Komplett salgsoppgave

Harald Posts vei 9A

4 300 000 kr
123 m²
3 soverom
Velkommen til Harald Posts vei 9A - en flott enebolig i kjede. Stor garasje og parkeringsplass like utenfor døren. Sentralt ti butikker og bussforbindelser.
Velkommen til Harald Posts vei 9A - en flott enebolig i kjede. Stor garasje og parkeringsplass like utenfor døren. Sentralt ti butikker og bussforbindelser.
Aursmoen / Aurskog
Flott enebolig i kjede ved ende | Stor garasje og utvendig parkeringsplass | Kort vei til sentrum!

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

Sjekk selv i vår boliglånskalkulator
 • Prisantydning
  4 300 000 kr
 • Omkostninger
  108 842 kr
 • Totalpris
  4 408 842 kr
 • Byggeår
  2015
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  123 m²
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 300 kr
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Boligen ble kjøpt ny med nøkkelen i døra. Alt var ferdig, og ferdigattest foreligger. Det er sentralt med 3 matbutikker,apotek, sportsklærbutikk, frisører, legesenter, bank, post i butikk, Jernia, kafeer, fotterapeuter, psykoterapi. Buss til Lillestrøm og Oslo flere ganger i døgnet. Fra Lillestrøm går det tog til Oslo som tar 10-11 min. til Oslo Sentralstasjon. Ikke minst, nære skole og barnehager.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Harald Posts vei 9A, en enebolig i kjede fra 2015.
- Nesten ny bolig - oppført i 2015!
- Moderne løsninger med bl.a. balansert ventilasjon
- Gulvvarme i hele 1. etg.
- Peisovn i stuen for vedfyring
- 3 soverom i 2.etg. Hovedsoverom med WIC/garderobe
- 2 flislagte bad, ett i hver etasje
- Vestvendt terrasse og balkong
- Garasje rett ved inngangen. på 29 kvm. Plass til 2 biler og evt. gjesteparkering.
- Kort vei til sentrum og bussforbindelser
- Rolig, barnevennlig område
- Fasaden vasket i juli 2022

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Harald Posts vei 9A, 1930 AURSKOG
Kommunenummer 3026, gårdsnummer 192, bruksnummer 849, seksjonsnummer 11, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 166 kvm
Totalt primærrom: 123 kvm
Bruksareal:
Garasje/bod-tilg. fra terrassen 34 kvm
Primærrom:
1. etasje 66 kvm: Entré, bad, kjøkken, spisestue og stue.
2. etasje 57 kvm: Gang, bad, tre soverom.
Sekundærrom:
2. etasje 9 kvm: Garderobe.
Garasje/bod-tilg. fra terrassen:
1. etasje 34 kvm:
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.05.2022 utført av Jan Andersen.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.

Standard

Harald Posts vei 9A er en attraktiv enebolig ved Aursmoen, i Aurskog. Her kan man flytte rett inn i et tidsmessig bomiljø, med moderne fargevalg og flotte innredningsdetaljer. Fra stuen er det utgang til en vestvendt terrasse, som igjen fungerer som en forlengelse av stuen. Eiendommen ligger på en ende, med to meter ekstra tomteareal, noe som gir større bekvemmelighet for bosituasjonen.
Boligen har en innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Her har du plass til å henge fra deg yttertøy og sette fra deg sko.
Kjøkken fra byggeår, med slette fronter, laminert benkeplate og godt med skap- og benkeplass, fliser på vegg over benkeplate, med en delvis adskilt løsning fra TV-stuen. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn, samt ventilator med mekanisk avtrekk for å nevne noe. Kjøkkenet som svært funksjonelt, med påregnelig bruksslitasje.
I stuen har du god plass til både sofa- og spisegruppe. Du finner en naturlig sofakrok i enden av stuen hvor du har en praktisk TV-vegg. Videre er det store vindusflater i oppholdsrommene som gir godt med naturlig lys. Peisovn som varmer godt på kjølige kvelder. Boligens praktiske planløsning gjør det enkelt å møblere i soner. Direkte adkomst til en flott vestvendt terrasse.
Baderommene er fra byggeår og begge er utstyrt med varmekabler i gulv og flislagte vegger. Her finner du blant annet vegghengt toalett og lekkert dusjhjørne. Badet i første etasje fungerer også som et vaskerom. To attraktive baderom med behagelig farge- og flisvalg. Baderommene er gitt TG2 på bakgrunn av manglende dokumentasjon på utførelse og manglende drensplate på sisternekasse. Et minimumskrav ved valg av innebygget sisterne er at det etableres en såkalt drensåpning. Ved en eventuell lekkasje vil man raskt kunne se dette ved rett oppbygging. Se utfyllende informasjon i tilstandsrapporten.
I boligen er det tre soverom i andre etasje. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng, har eget walk in-closet og utgang til en hyggelig balkong. De andre soverommene er noe mindre, men har plass til seng og diverse møblement. Disse soverommene blir i dag brukt som kontor og gjesterom / TV-stue.
Videre følger det en bod på ca. 5 kvm i tilknytning til garasjen og terrassen.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn.
Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er fra byggeår, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Kjøleskap i kjøkken, og lamper/lampetter i stuen (1. etasje) medfølger ikke eiendommen.

