Solgt: 14 500 000 kr

Nedre Åsenvei 6C

14 500 000 kr
223 m²
5 soverom
Nedre Åsen
Sjelden flott arkitekttegnet funkisbolig i eksklusivt område - Rolig og tilbaketrukket i parkmessige omgivelser - Solrikt - 5 soverom - 3 Bad - Dobbel garasje - Mulighet for hybel med separat inngang - Kort vei til tog
 • Prisantydning
  14 500 000 kr
 • Omkostninger
  363 842 kr
 • Totalpris
  14 863 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  5 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  223 m²
 • Bruksareal
  280 m²
 • Tomteareal
  875 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vi har nå gleden av å presentere denne fantastiske eiendommen i Nedre Åsenvei 6C.
Meget påkostet og innholdsrik bolig med høy teknisk standard. Her er det ikke spart på noe og det er bare fantasien som setter begrensninger på hva man kan gjøre med dette huset, her har man muligheter for en egen ungdomsavdeling i tillegg til hybel/praktikantdel eller for de som bare ønsker god plass. Delikat fargevalg er gjennomgående i hele boligen. 3 rålekre flislagte bad, separat vaskerom, totalt 5 soverom og innholdsrikt kjøkken med åpen løsning mot stuen. Store vindusflater gir masse naturlig lys og viser den fine solrike tomta og utsikten. Stor overbygd terrasse med glassrekkverk danner en fin ramme rundt terrassen som også har nedgang til hagen for lek og moro.
Denne plassen må bare oppleves.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nedre Åsenvei 6C, 3215 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 43, bruksnummer 777, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 304 kvm
Totalt bruksareal: 280 kvm
Totalt primærrom: 223 kvm
Bruksareal:
Enebolig 230 kvm
Garasje 50 kvm
Primærrom:
Enebolig:
1. etasje 123 kvm: Entrè med trapp, gang, bad, vaskerom, 3 soverom, hvor ett har garderoberom, hybel med oppholdsrom/soverom og bad.
2. etasje 100 kvm: Trapperom, åpen stue-/kjøkkenløsning, stort hovedsoverom med eget bad.
Sekundærrom:
Enebolig:
1. etasje 7 kvm: Bod og teknisk rom
Garasje:
1. etasje 50 kvm: Stor dobbel garasje
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.06.2021 utført av Teisbekk Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Arkitekttegnet enebolig over 2 etasjer med flatt tak. Boligen er tegnet av Driv arkitekter ved Andreas Poulsson, som er en anerkjent arkitekt. Mest kjent for å tegne elegante funkisboliger.
Eneboligen er oppført med 1.etasje i tre- og murkonstruksjon på støpt, isolert plate på mark. 2 etasje er i trekonstruksjon.
Eneboligen var ny i 2020 og fremstår meget pent hold. Det er 1-stavs eikeparkett og tidsriktige store fliser på alle gulv, det er også varme i alle gulv.
Det er klargjort for en hybel på 30 m2 med brann- og lyddør inn til et oppholdsrom hvor det ligger klart for vann/avløp ( til hybelkjøkken ), det er et flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Hybelen har separat inngang fra utsiden mot nord.
KJØKKEN:
Lekkert kjøkken fra Kvik med svartbeisede fronter og benkeplate av typen Silestone. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, vinskap, platetopp med integrert vifte, stekeovn, mikrobølgeovn med dampfunksjon og 2 kombiskap med kjøl/frys.
BAD:
Det er 3 bad i boligen, hvor alle har flislagte gulv og vegger.
Bad 1( i tiltenkt hybel ) : Stor dusj med glassvegger og dør, innredning fra Kvik med Silestone topplate og doble vasker, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin
Bad 2 ( 1.etg ) : Stor dusj med glassvegg og dør, innredning fra Kvik med Silstone topplate og doble vasker, badekar, vegghengt toalett
Bad 3 ( 2 etg ) : Stor dusj med glassvegg, innredning fra Kvik med Silstone, vegghengt toalett
VASKEROM: flislagt gulv med varmekabler og malte veggplater. opplegg for vaskerom og tørketrommel under benk. Utslagsvask med underskap. Overskap på hele veggen over benk.
TEKNISK UTSTYR:
- Boligventilasjon med varmegjenvinning
- Komfyrvakt og automatisk vannstopper
- Appstyrt varmestyring
- Peis med stålpipe
- Tilrettelagt for etablering av solcelle på tak
Dobbel garasje oppført i mur med flatt tretak med sveiset papptekking. Dobbel leddport med motorisert portåpner. El-billader.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kort fortalt
- Stor familiebolig i et av Sandefjords mest attraktive boligstrøk/sentrumsnært
- Bygget i 2020 med gjennomgående høy standard.
- Åpen planløsning med rikelig av lys fra store vinduer.
- Utstrakt bruk av downlights
- Gulvvarme i alle rom
- Flislagt entré med 60x60 italiensk flis med mye garderobeplass
- 1-stavs eikeparkett
- Stue og kjøkken med spiseplass danner hjertet av boligen. Lekker peis i tilknytning til stue/kjøkken.
- Lekkert kjøkken med mye skapplass og integrerte hvitevarer fra Siemens. Stor kjøkkenøy med plass til to stoler.
- 3 delikate og flislagte baderom med tidsriktige farger.
- 5 soverom, hvor det i 2.etg har mulighet for å være master bedroom med egen avdeling med privat bad
- Vaskerom med utslagsvask og tilpasset innredning.
