Komplett salgsoppgave

Waldemar Thranes gate 8

2 950 000 kr
40 m²
1 soverom
Waldemar Thranes gate 8 - presentert av Sarah Aamodt, Krogsveen avd. Aker Brygge.
Waldemar Thranes gate 8 - presentert av Sarah Aamodt, Krogsveen avd. Aker Brygge.
Sarah Aamodt
Presenteres av
Sarah Aamodt
St. Hanshaugen
Lekker 2-roms med sentral og attraktiv beliggenhet. Regulert til næring/kontor. Må bruksendres.
 • Prisantydning
  2 950 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  168 161 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1955
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  40 m²
 • Type
  Aksjeleilighet
 • Eierform
  Aksje
 • Fasiliteter
  Heis
 • Fellesutgifter
  4 578 kr
 • Energimerke
  Grønn F

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Meget delikat og pen aksjeandel som ble pusset opp i 2016. Aksjeandelen er ikke bruksendret og er i dag godkjent som kontor/næring. Det foreligger en godkjent rammetillatelse fra 2016 men brukstillatelse og ferdigattest foreligger ikke, og det er uvisst om arbeid ble utført i tråd med ramme. Dette må være på plass før leiligheten kan tas i bruk.
Omgjøring til boligformål og alle kostnader tilknyttet dette er det kjøper som står for. Kjøper bærer også all risiko for evt ytterligere rehabilitering som må til for å få godkjennelse. Det er nå ikke bod tilhørende leiligheten men aksjelaget har vedtatt at de kan selge styrets bod til kjøper. Betingelsene for salg vil være at styreboden selges til en kvadratmeterpris på Nok 25 000, kjøper besørger ny styrebod.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Waldemar Thranes gate 8, 0171 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 217, bruksnummer 465, ideell andel 1/1
Aksjenummer 121-150, AS Wdm Thranesgt 8, organisasjonsnummer 934 843 355

Innhold

Totalt bruksareal: 40 kvm
Totalt primærrom: 40 kvm
Bruksareal:
Leilighet/kontor 40 kvm
Primærrom:
Leilighet/kontor:
2. etasje 40 kvm: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad.
Det disponeres ikke bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.08.2021 utført av Per Christian Mathiesen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Hele leiligheten er godkjent som kontor og må bruksendres.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur/betong.
Kombinert nærings- og boligbygg med næringseiendom i 1. etg. ut mot Waldemar Thranes gate. Utvendig pusset og malt fasade. Bygget er oppført i 6 etasjer, samt kjeller og loft. Kjeller disponeres til boder, og loft er utbygd til leiligheter. Saltakkonstruksjon.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Ingen bygningsdeler er vurdert til TG 2 eller 3.
- Andelen har tidligere vært benyttet som kontor(næring) og er ikke regulert/godkjent til bolig. Andelen må benyttes som kontor dersom kjøper ikke får andelen omgjort til boligformål.
- Det medfølger ikke bod. Bod må erverves i forbindelse med omgjøring til bolig.
- Det er en liten sprekk i dør til overskap på kjøkkenet.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Sammendrag av selgers egenerklæring

- Mangler brukstillatelse/ferdigattest.

