Solgt: 1 300 000 kr

Hornslinna 827

1 300 000 kr
66 m²
3 soverom
Velkommen til Hornslinna 827!
Elisabeth Hanssen
Presenteres av
Elisabeth Hanssen
Brandbu
Meget hyggelig, pen og velholdt hytte. Med nydelig utsikt, to store tomter, solrike uteplasser, vei helt frem og strøm.
 • Prisantydning
  1 300 000 kr
 • Omkostninger
  33 842 kr
 • Totalpris
  1 333 842 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1967
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  66 m²
 • Bruksareal
  75 m²
 • Tomteareal
  4 643 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom innlandet
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Hornslinna 827 er en meget hyggelig, pen og velholdt hytte over ett plan med praktisk planløsning. Eiendommen har flott beliggenhet i et naturskjønt og landlig område, og kan by på nydelig utsikt til Randsfjorden og landskapet rundt. Hytta ligger nært Oslo og Hønefoss, og det er bilvei helt frem med parkering på tomt.
Fra hytta er det kort vei til idylliske turområder både til lands og til vanns, og Randsfjorden ligger bare 150 meter unna. Hjemme kan du kose deg på en stor og usjenert tomt som er på ca. 2 mål, og det medfølger tilleggstomt som er enda større. Det er også flere solrike uteplasser rundt hytteveggen og på tomten.
Inne har hytta romslig stue med ildsted, praktisk kjøkken og pent “vaskerom”. Du har også tre fine soverom, samt anneks med soveplass, to redskapsboder og utedo.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hornslinna 827, 2760 BRANDBU
Kommunenummer 3446, gårdsnummer 22, bruksnummer 35, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3446, gårdsnummer 22, bruksnummer 87, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3446, gårdsnummer 22, bruksnummer 20, ideell andel 1/4