- Stor dobbel garasje med god lagringsplass. Betonggulv. Leddport med motorisert portåpner.
- Stort og solrikt hageområde som innbyr til leg og moro for store og små. Fine uteplasser med plass til ulike møbelgrupper.
- Praktikantdel med stue/soverom og eget bad. Denne delen er klargjort som en hybel med opplegg for vann/avløp.
- Barnevennlig og rolig beliggenhet. Godt skjermet uten innsyn.
- Vinduer er i alu/tre med 3-lags energiglass.
- Listefrie overganger tak/vegg og rundt vinduer.
- Ekstra god takhøyde.
1.etasje:
Entre/hall
Fra en fin støpt passasje som adkomst er det hyggelig inngang til huset. Vel inne møtes man av en stor hall med fliser på gulv, her har man en romslig garderobe rett innenfor døra.
Allerede her får man inntrykk av romfølelse og en god takhøyde.
Et solid førsteinntrykk bevares gjennom tidsriktige farger på vegger, lekre fliser med gulvvarme og downlights i himling. Spesiallaget lekker eiketrapp med glassvegg/rekkverk i børstet stål er prikken over i'en.
Soverom:
Fra entréen har man videre inngang til 3 soverom i egen fløy, hvor ett er med eget walk-in garderobe i lekker eikefarge. Med store vindusflater og god takhøyde på soverommene gir det en herlig romfølelse også her. 1-stavs eikeparkett i alle soverom.
Bad:
Badet har lekre fliser i naturtoner med downlights og led-belysning i himling som gir en spennende effekt i rommet. Vegghengt toalett fra Porsgrunn porselen. Lekker innredning fra Kvik med hvite fronter med skuffer, benkeplate i Silverstone og dobbel servant. Dusjsone med regnfallsdusj i nisje med glassdør i front.
Vaskerom:
Innredet med vask og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask og godt med skapplass.
Bod/Teknisk:
Romslig rom med alt av tekniske installasjoner som 300L varmtvannstank, rør i rør skap, sikringsskap og WIFI skap. Her har man også godt med lagringsmuligheter.
Praktikantdel/hybel:
Denne delen ligger i boligens nordre del, og har adkomst via brann/lyd dør dersom man ønsker å benytte denne som hybel. Det er også egen separat adkomst fra utsiden. Her har man en stue/soverom, hvor det er klargjort for vann og avløp for evt. installering av hybelkjøkken. Stort bad flislagt i naturtoner med gulvvarme, downlights i himling og vegghengt toalett. Innredning fra Kvik med benkeplate fra Silestone og dobbel vservant. Dusjsone med regnfallsdusj i nisje med glassdør i front. Opplegg for vaskemaskin.
Hovedplan:
Kjøkken:
Kvikk- kjøkken med sorte, eike fronter med skjulte fingergrep og benkeplate i Silestone Hvitevarene fra Siemens består av stekeovn, mikrobølgeovn med dampfunksjon, oppvaskmaskin, 2 integrerte kombiskap med kjøl/frys, induksjonstopp med integrert vifte . I tillegg et vinskap fra Temptech. Lekker kjøkkenøy med hvit benkeplate fra Silestone med en fin barløsning hvor man kan sitte og nyte en god frokost. Godt med skap og skuffer gir bra med oppbevaringsplass. Det store arealet på kjøkkenet gir god plass til en stor spisegruppe, så her kan familie og venner samles til bords og rundt peisen!
I taket har man spottlamper over kjøkkenøy og downlights i resten av rommet.
Stue:
Stor, åpen og lekker stue med fantastisk utsyn mot de parkmessige omgivelsene. På kvelden er det spesielt vakkert med utstrakt bruk av utebelysning noe som gir et eksklusivt preg på eiendommen.
Store vindusflater gir masse naturlig lys og gir en svært god stemning i rommet. Man har her som i resten av etasjen den gode takhøyden som gir en ekstra stor romfølelse.
Stor skyvedør som leder ut til en lun og hyggelig overbygd terrasse med elegant glassrekkverk, store tidsriktige og lettstelte fliser på gulv . Trapp med nedgang til hagen.
Bad:
Tv-stue/alternativt soverom er tilknyttet med eget bad. Badet er i likhet med de andre badene helfliset i naturtoner med gulvvarme, downlights i himling og vegghengt toalett. Innredningen har sorte fronter med skuffer under, benkeplate i hvit Silestone og dobbel servant. Dusjsone med regnfallsdusj i nisje med glassvegg til tak.
Soverom:
Boligen har i dag 5 soverom, men med stor fleksibilitet gjør at man alternativt kan velge utleiedel/ TV stue eller hjemmekontor på rommene .
Tre av soverommene ligger i egen fløy i 1 etg. Alle soverom i 1 etg er utstyrt med garderobeløsning og med store vinduer ut mot hagen
Overflater:
Gulv: Italienske 60x60 fliser i entrè, gang, badene og vaskerom, 1-stavs parkett i alle oppholdsrom og på soverommene.
Vegger og himlinger med sparklet og malt gips. Fliser på vaskerom og badene.
Lagring:
Boligen er rikelig utstyrt når det kommer til lagringsplass. Stor garderobe i gang/hall og god lagring på teknisk rom og i garasjen.
Videre har man skap på vaskerom og godt med garderobeløsninger.
Oppvarming / Teknisk:
Varmekabler i alle gulv.
Balansert ventilasjon.
Ekstra stor varmtvannstank på 300L.
Datapunkt i alle rom med unntak av våtrom og bod.
Innlagt fiber fra Sandefjord Bredbånd.
Sikringsskap plassert i teknisk rom.
Tilstandsrapport for boligen er vedlagt salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