Standard

Moderne og flott aksjeleilighet som ble pusset opp av forrige eier i 2016. Leiligheten er malt i tidsriktige farger og oppleves lys og arealeffektiv.
Entré:
Hyggelig entré med flislagt gulv og plassbygget garderobeskap. Flisene er i 60 x 60 cm og gir et eksklusivt preg til leiligheten.
Stue:
Stuen er malt i en varm gråtone og har god plass til både salongmøblement og spisebord. Fra stuen er det to innganger til soverommet (laila-løsning).
Kjøkken:
Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen og har moderne innredning med hvite glatte fronter fra Ikea. Laminat benkeplate med nedfelt stålkum og induksjonstopp. Integrerte hvitevarer som kjøleskuff, komfyr og oppvaskmaskin.
Det er en liten sprekk i overskap.
Soverom:
Praktisk soverom med 2 innganger fra stuen. Det er god plass til dobbeltseng. I tillegg er det stor plassbygget garderobe.
Bad:
Rålekkert bad som ble pusset opp i 2016. Store fliser i 60x60 cm på gulvet og i dusjsonen. Øvrige vegger er malt i pen lys grå farge. Det er dusjhjørne med skjermvegger i glass og rainfall dusj. Vegghengt toalett. Dobbeltservant med skuffer under og stort speil over for ekstra god romfølelse. Opplegg for vaskemaskin.
Vegger:
Malte flater. Flislagt dusjsone på badet.
Himling:
Malte flater. Det er downlights i himlingen i entreen, kjøkkenet og på badet.
Gulv:
Meget pen enstavs parkett i hele leiligheten med unntak av bad og entré som er flislagt.
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: kjøleskuff, komfyr, oppvaskmaskin.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Oppvarming via sentralfyring som er inkludert i husleien.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2017.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for leiligheten. Det foreligger ekspedisjonsdokument for bygget.
Det foreligger ramme fra 2016, men i og med at det har gått mer enn 3 år og at det foreligger begrenset dokumentasjon på utførte arbeider må kjøper belage seg på å foreta en helt ny søkeprosess mot kommunen med utgangspunkt i dagens forskrifter. Omgjøring og alle kostnader tilknyttet dette er på kjøpers ansvar og risiko. Kjøper bærer også all risiko for evt ytterligere rehabilitering som må til for å få godkjennelse.
Det er nå ikke bod tilhørende leiligheten men aksjelaget har vedtatt at de kan selge styrets bod til kjøper. Betingelsene for salg vil være at styreboden selges til en kvadratmeterpris på Nok 25 000 samt at kjøper besørger at det settes opp vegger med dører til det som da blir ny styrebod, samt rydder arealet.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.
Alle rommene er opprinnelig byggemeldt som kontor/næring og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.»

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
18.07.1893 - Dokumentnr: 900137 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:217 Bnr:81