Innhold

Totalt bruttoareal: 83 kvm
Totalt bruksareal: 75 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Bruksareal:
Fritidseiendom - 66 kvm
Anneks - 7 kvm
Utedo - 2 kvm
Primærrom:
1. etasje - 66 kvm: Gang, stue, kjøkken, tre soverom og vaskerom.
Sekundærrom:
Anneks - 7 kvm: Anneks.
Utedo - 2 kvm: Utedo.
I tillegg er det to redskapsboder på totalt 7 kvm. Disse er ikke målbare, grunnet lav takhøyde.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.09.2021 utført av Tommy Strøm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med ringmur i armert betong på hoveddel, samt ringmur i Leca på tilbygget del. Fundamentert på antatt fjell. Yttervegger oppført i maskinlaftet plank med overflatebehandling på innvendig og utvendig side. Hytta er ikke vinterisolert. Etasjeskiller i trebjelkelag. Saltak tekket med takshingel fra antatt 1995. Vinduer i koblet glass fra antatt 1995, muligens noen eldre vinduer i gammel del. Innvendige dører i furu profil utførelse, samt ytterdører i furu. Renner, nedløp og beslag i stål med lakkert overflate fra 2014.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG 2: Etasjeskiller - Mindre skjevheter er målt på befaringen.
TG 2: Vinduer og dører - Har en normal slitasje i forhold til alder.
TG 2: Innvendige overflater - Har en normal slitasje i forhold til alder.
TG 2: Grunnmur - Tilbygget del i Leca er ikke pusset på utvendig side.
TG 2: Kjøkken - Kjøkkeninnredningen er fra antatt 1995 og har en normal slitasje i forhold til alder.
TG 2: Anneks - Det er observert noen mangler på beslag i front ved takrenne. Noe oppgradering må påregnes.
TG 2: Utedo - Oppført i bindingsverk med utvendig stående panel på Leca blokker. Utedoen ble oppført i 1995.
TG 2: Taktekking - Satt på bakgrunn av alder og forventet restlevetid. Det er observert noe råte undertak enkelte steder i nedre del.
TG 2: Veggkonstruksjon - Overmaling bør normalt påregnes ca. hvert 5-10 år avhengig av type maling. Det kan være behov for enkelte mindre utskiftinger over tid grunnet alder. Overflatebehandling av mur bør gjøres med 8-16 års intervaller.
Opplysninger fra selgers egenerklæring:
- Hytta har ikke innlagt vann.
- Utført kontroll av feier den 02.10.2020.
- Hytta er påbygd med 27,3 kvm i 1995. Melding om mindre byggearbeider 12.05.1987, under 30 kvm. Bekreftelse fra Gran kommune 10.06.1987.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kort fortalt
- Meget hyggelig og velholdt hytte.
- Flott beliggenhet i landskapet.
- Naturskjønt og landlig område.
- Nærhet til idylliske turmuligheter.
- Randsfjorden bare 150 m unna.
- Bilvei helt frem, parkering på tun.
- Stor og usjenert tomt på 2 mål.
- Tilleggstomt som er enda større.
- Nydelig utsikt til Randsfjorden.
- Solrike uteplasser rundt hytta.
- Et praktisk kjøkken ved stuen.
- Romslig stue med åpen peis.
- “Vaskerom” inne, og utedo ute.
- Tre fine soverom, god størrelse.
- Også anneks med sengeplass.
- Lagring i bl.a. to redskapsboder.
- Innlagt strøm, automatsikringer.
- Ny markterrasse i september 2021.
Entré
Hytta har adkomst via overbygd inngangsparti, og inne har du en hyggelig entré/gang som ønsker deg velkommen inn. Rommet har blant annet åpen garderobeløsning, furubord på gulv og trehvitt panel på vegg – noe som harmonerer godt med øvrige rom.
Kjøkken
Det er et praktisk og koselig kjøkken som ligger i delvis åpen løsning til stuen. Innredningen har mørke, glatte fronter, lys på vegg over benk og benkeplater i heltre furu. Kjøkkenet har også plass til komfyr og kjøleskap, samt egen utgang
Stue
Hytta har en romslig og hyggelig stue hvor det er god plass til både sofaløsning og langbord i koselige omgivelser. I veggen mellom stuen og kjøkkenet har du en sjarmerende åpen peis i teglstein som varmer godt. Videre har rommet skråhimling med runde takåser, gode vindusflater, furubord på gulv og trepanel på veggene. Fra stuen er det utgang til uteplass med nydelig sjøutsikt.
Bad/wc/vaskerom
Fritidsboligen har et pent “vaskerom” inne, samt frittstående utedo. Vaskerommet har en bred benk med god plass til vaskevannsfat eller lignende, og over denne er det speil med lys. Videre har rommet furubord på gulv, trepanel på vegg og også veggmonterte kroker.
Soverom og garderobe
Hytta har tre hyggelige og fine soverom som alle har plass til møblement utover seng. I tillegg er det anneks på ca. 7 kvm med soveplass. Hovedsoverommet er av ekstra god størrelse, og her har du også plassbygde garderobeskap. Soverommene har gode vinduer, furubord på gulv og trepanel på vegg. Videre har fritidsboligen gode lagringsmuligheter, med anneks og to redskapsboder ute.

Løsøre og tilbehør

Følgende innbo/løsøre medfølger salget:
- STUE: Sofa, bord, teppe, "tv-benk", peissett, 2 "bondeting", spisebord, benk og spisestoler.
- KJØKKEN: Kjøleskap, komfyr, fryser, kommode, servise, noe bestikk og diverse kjøkkenutstyr.
- SOVEROM: Senger, madrasser og nattbord.
- HELE HYTTA: Gardiner, fastmonterte lyskilder og filleryer.
- LILLEHYTTA: Seng, stol og bord.
- UTEDO: Hylle, dukke og vaskefat/mugge.
- VASKEROM: Vaskefat m/mugge og krakk.
- BOD: Diverse verktøy
- UTEOMRÅDE: En del utemøbler.

Oppvarming

Fritidsboligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring, og i stuen er det åpen peis. Ventilasjonen er naturlig med til-luft via ventiler. Sikringsskapet har automatsikringer. Hytta har også utelys.

Ferdigattest/brukstillatelse

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Byggetillatelse for tilbygg hytte ble gitt 03.07.1987. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det ingen tinglyste heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Det er ikke krav om radonmåling på fritidsbolig.

