kl. 12:20

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.