Komplett salgsoppgave

Tjønnstul 203

1 800 000 kr
72 m²
3 soverom
Hytta ligger usjenert og solrikt til med fin utsikt.
Hytta ligger usjenert og solrikt til med fin utsikt.
Thomas Johan Nilsen
Presenteres av
Thomas Johan Nilsen
Tuddal - Tjønnstul
Flott hytte med fin utsikt og gode solforhold på Tjønnstul i Tuddal.

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  1 800 000 kr
 • Omkostninger
  46 342 kr
 • Totalpris
  1 846 342 kr
 • Byggeår
  2001
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  72 m²
 • Bruksareal
  72 m²
 • Tomteareal
  1 089 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse

Visning

Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

 • Denne trivelige hytta ligger ca. 750 meter over havet på Tjønnstul i Tuddal. Hytta rommer hovedsakelig stue med åpen kjøkkenløsning, tre soverom, hems og bad med toalett.
 • Hytta ligger sydvendt med gode solforhold. Fra eiendommen er det fin utsikt mot Tjønnstultjønn.
 • Det er enkel adkomst med bilvei helt frem til eiendommen som blir brøytet vinterstid.
 • Tjønnstul er et stille og rolig hyttefelt med spredt bebyggelse. Området byr på flott turterreng både sommer og vinter. På vinterstid kjøres det opp skiløyper rett utenfor hytteveggen.
 • Flugonfjell skisenter har skiheis som er ca. 600 meter lang og meget barnevennlig. På skisenteret er skiutleie og en kafe der det er mulighet for mat og drikke.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Tjønnstul 203, 3697 TUDDAL
  Kommunenummer 3819, gårdsnummer 92, bruksnummer 25, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 72 kvm.
  Totalt primærrom: 72 kvm.
  Primærrom:
  1. etasje 72 kvm: Stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, bad med toalett, badstue, gang og vindfang.
  Kommentar til areal:
  Hems med gulvareal på ca. 5 kvm som ikke har målverdig areal på grunn av lav takhøyde.
  Tilliggende bod med utvendig adkomst på ca. 8 kvm er ikke medregnet i arealet.
  Soverom, badstue og utvendig takoverbygg er ikke byggemeldt og derfor ikke godkjent.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.05.2022 utført av Øyvind Reinertsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
  Utvidelse av det ene soverommet, badstue og utvendig takoverbygg er ikke byggemeldt og derfor ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre. Se punkt om ferdigattest i salgsoppgavene for ytterligere beskrivelse.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, det vil si en teknisk gjennomgang av bygningen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på noe ringmur og punktfundamenter i lettklinkerblokker. Den bærende konstruksjonen består av bindingsverk med utvendig villmarkskledning. Saltak tekket med rupanel undertak og shingel. Det er sidehengslet vinduer med koblet glass. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  Vi gjør spesielt oppmerksom på at terrasse har for lavt rekkverk i henhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Det må monteres rekkverk på utvendige trapper samt på terrasse der hvor det er mer enn 50 centimeter til bakkenivå. Forannevnte avvik har fått TG3 i tilstandsrapporten.
  Det gjøres også spesielt oppmerksom på mer enn halvparten av forventet levetid for taktekking er passert. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier, samt snøfangere på taket. Vann fra taknedløp bør ledes bort fra grunnmuren, samt som det er frostsprengning på enkelte taknedløpsrør. Takrenner har noe flassing på forkantblikk og noe rust i skjøter. Det bør lages en dreneringsgrøft som leder vannet bort hytta. Det er ikke etablert musebånd i nedre kant av veggkonstruksjonen. Det er behov for noe justering og overflatebehandling av vinduer. Ytterdør har behov for overflatebehandling. Det bør etableres sikring i toppen av trappen opp til hemsen. Enkelte innvendige dører må justeres. Furugulv har noe gulvknirk og det er noe sprekkdannelse. Det er noe fuktsvelling i skjøter på laminatgulv. På badet er det ikke fall til sluket som ligger i dusjnisje med oppkant på gulvet. Bad fungerer med dagens tilstand, men må utbedres for å oppnå tilfredsstillende tettesjikt/membranløsning i våtsone. Lettklinkerblokker som ikke er pusset bør behandles slik at de skal trekke mindre fukt. Alle forannevnte avvik har fått TG2. Se utfyllende tekst i rapporten.

  Standard

  Hytta har normal standard og fremstår godt vedlikeholdt. Det er gjennomført materialbruk med furugulv i alle rom med unntak av vindfanget som har laminat. Vegger og himlinger med malt panel og panel. Stue har særpreg med villmarkspanel på veggene.
  Stue med åpen kjøkkenløsning. En åpen løsning mellom stue og kjøkken gjør at rommet føles luftig og åpent. Her har du plass til flere sittegrupper med både sofahjørne og spiseplass. Malt heltre kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, ventilator, kjøleskap og nedfelt oppvaskkum i stål. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge av alder og normal bruk. Fra rommet er det trapp opp til hems. Bad har dusjnisje med fotpumpe, baderomsinnredning med stålvask og eget toalett med snurredo med tre kammer. Dusjnisjen har flislagt gulv og våtromsplater på veggene. Badet fungerer til dagens bruk, men har ikke våtromsstandard. Med tre soverom og hems har du plass til familie og venner. I tillegg til tre soverom er det innredet et soverom til mellom to av soverommene, som ikke er bruksendret/omsøkt og derfor ikke godkjent til varig opphold.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. Sofagruppe i stue medfølger. Hjørneskap ved spisestue, to senger, ski på vegg ved vedovn og spisestue medfølger ikke.