Diverse

Det koster kr. 1.563,- pr. år for vedlikehold av vei.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Hytta ligger flott til i et naturskjønt og landlig område ved Randsfjorden i Brandbu kommune, Her har du tilgang på idylliske turområder sommer som vinter, samtidig som det er kort kjørevei til Brandbu sentrum, Hønefoss og Oslo. Dagligvarehandelen kan gjøres i Brandbu, og på veien dit har du flere populære spisesteder i Røykenvika.
Området er svært populært for den som søker gode friluftsopplevelser. Randsfjorden er perfekt for båtliv, bading og fiske. Ta gjerne turen til Eidsand badeplass, hvor det er strand, toalett og parkeringsplasser. Hvis du vil fiske har fjorden flere stammer av storørret, abbor og gjedde m.m.
Eller så kan du ta turen innover i marka bak hytta. Her er det topper som Bergehushøgda og Sæterhaugen, og vann som Gjersjøen og Bergetjernet. Brandbu og Tingelstad Jeger- og Fiskerforening holder også til i nærområdet. Randsfjorden er for øvrig Norges fjerde største innsjø med sine 138 kvm. Den er 75 km lang, opptil 121 meter dyp, og strekker seg fra tilløpet i Etna ved Dokka til avløpet i Randselva ved Jevnaker.
Dagligvarehandelen kan gjøres i Brandbu som ligger bare 17 min unna med bil. Brandbu sentrum byr på et bra utvalg av butikker og servicetilbud, med bl.a. flere dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjon. Det ligger flere fine spisesteder i Røykenvika, som Lokstallen, DS Oscar og Brenneriet café og restaurant Elings.
Horn ferjekai ligger ca. 2,7 km fra hytta, og har fergeforbindelse til østsiden av Randsfjorden. Med bil tar det ca. 15 min til Røykenvika, 45 min til Jevnaker, 52 min til Dokka, 57 min til Hønefoss, 1 time til Oslo Lufthavn, samt 1 time og 30 min til Oslo S.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Aktiviteter
Randsfjorden Golf - 16 min med bil.
Grette gård - 22 min med bil.
Helgaker Gård - 27 min med bil.
Dagligvare/tjenester
Spar Brandbu - 14 min med bil.
Apotek 1 Brandbu - 16 min med bil.
Smietorget - 23 min med bil.
Granstunet Kjøpesenter - 23 min med bil.
Joker Bjoneroa - 30 min med bil.
Avstand til byer
Raufoss - 47 min med bil.
Gjøvik - 49 min med bil.
Oslo - 1 time og 31 min med bil.

Beskrivelse av tomt

Eiendommen har en stor og usjenert tomt på tilsammen ca. 2 mål, hvor du kan nyte nydelig utsikt til Randsfjorden og landskapet rundt. Det medfølger tilleggstomt som er enda større, slik at det ikke er andre hytter nordover. Tomten består for det meste av hyggelig naturtomt med fjell i dagen og naturlig vegetasjon. Det er tun med gress i forkant av hytta med gode parkeringsmuligheter.
Hytta har også flere fine uteplasser hvor du kan nyte gode solforhold. Fra stuen er det utgang til uteplass mot sørøst, hvor utsikten virkelig kommer til sin rett. Uteplassen har støpt dekke som går naturlig over i fjell, og har god plass til hagemøbler. Langs hytteveggen mot sørvest er det bygd en ny terrasse på ca. 25 kvm, som har terrassebord på dekke. Her er det også gode solforhold og flott utsikt.

Parkering

Det er bilvei helt frem til hytta, og gode parkeringsmuligheter på tunet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Det koster kr. 1.563,- pr. år for vedlikehold av vei.
Eiendommen er ikke tilknyttet kommunalt ledningsnett. Det er ikke innlagt vann eller avløp.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplanens arealdel Gran kommune med plan-ID KP2017 datert 20.05.2021 er avsatt til spredt fritidsbebyggelse, nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr. 1.321,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for eiendomsskatt og feiing/tilsyn.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 på gnr. 22 og bnr. 35 var kr. 157.007,- ifølge skatteetaten.
Formuesverdi for 2019 på gnr. 22 og bnr. 87 var kr. 19.132,- ifølge skatteetaten.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 883,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr. 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 1.333.842,-
For hytter er prisen på If Hyttepakke kr 9.900,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anne Nordsletten

Konsesjon

Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris kr. 45.000,-
Tilrettelegging kr. 12.500,-
Oppgjør: kr. 5.550,-
Markedspakke: kr. 17.500,-
Visninger pr. påbegynt time: kr. 3.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr. 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0087/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2187

Dato

Sist oppdatert: 20. september 2021 kl. 12:02

Dokumenter

If Hyttepakken
PDF 253 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre fritidsboliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.