Oppvarming

Leiligheten blir elektrisk oppvarmet, samt peisovn i stue. Varmekabler på baderom og i hele første etasje.
Det er fastmonterte varmekilder på hvert soverom. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.02.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet drift og vedlikehold av kabelanlegg og hjemmel til eiendomsrett.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og sentralt boligområde like nordvest for Aursmoen i Aurskog-Høland kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud og gode rekreasjonsområder. Legg gjerne turen til Speiderhytta, Mangenskogen, Tævsjøen eller populære Killingmo gård. Sistnevnte med kunstutstilling, olabilløp, ponnyridning og stabburscafé. På Aursmoen er barne- og ungdomsskolen fordelt på to bygg. Mellom byggene er det idrettshall med to baneanlegg, skøytebane og start på lysløype. I tillegg har Aursmoen samfunnshus og fritidsklubb. Aurskog/Finstadbru Sportsklubb er et allianseidrettslag og tilbyr fotball, håndball, ski, svømming, sykkel og fjellsport. Aurskog har også et flott golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder. Det er skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. På Eksismoa motorpark, ca. 2 km utenfor Bjørkelangen sentrum, er det et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000, Kiwi og Coop Extra. Aurskog Senter har butikker, café, bank, apotek, frisør o.l. Det er eget helsesenter i andre etasje med lege, tannlege, fysioterapeut, massør og fotterapeut.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Aursmoen skole som ligger ca. 5 min gange fra boligen. Med bil fra Aurskog tar det ca. 12 min til Bjørkelangen, 20 min til Fetsund, 26 min til Lillestrøm og 42 min til Oslo lufthavn. Eiendommen har kort gangavstand til Aursmoen barne- og ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Kjelle videregående skole og Bjørkelangen videregående skole.

Adkomst

Det vil bli skiltet med 'Krogsveen'-visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Aursmoen barnehage (0-5 år) | 1 km
Ole Brumm barnehage (2-6 år) | 2.5 km
Epletunet barnehage (0-5 år) | 2.6 km
Skoler:
Aursmoen skole (1-10 kl.) | 1.2 km
Bjørkelangen videregående skole | 10.8 km
Kjelle videregående skole | 12 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 126 kvm.

Parkering

Parkering i garasje tilknyttet boligen. Garasjen er avlang og det vil normalt være plass til to biler. Eiendommen disponerer i tillegg en parkeringsplass rett utenfor garasjen.
For øvrig parkering på oppmerkede plasser for både beboere og gjester. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (boligformål) i henhold til reguleringsplan for 'Stenqvist Næringsområde', fra Aurskog-Høland kommune, datert 28.08.2012.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 1.300,- pr. mnd. og inkluderer: Strøing, feiing, elektrisitet på fellesområder, styrehonorar og generell vedlikehold.
Felleskostnader er alle kostnader ved eiendommens drift og vedlikehold som ikke gjelder den enkelte bruksenhet og som ikke faktureres den enkelte sameier direkte.
Felleskostnadene inkluderer forsikring av av bygning - bygningsforsikring.
Kommunale avgifter er kr 14.873,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 24.000,- pr. år. Boligen er tilknyttet Helgeland Kraft og Elvia, med nettleie hos sistnevnte på kr 8.500,- pr. år.
I selgers husstand har det bodd to mennesker og det opplyses om at strømforbruket har vært ca. 12.000-14.000 kWh pr. år.
Boligen er tilknyttet VEV Romerike som leverandør av kabel-TV og internett, med avgift på kr 500,- pr. mnd. TV-dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.873,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 997.444,- ifølge Skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f. eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3.590.797,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr 4.184,- for 2022.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.408.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Laila Antonie Johansen og Henry-Alf Johansen

Informasjon om sameiet

Sameiets navn er Postmannshagen Boligsameie. Sameiet er opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst den 08.07.2014. Sameiet består av 18 boligseksjoner.
Dyrehold er tillatt.
Dugnad kan forekomme.
Den enkelte sameier kan kun benytte angitt parkeringsplass utenfor egen seksjon.
Det er avsatt plass til gjesteparkering inne på området.
Oppsetting av markiser, parabolantenner og lignende installasjoner, endring av fasadekledning, endring av utvendige farger etc. kan kun skje etter samlet plan og etter forutgående flertallsvedtak i sameiet og/eller styret.
Sameiet står for forsikring av bolig og fellesområder. Innbo må beboer sørge for selv.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 40.000,-
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 21.000,-
Visninger: kr 1875,- utover andre visning.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Salgsoppgaver: 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0148/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.22148

Dato

Sist oppdatert: 07. august 2022 kl. 11:30

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.