Oppvarming

Peis i stue, varmekabler i alle gulv og boligventilasjon med varmegjenvinner.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.03.2020. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3804/43/777:
02.10.2013 - Dokumentnr: 835230 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3804 Gnr:43 Bnr:383
Gjelder denne registerenheten med flere
02.10.2013 - Dokumentnr: 835167 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3804 Gnr:43 Bnr:311
01.01.2020 - Dokumentnr: 1287976 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0710 Gnr:43 Bnr:777

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens som er avsatt til hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. Det er klargjort for kjøkken, men ikke innstallert.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Nedre Åsenvei beliggende i Åsen!
Den staselige, funkisboligen ligger herlig til med en praktfull hage, og eiendommen har en særdeles flott beliggenhet i et av Sandefjords mest eksklusive boligområder kun 1 km fra sentrum.
Her bor man med Anders Jahres tidligere bolig Midtåsen som "nærmeste" nabo som også er åpnet for allmenheten.
Området er stille og fredelig, med nydelige turområder, skoler, barnehager og sentrum kun en kort spasertur unna.
Nedre Åsenvei har svært lite gjennomgangstrafikk og er meget barnevennlig.
Det er også kort vei til populære Sande Barneskole og Breidablikk ungdomsskole.
For de solglade kan man nyte solen på eiendommens flotte uteområder. Med den overbygde uteplassen forlenger man sommeren!
Her er det også perfekt for grilling på varme sommerdager eller til sosiale sammenkomster, uansett hvordan den norske sommeren måtte bli.
Perfekt beliggenhet for deg som pendler i jobben med jernbane, kun 7 min gange til togstasjonen. Sandefjords lufthavn, Torp, ligger ca. 15 minutters kjøring unna med mange spennende destinasjoner i inn- og utland. Området og naboeiendommene består hovedsakelig av klassiske villaer.
Velkommen til visning!

Adkomst

Fra sentrum kjører man mot Sandar Kirke og tar opp Dølebakken.
På toppen av bakken kommer Nedre Åsenvei inn til venstre. Boligen ligger da en stikkvei inn til venstre etter ca 100 meter.
Det er skiltet med Krogsveen plakat, samt med visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Sande barneskole, Breidablikk u-skole og flere barnehager i nærområdet, som bla. Mokollen, Trudvang etc.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på ca.875 kvm.

Parkering

Dobbel garasje med ladepunkt for el.bil, ellers parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 24.09.2021 er avsatt til: boligbebyggelse, ras og skred.
Områdets eiker er fredet, noe som vil bety at det ikke kan bygges ytterliggere under dryppsonene til dagens eiketrær, dette setter derfor begrensninger på store utviklinger i området.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.650,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.000 kwh. pr. år.
Boligen er forsikret og har en årlig forsikringspremie på kr 8.453,-.
Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv og internett, har avgift på kr 1.075,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Da boligen er bygget i 2020 er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.
Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2019 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2020 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 14.863.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 14.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Petter Myhre

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: XXX av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-/kr 16.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Eksklusiv salgsoppgave: kr
Ukens bolig: kr
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0176/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.21176

Dato

Sist oppdatert: 10. august 2021 kl. 16:54

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.