  Oppvarming

  Murt teglsteinspeis med innsats i stue. Jøtul vedovn med koketopp i gang til stue med åpen kjøkkenløsning. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Eiendommen har vært brukt til fritidsbolig siden 2001. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
  Det foreligger søknad om oppføring av hytte. Hjartdal kommune har den 14.06.2000 gitt byggetillatelse for hytte med forutsetninger om størrelse, samt at plassering og utforming følger reguleringsplan.
  Vindfang og bad er opprinnelig byggemeldt som bod, samt som det midterste soverommet ikke er navngitt og soverommet mot sydøst er utvidet jf. byggetegninger fra 2000, og er derfor ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Badstuen og utvidet soverom under takoverbygg på terrassen er et tilbygg som ikke er byggesøkt. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
  I følge reguleringsplan "Tjønnstul hyttefelt" datert 17.09.2009 med tilhørende reguleringsbestemmelser kan det på tomtene kan det bygges hytter med maks bebygd areal på 100 kvm (BYA). I tillegg kan det bygges uisolert bod/uthus på maksimalt 15 kvm BYA.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter eller rettigheter på eiendommen.

  Eventuell adgang til utleie

  Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

  Diverse

  Det ble lagt inn strøm i hytta i 2015 av GMG Elektro AS.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Hytta ligger usjenert og solrikt til med fin utsikt. Her gjelder det enkle hytteliv borte fra hverdagens stress. Området byr på flott natur. Om sommeren kan du ta på deg fjellskoene og ferdes på stinettet med fine "topper" i nærheten. Ved Tjønnstultjønna er det badeplass. Det er også satt opp en grillhytte til fri benyttelse på hyttefeltet. Telemarks høyeste topp "Gaustatoppen", ligger kun en kort kjøretur unna på sommerstid. Gaustatoppen er av mange omtalt som Norges vakreste fjell og har Sør-Norges videste utsikt. På vinterstid ligger skiløypa ca. 70 meter fra hytteveggen. Det er kort avstand med bil til Flugonfjell skisenter, hvor skiheisen er ca. 600 meter lang og meget barnevennlig. På skisenteret er skiutleie og en kafe der det er mulighet for mat og drikke. Det er ca. 19 minutter med bil til Joker Tuddal, og ca. 30 minutter med bil til Tuddal Høyfjellshotell.

  Adkomst

  Fra SPAR Saulandtunet: Følg FV 651 i ca. 18,1 kilometer mot Tuddal, og ta til høyre inn på Flugonvegen. Fortsett videre ca. 7.6 kilometer til du passerer en elv via bro og får Tjønnstultjønn på høyre side. Ved Tjønnstulstjønn tar du første vei til venstre. Ta til venstre på nytt etter ca. 180 meter, hvor hytta ligger på høyre side av veien etter ca. 115 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på ca. 1.089 kvm. Delvis overbygd terrasse i trevirke med fin utsikt mot Tjønnstultjønn. På terrassen er det gode solforhold. I tilknytning til terrassen har du direkte adkomst til inngangspartiet og badstuen. Terrassen går over to nivåer med trapp ned til lavest nivå hvor det er opparbeidet bålplass. Naturtomt med relativt flatt terreng som heller noe mot sør.

  Parkering

  Parkering på gruset parkeringsplass rett nedenfor eiendommen på grunneiers eiendom. Det foreligger ingen tinglyst rettighet eller skriftlig avtale på parkeringsplassen.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
  Eiendommen har ikke innlagt vann eller avløp.
  Eiendommen har tilgang til felles brønn som vannkilde. Brønnen som er plassert like ved stikkvei hvor du tar av inn til eiendommen. Brønnen er i forbindelse med salget ikke undersøkt og det er ikke tatt vannprøver selger bekjent. Det tas forbehold om vannkvalitet og brønnens tilstand.
  Snurredo med tre kammer fra Hyttetorget. Snurredoen har nylig blitt tømt.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsplan "Tjønnstul hyttefelt" datert 17.09.2009 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Selger opplyser at det kan bli noe hyttefortetning rundt denne eiendommen i fremtiden, men har ikke mottatt noe skriftlige opplysninger.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr. 4.717,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt, hytterenovasjon og feiing/tilsyn. De kommunale avgiftene er delt inn i 4. terminer i året.
  Årlig veiavgift på kr. 8.400,- som inkluderer privat brøyting og vedlikehold.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.000,- pr. år. Det opplyses om at strømforbruket har vært ca 1.500 kwh pr. år. Årlig nettleie ca. kr. 4.000,-.
  Hytta har en årlig forsikringspremie på ca. kr. 2.500,-.
  Hytta har parabolantenne, men ikke aktivt abonnement. TV-dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2020 var kr. 218.900,- ifølge skatteetaten.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr. 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-.
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 1.846.342,-.
  I tillegg kommer valgfri If Hyttepakke på kr. 9.900,-.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN Bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler to virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Morten Hvidsten

  Konsesjon

  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Hjartdal kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes, må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring – i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og e-post kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2 % eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10.000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pkt. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Fastpris: kr. 45.000,-.
  Tilrettelegging: kr. 12.500,-.
  Oppgjør: kr. 5.550,-.
  Markedspakke: kr. 18.400,-.
  Oppslag eiendomsregister: kr. 1.350,-.
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 27-0025/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Porsgrunn
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR27.2225

  Dato

  Sist oppdatert: 20. mai 2022 kl. 08:54

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Lurer du på noe?

  Lignende fritidsboliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.