Eventuell adgang til utleie

Aksjeandelen kan iht. aksjelagets vedtekter leies ut.
Eventuell utleie må godkjennes av aksjelaget og forutsetter at bruksendring om det skal leies ut som bolig samt forsvarlige radonverdier.
Leietaker må følge aksjelagets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Leiligheten har tidligere vært benyttet som kontorer (næring), og er i dag ikke regulert/godkjent som bolig.
Det kan ikke garanteres at det vil bli gitt brukstillatelse og ferdigattest av Plan- og bygningsetaten, men tilsvarende kontorer i 2. etg har blitt bruksendret og godkjent.
I vedtektene til aksjelaget fremgår det at aksje nr. 3 (denne andelen) er en leilighet.
Det anbefales derfor at kjøper innhenter kunnskap om hva som må til for at eiendommen skal kunne godkjennes til boligformål.
Saksnummer 201618097 - Byggesak
https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn
Tillatelse til tiltak - Waldemar Thranes gate 8:
- Søknad om bruksendring av kontor til bolig i 2. etasje mottatt 29.11.2016 er godkjent. Tillatelsen er gitt med hjemmel i plan- og bygningsloven § 20-3. Det vises for øvrig til søknadens vedlagte tegninger, situasjonsplan og ansvarsretter.
- Søknaden omfatter bruksendring av et areal i 2. etasje fra kontor til bolig med opprettelse av en ny boenhet i Waldemar Thranes gate 8. Søker har oppgitt et BRA på 40 m2.
- Tiltaket må være igangsatt innen tre år ellers faller tillatelsen bort. Fristen begynte å løpe fra vedtaksdato. Ved eventuell klage på vedtaket begynner fristen å løpe fra dato for det endelige vedtaket i klagesaken. Dette dokumentet er elektronisk godkjent 19.01.2017.
Det foreligger ikke søknad om ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse hos Plan- og bygningsetaten.
Selve endringen ble aldri gjort, og det ble aldri søkt om brukstillatelse, slik at det er en mulighet for at kommunen krever ny søknad, og følgelig må det søkes på nytt om bruksendring før det deretter søkes om brukstillatelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Waldemar Thranes gate 8! Sentral og populær beliggenhet på St. Hanshaugen. Her bor du i et hyggelig område med nærhet til alt.
Attraktiv beliggenhet mellom Bislett og Alexander Kiellands Plass med gangavstand til alle fasiliteter. Kort vei, ca. 3 minutter å gå, til frodige St. Hanshaugen park med rekreasjonsmuligheter, uteservering og trivelige gangstier. Flere flotte grøntområder som gir deg pusterom i en ellers travel hverdag. St. Hanshaugen er et meget populært og etterspurt boligområde midt i hjertet av Oslo.
Det er kort vei til alle tenkelige servicetilbud. Aleksander Kiellands plass ligger 5 minutts gange fra leiligheten, hvor man finner Kiellands Hus med bl.a. vinmonopol, Coop Mega, frisør og apotek. Kort gange til St. Hanshaugen Senter med Rema 1000, postkontor, Giardini frisører og Plantasjen. Nærområdet byr også på de populære nisjebutikkene som Gutta på Haugen og Røtter, samt kafeèr som Smalhans, Åpent Bakeri og Lofthus Samvirkelag Tranen. En gåtur nedover elven og du kommer til Vulkan med Mathallen med en av Oslos beste klatrevegger, utesteder og flere gode restauranter. Rikelig med treningsfasiliteter i nærområdet, med blant annet Sats/Elixia, Gym Ila, Bislett Stadion og Bislett bad.
Svært god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Nærmeste bussholdeplass er knutepunktet Alexander Kiellandsplass der buss nr. 21, 34, 54, N54 og flybussen går. Nærmeste trikkestopp er Biermannsgate der trikk nr. 11, 12 og 13 går.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Møllergata skole.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 614,6 kvm som tilhører aksjelaget. Det er stor fin bakgård med enkel adkomst fra leiligheten.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig og næring i henhold til reguleringsplan S2255 datert 28.7.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.7.77.
Aksjeandelen er regulert til næring.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Husleie er kr 4 578,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmt vann, drift av aksjelaget, vaktmester, kommunale avgifter, renter og avdrag lån.
Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.21
Årlig avregning på fyring og varmt vann.
Oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.
Eiendomsskatten er kr 0,- pr år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 400,- pr. mnd. I tillegg kommer nettleie.
Boligen er tilknyttet Get/Telia som leverandør av kabel-tv og har avgift inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Fiberbredbånd fra HomeNet.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 104 866,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 977 519,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 21 411,- pr. 31.12.19
Andel fellesgjeld er kr 164 391,- pr. 01.01.21
Total fellesgjeld for aksjelaget er 4 582 608,- pr. 18.01.21 og lånevilkårene er:
Lån 1
Rentebetingelser: 2,8%
Lånets rest løpetid: 3 år og 8 mnd.
Avdragsfrihet: nei
Lån 2
Rentebetingelser: 2,8%
Lånets rest løpetid: 28 år og 8 mnd.
Avdragsfrihet: nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 8 995,-
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3 625,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2 962 620
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring til kr. 6.850,- for aksje/andelsboliger.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3 143 781,-
Av dette beløpet utgjør kr 168 161,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Cecilie Joramo Sandell

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet AS Wdm Thranes gate 8.
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.
Aksjelaget består av 22 leiligheter og 3 næringslokaler.
Forretningsfører er OBOS, tlf. 2286 5500.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse.
Foretatte påkostninger de senere år:
- 2005 - Alle felles rørinstallasjoner og alle baderom ble rehabilitert. Det ble ikke lagt membran inne i selve innkassingen av rørene.
- 2018 - Oppgradert oppgang, nye inngangsdører, nye lamper, malt.
- 2019 - Rehabilitering av fasade. Vinduer skiftet.
- 2019 - Nytt callinganlegg.
Planlagte påkostninger:
- Montering av digital måleravlesning på radiatorene.
Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Øvrige aksjeeiere i aksjelaget har ikke forkjøpsrett.
Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.
Aksjelaget har etablert en ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Individuelle nedbetalinger fra andelseierne er behandlet etter
egenkapitalløsningen. Egenkapitalløsningen innebærer at individuelle nedbetalinger fra andelseiernes side inntektføres i selskapet det året nedbetalingen finner sted, og føres via balansen som egenkapital. Individuelle nedbetalinger fra andelseierne går direkte videre til aksjelagets långiver via en klientkonto, og påvirker ikke aksjelagets likviditet. Nedbetalingene gir de andelseiere som har nedbetalt, reduksjon i rente- og avdragsdelen av
fremtidige felleskostnader.
Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15 000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.750,-
Visninger: kr 3 125,- pr. visning
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 57-0001/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Aker Brygge
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR57.211

Dato

Sist oppdatert: 23. september 2021 kl. 12:39

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.